Costa se nehlásí k přípravě s Chelsea, ve hře je návrat do Atlétika

Situace Diega Costy se přeci jen po několika dnech klidu opět začíná hýbat kupředu - španělský útočník dostal povolení vynechat start přípravy Chelsea a místo toho vyjednávat o možném návratu do Atlétika Madrid. Samotný přestup se však stále zdá být v nedohlednu...

Conte už se mnou v Chelsea nepočítá, přiznal útočník Costa

Útočník Diego Costa v létě pravděpodobně opustí Chelsea. Španělský reprezentant přiznal, že s ním už trenér anglického mistra Antonio Conte nepočítá.

Útočník Chelsea Costa má po zápasech povolené pivo

Trenéři většinou své hráče neradi vidí s pivem v ruce, kouč Chelsea Antonio Conte ho naopak v malém množství doporučuje. Například útočník Diego Costa má po zápasech povolenou jednu lahev piva, které mu pomáhá k rychlejšímu zavodnění a regeneraci.

Costovi trochu chybí Španělsko, v Londýně je ale spokojen

Španělsko dnes nastoupí ke kvalifikačnímu utkání v Itálii a v jeho základní sestavě se objeví i Diego Costa. Naturalizovaný reprezentant země z Pyrenejského poloostrova si důvěru vysloužil svými letošními výkony v dresu Chelsea, v níž zůstal i přes letní spekulace ohledně možného návratu do Atlética Madrid...

Premier League v kostce (20. kolo)

Na každého přijde dobrý den! Chelsea včera konečně předvedla dobrý výkon i proti silnému soupeři; na hřišti Crystal Palace především ve druhém dějství dominovala a nakonec zvítězila 3:0. Velkou zásluhu na tom mělo "brazilské trio" Diego Costa, Willian, Oscar - všichni tři totiž měli prsty ve dvou brankách. Na čelo, které okupuje Arsenal s dvoubodovým náskokem na Leicester, je to však stále daleko.

Diego Costa uznal, že hodit dres po Mourinhovi byla chyba

Útočník Chelsea Diego Costa uznal, že se nezachoval správně, když při utkání anglické ligy 29. listopadu na hřišti Tottenhamu (0:0) hodil rozlišovací dres po trenérovi Josému Mourinhovi. Dal tak najevo svoji nespokojenost s tím, že se do hry nedostal ani jako náhradník.

Diego Costa hodil dresem, Mourinho s ním prý ale problém nemá

Podruhé během týdne dal španělský útočník Diego Costa najevo nespokojenost se svou situací v Chelsea. Nejprve se o poločase utkání Ligy mistrů pohádal s manažerem Josém Mourinhem a při nedělním ligovém zápase s Tottenhamem po trenérském štábu hodil rozlišovací dres, když se do hry nedostal ani jako náhradník.

Costa bude chybět Chelsea tři zápasy, Gabriel se trestu vyhnul

Útočník Chelsea Diego Costa dostal třízápasový trest za agresivní chování v sobotním vypjatém utkání anglické fotbalové ligy s Arsenalem. V zápase jeho počínání rozhodčí přehlédl, disciplinární komise ale španělskému hráči zastavila činnost na základě televizních záběrů. Naopak obránce Arsenalu Gabriel se nemusí obávat automatického třízápasového trestu za vyloučení po konfliktu s Costou, protože uspěl s odvoláním.

Costa si uvědomuje, že se od něho v reprezentaci čeká více

Zklamáním jsou zatím výkony Diega Costy v dresu španělského národního týmu. Bývalý útočník Atlética Madrid a aktuálně hráč Chelsea dal za zemi z Pyrenejského poloostrova do této chvíle jenom jeden gól a nepolepšil si ani včera v utkání v Makedonii, odkud si Španělé odvezli výhru 1:0...

Nejlepší hráč Premier League 2014/15: Hazard a ti druzí

Zhruba za čtyři hodiny dojde k zahájení slavnostního ceremoniálu u příležitosti každoročního udílení individuálních cen pro ty nejudatnější fotbalisty a fotbalistky anglických trávníků. Pojďme si tedy ještě posvítit na všechny kandidáty na to nejprestižnější ocenění ze všech: nejlepšího hráče Premier League za sezonu 2014/15...

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League nechybí Kane

Harry Kane byl zvolen nejlepším hráčem anglické ligy za leden i únor a k těmto oceněním si možná brzy bude moci přidat další dvě. Jméno mladého útočníka Tottenhamu se objevilo v nominaci Hráčské asociace na nejlepšího fotbalistu sezony v anglické lize a kandiduje rovněž na cenu pro nejlepšího mladého fotbalistu roku...

V Anglii kritizují Costovu zákeřnost, Mourinho střelce Chelsea hájí

Úterní postup Chelsea do finále Ligového poháru přes Liverpool zastínilo chování Diega Costy. Španělský reprezentant šlápl na soupeře Emreho Cana i Martina Škrtela, ale od rozhodčího nebyl potrestán. Zatímco kouč "Reds" Brendan Rodgers i experti v Anglii Costu kritizují, trenér londýnského mužstva José Mourinho se svého střelce zastal.

Costa těží z práce celé ofenzivy, zdůraznil po hattricku Mourinho

Další fotbalový koncert, další galapředstavení Diega Costy. Španělský kanonýr se v souboji doposud stoprocentních týmů postaral o vítězství Chelsea hattrickem, hlavně díky jeho gólům pak domácí vyhráli nad Swansea 4:2. Oba manažeři se shodli, že každý tým ovládl jeden poločas.

Musíme zlepšit obranu, shodli se manažeři po divoké přestřelce

Fanoušci Premier League, Chelsea a Evertonu především, byli včera večer svědky fascinující podívané. Devět vstřelených branek, z toho pět v rozmezí necelých 11 minut. Parádní ofenzivní koncert, ale rovněž logicky plynoucí problémy v defenzivě. Právě ty nyní trápí oba manažery, Josého Mourinha a Roberta Martíneze.

V nominaci na nejlepšího fotbalistu v Evropě je i Suárez

Mezi deseti fotbalisty nominovanými na trofej pro nejlepšího hráče působícího v Evropě je i kontroverzní Uruguayec Luis Suárez, který dostal od UEFA čtyřměsíční trest. V užším výběru mají stejně jako loni největší zastoupení hráči Bayernu, přestože letos Ligu mistrů nevyhráli. Schází však loňský vítěz Francouz Franck Ribéry, který kvůli zranění přišel o mistrovství světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele