14. kolo
09.11.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 0:0

Bezbrankový výsledek viděli diváci v Hradci, kam zavítal liberecký Slovan. Votroci byli v zápase o něco aktivnějším týmem, doplatili však na neproměňování šancí.

Votroci potřebovali vzhledem ke svému postavení v tabulce zvítězit, navíc dobře věděli, že předposlední České Budějovice dokázaly porazit Baník. Liberec neoplývá zrovna dobrou formou, v tomto utkání mu navíc scházeli vykartovaný Šural a zraněný Pavelka.

Jak bylo výše zmíněno, Hradec byl o něco aktivnějším týmem a v zápase doplatil na neproměňování šancí. Ve 12. minutě musel zasahovat proti Malinskému gólman Kolář, na druhé straně zase úplně dobře nezafungovala spolupráce Delarge s Ďubkem. Pak už zase úřadovali spíše domácí, Kotišova rána skončila těsně mimo a po chybě Koláře musel zachraňovat odkopem Luckassen. Po půlhodině hry byl blízko vedoucímu gólu Černý, ale Kolář byl opět na místě. Ve 36. minutě se předvedl i Koubek, který zlikvidoval střelu Jarolíma.

Také po změně stran byl o něco aktivnější Hradec. Malinský se Štípkem vyšachovali obranu Liberce, ale nakonec k pořádnému zakončení nedošlo a v 60. minutě pro změnu tvrdě vypálil Fleišman, brankář Koubek dobře zasáhl.

Dramatický byl i závěr zápasu, obě strany si dokázaly vytvořit nadějné situace, ale divákům v ochozech hradeckého stadionu nebylo přáno vidět branku. Nic na tom nezměnil ani rohový kop, coby poslední šance Hradce v celém utkání. Liberec ho odvrátil a domů si veze ze hřiště posledního Hradce bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberci se zatím letos vůbec nedaří a toho by mohl Hradec využít. Už by to vážně chtělo vyhrát.

2:1 (Halilović, Dvořák - Pavelka)

Reagovat
Superme

Pavelka který se zranil... aha...

0-2 (Delarge, Šural)

Reagovat
Superme

Šury se nám vlastně vykartoval, takže druhý gol dá Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že se zranil, ale zjistil jsem to až potom co jsem ten komentář napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 doufám

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele