16. kolo
09.12.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Siad Most - Baník Ostrava 0:2

Ne zrovna nejlepší terén čekal fotbalisty v Mostě. I když oba týmy hrály v tempu, šancí bylo minimum. Ostravu dostal do vedení Tchuř, domácí se snažili vyrovnat, místo toho ale v závěru inkasovali ještě z kopačky střídajícího Varadiho.

Úvod sice patřil hostům, postupem času se však i Most dostával více a více do hry. Diváci si na první šanci počkali až do 34. minuty. Tchuř vyslal načechraný centr na Rajtorala, který byl však o pár centimetrů od teče, která by mohla znamenat gól. Těžký terén dělal ze zápasem své, šancí opravdu moc nebylo.

Týmy se snažily hrát aktivně, ale šance stále nepřicházely. Čermák nechtěně vystrašil hostujícího brankáře, když jeho centr dopadl na břevno. V 65. minutě Svoboda vyrazil roh za vápno k Tchuřovi, který propálil vše a poslal hosty do vedení. Most se snažil vyrovnat, ale musel si dávat pozor na ostravské brejky. V 90. minutě do jednoho takového poslal Rajtoral Varadiho, který po čtvrthodině pobytu na trávníku zpečetil vítězství Baníku.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
plechi

rajtoral vyslal do brejku varadiho z lavičky? zajímavé...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele