29. kolo
11.05.2016 18:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - Dukla Praha 1:1

Předposlední kolo rozhodlo také o tom, že prvoligovou příslušnost pro další ročník si vybojovaly Teplice, které doma remizovaly s Duklou.

Teplice, vědomy si své pozice a nepříjemného losu do posledního kola, začaly aktivně, aby rozhodly co nejdříve. Ale první výraznější vzrušení před bránou Dukly hned v úvodu ukázalo, jak na tom domácí jsou s psychickými silami. V dobré pozici jindy nebezpečný Fillo nyní trestuhodně zamířil vedle.

Hosté odpověděli svou velkou šancí hned vzápětí, ve formě hrající Mareš však ještě na Grigara nevyzrál. Nemuselo jej to ale dlouho mrzet, protože již v 10. minutě poslal Duklu do vedení Berger, když zužitkoval povedenou střelou Marešův centr - 0:1.

Domácí studená sprcha k lepšímu výkonu nijak nevyburcovala a i v dalším průběhu prvního poločasu byli nebezpečnější spíše Kozlovi svěřenci. Teplice hrály v křeči a z náznaků šancí se k vyrovnání do přestávky nedostaly.

Před nízkým počtem diváků se v druhé půlce domácí snažili srovnat, ale nebezpeční byli nadále i hosté. Do dvougólového vedení však Duklu nedostal ani Mareš, ani Berger. S postupem času se hosté ve vedení podvědomě stáhli do obrany, a o to víc tak domácím znepříjemňovali ofenzivní snahy, které příliš k vidění nebyly. Nakonec se však domácí, přestože příliš nebezpeční dnes jinak nebyli, vyrovnání dočkali. Centr Vachouška zužitkoval hlavou Fillo - 1:1.

Zápas se dohrával v klidu, protože remíza domácím s přihlédnutím k jiným výsledkům zajistila remízu. Do příští sezóny však Teplice rozhodně mají co napravovat. Na tu letošní by nejraději zapomněli.

Autor: Martin Lavický / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele