1. kolo
14.03.2009 12:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - FK Moskva 1:0

První gól nového ročníku ruské Premier Ligy vsítil útočník Dinama Alexandr Keržakov, svému týmu přesnou hlavičkou zajistil cenné tři body proti nevyzpytatelnému FK Moskva.

Už ve čtvrté minutě byli diváci v Areně Chimki, která slouží Dinamu jako dočasný azyl, svědky první branky. Po standardní situaci Dmitrije Kombarova skóroval Fernandéz, olympijský vítěz s Argentinou ale byl v ofsajdu, což pomezní zaznamenal. V nepříliš záživném prvním poločase byli o trochu aktivnější domácí, ale vážnější příležitost měli jen po tvrdé střele Chochlova, kterou vyrazil kapitán FK Moskva Jurij Ževnov.

Na druhé straně se rozhodně nenudil reprezentační brankář Vladimir Gabulov. Nebýt lajdáckého zakončení slovenského útočníka Jakubka, mohl míč vytahovat ze sítě. Později vyrazil Gabulov dalekonosnou střelu Kruniče.

V druhém poločase se zdálo, že Dinamu dochází síly, fotbalisté FK Moskva byli s každou minutou aktivnější a sebevědomější. Po šanci Samedova se blýskl Gabulov, Česnauskis mířil nad branku. V obrovské příležitosti se ocitl střídající záložník FK Moskva Rebko, postupoval sám na Gabulova, ale nakonec nezakončil podle svých představ.

Domácí, ač byli pokládání za favorita utkání, se v závěrečných minutách dokonce museli bránit. Trenér Andrej Kobeleva zareagoval nasazením druhého útočníka vedle neviditelného Keržakova. A to se vyplatilo, po centru Dmitrije Kombarova se největší hvězda Dinama Alexandr Keržakov prosadil v nastaveném čase hlavou a zajistil svému týmu tři body za vítězství 1:0.

Autor: David Kubáň

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

keržakov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele