30. kolo
28.05.2011 17:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Ústí nad Labem 2:0

Fotbalisté Mladé Boleslavi si po oslavách z postupu do evropských pohárů poradili s posledním Ústím a vyhráli 2:0. Svěřenci Karla Stannera se prosadili až ve druhém poločase, nejprve skóroval Marek Kulič, po něm pak Alexander Mendy.

Mladoboleslavští vstoupili do utkání dle předpokladů aktivněji, po Chramostově přihrávce mohl skŕovat Řezníček, jenže brankář Novák byl proti. Mladý Chramosta měl i svojí velkou šanci a sice ve 24. minutě, kdy zakončil těsně vedle. A aktivita domácích pokračovala, Řezníček zasekl a vzápětí nastřelil břevno! Ústí se ozvalo až před koncem poločasu a nutno říci, že pořádně vystrašilo domácí fanoušky. Miller totiž Dvořákovu střelu neudržel a napolsední chvíli musel hasit Rolko. Poslední slovo prvního poločasu měl Šírl ale i díky teči skončil míč vedle.

Rovněž začátek druhého poločasu byl v režiji domácích, Mladoboleslavští ale nedokázali svůj tlak zužitkovat a naopak v 57. minutě mohli jít překvapivě do vedení hosté, nebýt famózního zákroku Millera proti hlavičce Holka. Jinak ale byla Boleslav lepším týmem a po hodině hry se konečně dostala do vedení. K Marku Kuličovi se šťastně odrazil míč a zkušený útočník pod břevno zavěsil - 1:0 pro Mladou Boleslav. Byla to důležitá branka, neboť domácí se rázem uklidnili a za pár minut zvýšili na 2:0. Řezníček odvedl pořádný kus práce a vlastně měl lví podíl na brance, kterou vstřelil Alexander Mendy - 2:0 pro Mladou Boleslav.

Boleslav závěr kontrolovala a ke konci ještě mohla přidat další branku. Kulič dloubákem vyzval Procházku, jenže ten napálil jen boční síť. Boleslav vyhrála 2:0 a jen si zpříjemnila oslavy z postupu do EL.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 0-Kulic,Kulic,Kysela,Reznicek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele