26. kolo
29.04.2018 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:2

Sigma dokázala v Teplicích vybojovat důležité vítězství a upevnit si tak pozici na třetím místě. Jedinou branku domácích vstřelil Kučera, za hosty se prosadili Zahradníček a Plšek.

Start zápasu se Olomouci vydařil na jedničku. Plšek dobře vysunul Zahradníčka, ten byl sice už ve velkém úhlu, ale i tak se mu podařilo prostřelit Diviše a otevřít skóre zápasu. Teplice však dokázaly rychle odpovědět. Kučera se v 7. minutě po několika odrazech dostal k míči a vystřelil na bránu. Hála tečoval míč mimo dosah Buchty a bylo srovnáno.

Strhnout vedení na stranu hostů mohl hned Plšek, ten však mířil nepřesně. Ve 30. minutě měl velkou šanci po centru z levé strany Texl, Diviš byl však tentokrát pozorný a střelu lapil. O pět minut později se z ničeho nic dostal míč ve vápně hostí na volného Horu, jeho hlavička ale mezi třemi tyčemi neskončila. Ve 43. minutě tvrdou střelu Kučery vyrazil perfektním zákrokem Buchta.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a v 56. minutě nebezpečně pálil Kučera. Buchta jeho střelu vyrazil pouze ke Krobovi, jenž však vysoko přestřelil. V 74. minutě vystřelil těsně vedle z hranice vápna Plšek. Následně na druhé straně po Horově centru tvrdě vypálil z voleje Krob, Buchta však výborně zasáhl. A byla to Sigma, která nakonec udeřila. Zahradníčkův centr si našel Plšek, jehož Kučera neuhlídal, a ten nedal hlavičkou Divišovi žádnou šanci. V závěru zápasu mohli hosté ještě přidat pojistku, Manzia však po přečíslení tři na jednoho trefil pouze tyč domácí brány.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
ondrasch77

1:1, každopádně neprohra TP

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele