Ruská Premier Liga - preview 1. kola

13.03.2009, 08:56, aktualizováno 15.03.2009, 08:41
Previews
Zenit Petrohrad jede hned v úvodním kole na půdu moskevského Spartaku a tak nemůže být pochyb o tom, který zápas bude z nedělníího programu ten nejsledovanější. Pozornost si zaslouži určitě i utkání CSKA na Saturnu, kde by se snad do hry mohla dostat dvojice českých legioářů Necid - Kalouda, naopak neměl by chybět domácí brankář Antonín Kinský...
Amkar Perm - FK Rostov  (sobota 10:00)
Soubojem pátého týmu minulého ročníku s nováčkem odstartuje nový ročník RPL, který nebude slibovat jen mimořádně vyrovnaný boj o titul a evropské poháry, ale také o udržení. Tento zápas by se dal také vyložit jako duel největšího překvapení minulé sezony se suverénním vítězem druhé ligy.

Jak již bylo zmíněno v úvodu, Amkar byl společně s mistrovskou Kazaní největším překvapením minulé sezony, když obsadil čtvrtou příčku zajišťující Pohár UEFA. Nutno však říct, že přes zimu od mužstva odešel kormidelník Miodrag Božović, který měl obrovskou zásluhu na šokujícím umístění. Tým poté opustil i jeho nejlepší defenzivní záložník Tomislav Dujmović , který podepsal tříletou smlouvu s Lokomotivem Moskva.

Novému trenérovi Dimitaru Dimitrovovi se alespoň podařilo udržet žolíka Sikimiče, kterého testoval polský klub Polonia Varšava. Navíc dovedl do zdárného konci příchod brazilského středního záložníka Williama Artura De Oliveiry, který bude historicky prvním fotbalistou s tou národností nastupujícím za Perm. O tři dny později přestoupil do klubu další Brazilec jménem Jean Carlos, který do klubu přišel z Levski Sofia. Kapitánem týmu byl poté zvolen útočník Martin Kušev.

I přesto, že široká fotbalová veřejnost si myslí, že Amkar nedokáže zopakovat výsledky z předešlé sezony (ruská fotbalová stránka sports.ru ho dokonce tipuje až na 9. místo ), trenér Dimitrov tvrdí: "Čeká nás těžká sezona, čeká se od nás mnoho a my zkusíme překvapit."

Soupeřem Amkaru v tomto zápase bude suverén druhé nejvyšší soutěže jménem Rostov, který v minulé sezóně získal ze 42 utkání 96 bodů a tři kola před koncem si výhrou 3:2 nad Alanií zajistil návrat do nejvyšší soutěže. Tu opustil v roce 2007, když získal jen 18 bodů, společně s Krasnodarem (ten však získal bodů 32 a do druhé ligy se poroučel zásluhou menšího počtu vyhraných zápasů).

O to, aby klub, který sídlí u řeky Don, nepotkal podobný osud, bude usilovat trenér Oleg Dolmatov. Před sezonou udělal v kádru hodně změn a příchody brankáře Venjamina Mandrykina na hostování z CSKA, či obránce Romana Lengyela z Krasnodaru, by měly kádr oproti loňsku ještě zkvalitnit.

Přitom nebylo vůbec jasné, jestli bude Rostov nejvyšší soutěž hrát. Pochybnosti se začaly šířit, když byl klub vyšetřován kvůli špatné finanční situaci v klubu ( zejména kvůli velkým dluhům ), nakonec však dokázal prezident Rustem vše urovnat a klubu tak bylo dovoleno startovat v nejvyšší soutěži.

Jasným favoritem toho utkání bude tedy Perm, pro který hovoří i historie. Z posledních čtyř utkání dokázal získat sedm bodů za dvě výhry, jednu remízu a jednu porážku. Utkání začne ve 12:00 CET.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Čerenčikov, Belorukov, Gaál - Peev, Drinčič, William, Grišin - Kušev, Žiljajev
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Mandrykin - Čerkes, Živanovič, Lengyel, Rožkov - Kulčij, Petrovic, Gatcan, Osinov, Astafjev - Akimov
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dinamo Moskva - FK Moskva  (sobota 12:15)
Dinamo Moskva vstoupí do nového ročníku ruské Premier Ligy proti metropolitnímu rivalovi FK Moskva. Domácí nebudou hrát na svém stadionu, ten je totiž od konce minule sezony v rekonstrukci, jak se povede svěřencům Andreje Kobeleva v supermoderní Arena Chimki?

Moskevské Dinamo se v zimním přestupovém trhu zrovna nečinilo, namísto kýžených dvou velkých posil přišla jen jedna, tou je rumunský záložník Adrian Ropotan. Ropotan přestoupil z Dinama Bukurešť, moskevské vedení od něho čeká hlavně zkvalitnění finální fáze hry, právě on by měl být dvorním nabíječem útočné dvojice Keržakov, Genkov. Otázkou je zda dokáže nahradit opory magického strojúhleníku ve středu zálohy modrobilých, jejichž dva členové, Danny a Semšov, šli za ambicemi a penězmi do Zenitu Petrohrad.

Naopak moskevští Citizens, jak se jim přezdívá by rádi skončili podstatně výš, než na loňské deváté příčce. Ve dresu FK již nebudeme vídat Maxiho Lopeze, který odešel do Brazílie zkusit si tamní ligu, do Ruska sice přišel z Barcelony, jako hvězda, ale tuto pověst nepotvrdil. Stejně jako on, z týmu zmizel i další argentinský forvard Maximiliano Moralez, ten šel znovu na hostování, tenmtokrát si vyzkouší dres Vélezu Sarsfield. Jediným argentincem v mužstvu zůstává Hector Bracamonte.

Po odchodech Hubníka, který se nikdy do A týmu příliš neprosadil a Čížka, nebudeme v mužstvu vídat žádného Čecha. Zato novou akvizicí je slovenský reprezentační útočník Martin Jakubko, právě on by možná mohl doplnit Bracamonteho v útoku. Naopak na svůj debut v kádru granátově-červených si ještě bude muset počkat posila z Tomsku Dmitrij Tarasov, který pyká za karty.
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - Tanasijevič$, Kolodin, Fernandez, Granat - K. Kombarov, Ropotan, Chochlov, Wilkshire, D. Kombarov - Keržakov
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Ževnov - Nababkin, Šešukov, Okoronkwo, Dacosta - Samedov, Rebko, Vukič, Česnauskis - Bracamonte, Jakubko
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.80 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Lokomotiv Moskva - FK Chimki  (sobota 14:30)
Do letošní sezony vstupuje Lokomotiv s jasným cílem, tím je skončit na konci sezony na špičce soutěže, zato Chimki by mohli mít problémy s tím udržet se v soutěži. Zajímavý zápas, jemuž by měl Lokomotiv dominovat, ale to není pozice, která mu vyhovuje, Nechme se překvapit.

Lokotka čeká na nějaký větší úspěch už poměrně dlouho (2 roky), což určitě netěší členy vedení, kteří se snaží z klubu vybudovat konkurenci pro CSKA a Zenit, tedy tým, který by měl hrát každoročně o titul. Výsledky Železničářů z posledních let jsou opravdu nemastné, neslané, a to hlavně vezmeme-li v potaz sílu kádru, počet krajánků a peníze na hráče vydávané. Před letošní sezonou navíc vedení avizovalo, že se hodlá zbavovat některých cizinců, aby odlehčilo v době finanční krize rozpočet.

Ovšem opak byl pravdou, tým přivedl kvartet hráčů, z nichž pouze jeden je Rus. Klub přivedl Kuzmina a Ivanova z FK Moskva, Ďuricu ze Saturnu a Dujmoviče z Permu. Největší posilou by měl být Senegalec Baye Djiby Fall, který byl v dresu Odense nejlepším střelce mdánské ligy. Hráči, kteří odešli, zamířili pouze na hostování. Za zmínku stojí hlavně odchod dvojice Dramani, Traoré do Krasnodaru. A také Pereyry, který přišel s velkou pompou z Realu Mallorca, ale neprosadil se.

Mužstvo by se mělo opírat hlavně o reprezentanty Bilyaletdinova, Syčeva a Torbinského a krajánky v čele s Markem Čechem v brance, který je všem zraněný, a hráče jako jsou Odemwingie, již avizovaný Ďurica, nebo Rodolfo v poli.

Naopak v táboře soupeře je situace diametrálně odlišná. FK Chimki zažil krušný podzim a léto, kdy se hovořilo o spojení se Saturnem. Nakonec šéfové poskytli mužstvu finanční injekci, která nejspíše zachránila Chimki v nejvyšší soutěži. Hosté čekají těžkou sezonu, ačkoliv to se tvrdilo již před dvěma lety, kdy klub postoupil do nejvyšší soutěže. Chimki se však udržely a právě zkušenosti s bojem o udržení by měly využít i letos.

Nový Kormidelník FK Chimki Konstantin Sarsanija udělal během zimy v kádru zemětřesení, odešli fotbalisté s velkými platy, jako třeba Nastja Čech a Jegor Titov, místo nich klub přivedl bezejmené hráče, nicméně Sarsanija, který měl na starost v Zenitu Petrohrad přestupovou politiku, má situaci na trhu dobře zmapovanou a příchody Budjanského by mohly být trefou do černého.

Hosté by se měli opírat o svou balkánskou enklávu, o Bosňany Blatnjaka a Trivunoviče, Srby Cetkoviče, Simiče a Nastiče. Hodně se taktéž čeká od nadějného Fina Borise Rotenberga, právě on by mohl v defenzívě dostat spoustu prostoru.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Levenec - Janbajev, Rodolfo, Baša, Ďurica - Torbinskij, Dujmovič, Glušakov, Biljaletdinov - Syčev, Odemwingie
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Berezovskij - Strelcov, Jovanovič, Trivunovič, Nastič - Blatnjak, Cvetkovič, Budjanskij, Maximov - Antipenko, Nizamutdinov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.35 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Rubin Kazaň - Kubaň Krasnodar  (sobota 17:00)
Ligový šampión z Kazaně přivítá doma nováčka nejvyšší ruské soutěže Krasnodar, na první pohled jednoznačné utkání, také nabídne konfrontaci naprosto odlišných herních stylů. Zatímco Rubin dokázal zvítězit díky skvěle propracované defenzivě a precizně zvládnutým brejkům, Kubaň v druhé lize spoléhal zejména na ofenzivu, dovolí si však útočit i v ruské Premier Lize?

Tým z hlavního města Tatarstánu vedený výtečným stratégem Kurbanem Berdijevem bude chtít v této sezoně dokázat, že ligový titul nebyla jen shoda náhod, a že Kazaň může i v dalších letech konkurovat věhlasnějším klubům. Tomu nasvědčovala i aktivita Kazaně na přestupové scéně, do klubu postupně přišli hráči jako Petr Bystrov, Vitalij Kalešin (oba FK Moskva), Andrej Gorbanec (Sibiř), Anri Chaguš (BATE Borisov), César Navas ( Racing Santander) a na poslední chvíli Alejandro Dominguéz (Zenit Petrohrad), Machač Gadžijev (Saturn). Právě na Domíngueze budou fanoušci Kazaně zvědaví, mají ještě v živé paměti jeho skvělé výkony v jejich dresu před třemi lety. Odešli naopak nepotřební hráči, navíc zimní posila Chaguš byl poslán na hostování právě do Krasnodaru.

I přes toto výrazné posílení, však Kazaň v generálce na první ligový duel selhala. Ačkoliv dovedla zápas o ruský Superpohár až do prodloužení, nutno říci, že hra obrany nebyla vůbec dobrá a brejky by se rozhodně nedaly označit za precizně sehrané, do prodloužení se tak šlo zejména díky nemohoucnosti střelců CSKA a skvělé produktivitě = dvě šance, jeden gól.

Zimní posila z FK Moskva Petr Bystrov, však nabádá k optimismu: "Musíme zapomenout na neúspěch v Lužnikách a dobře se připravit na první zápas proti Kubani. Musíme udělat radost našim fanouškům - jak hrou, tak výsledkem. Dobrý start do ligy je totiž důležitý."

Naopak Krasnodar je v tomto duelu považován, jak médii, tak bookmakery za jednoho z outsiderů. Tým, jehož cílem by měla být v první řadě záchrana v nejvyšší soutěži, však masivně posiloval. Během zimy se v tomto klubu událo několik zajímavých přestupů: skomírající kariéru někdejší hvězdy mládežnických reprezentací Marka Né, by mělo oživit ruské angažmá. Slibnou posilou je talentovaný Kaita, který se nedokázal prosadit do sestavy Monaka. V Lokomotivu špatně hrající Traoré by pak také neměl chybět v základní sestavě. A k pilířům obrany by pak měl patřit Anri Chaguš, který bude mít v tomto zápase zvláštní motivaci.

Právě mladý obránce se vyjádřil o svých pocitech před zápasem: "Je mi ctí hrát za Kubaň. Nelituji toho, že jsem opustil BATE a nezůstal v Rubinu. Jestli budu hrát proti Kazani, to není otázka pro mě. Odpověď ví pouze trenéra Ovčinnikov. O tom, kdo bude na hřišti, se dozvíme v den zápasu. Upřímně řečeno, chci proti Kazani hrát."
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Ansaldi, Šaronov, Navas, Kvirkvelija - Rebrov, Semak, Noboa, Sibaya, Bystrov - Adamov
Kubaň Krasnodar - pravděpodobná sestava:
Botviňev - Chaguš, Džinojev, Sretenovič, Boaventura - Kasajev, Кеita, Тlisov, Тоpči, Dramani - Tichonoveckij
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.47 - 3.40 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Moskva - Zenit Petrohrad  (neděle 12:00)
Hned první kolo ruské nejvyšší soutěže nabídne největší nemoskevské derby. Rivalita dvou měst sahající až za hranice pouhého fotbalu, to je souboj Spartaku Moskva a Zenitu Petrohrad. Utkání je na programu v neděli v moskevských Lužnikách a obslouží ho hlavní arbitr Stanislav Suchina.

Mužstva si tak v úvodu nové sezony zopakují souboj, který tu loňskou uzavíral. V zápase, kde se rozhodovalo o poslední pohárová místa tehdy zvítězil Zenit bez problému 0:3 a zajistil si tak poslední místo zaručující postup do Evropské ligy. Tentokrát kromě prestiže půjde o první dojem do nové sezony. Do té vstupuje domácí Spartak se značně obměněným kádrem. Trenér Laudrup po loňské nepovedné sezoně zamíchal se sestavou a Spartak bude letos opět chtít bojovat o nejvyšší příčky. Do zápasu bude mít trenér k dispozici všechny hráče a mužstvo tak nastoupí v nejsilnější možné sestavě.

To ale neplatí o Zenitu, kterému chybí hned několik hráčů základní sestavy. Kvůli karetnímu trestu z minulé sezony nemůže nastoupit pravý obránce Aňukov a chybět budou i zranění Hubočan s Lombaertsem. K dispozici by naopak měla být čerstvá posila z Galatasaraye Fernando Meira. Největší otazník tak je nad pozicí pravého beka. Jediným, koho má Zenit k dispozici je Fernando Ricksen, který však celou přípravu s mužstvem netrénoval a byl přeřazen do rezervního týmu. Existuje tak varianta s Radkem Šírlem napravo a na levý okraj by se postavil Korejec Kim. Poslední možností je Szabolcs Huszti, který v Maďarsku hrával i na pravém beku.

"Jestli splníme všechny pokyny Laudrupa a zahrajem tak jak bude od nás žádat, vítězství bude naše" prohlásil před zápasem sebevědomě v Petrohradu nenáviděný Vladimir Bystrov. V mužstvu prý panuje dobrá nálada a hráči si v derby na soupeře věří. Naopak hráči Zenitu mají v hlavách nepovedený zápas poháru UEFA v Udine, kde předvedli jeden z nejhorších výkonů poslední doby. V derby proti Spartaku tak bude více než dobrá příležitost vše odčinit.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Paršivljuk, Jiránek, Fathi, Rodriguez - V. Bystrov, Sabitov, Ryžkov, Alex, Bojarincev - Welliton
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Huszti, Meira, Križanac, Šírl - Denisov, Tymoščuk, Zyrjanov - Danny, Semšov - Pogrebňak
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.95 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tom Tomsk - Křídla Sovětů Samara  (neděle 14:00)
Tom Tomsk na neutrální půdě v Pjatigorsku "hostí" Křídla Sovětů Samara. Utkání se kvůli špatnému terénu na stadionu Trud nemohlo odehrát, jak by také mohlo, na Sibiři je v těchto dnech až mínus třicet stupňů.

Sibiřané by určitě první domácí utkání rádi odehráli na domácí půdě, zvlášť proti silné Samaře. "Ale věřím, že tyto potíže sjednotí fanoušky a náš tým," řekl generální ředitel Jurij Stepanov. Trenér Valerij Nepomnjaščij nemůže počítat se zraněným Filipenkem, který v zimě přišel ze Spartaku.

Dříve finančně silnou Samaru zasáhla finanční krize a klub se na trhu zrovna nečinil, příchod Ignatieva je koupi do budoucna, zkvalitnit kádr by měli Kulik (Těrek Groznyj) a Šiškin, který se neprosadil do nabitého kádru Spartaku. Odchody jsou citelnější, smlouva nebyla prodloužena kapitánovi Boothovi (na stoperu by teď měl působit univerzál Jiří Jarošík) a na exotickou nabídku z Lokomotivu Astana slyšel Andrej Tichonov. Další důležití hráči zůstali Samaře věrní, včetně největší hvězdy Jana Kollera.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Poljakov - Каtynsus, Jokič, D.N.Smirnov, Jevsikov - Nemeth, Mičkov, Charitonov, Skobljakov - Maznov, Kiselev
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Оh Bum Suk, Belozerov, Jarošík, Budylin - Bober, R.Adžindžal, O.Ivanov, Kalačev - Savin, Koller
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.75 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Saturn - CSKA Moskva  (neděle 14:30)
CSKA bude chtít v moskevském derby zopakovat skvělé výsledky, které předvádí pod novým trenérem Zicem. V prvním kole ruské Premier Ligy se představí na hřišti krizí zmítaného Saturnu.

Když vedení CSKA oznámilo, že v klubu bude působit slavný Zico, nikdo by neuvěřil, jak pohádkový start tento Brazilec u kormidla "koní" zažije. Kromě přesvědčivých výsledků v přátelelských utkání dokázali Armějci vyhrát ruský Superpohár, v Poháru UEFA přešli přes anglickou Aston Villu a uhráli do odvety slibný výsledek proti Šachťaru. Přitom až na poslední zmíněný zápas hráli hráči týmu, který vyznává modročervené barvy, téměř bezchybně.

V základní sestavě přitom sbíral zkušenosti mladičký Ščennikov. Ten svými výkony udivoval celé Rusko a není tak pochyb, že vedle Alana Dzagojeva bude hrát další zázračné dítě ruského fotbalu. Rozkvět mladého hráče přitom přišel pro CSKA v tu nejlepší možnou dobu, když minulou sezónu vyhořel na tomto postu Alexej Berezuckij a po změně systému nepřesvědčil ani Grigorjev. Alexej Berezuckij se mezitim už zabydlel na postu středního obránce vedle zkušeného Sergeje Ignaševiče. Deividas Šemberas, který dříve působil na stoperu a mimochodem otevřel nádhernou ranou skóre ve finále Superpoháru, by se poté měl přesunout na pozici středního záložníka zejména s defenzivními úkoly. Vedle něj bude hrát Mamajev, který v sestavě CSKA nahradí zraněného veterána Rahimiče.

Na křídlech by měli zářit Jurij Žirkov s Milošem Krasičem, kteří i přes zájem slavných evropských velkoklubů zůstali na stadionu Lužniki. Nutno však podotknout, že ve spojitosti s ruským reprezentantem se mluví o seriozním zájmu ze strany londýnské Chelsea. Již zmiňovaný Zico by prý svému svěřenci v přestupu nebránil. "Do týmu Chelsea by skvěle zapadl. Nechci ho ztratit, ale bránit mu nebudu."

I přes kvalitu všech již zmíněných hráčů se budou všichni fanoušci CSKA spoléhat na souhru dvojice Alan Dzagojev - Vágner Love, která minulou sezonu neměla konkurenci. Přitom jsou v Moskvě připraveni i na zranění těchto klíčových hráčů. Do klubu se vrátil míčový kouzelník a bavič diváků Daniel Carvalho, ten ale ještě musí nabrat fyzickou kondici. O Vágnerovu pozici pak bude usilovat hned hrstka hráčů v čele s ambiciózním Tomáš Necidem, kterému bude dýchat na záda další zimní posila Ouwo Moussa Maazou z Lokerenu.

V brance pak má jistou pozici nově zvolený kapitán Igor Akinfejev, který ve funkci nahradil Sergeje Iganševiče. Krom již zmíněného Rahimiče bude v nedělním duelu CSKA chybět Ramon, který si způsobil kuriózní zranění ve svém domě.

Saturn v zimním období prošel minimálními změnami, klub zmítaný finanční krizí neposílil o kvalitní fotbalisty, jako tomu bylo dříve, naopak odešel klíčový hráč obrany Ján Ďurica. Svěřenci Jurgena Röbera jsou pasování za jednoho z outsiderů ruské nejvyšší soutěže, německý kormidelník ale umí dělat zázraky, stačí si vzpomenout, jakých úspěchů dosáhl v minulosti s Herthou Berlín.

I přesto, že je Saturn domácím mužstvem, bodový zisk se od něj neočekává. Proti je jak absence dvou hráčů základní sestavy Nachuševa a Karjaky, tak historie. Domácí totiž nikdy nedokázali CSKA porazit, poslední zápas skončil debaklem Saturnu 0:4, když se dvěma góly blýsknul Vágner Love. Trefí se i v nedělním zápase?
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Angbwa, Malkov, Zelao, Nemov - Ivanov, Igonin, Vorobjev, Eremenko, Okoronkwo - Topič
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Ščennikov, A.Berezuckij, Ignaševič, V.Berezuckij - Žirkov, Mamajev, Šemberas, Krasič - Dzagojev - Vágner Love
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.15 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Těrek Groznyj - Spartak Nalčik  (neděle 17:00)
Těrek Groznyj je mnohými experty pasován na černého koně letošního ročníku ruské Premier Ligy, v prvním kole hostí Spartak Nalčik.

V hlavním městě Čečenska, kde se dokonce mluví o atakování evropských pohárů, se pro úspěch v zimním přestupním období udělalo hodně. Posily přišly do všech řad, především záloha v čele s bulharským Beckhamem Georgijevem (upřednostnil Těrek před Schalke04) by měla patřit k nejlepším v ruské lize. Na poslední chvíli Těrek posílil i nadějný útočník Alexandr Prudnikov ze Spartaku Moskva, ten měl před několika měsíci dokonce nakročeno do reprezentace.

Trenér Těreku Vjačeslav Groznyj nemůže počítat s brankářskou jedničkou Likou, který je dlouhodobě na marodce, v brance ho nahradí Dikan. Jeho protějšek Jurij Krasnožan nemůže poslat do hry vykartované duo Felipe a Kisenkov.

Hostující Nalčik v minulé sezoně sestupové starosti neměl, což se přičítá především skvělé práci stratéga Krasnožana. Velkou vadou na kráse ale byla slabá produktivita útoku, uvidíme, zda Krasnožan tento problém v mimosezonním období vyřešil.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Dikan - Zabavnik, Iliev, Cleber, Miščenko - Petre, Džabrajlov, Georgijev, Lachijalov, Kobenko - Prudnikov
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Chomič - Jatčenk, Džudovič, Amisulašvili, Filatov - Mašukov, Geterijev, Džachmišev, Gogua - Kalimullin, Koncevoj
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.65 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva00000:00
Tom Tomsk00000:00
Zenit Petrohrad00000:00
FK Chimki00000:00
Těrek Groznyj00000:00
Kubaň Krasnodar00000:00
FK Rostov00000:00
Spartak Nalčik00000:00
Spartak Moskva00000:00
Křídla Sovětů Samara00000:00
Dinamo Moskva00000:00
Lokomotiv Moskva00000:00
FK Moskva00000:00
FK Saturn00000:00
Rubin Kazaň00000:00
Amkar Perm00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
božský John

Jéžišmarjá jak já se na tuhle ligu těšim..dneska jasná 1 na Lokotku,více méně jasná na Kazaň a v Permu čekám plichtu...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se to opět rozjíždí.

Reagovat
smazaný uživatel

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , konecne .... uz abych byl na Petrovskym

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota je zákusek před zítřejším hlavním chodem, Spartak Moskva - Zenit, to bude síla.

Reagovat
herbage

Letos kouknu i na nějakej zápas Jinak, co je s Karadenizem? A Dominguéz ještě asi nebude připraven, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Domínguez nemá vůbec natrénováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska budou Těrek někde dávat, jsem na něj hodně zvědavý, protože posílili fakt nehorázně.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mi tu vladi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele