24. kolo
19.04.2009 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bohemians Praha - Baník Ostrava 1:0

Ostrava opět nepotvrdila výsledky z první části sezony a prohrála na hřišti střížkovské Bohemky 0:1. Jedinou branku vstřelil v první půli pěkným padáčkem Dobeš.

Po čtvrthodině hry přišla první šance utkání, kterou si vypracovala Ostrava. Lukeš odcentroval na Ličku, ten si dobře zpracoval a druhým dotykem pohotově poslal míč těsně nad břevno. Brankovou příležitost si vypracovali na druhé straně i Bohemians a byli úspěšnější než jejich protivník, neboť se ujali vedení. Dobeš využil ponechané výhody, obešel obránce a přeloboval brankáře Vaška - 1:0. Dvě minuty před koncem první půle mohli jít Střížkovští do dvoubrankového trháku, ale Horákova hlavička se od země odrazila nad břevno.

Domácí měli další příležitost hned z kraje druhého dějství, když nejprve pálil Zoubek, jehož střelu Vašek vyrazil, a následně dorážel Kincl, který netrefil hlavou bránu. V 73. minutě se Baníku ještě přihoršilo, vyloučen za faul na Andronice byl totiž Tomáš Marek. I přesto si ale Ostrava vypracovala šanci. Po rychlém brejku střílel Rajtoral a domácím zachránil vedení parádním skokem brankář Beláň. Více se již nestalo a domácí si připsali tři cenné body.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Baník neporazí Bohemku tak už nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

no tak snad nemáš pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele