21. kolo
17.03.2012 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Žižkov konečně slaví bodový zisk! Z Teplic si odváží remízu

Teplice nenavázaly na poslední úspěšné domácí vystoupení proti Slovanu Liberec a s Žižkovem berou pouze bod za bezbrankovou remízu. Domácí tak jen potvrdili, že se jim v letošní sezóně Na Stínadlech nedaří, zatímco Pražané po deseti zápasech opět bodují!

Žižkovští byli od úvodních minut favorizovaným domácím více než vyrovnaným protivníkem, branku soupeře však ohrozit nedokázali. To Radovi svěřenci se mohli hned z první nebezpečné akce ujmout vedení. Psala se osmá minuta, Zoubele poslal do pokutového území ostrý centr, Vachoušek na balón ovšem z bezprostřední blízkosti o chlup nedosáhl. Velkou neplechu dělal hostujícímu celku zejména agilní Dolejš, ani jemu se však nedařilo nadějně vyhlížející akce dotáhnout do konce, nejblíže brance byl po jeho průniku Stožický, ale pálil nad břevno. Ten samý hráč zakončoval i vzápětí, tentokráte se trefil ale jen do boční sítě.

Po obrátce hra spadla do ještě větší letargie, ani jedna strana se nedokázala usadit na útočné půlce, k vidění tak byl spíše boj ve středu pole s velkým množstvím osobních soubojů, než fotbal. Něco měl na mysli s tím udělat po hodině hry nesmírně aktivní Petr Dolejš, jeho dalekonosný pokus se ovšem do vymezeného prostoru nevešel, Kolář se tak po míči ani natahovat nemusel. Stejné vyústění měla také střela ze střední vzdálenosti v podání čerstvě střídajícího Čajiče a později i kapitána Lukáše, jež zakončoval z obtížné pozice.

Největší možnost pražského týmu přišla minutu před závěrečným hvizdem a byli to paradoxně hráči Teplic, kdo si mohl vstřelit vlastní branku: Jurčo centroval do vápna, kde se snažil míč odvrátit Lukáš, ten však trefil balón tak nešťastně, že ho ve skluzu málem poslal k pravé tyči Grigarovy svatyně, vše ale nakonec dopadlo pro FKT dobře. Soupeři si tím pádem rozdělili po bodu.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice si konecne zastrili 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz se nabizi ze by Zizkov mel konecne nejakej bod brat, tak Teplice jsou podle me na nejakou kanonadu nahzaveny jeste vic

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
vanGomm

Žižkov už může hrát bez stresu a mohl by uhrát X.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 1,ale ten kurz je k Jako tutovku vidím,že Mahmutovič dá gól u chance za kurz 2.5,což je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

až překvapivě to bude boj, tip 1:0, gól padne v druhé půlce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele