10. kolo
21.10.2007 10:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín 2:0

V nedělním dopoledni byl opět vidět starý Zlín ze zápasů venku. Bezzubý útok postrádal jakýkoliv nápad a nakonec můžou být hosté rádi, že prohráli pouze o dva góly. Vítězná trefa patří Procházkovi, který se prosadil při rohu. Dvě minuty po přestávce pak pojišťující gól přidal dobře hrající Kušnír.

Do první šance dostal svým centrem Švancara Kušníra, ale ten z dobré pozice mířil nad. Ve 13. minutě si hráči role vyměnili, tentokrát domácí útočník trefil boční síť. Po půlhodině hry zahrával Moughfire rohový kop, na který si naskočil Procházka a poslal domácí do vedení. Ve 38. minutě napřáhl z velké dálky Kušnír, Baránek měl s jeho střelou problémy, ale nikdo z domácích se k dorážce nedostal.

Chvíli po změně stran se ve vápně uvolnil aktivní Kušnír a Baránek musel lovit míč ze sítě podruhé. Domácí nepřestávali hrát dopředu. Švancara našel centrem Novotného, jehož hlavička těsně minula branku. V 62. minutě se sám před brankářem ocitl domácí Tunga, ale zlínský gólman předvedl dobrý zákrok. Zlín se snažil, ale do žádné výraznější šance se nedostal. V 81. a 85. minutě mohl Švancara zasadit rozhodující úder, Baránek však stále držel jiskřičku naděje. První a poslední šance Zlína ale přišla až v 90. minutě, Bačovu střelu ve skluzu dokázal Bartalský skvěle zlikvidovat.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*s.a.f.c

0:1 žurek ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele