Ruská Premier Liga - souhrn 1. kola

14.03.2009, 11:56, aktualizováno 15.03.2009, 18:57
Komentáře a souhrny
Šlágr kola vítze neměl - Spartak doma remizoval se Zenitem. Úspěšně za obhajobou titulu vykročila Kazaň, která doma přehrála Kubaň. Vyhrálo i CSKA, které dalo tři branky na hřišti Saturnu. Amkar remizoval s Rostovem 0:0, Dinamo vyhrálo nad FK a Samara na půdě Tomsku...

Amkar Perm - FK Rostov 0:0

14.03.2009 10:00

Góly: -

Rostov nedokázal porazit Amkar, ačkoliv hrál necelých dvacet minut s hráčem v poli navíc. Poté však Yong- Jo napodobil Sirakova, a taktéž se poroučel pod sprchy. První utkání nového ročníku ruské Premier Ligy tak skončilo bez branek.

Domácí tým vedený trenérem Dimitrovem nastoupil v očekávané sestavě, zatímco hosté vyslali na hřiště pozměněnou jedenáctku, než jakou prorokovala ruská média. Možná největším překvapením bylo nenasazení nejlepšího střelce druhé ruské ligy Osinova, trenér Oleg Dolmatov vsadil na rozestavení 4-2-3-1. Když na hřiště vyslal velmi rychlé ofenzivní hráče, kteří měli zatápět pomalejší stoperské dvojici Belorukov - Čerenčikov.

První poločas byl vyrovnaný, iniciativu zachytil domácí Perm, který se opíral o skvělé centry Drinčiče, po jednom z nich se málem trefil Žiljajev. Hosté hru postupem času vyrovnali a měli rovněž zajímavé šance, bohužel pro všechny příznivce Rostova byla produktivita špatná Když poté dokázal skvělý Narubin excelentně vychytat Ahmetoviče a pak ho zachránilo břevno po rohovém kopu Petroviče, šlo se do kabin za nezměněného stavu.

Naopak úvod druhého poločasu rozhodně nebyl tak nudný, jak by se očekávalo. Již ve 48. minutě obdržel Sirakov druhou žlutou kartu za nepříliš vybíravý zákrok a předčasně tak opustil scénu odehrávající se na stadionu Zvezda.

Poté se nepříliš pevně chopil otěží zápasu Rostov, největší šanci si však paradoxně vypracovali domácí. Nikola Drinčič ukázal, že je klíčovým hráčem Amkaru, ale po jeho akcích branky nepadly.

Přesilovka hostů, však trvala již zmíněných necelých dvacet minut, když se po porušení pravidel a následné druhé žluté kartě musel odebrat do kabin Hong Yong - Jo. Když se poté neujala střela fotbalisty Rostovu Ahmetoviče a na domácí straně odmítl stát se hrdinou zápasu Kušev, zápas skončil remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - FK Moskva 1:0

14.03.2009 12:15

Góly: 90+2. Aleksandr Keržakov

První gól nového ročníku ruské Premier Ligy vsítil útočník Dinama Alexandr Keržakov, svému týmu přesnou hlavičkou zajistil cenné tři body proti nevyzpytatelnému FK Moskva.

Už ve čtvrté minutě byli diváci v Areně Chimki, která slouží Dinamu jako dočasný azyl, svědky první branky. Po standardní situaci Dmitrije Kombarova skóroval Fernandéz, olympijský vítěz s Argentinou ale byl v ofsajdu, což pomezní zaznamenal. V nepříliš záživném prvním poločase byli o trochu aktivnější domácí, ale vážnější příležitost měli jen po tvrdé střele Chochlova, kterou vyrazil kapitán FK Moskva Jurij Ževnov.

Na druhé straně se rozhodně nenudil reprezentační brankář Vladimir Gabulov. Nebýt lajdáckého zakončení slovenského útočníka Jakubka, mohl míč vytahovat ze sítě. Později vyrazil Gabulov dalekonosnou střelu Kruniče.

V druhém poločase se zdálo, že Dinamu dochází síly, fotbalisté FK Moskva byli s každou minutou aktivnější a sebevědomější. Po šanci Samedova se blýskl Gabulov, Česnauskis mířil nad branku. V obrovské příležitosti se ocitl střídající záložník FK Moskva Rebko, postupoval sám na Gabulova, ale nakonec nezakončil podle svých představ.

Domácí, ač byli pokládání za favorita utkání, se v závěrečných minutách dokonce museli bránit. Trenér Andrej Kobeleva zareagoval nasazením druhého útočníka vedle neviditelného Keržakova. A to se vyplatilo, po centru Dmitrije Kombarova se největší hvězda Dinama Alexandr Keržakov prosadil v nastaveném čase hlavou a zajistil svému týmu tři body za vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - FK Chimki 1:1

14.03.2009 14:30

Góly: 65. Denis Glušakov - 28. Miodrag Jovanović

Lokomotiv Moskva nepříliš zdařile vstoupil do nového ročníku ruské Premier-Ligy, s FK Chimki jen remizoval 1:1 a to ještě do 65. minuty prohrával.

Obměněné Chimki s novým trenérem Konstantinem Sarsanijou měly podle prognóz trpět na nesehranost, opak však ukázali podceňovaní hosté od úvodních minut. Kdo vypadal tak nějak rozháraně, byl právě favorizovaný Lokomotiv.

První šanci měli Železničáři, poté, co nebezpečně páli Mujiri. Chimki odpověděli zásluhou zimní posily Kožanova, ten z výhodné pozice minul. Ve 28. minutě už fanoušci na stadionu Lokomotiv smutně přihlíželi inkasované brance, osamocený Jovanovič zblízka hlavou překonal bezmocného Marka Čecha, který podle původních prognóz neměl kvůli zranění do utkání vůbec nastoupit.

S Lokomotivem inkasovaný gól příliš nezamával a svěřenci trenéra Rachimova měli několik stoprocentních příležitostí. Zaváhání u inkasovaného gólu mohl napravit Biljaletdinov, ale očividně umí lépe nohama než hlavou. Ze tří metrů pak nedokázal rozvlnit síť Mujiri. Za zmínku ještě stojí zranění Ďurici těsně před poločasovým hvizdem, slovenský reprezentant tak nezažil šťastný debut.

Začátek druhého poločasu lze charakterizovat asi takto: Lokomotiv útočil, Chimki se bránily. Nicméně nedá se říct, že by byl hostující tým v obraně nějak moc zaměstnáván. Jen stínem střelce z let minulých je Dmitrij Syčev, ruský útočník to potvrdil i dnes, když ve dvou velkých šancí selhal.

Lokomotiv se zaslouženého vyrovnání dočkal v 65. minutě, po přihrávce Odemwingieho skóroval talentovaný ofenzivní záložník Glušakov. Ve zbývajících minutách se nic vážného nestalo a FK Chimki si odváží důležitý bod.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Kubaň Krasnodar 3:0

14.03.2009 17:00

Góly: 25. Aleksandr Bucharov, 32. Sergej Semak, 55. Aleksandr Bucharov

Rubin Kazaň udělal z utkání proti Kubani Krasnodar exhibici, pod vysokým vítězstvím 3:0 nad nováčkem se nejvýrazněji podepsal útočník Alexandr Bucharov, který dvě branky dal a jednu zařídil.

Fanoušci Kazaně byli krom výkonů svých svěřenců zvědaví i na návrat ztraceného syna Alejandra Domíngueze, kterému dokonce udělali banner: "Chori, jsi doma". Kurban Berdijev ale dnes svou hvězdičku na hřiště neposlal. I tak se bylo na co dívat.

Kubaň Krasnodar bude mít co dělat, aby ruskou Premier Ligu udržel. Od počátku byla jeho obrana nejistá a Rubinu nedělal žádný problém překonat defenzivní hráz nováčka. Ve 25. minutě se Bucharov po centru Bystrova prosadil přes dva obránce a v pádu rozradostnil Centralnij stadion. Talentovaný útočník měl o sedm minut později prsty v další brance Kazaně, po individuální akci přihrál Semakovi a kapitán úřadujícího mistra zkušeně rozvlnil síť.

Kubaň se po dvou inkasovaných gólech trochu probudil, ale Rubinu podržel při střelách Kasajeva reprezentační gólman Sergej Ryžikov. Do šaten se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Stěží si představit, co se o poločasové pauze v kabině hostů dělo, faktem je, že do druhého poločasu vstoupil Kubaň aktivně. Namísto kýženého efektu však gólman Karjukin lovil míč ze sítě potřetí. Nezastavitelný Bucharov využil pasu za obranu od záložníka Bystrova, obehrál si naivního Sretenoviče a nekompromisní přízemní střelou ke vzdálenější tyči vsítil svůj druhý gól v utkání.

Rubin měl i další šance, zvýšit mohli Gorbanec i Semak, branka nebyla uznána Šaronovovi. Pravda, Kubaň měl několik zajímavých momentů, stejně jako mistr je však nedokázal realizovat. Rubin vyhrál zaslouženě 3:0 a připsal si více než povedený vstup za obhajobou titulu, trenér Ovčinnikov na druhé straně má na čem pracovat, takhle se o ruskou Premier Ligu nehraje.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Zenit Petrohrad 1:1

15.03.2009 12:00

Góly: 2. Ivan Saenko - 17. Pavel Pogrebnjak

Spartak Moskva na úvod ruské Premier Ligy remizoval v ostře sledováném duelu proti Zenitu Petrohrad 1:1. Za domácí otevřel skóre už ve druhé minutě Sajenko, Zenit vyrovnal v sedmnácté minutě po nechytatelném přímém kopu z kopačky Pogrebňaka. Přestože měly oba celky ještě několik gólových momentů, zaplněné Lužniki už další branku neviděly.

Kormidelník Zenitu Dick Advocaat nasadil na pravou obranu Širokova, který nahradil distancovaného Aňukova, ve středu obrany se objevila nová posila Fernando Meira. Jen na lavičce zůstal pravý podhrot Huszti, místo něj nastoupil Fajzulin. Jeho protějšek Michael Laudrup dal důvěru hned třem Brazilcům - Wellitonovi, Alexovi a Cariocovi, překvapivé bylo nasazení mladičkého Makajeva na levou obranu.

Diváci na stadionu Lužniki se ještě ani nestačili usadit a už viděli první gól. Střelu útočníka Spartaku Wellitona po famózním sólu brankář Malafejev dokázal vyrazit, ale dorážející Sajenko poslal červenobílé do vedení. Spartak svou aktivitou zaskočil Zenit, ale postupem času se hra vyrovnala.

Gól hostujícího obránce Širokova ještě uznán nebyl, ale v 17. minutě zápasu už Zenit vyrovnal. Dalekonosnou ranou z přímého kopu zaskočil gólmana Pletikosu specialista na Spartak, Pavel Pogrebňak.

O poločasové přestávce poslal trenér Spartaku Laudrup na hřiště Pavlenka a Rodrigueze, dolů šli mladíci Makajev a Carioca. Dick Advocaat ke střídání nesáhl a to v celém utkání.

Spartak přidal na obrátkách, Rodriguez rozhýbal hru na levé straně a ve středu zálohy skvěle spolupracovali Pavlenko s Alexem. Nicméně hlavní hrozbou byl Welliton, je radost sledovat tohoto hráče. Právě on na šestnáctce našel Pavlenka, ten akci ještě vyšperkoval vysunutím Sajenka, ale střelec první branky přestřelil. Ještě předtím mu nebyla uznána branka.

V závěru utkání mohly oba celky strhnout vítězství na svou stranu, Baženov vyslal tvrdou střelu těsně vedle. V odpovědi Zyrjanov po zpětné přihrávce Denisova trestuhodně minul. Stejně jako na úvod minule sezony se Spartak rozešel se Zenitem po remíze 1:1.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - Křídla Sovětů Samara 0:1

15.03.2009 14:00

Góly: 50. Jevgenij Savin

Fotbalisté Křídel Sovětů Samara porazili na neutrální půdě v Pjatigorsku zásluhou přesné trefy Jevgenije Savina Tom Tomsk 1:0. Sibiřské mužstvo prodloužilo sérii nevyhraných zápasů na devět.

Skutečně gólový moment přišel ve 20. minutě a měli ho "Tomiči". Útočník Goran Maznov přinutil gólmana Křídel Eduarda Lobose k bravurnímu zákroku. Postupem času už Křídly převzaly inciativu a brankář Parejko musel řešit nebezpečné momenty před svou brankou. Vlastní gól si málem dal Jokič. Pak dal poprvé výrazněji o sobě vědět český kanonýr Jan Koller, jeho bomba z takřka nulového úhlu jen těsně prosvištěla nad brankou Tomsku. V nastaveném čase prvního dějství spálil Koller doslova superšanci, když jeho hlavičku snad z pěti centimetrů vykopl obránce Katynsus.

Nicméně v úvodu druhého poločasu to byl právě Katynsus, kdo zavinil inkasovaný gól. Obránce Tomsku podcenil souboj s Timofejevem Kalačjovem, záložník Křídel ho obral o míč, akci korunoval přesnou přihrávkou na Savina a parťák Jana Kollera v útoku Samary překonal bezmocného Parejka. Vedení 1:0 mohla Samara navýšit z brejkových situací, ale špatnou mušku měl smolař dne Koller a pak také Kalačjov.

Špatně se svými šancemi naložil i Tom Tomsk, tu největší měl opět Goran Maznov, ale štěstí mu dnes, stejně jako Kollerovi na druhé straně, nepřálo. V posledních deseti minutách Tomsk favorizovanou Samaru jasně přehrával, ale těsné vedení 1:0 si hosté vzít nenechali.

Více informací k zápasu

FK Saturn - CSKA Moskva 0:3

15.03.2009 14:30

Góly: 69. Alan Dzagojev, 82. Sergej Ignaševič, 87. Sergej Ignaševič

CSKA vstoupilo do nové sezony v kombinované sestavě vítězstvím 3:0, dvakrát se v poslední desetiminutovce nečekaně trefil bývalý kapitán Sergej Ignaševič. Utkání také ovlivnila červená karta, kterou ve 30. minutě uviděl Angbwa.

V úvodu utkání hodně překvapivě dominoval Saturn, který si vypracoval obrovskou šanci - Marko Topič však odmítl poslat svůj tým do vedení a vyslal na Akinfejeva slabou stelu.. Poté dal o sobě vědět velmi aktivní Tomáš Necid, prodral se přes stoperské duo Malkov a Zelao, ale na Kinského si nepřišel.

Překvapivě vyrovnané utkání pokračovalo další šancí domácích, kterou však zmařil kapitán čerstvých držitelů Superpoháru Igor Akinfejev. Rozhodující okamžik utkání tak přišel po tvrdém zákroku Angbwy na Žirkova, po kterém se obránce Saturnu poroučel předčasně do sprch.

Po přestávce se pak obraz utkání naprosto změnil, když CSKA dominovalo a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí gól. Dobré možnosti měli Žirkov a Carvalho. První branky se tak diváci dočkali až v 69. minutě, kdy se po přihrávce Alexeje Berezuckého krásně prosadil Dzagojev.

CTento gól zlomil jakýkoliv odpor domácích a ti pak kapitulovali znova, tentokrát se trefil Sergej Ignaševič po ideálním prodlužení Vasila Berezuckého. O něco později se bývalý kapitán Armějců trefil znova a pečetil tak výsledek utkání, ve kterém se dobrým výkonem prezentoval i Daniel Carvalho (měl prsty v posledních dvou brankách CSKA), na 3:0.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Spartak Nalčik 1:0

15.03.2009 17:00

Góly: 90+3. Cléber

Těrek Groznyj od nečekané ztráty proti Spartaku Nalčik zachránil obránce Cleber, který se po rohovém kopu trefil ve třetí minutě nastaveného času.

V kavkazském derby měl být podle prognóz favoritem Těrek Groznyj. Čečenské mužstvo na svém stadionu představilo hned několik posil v čele s bulharským reprezentantem Blagojem Georgijevem.

Utkání však bylo naprosto vyrovnané bez větších šancí, jednu měl Alexandr Prudnikov, ale ukázalo se, že nadějný fotbalista, který se neprosadil v kádru Spartaku, ještě potřebuje čas na adaptaci.

Ve druhém poločase měly oba celky šance skórovat, ale chyběla jim větší přesnost. Nalčik se jevil velmi dobře, šlo poznat, že uznávanému kormidelníkovi Krasnožanovi v zimě neodešly největší opory a kádr tak zůstal prakticky pohromadě.

Rozuzlení nastalo ve třetí minutě nastaveného času, nikým nehlídaný Cleber překonal z rohového kopu Chomiče a mužstvo Vjačeslava Grozného se díky němu může radovat z vydřených tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva11003:03
Rubin Kazaň11003:03
3.Křídla Sovětů Samara11001:03
Dinamo Moskva11001:03
Těrek Groznyj11001:03
6.Lokomotiv Moskva10101:11
Spartak Moskva10101:11
FK Chimki10101:11
Zenit Petrohrad10101:11
10.FK Rostov10100:01
Amkar Perm10100:01
12.Tom Tomsk10010:10
Spartak Nalčik10010:10
FK Moskva10010:10
15.FK Saturn10010:30
Kubaň Krasnodar10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (94)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Amkar je neuveritelnej, opet stejny jak loni ...to sem na ten zapas chtel kouknout, nic moc novyho bych stejne koukam neobjevil

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou ted budou 2 hodiny v čele ligy, o to jim šlo určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne doufam, ze se zase neprobetonujou do poharu, to by byla ostuda fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že v Poháru UEFA jen budou Rusku kazit slušný koeficient.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byly silonky pana sudího Karaseva...

Reagovat
božský John

Hráči dinama se půl minuty radovali..Fernandez dal branku(co jsem vyrozumněl) a pak rozhodčí písk offside:D

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl... To nebyl ofsajd...

Reagovat
božský John

Byl....v tý trmavrmě nevim dk oto dával ale ten co si myslim že to dal tak byl v offsidu-..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak z toho opakované záznamu to šlo poznat...

Reagovat
božský John

Jo je to offside

Reagovat
smazaný uživatel

Ten offside byl minimalne metrovej, nechapu kam rozhodci koukal, to musel videt i slepej

Reagovat
božský John

Teď to bylo v opakovanym záběru a byl to ten co byl v offsidu,nevim na co čekal...

Reagovat
božský John

Ježiš ten Jakubko je blb

Reagovat
božský John

kombarov je šikovnej...btw.na atdhe.net je perfektní obraz...

Reagovat
božský John

Becamonte se asi nečesal když dneska vstával..

Reagovat
božský John

Hele bude hrát Dinamo předkolo LM nebo 1. kolo PU?

Reagovat
smazaný uživatel

Predkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

dinamo??? woow ale co ted koukám,nic moc a eště k tomu stadion chimek

Reagovat
božský John

No FK hraje tužku..Dinamo je lepší..líbí se mi hlavně Dmitrij Kombarov...Keržakov není moc vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Dmitrij je příslib do budoucnosti...

Reagovat
božský John

To každopádně..Kirill taky není špatnej ale dmitrij mi přijde dravější...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba budou zachvili oporama reprezentace. V 21 uz ted sou hvezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

J, jenom nevím jestli je to jenom můj subjektivní názor, nebo se mi zdá Dmitrij lepší

Reagovat
božský John

průbojnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Dinamo je min spatny .... zatim teda neni moc na co koukat, ale tak je to prvni zapas no....

Kombarov je jedinej kdo je videt, Kerzakova sem si vsimnul akorat kvuli tomu haru co ma na hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ti hráči nějak mění účesy, Carvalho je zrzek

Reagovat
božský John

Bych se nedivil kdyby Koller vyběh na trávník s afrem

Reagovat
smazaný uživatel

Takový Tymoščuk na skina

Reagovat
božský John

Ani bych se nedivil..Vágner s pankáčem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stačí ty neuvěřitelné dlouhé copánky co má na hlavě teď

Reagovat
božský John

Ono to není špatný..aspoňho hnedka poznáš..když jsme byl tehdá na semifinále UEFY mezi CSKA a Parmou,tak jsem Carvalha poznal hned protože měl na hlavě něco jako Jo..takový afro...

Reagovat
smazaný uživatel

J jednou byl dokonce blondýn

Reagovat
božský John

Ty jo,tak to fakt nepamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá představa.

Reagovat
božský John

Přesně..o Keržakovovi vim jenom kůli tomu,že je často v záběru..jinak ten Brecamonte má dobrý háro...jak kdyby sie něčeho lek:D..jinak Kombarov stojí u přímáků jako CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt byli treti, co se divis ....pres predkolo neprojdou, ten vybornej tym z lonska uz je pryc, i konec minuly sezony byl od nich spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dají alespoň skupinu, i když nevím jak by si teda vedli tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam to bylo hlavně o Dannym, který byl tím rozdílovým prvkem, ne? I když se divím, že si za ty prachy nepřivedli nějakou pořádnou náhradu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec v té době, to do sebe jaktakž pasovalo, i když ten nejdůežitější prvek byl Danny - tak výkony celého týmu byly jednoznačně lepší než jsou teď

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, odchod Dannyho bylo to hlavni. S nim byli nejlepsi muzstvo v lize a verim, ze kdyby zustali pohromade tak mohli dosahnout i na titul. Za ty prachy podle me hlavne pokrejvali spatnou financni situaci ve ktery Dinamo je + rekonstrukce stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn přece takový tým jako CSKA nemohl hrát na stadioně ve špatném stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Danny se jen tak nahradit nedá, to je výjimečný hráč, jako náhradu za něj koupili australského reprezentanta Wilkshera, který může hrát ofenzivní zálohu, ale je to takový univerzál, takže často nastupuje na beku. No a v zimě přišel rumunský reprezentant Ropotan.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilkshire neni ani nahodou nahrada za Dannyho. Wilkshire je krajni zaloznik nebo bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál i post ofenzivního záložníka, proto byl taky považován za náhradu za Dannyho, což on sám odmítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na tom postu v Dinamu pak ani nikdy nehral ... vzdycky hral bud na beku nebo misto Kombarova na kraji zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda, několik zápasů na tomto postu hrál, třeba proti Saturnu http://www.sport-express.ru/art.shtml?167503.

Reagovat
božský John

Já mam ruskej den..na sobě dres Lokotky,koukám na dinamo a chroupu Suchariki

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u dresů, hodně se těším na narozky, kdy snad dostanu dres CSKA (i když 2 měsíce jsou dlouhá doba a já ještě nemám nikoho z hráčů vybraného )

Reagovat
božský John

čtrnáctiny?...já bych bral Carvalha nebo Vagnera..ty mam od vás nejradši..ale kdybych si měl vybrat od nás,tak Dima Syčev vyhrává na plný čáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si asi vyberu Miloše, Alana, Igora nebo Ignaševiče (který je mi stylem hry asi nejblíž )

Reagovat
božský John

Hraješ závodně jo?..říznej obránce ..já kdybych se měl ve svý hře k někomu připodobnit tak je to Matterazzi a Ibrahimovič...já jsem takový obranný prase,ale zakončit(mezi nohy) umimi ukázkově

Reagovat
smazaný uživatel

Závodně hraju (chytám) florbal, ale skoro každý víkend, když čas a pěkné počasí tak i v normální dny si chodím zahrát s kamarády, kteří jsou většinou tak o 2-3 roky starší, tam taky buď chytám nebo hraju obránce, a stejně mě někdo občas sjede

Reagovat
božský John

Jj jasný..nad takovýhle fotbálky není,hezky s kamarádama ..taky chodíme hrát..jinak závodně florbalovej gólman jo? Akorát ta helma je nepohodlná..

Reagovat
smazaný uživatel

J, v lize jsme druzí. Nevím, jak ty, ale mě je helma celkem pohodlná, dost záleží na výběru - nic není naa pohodlnou vystílku

Reagovat
božský John

Jasný no ...tak já hraju ping pong,kde zaplaťpánbuh žádnou helmu nepotřebuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hnusnej novej?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou...

Reagovat
božský John

Vy máte furt Pumu nebo Adidas..docela mě zmát obrázek

Reagovat
božský John

s tim Šírelm...

Reagovat
smazaný uživatel

Pumu, pekne husnou. Ten obrazek u clanku je dres z predminuly sezony.

Reagovat
božský John

Aha,docela mě to zmátlo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no ten od Adidasu je krajsi, Umbro sa mi moc nelubi

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik, ja chcem dres Lokomotivu a nikde ho nevim zohnat

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal si nahodou predtim ze CSKA?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chci já

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ten by som chcel tiez..ten biely, ale ten stary z minulej sezony od Umbra..tieto nove sa mi vobec nepacia..ale Loko dresy sa mi lubia tiez, tym aj fandim v lige..ten biely alebo taky bledozeleny by som chcel, aj preto som sa ta minule pytal ci nevies nejaky online fanshop v ČR, lebo tu na SVK nezozeniem nikde take dresy ..a cez tie zahranicne stranky si nepbjednam nic, to by ma vyslo moc draho potom..to uz radsej behnem rovno do Moskvy pre nejake v lete

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale myslim ze se urcite bude dat sehnat i ten Umbro. V CR takovy obchody rozhodne nejsou. Ja nakupuju primo v Petrohrade, nejlepsi moznost

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jen o vzhled...

Reagovat
božský John

Tak jsem se kouknul mezi svoje dresy a co nevidim..starej dres CSKA,neoriginál se jmenovkou Jirky Jarošíka v azbuce..ještě ten pruhovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajímavé rozuzzlení zápasu Dinamo - FK Moskva, když se zdálo, že hosté mají Dinamo na lopatkách, udeřil Keržakov, tento rok podle mě dá mnohem více golů než minulou sezonu, kdy takřka neabsolvoval zimní přípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubaň to hraje dost divně, chvílemi mi to přišlo jako dětský fotbal, hlavně v obraně, na které musí zapracovat. Rubin si z toho udělal exhibici. Nicméně s Krasnodarem už to může být jen lepší, schopné fotbalisty v ofenzívě mají, teď zapracovat na defenzívě, ale to bude úkol nadmíru složitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali priserne, s timhle vykonem pujdou hodne rychle zpatky do druhy ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by další neúspěšné angažmá Ovčinnikova?

Reagovat
smazaný uživatel

Rostov má mnohem větší šanci na úspěch....

Reagovat
smazaný uživatel

JJ Rostov a Chimki dnes ukázali, jak se hraje o ruskou Premier Ligu. Kubaň ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rostov má hlavně dost kvalitní kádr...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jak suverene vyhrali druhou ligu taky o necem svedci

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězda dne Alexandr Bucharov - 2+1. Není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to konečně začalo. I když hlavní chody přijdou zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby Kubaň po roce opět spadl, tak by to byla fakt kuriozita, bylo by to snad popáté, kdy postoupili a hned spadli. Asi se jim v té džungli jménem Pervyj Division líbí víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóól!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sajenko tam zatím hodně zatápí...

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je zatím nejlepším možným řešením.....

Reagovat
Kubin1989

Taky si myslím..

Reagovat
Kubin1989

Nevíte někdo, kde můžu sledovat Saturn-CSKA díky

Reagovat
smazaný uživatel

ten dzagoev! největší ruský talent současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

na tý fotce vypadá Dzagojev jako Kamil Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Necid hrál dnes proti Saturnu skoro celé utkání a vedl si podle championatu.ru velmi dobře. "Absence Vágnera nebyla moc znát". Bůh ví, jak by to nakonec dopadlo, kdyby se nenechal vyloučit Angbwa, Saturn favorita hodně kousal. Mimochodem Carvalho měl zásluhu na dvou gólech...

Koller dneska proti Tomsku neměl střeleckou mušku, ale je až neskutečné, jak mu trenér věří, že celé jeho působení v Rusku ho snad nestřídal.

Naštěstí naplno bodoval i Těrek, ale představovali si to jistě jinak než v 90. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak koukam zatim zadny prekvapeni, vsechno podle ocekavani a vicemene jak loni... akorat teda ten Lokomotiv, muzstvo maj dobry a zase takhle haluzej - muzstvo jako letosni Chimki by meli doma porazet

Reagovat
smazaný uživatel

kerzakov nebo spanhel: nemáte nějakou stránku kde je prewiev i na nadcházející sezonu 2 ruské ligy???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to opravdu netusim

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na dnes večer velmi zajímavý zápas.

100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

www.az.co.cz/forum/nabidka-vt2097.ht-ml

( aby se vám stránka zobrazila, tak si v adrese ve slově html smažte tu pomlčku, tak aby písmena html byla pohromadě)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele