základní část, 25. kolo
01.04.2023 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Plzeň znovu ztratila, z Mladé Boleslavi veze bezgólovou remízu

Počtvrté v řadě se musí fanoušci Plzně smířit se ztrátou bodů. Nejlepší celek podzimní části nedokázal po Olomouci, Slavii a Bohemians vyzrát ani na Mladou Boleslav, z jejíhož hřiště si veze bezbrankovou remízu. Nedá se přitom říci, že by si zasloužil více...

Středočeši na svého soupeře od začátku nastoupili aktivním způsobem a hned v první minutě se díky Matějovského pasu dostal do tutovky Kušej, velkou šancí ale pohrdnul. Sám Matějovský se poté opřel do balónu tvrdým způsobem, činit se musel skvělým zákrokem Staněk. Vzápětí se ozvali rovněž viktoriáni, když si po Buchově pobídce Sýkora vylámal zuby na Šedovi.

Jinak ale měl v první půli mnohem více práce Staněk. Po dvaceti minutách jej technickým pokusem prověřil Ladra. Celkem musel plzeňský gólman během první půle likvidovat šest střel domácího výběru, přesto mohli gólem do šatny udeřit právě hosté. Buchův individuální průnik až na poslední chvíli zastavil Suchomel.

Po přestávce se hra vyrovnala - skvělého Staňka prověřili postupně Škoda, Karafiát a znovu Škoda, mezitím se předvedl i Šeda, a to proti Vydrovi. A jelikož Kušej v závěru nedokázal proměnit další individuální únik, skončilo utkání víceméně spravedlivou dělbou bodů. Mladá Boleslav se tak alespoň dočasně posunula na sedmou příčku, Plzni naopak může dále utéct vedoucí pražské duo.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele