17. kolo
21.02.2015 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Dukla Praha 0:1

Zbrojovka Brno na domácí půdě nestačila na Duklu Praha, která si nakonec odváží všechny tři body. Jediným střelcem utkání se stal Tomáš Berger, který proměnil rozhodující pokutový kop. Dukla Praha je v tuto chvíli sedmá, Brno až na čtrnácté pozici.

Už v první minutě se k míči ve vápně Dukly dostal Vávra, který ještě nahrával na Paška, ale ten nezakončil ideálně. Do pokutového území Brna mířil míč také po akci Lukáše Štětiny, ale brankář Václav Hladký si s ním poradil. Po dvaceti minutách nijak pohledného fotbalu se dostal k bráně Blažek, obtočil se s míčem kolem svého strážce a vypálil. Mířil ale dost mimo. Dukla se do první vážnější akce dostala díky Blažkovi, který pálil ze střední vzdálenosti. Brankář Hladký sice vyrazil míč jen před sebe, ale naštěstí pro něj dotírající hráč fauloval.

Brankář Hladký musel do akce také po střele Považance, který ale nedal ráně pořádnou razanci. Pět minut před koncem první půle se do zajímavé střelecké pozice dostal Tomáš Berger, ale jeho technický pokus nakonec zamířil mimo tři tyče. Nezáživné utkání pokračovalo, ale diváci si ho příliš neužívali. Minimum akcí a fotbal omezený spíše na fauly a nepřesnost. Po hodině hry se dopustil faulu v pokutovém území Jakub Jugas, který fauloval pronikajícího Považance. Sudí Hrubeš ukázal na pokutový kop a k němu se postavil Tomáš Berger. S přehledem penaltu proměnil a Dukla Praha vedla.

Dvacet minut před koncem zápasu se do další velmi slibné šance dostal útočník Jan Blažek, který se ocitl sám před brankářem Hladkým, ale sám byl překvapen nabízenou možností a akci nezakončil ideálně. Brno mohlo ale přeci jen srovnat. Keresteš pět minut před koncem utkání vybojoval balon, probil se po levé straně a centroval do vápna. Čtvrtníček se dostal k míči, ale trestuhodně minul! Poslal míč jen vedle pravé tyče a mohl skrývat hlavu do dlaní. Zbrojovka nakonec doma padla a pražský celek si veze domů všechny body.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek základ + gól za Austrii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele