18. kolo
28.02.2015 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

České Budějovice - Zbrojovka Brno 1:3

České Budějovice si komplikují boj o záchranu. Jihočeši dnes před vlastními diváky nestačili na Zbrojovku Brno, se kterou prohráli 1:3.

Na půdě Dynama se měnilo skóre už ve 12. minutě, obrana domácích dala Sýkorovi nepochopitelně mnoho prostoru, ten se na hranici vápna dostal ke střele a zamířil přesně do černého - 1:0 pro Zbrojovku. Zanedlouho mohlo Brno zvýšit, Moukanza odvedl skvělou práci, zbavil se dvou hráčů a naservíroval míč Sýkorovi, který však střílel těsně vedle. Dynamo se dostalo do první vážnější šance až ve 39. minutě, kdy se dostal k odraženému míči Volešák, ovšem netrefil odkrytou branku.

Budějovice doma prohrávaly po prvním poločase s Brnem 0:1, ovšem k případnému bodovému úspěchu musely vstoupit lépe do druhého dějství, což se nakonec nestalo. V 52. minutě dostal Jakub Jugas příliš mnoho prostoru a dokonale toho využil, přesnou ranou zvýšil na 2:0 a se šancemi domácích to vypadalo hodně bledě. Zbrojovka dominovala a měla i další šance, třetí branky se nakonec dočkala v 78. minutě a tím bylo prakticky rozhodnuto. Vávra se dostal do rychlého brejku, Kerekeš zakončoval a gólman Křížek skvěle zasáhl, ovšem na dorážku Jana Malíka už byl krátký - 3:0 pro Zbrojovku.

Domácí se dočkali alespoň čestného úspěchu. Dvě minuty před koncem si naskočil na rohový kop Jiří Kladrubský a dal výsledku finální podobu. Zbrojovka vyhrála na jihu Čech 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele