16. kolo
09.12.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 1:1

Rozdílné poločasy přinesl zápas v Boleslavi. Olomouc začala aktivně a po zásluze jí Kazár poslal do vedení. Poté se probudili domácí a po dvou břevnech se napotřetí dokázali prosadit. Vyrovnání zařídil Holub a dal výsledku konečný stav.

Ve 3. minutě se odražený míč dostal ke Kazárovi, který jej z dvaceti metrů napálil k tyči a Pižanowski musel napnout všechny síly, aby střelu vyrazil. Z hranice penalty pálil na druhé straně Kalina, ale jeho přízemní střelu vyrazil reflexivně Drobisz. Matějovský neobvykle prohrál souboj jeden na jednoho a Kazár, který následně šel sám na brankáře, si už uměl poradit. Přesným lobem poslal hosty v 15. minutě do vedení. Vyrovnání měl na hlavě Mašek, ale trefil pouze břevno. Ve 32. minutě tečoval centr Rolko a míč opět mířil pouze do břevna. Čtyři minuty před koncem první půle se po zmatku ve vápně dostal míč k Holubovi, který z osmi metrů překonal olomouckého brankáře a vyrovnal.

Kyselův prodloužený centr málem usměrnil do prázdné branky Mašek, ale chyběl mu krok k dosažení na míč. Šancí ve druhém poločase podstatně ubylo, aktivita boleslavských žádné ovoce nenesla. Nakonec se konec zápasu dohrál i bez očekávaného tlaku domácích a Sigma tak pohodlně ubránila remízu.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele