De Gea vyhlíží návrat, o příchodu brankáře intenzivně jedná Betis

10.11.2023, 18:24
Aktuality

David de Gea v úterý oslavil 33. narozeniny a dodatečným dárkem by mu mohlo být nové angažmá. Španělský brankář se dostal na seznam Betisu a obě strany jednají o podmínkách smlouvy, sevillský klub tak reaguje na pravidelné zdravotní potíže svých gólmanů.

De Gea je odchovancem Atlética Madrid a dlouhodobě plnil roli jedničky jak v Manchesteru United, tak ve španělské reprezentaci. V uplynulých letech se ale prezentoval čím dál častějšími hrubkami a vše vyvrcholilo po minulé sezoně, kdy v Anglii nedostal nový kontrakt.

33letý De Gea přišel na Old Trafford v roce 2011 z Atlética Madrid a za Red Devils celkem odchytal 545 zápasů, s 181 čistými konty sebral letos v únoru klubový rekord Peteru Schmeichelovi. Se spoluhráči získal jeden mistrovský titul, jednou triumfoval v Evropské lize a FA Cupu a dvakrát se radoval z výhry v Ligovém poháru.

Betis má na soupisce tři brankáře a dva z nich se na podzim pravidelně střídají na marodce. Zdravotní problémy mají opakovaně Rui Silva a Claudio Bravo, který si včera natrhl stehenní sval. Účastníka Evropské ligy o víkendu čeká prestižní městské derby proti Seville a mezi tyčemi se objeví Fran Vieites, zdravotní problémy mají za následek zintenzivnění jednání s De Geou.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (2)

Přidat komentář
ACSMan

Takže v létě ho odkoupíme do MU za 40 mega

Reagovat
kattos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele