1. kolo
15.03.2009 14:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - CSKA Moskva 0:3

CSKA vstoupilo do nové sezony v kombinované sestavě vítězstvím 3:0, dvakrát se v poslední desetiminutovce nečekaně trefil bývalý kapitán Sergej Ignaševič. Utkání také ovlivnila červená karta, kterou ve 30. minutě uviděl Angbwa.

V úvodu utkání hodně překvapivě dominoval Saturn, který si vypracoval obrovskou šanci - Marko Topič však odmítl poslat svůj tým do vedení a vyslal na Akinfejeva slabou stelu.. Poté dal o sobě vědět velmi aktivní Tomáš Necid, prodral se přes stoperské duo Malkov a Zelao, ale na Kinského si nepřišel.

Překvapivě vyrovnané utkání pokračovalo další šancí domácích, kterou však zmařil kapitán čerstvých držitelů Superpoháru Igor Akinfejev. Rozhodující okamžik utkání tak přišel po tvrdém zákroku Angbwy na Žirkova, po kterém se obránce Saturnu poroučel předčasně do sprch.

Po přestávce se pak obraz utkání naprosto změnil, když CSKA dominovalo a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí gól. Dobré možnosti měli Žirkov a Carvalho. První branky se tak diváci dočkali až v 69. minutě, kdy se po přihrávce Alexeje Berezuckého krásně prosadil Dzagojev.

CTento gól zlomil jakýkoliv odpor domácích a ti pak kapitulovali znova, tentokrát se trefil Sergej Ignaševič po ideálním prodlužení Vasila Berezuckého. O něco později se bývalý kapitán Armějců trefil znova a pečetil tak výsledek utkání, ve kterém se dobrým výkonem prezentoval i Daniel Carvalho (měl prsty v posledních dvou brankách CSKA), na 3:0.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Necka

Reagovat
R22

v reportu je napsáno, že Angbwa dostal červenou, ve stats je ale jen mezi žlutejma

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to opraveno, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele