8. kolo
20.09.2014 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - České Budějovice 0:0

Baumit měl v zápase s Českými Budějovicemi velkou převahu, od patnácté minuty navíc hrál v přesile, přesto to na zisk tří bodů nestačilo. Po vyloučení Vošahlíka se Jihočeši stáhli do obranné ulity a úspěšně ubránili nerozhodný výsledek 0:0.

Jablonec začal dle očekávání aktivněji a obrana Budějovic měla plné ruce práce, aby hned nadvakrát odzbrojila Tomáše Juna. Ve 12. minutě uviděl Vošahlík žlutou kartu za faul na Nováka a hned o tři minuty se provinil podruhé. Sudí mu po patnácti minutách udělil červenou kartu a České Budějovice šly do oslabení. Baumit pak pochopitelně udával tempo, vypracoval si několik slibných příležitostí, ale obrana Jihočechů odolávala. Skóre se neměnilo ani pět minut před koncem prvního poločasu, kdy Kopicův centr našel hlavu Rossiho.

Po hodině hry musel po Pospíšilově dělovce vytáhnout zákrok Křížek a tlak Jablonce narůstal. Jen o tři minuty později pak zachránilo Budějovice břevno! Na druhé straně nebezpečně vystrčil růžky Benát, avšak obrana Baumitu včas zasáhla. Oslabení hosté nadále odolávali a čas pomalu, ale jistě ubíhal a ubíhal.

Pět minut před koncem zápasu střílel těsně vedle Čížek a Jablonci se dostavila křeč. Budějovice urputně bránili a nakonec se úspěšně probránili k cennému bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele