1. kolo
15.03.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Spartak Nalčik 1:0

Těrek Groznyj od nečekané ztráty proti Spartaku Nalčik zachránil obránce Cleber, který se po rohovém kopu trefil ve třetí minutě nastaveného času.

V kavkazském derby měl být podle prognóz favoritem Těrek Groznyj. Čečenské mužstvo na svém stadionu představilo hned několik posil v čele s bulharským reprezentantem Blagojem Georgijevem.

Utkání však bylo naprosto vyrovnané bez větších šancí, jednu měl Alexandr Prudnikov, ale ukázalo se, že nadějný fotbalista, který se neprosadil v kádru Spartaku, ještě potřebuje čas na adaptaci.

Ve druhém poločase měly oba celky šance skórovat, ale chyběla jim větší přesnost. Nalčik se jevil velmi dobře, šlo poznat, že uznávanému kormidelníkovi Krasnožanovi v zimě neodešly největší opory a kádr tak zůstal prakticky pohromadě.

Rozuzlení nastalo ve třetí minutě nastaveného času, nikým nehlídaný Cleber překonal z rohového kopu Chomiče a mužstvo Vjačeslava Grozného se díky němu může radovat z vydřených tří bodů.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele