18. kolo
28.02.2015 20:15 CET
2 : 2
(1:2)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - FK Teplice 2:2

Slavia plně nevyužila zaváhání Mladé Boleslavi a v souboji o evropské poháry jen remizovala s Teplicemi 2:2. Sešívaní přitom museli dvakrát dotahovat. Dvakrát skóroval teplický Roman Potočný.

Utkání v pražském Edenu začalo dost aktivně, oba týmy se snažily překvapit svého soupeře, ale jako první zahrozila domácí Slavia. Grigar si neporadil s centrem, ale na druhou stranu dokázal zasáhnout proti hlavičce Milana Škody. A hned ve 12. minutě poprvé udeřilo, Roman Potočný z velké dálky napřáhl a povedenou ranou vsítil krásnou branku.

Pro Slavii to nebyl šťastný vstup do utkání, ovšem domácí se rychle vzpamatovali a na svojí odpověď nenechali dlouho čekat. Po centru Tamase ještě hlavičkoval mimo Škoda, ale jen o chvíli později už se dočkal. Hrubého přesný centr skončil na hlavičce Škody a bylo to 1:1. To se psala 19. minuta a za další čtyři minuty se měnilo skóre potřetí a znovu to bylo ve prospěch hostujících Teplic. Roman Potočný se dostal ve vápně k míči a nekompromisní dělovkou nedal Hrubešovi žádnou šanci. Nicméně domácí se zlobili a oprávněně, ještě než Potočný obdržel přihrávku, míč už opustil hrací plochu.

Teplice vedly po prvním poločase 2:1, ale druhá půle ještě slibovala velmi napínavou podívanou. Slavia totiž směrem dopředu nehrála špatně, měla své šance, ovšem vytěžit zatím dokázala jen jednu branku.

A Slavia začala druhý poločas náporem. Deliho hlavičku vyrazil Grigar a Zmrhal ve 49. minutě orazítkoval tyč, načež po centru z levé strany a zásahu jednoho z teplických obránců zazvonilo i břevno. Sešívaní se tlačili dopředu a v 55. minutě zaslouženě vyrovnali. Dlouhý aut se dostal až ke Škodovi, jenž z těžké pozice trefil břevno a od nešťastníka Grigara se následně odrazil míč do sítě - 2:2.

Ve zbytku utkání měly oba týmy ještě své šance, skóre se ovšem už nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že jen 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat
Sw!fty

pěkně

Reagovat
bayern987

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1 ... 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele