29. kolo
23.05.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - SK Kladno 1:0

Plzeň doma zdolala Kladno 1:0. Jediný gól vstřelil v 64. minutě stoper Navrátil.

Domácí mohli vést hned po minutě hry. Po rohu se míč dostal ke Krbečkovi, jenže v dobré pozici mu jej na poslední chvíli ukopl kladenský Bartoš. Na druhé straně mohl pálit po centru Holuba Klinka, ten ale nedokázal napoprvé zpracovat a míč lapil Ticháček. Po čtvrthodině hry přišla největší šance zápasu. Domácí Petržela se portáhl mezi obránci a trefil tyč. Plzeň byla dále aktivní a pokus Horvátha vyhlavičkovával z brankové čáry Bartoš. Horváth o sobě dal následně vědět znovu, když zahrával volný kop, který s vypětím sil Pavlíka neznamenal branku. Na druhé straně nebezpečně pálil Cigánek, ovšem netrefil. Čtyři minuty před poločasem pak výbornou střelu vyslal domácí Hájovský, jeho projektil pod břevno skvěle zneškodnil Pavlík.

Pavlík čaroval i v druhém poločase, kdy vykryl nájezd Petržely, který unikal sám na bránu. V 64. minutě už padla branka. Po rohu prodloužil Horváth na Navrátila domácí stoper nekompromisně zavěsil - 1:0. Kladno mohlo v úplném závěru srovnat, ale Benešova rána neprošla obranou. Naopak pojistit výhru ještě mohl Kolář, ale ani nadvakrát nedal a tak utkání skončilo výsledkem 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, kde ste vzali, že kladno betonuje, proti liberci a i proti minulým soupeřům prý hrálo pěknej fotbal. Proti Liberci sem ten zápas viděl sám a opravdu velice kvalitní zápas z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

kolář vemeno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele