10. kolo
16.10.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 1:1

Sigma Olomouc doma remizovala 1:1 s Mladou Boleslaví a výsledek považuje za ztrátu. Hanáci byli v průběhu zápasu lepším týmem, ale na více než jednu branku se zkrátka nezmohli. Za Olomouc se trefil Petr, za Boleslav Ščuk.

Začátek utkání příliš atraktivity nepřinesl, oba celky jakoby se neměly čím překvapit. Nicméně ve 22. minutě šla Olomouc do vedení, Přikryl šikovně sklepl míč na Jakuba Petra a boleslavský brankář Miller se mohl natahovat marně - 1:0 pro Sigmu Olomouc. Mladoboleslavští se okamžitě oklepali a za pár minut srovnali skóre. Kuličův rohový kop se snesl na hlavu Ščuka a bylo to 1:1. Olomouc byla do konce prvního poločasu aktivnější a ještě v jeho závěru mohla jít do vedení. Schulmeister se uvolnil ve vápně, ale svojí prudkou střelu nedokázal umístit za Millerova záda. To samé platilo i o pokusu Bajera, tomu scházel opravdu kousek.

Domácí pokračovali v aktivitě i po změně stran, ale defenzíva severočechů pracovala výborně. Větší rozruch přinesla až závěrečná čtvrthodina a pokus Adama Varadiho, brankář Miller předvedl těžký zákrok a podržel svůj tým nad vodou. Byl to hodně důležitý zákrok, neboť olomoučtí už ve větší šanci nebyli. I přes větší aktivitu domácích to Boleslav dotáhla do remízového konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sigma Olomouc 0 - 2 FK Mladá Boleslav

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
sosna

2:0 Navrátil, Přikryl. 5000 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci opravdu kvalita. Nekolikaminutove osetrovani Zdenka Zlamala, nekolik stridani a nastaveni ve druhemn polocase 1 (slovy jedna) minuta byl opravdu vysmech... :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele