27. kolo
05.05.2018 16:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

MFK Karviná - Dukla Praha 1:3

Karviná nezvládla zápas s Duklou a tři kola před koncem ligy spadla na patnácté místo. Pražané dali domácím lekci z produktivity a po třetí vstřelené brance už měli zápas plně pod kontrolou. Dukla si z Karviné odváží výhru 3:1.

Pro Karvinou to byl velmi důležitý zápas a domácí začali o něco lépe, nicméně žádné větší příležitosti se nedočkali. Po úniku Janečka se marně dožadovali pokutového kopu, ovšem je třeba dodat, že penalta se tak jako tak pískat neměla. Ve 26. minutě se dostal k nebezpečné hlavičce Panák a zasahovat musel Filip Rada. Na druhé straně se o individuální akci postaral Néstor, jeho rána na vzdálenější tyč byla o kousek nepřesná, takže Le Giang nakonec nemusel zasahovat. Karviná nakonec inkasovala jako první. Panák vyrobil chybu, takže se ke střele dostal Holík, Le Giang střelu vyrazil, ale na dorážku Uroše Djuranoviče už byl krátký.

Karviná chtěla ještě do poločasu vyrovnat, ale na více než střelu Budinského z úctyhodné vzdálenosti se nezmohla. Domácí pokračovali ve snažení i po změně stran a brzy se dočkali vyrovnání. Ve 49. minutě vyhrál Panák důležitý hlavičkový souboj a Jan Kalabiška přesnou střelou k tyči srovnal na 1:1.

Bohužel pro domácí tento stav vydržel pouhou minutu. Dukla předvedla rychlý kontr a Lukáš Holík střelou k tyči vrátil vedení na stranu Pražanů. Vzápětí mohlo být zase vyrovnáno, ale na Kalabiškově ráně si smlsl Rada. Pozadu nezůstal ani Le Giang, na kterého šel Djuranovič úplně sám a brankář Karviné se nenechal nachytat na hokejové kličce a šanci zmařil.

Stav 1:2 domácím pochopitelně nemohl vyhovovat. Karviná potřebovala vrhnout síly do útoku, ovšem v 61. minutě inkasovala potřetí. Branislav Milošević na přední tyči zcela zaskočil Le Gianga, který tak obdržel laciný gól. S Karvinou už to vypadalo špatně a její hráči ve zbytku zápasu v podstatě rezignovali. Dukla měla ještě několik dalších šancí zvýšit vedení, ale stav 3:1 se už nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele