8. kolo
14.09.2013 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 1:1

Dobrý fotbal byl k vidění v Uherském Hradišti. Slovácko remizovalo s Příbrami 1:1, ale diváci si přišli na své. Krom dvou branek byla k vidění spousta šancí a také dvě červené karty.

Diváci se v Uherském Hradišti rozhoně nenudili. Hrál se ofenzivní fotbal, který nabídl spoustu šancí. O první vážnější rozruch se postarala Příbram, jmenovitě Tarczal, jehož střela šla těsně vedle. Slovácko kontrolovalo rohový kop a nebezpečnou hlavičkou Košúta. Nerozhodný výsledek 0:0 vydržel jen do 32. minuty, pak se totiž postavil k přímému kopu Tomáš Pilík a krásnou střelou zajistil Příbrami vedení.

Za pět minut mohlo Slovácko srovnat, Ondřejka ale orazítkoval tyč! Branková konstrukce sehrála v prvním poločase ještě jednou svojí roli, to když Daníčkovu ránu vyrazil Hruška na tyč.

Slovácko se ve druhém poločase snažilo o vyrovnání a bylo lepším týmem. Valentu v jasné šanci vychytal Hruška. Aktivita Slovácka přinesla svoje ovoce v 69. minutě, do černého zamířil Ondřejka a bylo to 1:1. Pro Příbram navíc přišla další komplikace, Videgla po svém příchodu uviděl dvě žluté karty a jedenáct minut před koncem zápasu musel předčasně do sprch.

Slovácko početní převahy nedokázalo využít a také ono muselo dohrávat o jednoho muže v poli méně. Vyloučen byl tentokrát po druhé žluté kartě kapitán Slovácka Trousil. Zápas mezi Slováckem a Příbramí vítěze nepoznal, celky se rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

tady jsem taky nebyl ahoj kamarádi

Reagovat
smazaný uživatel

zadny kamarady tady nemas

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele