6. kolo
09.09.2017 17:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 1:0

Hodně důležité vítězství zaznamenala Bohemka. Klokani v domácím Ďolíčku udolali Slovácko jedinou brankou Martina Haška. Zápas nabídl spoustu šancí a několikrát zvonila na obou stranách branková konstrukce.

V Ďolíčku se opravdu bylo na co dívat. Bohemka i Slovácko chtěly hrát ofenzvně a tak šance přicházely velice záhy. Na krasný centr v podání Havlíka si zaběhl Hofmann a trefit to přesně pod břevno, Fryšták by byl bez šance. Bohužel pro Slovácko zamířil jejich stoper těsně nad. Hned na druhé straně se řítil do šance tandem Reiter-Bartek a druhý jmenovaný rovněž netrefil zařízení.

Ve 31. minutě na sebe opět upozornil stoper Hofmann a znovu to bylo v šestnáctce domácích. Jeho hlavička už šla za Fryštákova záda, avšak Šmíd na brankové čáře odvrátil nebezpečí. Bohemka ještě v prvním poločase stihla zahrozit prostřednictvím Reitera a Hečova branka byla opět malá.

Oba celky měly velké množství šancí a bylo jen otázkou času, které straně se podaří střeleckou smůlu prolomit. Velkou zásluhu na bezbrankovém stavu měl golman domácích Fryšták, Daníček byl v jasné šanci úplně sám! Skóre se poprvé a vlastně naposledy změnilo v 65. minutě, Benjamin Tetteh zblízka Heču ještě překonat nedokázal, ale celé dílo zdárně dokonal dorážkou Martin Hašek. Ďolíček explodoval radostí a Slovácko muselo dotahovat.

Nadále se hrál skvělý fotbal plný šancí, jak Slovácko, tak i Bohemka hrozily. Pět minut před koncem zápasu bylo Slovácko blízko vyrovnání, ale proti byla Fryštákova tyčka, kterou rozezvonil Navrátil. Branková konstrukce zvonila ještě jednou ve třetí minutě nastavení a smůlu si při ní vybral Hašek. Klokany to vůbec nemuselo mrzet, protože těsné vedení nakonec uhájili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
kecipep

0:2

Nechápu tako vysoký kurz na nás

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pro klokany

Reagovat
ondrasch77

0:0

Reagovat
bunnovv

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo!!! B 1905 !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele