25. kolo
22.04.2018 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

MFK Karviná - FK Teplice 1:1

Zápas mezi Karvinou a Teplicemi skončil remízou, když se na hraně poločasů prosadili Budínský a Žitný. V prvním poločase tahali za delší konec domácí, druhý už byl vyrovnaný, ale příliš fotbalové krásy nenabídl.

První šanci měl po pěti minutách Štěpanovský, ten však z těžké pozice bránu netrefil. Teplice poprvé zahrozily střelou Žitného, která ovšem skončila hodně vedle. O chvíli později pálil těsně vedle Vondrášek. Na druhé straně stejně dopadla střela domácího Budínského. Ve 20. minutě pálil těsně vedle z dobré pozice Kalabiška. Ve 40. minutě zakončoval znovu z voleje Štěpanovský, tentokrát se mu střela sedla více a skončila na tyči Divišovy brány. O dvě minuty později hlavičkoval z rohu těsně vedle Panák. Tlak se Karviné nakonec vyplatil ke konci poločasu. Wágner po souboji upadl ve vápně a rozhodčí Franěk zapískal pokutový kop, ten přesnou ranou k tyči proměnil Budínský. Karviná tak šla do kabin s vedením 1:0.

Teplice do druhého poločasu vlétly jako uragán a už po 20 vteřinách vyrovnaly skóre. Krob přihrál do vápna volnému Žitnému, tento mladík potvrdil výbornou formu a chladnokrevně poslal míč za záda Le Gianga. Vedení zpět mohl domácím vrátit Panák, ten však z úhlu nedokázal prostřelit Diviše. V 64. minutě pronikl do vápna Kalabiška. Diviš ovšem včasným vyběhnutím znemožnil domácímu fotbalistovi zakončit. O pět minut později byl po druhé žluté kartě vyloučen Vaněček, a hosté tak dohrávali pouze v deseti. V 79. minutě po nahrávce Wágnera přestřelil bránu Budínský. Domácí se snažili přidat rozhodující trefu, Panák ale z dobré příležitosti přestřelil. V nastaveném čase měl velkou šanci ještě Budínský. Ze standardní situace těsně za hranou vápna však zeď nepropálil.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
Phreak71

Žitný... Zřejmě slušný oddíl..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele