Další články

De Gea se rozloučil s fanoušky, po dvanácti letech opouští Manchester United

Manchester United bude mít po dlouhých dvanácti letech novou jedničku mezi tyčemi. Novou smlouvu koncem června nedostal David de Gea a končící kontrakt ani prodloužen nebude, dnes to potvrdil sám španělský gólman.

Ten Hag se zastal brankáře, s De Geou chce podepsat nový kontrakt

Premier League nabídne dramatický závěr rovněž v boji o Ligu mistrů a situaci si nepříjemně zkomplikoval Manchester United. Red Devils padli dvakrát za sebou a naposledy jim nepomohl David de Gea, jemuž se rychle dostalo povzbuzení z úst manažera Erika ten Haga.

VAR (ne)VAR a Willianova raketa: 23. kolo Premier League v kostce

Víkend, za nímž se nese nepříjemná pachuť kontroverzí, vstřebávají v Anglii. V televizních studiích, na webech i sociálních sítích se totiž houfně diskutuje o systému VAR, který výrazně ovlivnil průběh zápasů na londýnských stadionech. Poškozeným klubům (Arsenalu a Brightonu) se sice komise rozhodčích oficiálně omluvila, ale výsledek 1:1 zůstal v platnosti.

Manchester United uplatnil opce a pojistil si kvarteto hráčů

Manchester United začíná už nyní spřádat plány pro ligový ročník 2023/2024 a dnes si pojistil služby hned čtveřice fotbalistů. Na Old Trafford budou pokračovat obránci Diogo Dalot s Lukem Shawem, útočník Marcus Rashford a záložník Fred, otazníky se nadále vznášejí nad Davidem de Geou...

Svatoštěpánská kanonáda a létající De Gea: 19. kolo Premier League v kostce

V Anglii tradičně nejsledovanější kolo ovlivnil na Boxing Day koronavirus a z plánovaného programu zmizela trojice zápasů. Devítigólové galapředstavení v Manchesteru ale fotbalové příznivce ve sváteční den bezesporu potěšilo. Vedoucí Citizens přestříleli 6:3 Leicester a odskočili Liverpoolu, jehož duel s Leedsem byl odložen, na rozdíl šesti bodů.

Penaltová show a famózní Gallagher: 16. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se o víkendu obsadil systém VAR. V zápasech týmů z top 3 totiž favoritům pokaždé přisoudil pokutový kop, v případě Chelsea dokonce dva. A nutno podotknout, že ve většině případů se jednalo o sporná rozhodnutí, která ani po zhlédnutí videozáznamu nelze stoprocentně obhájit. Souhlasíte?

Torres a spol. poslali Arsenal na úplné dno: 3. kolo Premier League v kostce

Poprvé od ročníku 1954/55 prohráli fotbalisté Arsenalu úvodní tři ligová utkání, navíc bez vstřeleného gólu při hrozivém skóre 0:9. Zmar Gunners podtrhli ve 3. kole obhájci titulu z Manchesteru City. Na vlastním stadionu je rozprášili 5:0 a odeslali na poslední místo. Dvěma brankami a přihrávkou se pod řízenou demolici podepsal španělský útočník Ferrán Torres, kterému zdatně sekundoval krajan Rodri.

Z kritizování De Gey už se stala tradice, prohlásil kouč Enrique

Podle trenéra španělské reprezentace Luise Enriqueho se z kritizování brankáře Davida de Gey stala v zemi tradice. Španělsko v úterním utkání Ligy národů prohrálo s Ukrajinou 0:1. Vítězný gól vstřelil v 76. minutě Viktor Cygankov, který zpoza vápna obstřelil vyběhnutého De Geu.

Enrique po duelu s Německem v Lize národů ocenil brankáře De Geu

Kouče španělské reprezentace Luise Enriqueho potěšila ve čtvrtečním zápasu Ligy národů v Německu "hladovost" hráčů a výkon často kritizovaného brankáře Manchesteru United Davida de Gey. Po remíze 1:1 vyjádřil spokojenost s výkonem svého týmu rovněž domácí trenér Joachim Löw, jehož svěřenci přišli o výhru až v nastaveném čase.

Chybující brankář De Gea se podle Nevilla musí vrátit k základům

Gólman Manchesteru United David de Gea se podle někdejšího obránce "Rudých ďáblů" Garyho Nevilla musí vrátit k základům. Devětadvacetiletý Španěl v pátečním utkání 30. kola anglické ligy proti Tottenhamu (1:1) nedokázal vyrazit prudkou střelu Stevena Bergwijna a míč skončil v síti. Podle statistik Premier League se De Gea za poslední dvě sezony dopustil už sedmé chyby, která skončila brankou.

TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

De Gea prodloužil kontrakt s Manchesterem United

Manchester United se může i nadále spoléhat na gólmana Davida de Geu. Španělský brankář s Red Devils prodloužil smlouvu do roku 2023, jejíž součástí je opce na další sezónu...

De Gea by mohl už brzy prodloužit smlouvu s Manchesterem United

David de Gea patří mezi nejlepší brankáře planety a minulostí jsou v tuto chvíli spekulace o jeho možném přestupu do Realu Madrid nebo PSG. Španělský gólman je zaměstnancem Manchesteru United, kontrakt má na poslední rok a vedení s ním úspěšně jedná o dlouhodobém prodloužení spolupráce...

Manažer United Solskjaer se postavil za chybujícího brankáře De Geu

Hvězdný brankář Manchesteru United David de Gea v posledních utkáních udělal nečekaně mnoho chyb a v Anglii čelí kritice. Manažer Ole Gunnar Solskjaer však španělskémugólmanovi věří a nemá v úmyslu ho vyřadit ze základní sestavy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele