2. kolo
07.08.2016 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Sparta Praha 0:0

Vedle mistrovské Plzně zaváhala i pražská Sparta, která se rozešla smírně s Teplicemi. Letenští nenašli na defenzívu domácích recept, ale protože se neprosadili ani domácí, neviděli diváci na Stínadlech žádnou branku.

Sparta byla po vyřazení z předkola Ligy mistrů pod zesíleným tlakem a obecně se očekávalo, že v Teplicích předvede mnohem lepší výkon než v Bukurešti. Letenští vstoupili do zápasu aktivně, ale branka jakoby byla zakletá. V dobré pozici si neporadil Lafata a Konatého pokus byl zablokován.Teplice kontrolovali střelou Ljevakoviče, která se rovněž neuchytila. Teplice na svojí šanci vyčkávali a po jednom z brejků mohli udeřit. Fillo po rychlém úprku naservíroval centr Potočnému a ten orazítkoval břevno! Sparťané tak přežili první obrovskou šanci domácích. Bohužel první poločas už nic dalšího nepřinesl, celkově se ale dalo hovořit o ofenzivním poločase, protože se bylo na co dívat.

Po změně stran to bylo podobné. Oba tábory se předháněly, kdo že to zazdí větší šanci. Hora v 55.minutě poslal balón nad a krátce na to prověřil i Koubka, který mezi tyčemi nahradil Davida Bičíka. Akce střídala akci, co však chybělo byla finální fáze. Největší šance Sparty v zápase přišla v 78.minutě, Costa přihrál Holzerovi a ten střelou pořádně protáhl golmana Grigara. Tím tlak Sparty nekončil a za chvíli na zadní tyči trefil brankovou konstrukci Zahustel! To byla poslední šance zápasu. Zbývající minuty už žádné příležitosti nenabídly a nezměnil to ani dvouminutový nastavený čas.

Pro Spartu je bezbranková remíza nezdarem a nabízí se, zdali i tento výsledek přežije kouč Zdeněk Ščasný.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spartě se v Teplicích nedaří. Navíc po ostudném vypadnutí z LM bude v týmu nálada na bodu mrazu a to se projeví i v zápase. Zřejmě poslední zápas Ščasného před odvoláním.

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
boryland

2:1...............

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

za kříž

Reagovat
Rarášek

easy 0:4 čus

Reagovat
smazaný uživatel

prosíííím ::::

můžete mi někdo říct proč je ve Spartě Juliš ? a co umí ? nic jsem od něj ještě neviděl, kromě pár haluzních gólů minulou sezonu

proč ho tam furt cpe, proč ?????????????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele