Manažer United Solskjaer se postavil za chybujícího brankáře De Geu

Hvězdný brankář Manchesteru United David de Gea v posledních utkáních udělal nečekaně mnoho chyb a v Anglii čelí kritice. Manažer Ole Gunnar Solskjaer však španělskémugólmanovi věří a nemá v úmyslu ho vyřadit ze základní sestavy.

De Gea prý může jít do Paříže a stát se nejlépe placeným brankářem

Opravdu na hodně velkou rybu políčili funkcionáři Paris Saint Germain. Příští rok v létě by rádi přivedli pod Eiffelovu věž brankáře Davida de Geu z Manchesteru United. Tomu končí po této sezoně na Old Trafford smlouva, takže by PSG nemuselo platit odstupné. O to vyšší plat by de Gea dostal.

Trenér Španělska Enrique brání kritizovaného gólmana De Geu

David De Gea patří dlouhodobě mezi nejlepší brankáře planety, na rok 2018 ale nebude vzpomínat v nejlepším. Důvodem jsou především jeho výkony v dresu španělské reprezentace, s tou neuspěl na světovém šampionátu v Rusku a nejjistějším dojmem nepůsobil ani v Lize národů...

De Gea byl podle statistik nejhorším brankářem MS od roku 1966

Španěl David de Gea je sice řazen k nejlepším gólmanům planety, ale světový šampionát mu vůbec nevyšel. Na ruském turnaji ze sedmi střel na bránu pustil šest gólů a podle španělského listu Marca tak malou úspěšnost na MS neměl od roku 1966 žádný brankář, který odchytal aspoň tři zápasy.

Hierro se zastal chybujícího brankáře De Gey

Nový trenér španělských reprezentantů Fernando Hierro se zastal brankáře Davida de Gey, ačkoli mu svou chybou trochu pokazil premiéru na lavičce. Gólman Manchesteru United pustil střelu Cristiana Ronalda, která mířila přímo na něj, a dostal tři branky, což se mu stalo v národním týmu teprve podruhé. Španělé se museli v úvodním zápase mistrovství světa proti Portugalsku spokojit s remízou 3:3.

Nominace na Hráče roku: Kane, Salah, de Gea a tři hráči Citizens

Tři fotbalisté Manchesteru City jsou na seznamu kandidátů, kteří se mohou stát Fotbalistou roku v Anglii podle Asociace profesionálních hráčů. Vítěz bude vyhlášen 22. dubna.

Mourinho: De Gea zůstane v Manchesteru United

Manchester United nebude během tohoto přestupového období hledat nového brankáře. David De Gea, který je dlouhodobě spojován s přesunem do Realu Madrid, podle manažera Josého Mourinha zůstane...

Premier League v kostce (16. kolo)

První vložené kolo máme za sebou, a i když řada z nás vinou školních povinností nestihla vše, po čem fotbalová duše toužila, stálo to za to. Už zítra pokračuje nekonečný kolotoč jménem Premier League dalším kolem, proto je čas připomenout si, co důležitého se v týdnu stalo. Hlavním hrdinou se stal Salomón Rondón, autor čistě hlavičkového hattricku do sítě Swansea. Během třinácti minut.

Premier League v kostce (14. kolo)

Jen jednou v historii Premier League v kostce se stalo, aby jeden fotbalista byl dvakrát za sebou hráčem kola. V minulé sezóně se to díky hattricku proti Swansea a gólu s asistencí proti Chelsea povedlo nejlepšímu hráči minulé sezóny Riyadu Mahrezovi. Nyní můžeme k alžírskému záložníkovi přidat druhé jméno - Alexis Sánchez hraje v neskutečné formě.

Všichni De Geu podporujeme, řekl španělský stoper Ramos

Stoper Sergio Ramos odmítl, že by situace okolo brankáře Davida De Gey, který je podezřelý ze zapojení do aféry se znásilněním, nějakým způsobem ovlivnila atmosféru okolo španělských reprezentantů. Tým je podle jednoho z lídrů naopak před pondělním vstupem do evropského šampionátu proti Česku ještě více semknutý.

Španělům rozhodování o gólmanech nezávidím, řekl Kouba

Ani den před vstupem španělských fotbalistů do mistrovství Evropy s Českou republikou není jasné, kdo bude stát v jejich brance. Trenér Vicente Del Bosque zatím neurčil, zda bude spoléhat na veterána Ikera Casillase, nebo dá poprvé na velkém šampionátu šanci Davidu De Geovi.

Trenér Del Bosque se zastal brankáře De Gey zapleteného v aféře

Trenér španělských reprezentantů Vicente Del Bosque odmítl, že by zvažoval vyřazení Davida De Gey z týmu kvůli aféře se znásilněním. Brankářovo jméno se objevilo v policejním spisu, kouč ale hráči Manchesteru United věří tvrzení, že jde o omyl, a nepochybuje, že je připravený chytat.

De Gea je vyšetřován v případu znásilnění

V táboře španělské reprezentace vypukl tři dny před vstupem do mistrovství Evropy proti České republice skandál. Brankář David De Gea je vyšetřován v případu znásilnění. Nebyl však z ničeho obviněn. Případ se údajně týká i dalších dvou hráčů Ikera Muniaina a Isca, kteří se do konečné nominace Španělska nedostali. Informují o tom španělská média.

Del Bosque ještě nerozhodl, kdo bude na Euru jedničkou Španělů

Trenér Španělska Vicente del Bosque ještě nemá promyšlené, kdo bude brankářskou jedničkou na mistrovství Evropy. Rozhodnutí, zda bude chytat veterán Iker Casillas, nebo David de Gea, neoznámí dřív než 13. června, kdy obhájci titulu v Toulouse odstartují Euro proti českému týmu.

Premier League v kostce (19. kolo)

Mistrem první poloviny Premier League je Arsenal! Naprosto bez debat je hlavním "viníkem" tohoto úspěchu německý záložník Mesut Özil, který celý podzim předvádí fantastické výkony a korunu jim nasadil v pondělní utkání proti Bournemouthu. Právě vítězství 2:0 posunulo Kanonýry ve spojení s remízou Leicesteru s Manchesterem City do čela.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele