Enrique po duelu s Německem v Lize národů ocenil brankáře De Geu

04.09.2020, 11:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

An alleged fraud case around Eden Hazard’s training compensation to former club Tubize has revealed the total fee (inc bonuses) that Real Madrid might have to pay to Chelsea: €160m (£143m).

Former club Tubize get a training compensation of 2x 0,25 percent on the total fee: 800.000 euro. 200 000 euros in 2019, 280 000 in 2020 and 320 000 in 2021.

Reagovat
ttopi

Co to jsou ty tréninkové kompenzace?

Reagovat
smazaný uživatel

zato že ho vychovali. je to jeho prvý klub. to si vymyslela uefa aby sa podporovali aj male kluby,

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA Regulation

Under Article 20 of the RSTP, it states the following about training compensation:

“Training compensation shall be paid to a player’s training club (1) when a player signs his first contract as a professional player first signs his first contract as a professional, and (2) each time a professional is transferred until the end of the season of his 23rd birthday. The obligation to pay training compensation arises whether the transfer takes place during or at the end of the player’s contract…”

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, ale podle mě (strávil jsem v Anglii jen 5 let, ale anglicky bych řekl, že umím výborně) tohle co jsi sem napsal, říká, že ty kompenzace se vyplácí tomu prvnímu klubu jen při transferech do konce sezóny kdy je hráčovi 23 let. Pak už nic a Hazardovi je 29...

Reagovat
smazaný uživatel

tak moc asi anglicky nevieš berie sa že training compesantion je vyplácané všetkým teamom do ktorých prestúpil dokým nedosiahne hrač 23.

Reagovat
REPLIKATOR

Němci nechali vyniknout golmana?

Reagovat
Mato178178

Ako je možné že ich vôbec strieda ? Kepa by mal byť po tejto sezóne ďaleko od reprezentácie

Reagovat
jenage

Jak ho vůbec může dávat na stejný level s Kepou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele