1. kolo
26.07.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

České Budějovice - FK Jablonec 1:1

Budějovičtí začali nový ročník Gambrinus ligy tak, jak je známe, tradičně remízou. Body si v 1. kole rozdělili s Jabloncem, když samotný zápas na Střeleckém ostrově skončil 1:1.

Obě branky padly během první čtvrthodiny duelu. Nejprve, již ve třetí minutě otevřel skóre slovenský matador Meszároš a poslal domácí do vedení. Gól padl z prvního rohu, když Šíma odcentroval a Meszároš hlavou poslal míč od tyče do brány - 1:0. V 15. minutě pak vyrovnal jablonecký Huber, který se taktéž prosadil hlavou po rohovém kopu. Jablonecký hráč dostal míč na bližší tyč a hlavou ho uklidil k té vzdálenější - 1:1. O dalších deset minut později mohl strhnou vedení zpět na stranu domácího celku opět Meszároš, ale jeho střelu tečoval mimo Zábojník. Do šaten se šlo tedy za stavu 1:1.

Druhou půli začal aktivněji Jablonec. Hned z kraje poločasu dostal balon do běhu Vošáhlík a trefil tyčku, poté ještě střílel Lafata, ale i jeho ránu odvrátila obrana. Patnáct minut před koncem o sobě dal opět vědět autor gólu Meszároš. Jeho ránu vytlačil Špit na roh. Na druhé straně si chystal balon na střelu Valenta, ale domácí gólman Kučera odvážně vyskočil a zabránil střele. Oba týmy si tak připisují po bodu za remízu 1:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Drsek to v obraně Jablonce zezadu pohlídá. 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele