16. kolo
08.12.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavisté vyhráli a stali se podzimními mistry

Členové slávistického mužstva můžou ode dneška klidně spát, ve středu je sice čeká ještě poslední zápas v Lize mistrů se Sevillou, ale z prvního místa je letos už nikdo nesesadí. Červenobílí vyhráli zásluhou přesné hlavičky Vladimíra Šmicera na Kladně a druhé Teplice na ně ztráci pět bodů, ikdyž mají zápas s Jabloncem k dobru.

Slavia začala aktivněji a měla také první šanci zápasu, když Brabec vysunul dlouhou přihrávkou Pudila a ten z úhlu tvrdě pálil na Pavlíka, který ovšem vyrazil. V další šanci byli opět slávisté, ale když už se chystali vystřelit domácí je skvěle pokrývali, nakonec se k balonu dostal Ivana a rozhodl se centrovat, ovšem Pavlík si míč stáhnul ze vzduchu. Ve 40. minutě se už hosté dočkali, jelikož je do vedení poslal Vladimír Šmicer. Branka padla po rohu Volešáka, který našel Šmicra, jenž vyhrál hlavičkový souboj s duem Pavlík - Cigánek a poslal míč do sítě. Poločas skončil zásluhou Šmicra vedením slávistů 0:1.

Ve druhé půli se osmělili domácí, když nejprve hasil rychlý protiútok a násladný centr Vršajeviče Vaniak, poté proti střele Semeráka předvedl své umění opět slávistický brankář. Šanci na vylepšení svého náskoku měli také červenobílí, jenže střelu Ivany Pavlík vyrazil a před dobíhajícím Pudilem potom stačil míč skrýt v rukavicích. V 70. minutě vyslal tvrdou střelu domácí Szabo, ale Vaniak opět balon zastavil. Slávistický brankář chytal opravdu velmi dobře. V závěru se domácí dostávali do rychlých výpadů, ale nezvládali přesně zakončit. Slavia vyhrála a je podzimním mistrem.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nakonec to dopadlo dobře. Slávka vede ligu, má slušný náskok, dobře složené mužstvo, ... Stačí už jen doufat, že se na jaře podaří náskok udržet, otevřít nový Eden a v něm oslavit titul !!! K tomu přidat slušný výsledek v Poháru UEFA, vylepšit koeficient a je to !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to říkáš, jako kdyby to bylo jen tak, kačenko prcni. Ale ne, že by se mi to nelíbilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele