21. kolo
24.03.2010 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Bohemians 1905 0:0

Na jihu Čech se dnes diváci branky nedočkali. Českobudějovičtí s totiž připsali bezbrankovou remízu s Bohemians 1905. Výsledek 0:0 toho pro oba celky příliš neřeší.

Jako první se dostali ke střele Klokani, Štohanzlův pokus ale skončil těsně nad. O dvě minuty se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, důvodem byl faul na Stráského, ovšem rozhodčí zůstal neoblomný. České Budějovice přidali plyn, Otepkova střela šla těsně vedle, avšak byla tečována, takže se zahrával rohový kop. Ve 36. minutě našel Laštovka Riegela, jenže ten hlavou nemířil přesně. První poločas více vzruchu nepřinesl, takže se šlo do šaten za stavu 0:0.

V 50. minutě měla Bohemka slibnou šanci, jenže to by musel po rohovém kopu někde trefit míč do branky. Odpověď přichystal na druhé straně Volešák, hlavou trefil jen Sňozíka. Diváky v ochozech nerozveselil ani Horejš, jehož střela byla zablokována. V 66. minutě vymysleli domácí oku lahodící akci, bohužel Volešák vypálil nepřesně, to byla ale jediná vada této šance. Dynamo Klokany zasypalo několika centry, jenže toho domácí nedokázali využít. V nastaveném čase vytáhl Sedláčkovo hlavičku Sňozík, a tím prakticky rozhodl o výsledku 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když vyhrajeme, bude to parádnický Ne neprohrát, vyhrát!!!

Reagovat
klokan.paul

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele