1. kolo
14.03.2009 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Kubaň Krasnodar 3:0

Rubin Kazaň udělal z utkání proti Kubani Krasnodar exhibici, pod vysokým vítězstvím 3:0 nad nováčkem se nejvýrazněji podepsal útočník Alexandr Bucharov, který dvě branky dal a jednu zařídil.

Fanoušci Kazaně byli krom výkonů svých svěřenců zvědaví i na návrat ztraceného syna Alejandra Domíngueze, kterému dokonce udělali banner: "Chori, jsi doma". Kurban Berdijev ale dnes svou hvězdičku na hřiště neposlal. I tak se bylo na co dívat.

Kubaň Krasnodar bude mít co dělat, aby ruskou Premier Ligu udržel. Od počátku byla jeho obrana nejistá a Rubinu nedělal žádný problém překonat defenzivní hráz nováčka. Ve 25. minutě se Bucharov po centru Bystrova prosadil přes dva obránce a v pádu rozradostnil Centralnij stadion. Talentovaný útočník měl o sedm minut později prsty v další brance Kazaně, po individuální akci přihrál Semakovi a kapitán úřadujícího mistra zkušeně rozvlnil síť.

Kubaň se po dvou inkasovaných gólech trochu probudil, ale Rubinu podržel při střelách Kasajeva reprezentační gólman Sergej Ryžikov. Do šaten se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Stěží si představit, co se o poločasové pauze v kabině hostů dělo, faktem je, že do druhého poločasu vstoupil Kubaň aktivně. Namísto kýženého efektu však gólman Karjukin lovil míč ze sítě potřetí. Nezastavitelný Bucharov využil pasu za obranu od záložníka Bystrova, obehrál si naivního Sretenoviče a nekompromisní přízemní střelou ke vzdálenější tyči vsítil svůj druhý gól v utkání.

Rubin měl i další šance, zvýšit mohli Gorbanec i Semak, branka nebyla uznána Šaronovovi. Pravda, Kubaň měl několik zajímavých momentů, stejně jako mistr je však nedokázal realizovat. Rubin vyhrál zaslouženě 3:0 a připsal si více než povedený vstup za obhajobou titulu, trenér Ovčinnikov na druhé straně má na čem pracovat, takhle se o ruskou Premier Ligu nehraje.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele