10. kolo
21.10.2007 17:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

FK SIAD Most - 1. FC Brno 2:2

Dobrý vstup do utkání měli hosté. Využili své první dvě šance, nejdříve Trousil potrestal chybu Svobody, poté Došek využil zaspání domácí obrany. Do poločasu stihl snížit Pilař, který se v 89. minutě stal hrdinou domácích, když se štěstím dopravil míč do sítě a vyrovnal.

K čemu byla domácím větší aktivita v počátku zápasu, když se z prvního pořádného útoku Brna mohli radovat z vedoucí branky hosté. Střeštík svým centrem našel přesně hlavičku Trousila, který po špatném vyběhnutí Svobody neměl větší problémy skórovat. O chvíli později našel Besta ve vápně Doška, který zvyšoval do prázdné branky. Most se poté snažil o vrácení se do hry. To se mu podařilo ve 42. minutě, když Holendův centr přesně nasměroval z voleje Pilař.

V 56. minutě mohlo být vyrovnáno, Trousil si nešikovně poslal míč na vlastní bránu a Lejsal měl co dělat, aby jej zachytil před brankovou čarou. Zápas přinášel mnoho tvrdých osobních soubojů, šancí bylo pramálo. V 77. minutě měl blízko k rozhodnutí Kalouda, jeho střela z první pouze rozezněla tyč. 89. minuta přinesla dvě šance domácích. Da Silva nejdříve neuspěl proti Lejsalovi, který střelu vyrazil. Stejný hráč poté kopl rohový kop, míč se odrazil až k Pilařovi, jehož tečovaná střela skončila za bezmocným brněnským brankářem.

Most je, co se počtu gólů týká, s přehledem nejatraktivnějším týmem v lize. Sice má nejhorší obranu, inkasoval už jedenadvacetkrát, ale zároveň se pyšní třetím nejlepším útokem - gólů nastřílel šestnáct a už jen Baník (17) a Slavia (21) jich daly víc.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele