2. kolo
10.08.2008 10:15 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - FK Teplice 3:0

Žižkov převálcoval Teplice a vyhrál 3:0. Vítězství bylo naprosto zasloužené a mohlo být i mnohem větší, nebýt několika promarněných šancí.

První šance – první gól. Tato rovnice platila v sedmé minutě zápasu na Žižkově, kdy domácí poslal do vedení Martin Vozábal. Žižkovští předvedli rychlou akci, na jejímž počátku stál právě Vozábal. Ten si nejprve narazil s Kalodem a poté doklepával míč za záda brankáře Belice – 1:0. Hra se po gólu zklidnila a dalším momentem stojícím za zmínku je tak až druhá branka. Tu vstřelil Pavel Verbíř, jenže do vlastní sítě. Verbíř zprava odkopával balon, aby zamezil autovému vhazování a míč namířil na brankáře Belice. Severočeský gólman ovšem zazmatkoval a než se rozhodl, zda vyběhnout, balon ho přeskočil a skončil v brance – 2:0.

Žižkov byl aktivnější a potvrzoval to i ve druhé půli. V 56. minutě krásně napřáhl Koukal a ranou z pětadvaceti metrů vyprášil rukavice Belice. U další akce byl opět Koukal, zleva hledal jeho centr Vozábala, jenže ten rybičkou balon netrefil. Převaha Žižkova byla viditelná, v další šanci pálil mimo Švancara. Jediná velká šance Teplic přišla až patnáct minut před koncem, to se míč po standardce dostal až k Sabouovi, který zblízka netrefil bránu. Chvíli na to mohl gólem odpovědět Žižkov, ale hlavička Kaloda skončila na břevně. Deset minut před koncem se mohl mezi střelce zapsat i aktivní Koukal, jenže jeho dobrou střelu kryl Belic. V 90. minutě ještě dokonal popravu Teplic střídající Naumov, který si nikým nehlídaný naskočil na centr a brankou potvrdil výhru. Žižkov - Teplice 3:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hosté si asi odvezou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

02 to podle mě jistí

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda Tepličák jsem,ale na výhru nevěřim,protože Teplicím chybí:Belic,Klein,Mareš,Doležal,Smejkal,Jun.Uvidíme.Teplice!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Tě, já jsem taky Tepličák a věřím že do rána se jim udělá dobře a i kdyby měli nastoupit náhradníci, tak i Ti jsou kvalitní. Nepodceňuj Teplice !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec a Teplice BUKVICE

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak to bude s Teplickou marodkou,jestli je to opravdu tak horké,jak to bylo v médiích prezentováno.

Tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu ze tym Teplic slozila strevni viroza, se stava favoritem na vitezsvi Zizkov.

Tip 2:1

Reagovat
honziss

Prosímvás, co je zač ten útočník Naumov?

Reagovat
smazaný uživatel

jj makedonský útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Makedonsky reprezentant a je mu 27, do Zizkova prisel z Etnikosu Achnas... myslim ze jako volny hrac, za ktery dal v 16 zapasech 12 golu

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to jako makedonské příjmení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele