14. kolo
19.11.2017 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

MFK Karviná - FK Jablonec 2:1

Lubomír Vlk začal na lavičce Karviné nejlépe jak mohl. Domácí MFK otočil nepříznivý výsledek proti Jablonci a připsal si důležité tři body. Rozhodující branku měl na svědomí Jan Kalabiška. Zmínit je nutno skvělý výkon brankáře Le Gianga i nahrávajícího Jana Šíslera.

Karviná se do svého soupeře pustila od úvodní minuty a vidět byl zejména Hošek, který nejprve napálil balón jen do náruče připraveného Valeše a později pak neuspěl podruhé, když se pokoušel jabloneckého brankáře přehodit. To se mu sice podařilo, ale Janeček vykopl balón z brankové čáry. Podobný moment byl viděn i na druhé straně, kdy už překonal Le Gianga Tecl a odkopávat musel Štěpanovský.

Nerozhodný výsledek vydržel do 36. minuty, to se po rychlém brejku utrhli Masopust s Teclem a druhý jmenovaný překonal Le Gianga. Severočeši mohli v závěru prvního poločasu náskok navýšit, ale Mihálik ve stoprocentní příležitosti selhal.

Domácí fotbalisté tedy nevstoupili do utkání optimálně, ovšem na začátku druhého poločasu se jim podařilo rychle vyrovnat. Šisler prokázal cit v noze, obloučkem nabídl možnost pro Filipa Panáka, který střelou na zadní tyč srovnal. Jablonec se nechtěl s remízou smířit a vrhl se do ofenzívy, tutovku Jovoviće ale zlikvidoval famózní Le Giang. Brankář Karviné se pak znovu zaskvěl proti Mihálikově voleji.

Le Giang byl ústřední postavou zápasu a jeho zákroky se později ukázaly jako klíčové. Zvláště když v 77. minutě dokonal obrat parádní ranou do šibenice Jan Kalabiška. Karviná otočila výsledek ve svůj prospěch a v závěru mohla své vedení ještě navýšit, ale Budinský v jasné pozici Valeše nepřekonal. Jablonec vyrovnat nestihl a z Karviné odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jablonec padne 2:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

1:2 (Wagner - Pišta, Doli)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (2xWágner). Už by to chtělo, aby Karviná vyhrála

Reagovat
waynemarkrooney

0:3

Reagovat
tnt03

Na druhé straně ani Jablonec netrápí marodka, k dispozici nebude pouze brankář Hrubý, jehož mezi tyčemi nahradí Valeš.

No zrovna Vlasta nás držel nad vodou skoro každý zápas, když se vzadu něco nepovedlo. Takže ikdyž je možná jediným, kdo chybí, tak ztráta to je celkem citelná :)

Věřím ale v sílu vepředu, tipuju 1-2

Reagovat
Kuba94

Pěkný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele