Primera Division preview - 35. kolo

03.05.2008, 08:36, aktualizováno 04.05.2008, 10:01
Previews
Real Madrid jede na hřiště Osasuny vyhrát a oslavit zisku titulu. V případě zaváhání Villarrealu proti Getafe mu stačí i remíza. Trápící se Barcelona chce konečně skórovat, hraje proti Valencii, Santader bude bojovat o Ligu mistrů proti Murcii. Sevilla přivítá Valladolid.
Atlético Madrid - Recreativo Huelva  (sobota 20:00)
Atlético Madrid hostí v jednom ze dvou sobotních zápasů Recreativo Huelva. Domácí celek by se konečně rád výrazněji odpoutal od svých pronásledovatelů a byl blíže k Lize mistrů. V posledních třech zápasech se ale Atlétiko trápilo, ani jednou nedokázalo zvítězit, když jen remizovalo ve Valladolidu a na hříšti Getafe. Také doma ostudně prohrálo s Betisem. Čtvrtou příčku si ale drží, ztráta Santanderu a Sevilly je ovšem malá. Posledním úspěchem Atlétika je vysoká výhra nad Almeríou 6:3, i když tři inkasované góly v domácím zápase je špatná vizitka. Ale bodové ztráty postihují i soupeře Los Colchoneros. Los má přitom Atlétiko těžký, ještě jej čeká Espanyol, La Coruňa a Valencia. Mimo hru jsou stále oba leví křídelníci Simao (ten do konce sezony) a také Reyes. Jejich roli bude plnit Luis García a v minulém kole naznačil, že ne špatně. Do pořádku se ještě nestihl dát ani Motta. V záložní formaci by protentokrát měl místo Camacha nastoupit Cléber Santana.

Hostům by se případný bodový zisk hodně hodil k možné záchraně. Nyní jsou o dva body úspěšnější než osmnáctá Zaragoza, stejný počet 40 bodů jako Huelva má Osasuna Pamplona. Po nepříjemné prohře v Zaragoze přišla v minulém kole výhra nad Levante. Kolo předtím zase Recre doma remizovalo s Barcelonou. Z devíti posledních zápasů Huelva vyhráli tři, všechny proti svým sousedům v tabulce. Murcií, Osasunou a Levante. V posledních kolech bude mít za soupeře ještě Villarreal, Almeríu a Valladolid. Hostujícímu celku bude chybět vykartovaný stoper Quique Alvarez. Zranění jsou Beto, Martin Ersen a Edu Moya. Do útoku vedle Sinami-Pongolleho by se tak měl postavit Marco Rubén, zraněného Martinse v záloze zastoupí Barber. Utkání začíná ve 20 hodin a řídí jej sudí Pérez Lasa.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco – Antonio López, Perea, Pablo, Pernía – Maxi, Cléber Santana, Raúl García, Luis García – Forlán, Agüero
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino – Bouzón, Beto, Cáceres, Poli – Camuñas, Vázquez, Barber, Aitor – Marco Rubén, Sinama-Pongolle
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.85 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Deportivo La Coruña  (sobota 22:00)
Velmi důležité utkání uvidí diváci na stadionu La Romareda, kde se utká domácí Zaragoza, která bojuje o záchranu s nejlepším týmem jarní části Primera División, Deportivem La Coruňa.

Jen málokdo by před sezonou předpovídal, že Zaragoza bude čtyři kola před koncem sezony bojovat o záchranu. Tým, který měl bojovat o evropské poháry, prožívá katastrofální sezonu a na osmnácté sestupové příčce v tabulce ztrácí dva body na sedmnáctou Huelvu.

V minulém kole remizoval Real na půdě Espanyolu, když šest minut před koncem zachránil alespoň bod útočník Ricardo Oliveira. Kolega Oliveiry z útoku Milito řekl na tiskové konferenci:"Všichni musíme vydat obrovské usílí, protože hrajeme o hodně a potřebujeme bojovat až do samého konce. Nemůžeme si dovolit chybovat, protože utkání s Deportivem bude rozhodující." Milito, nejlepší střelec Zaragozy s patnácti góly zmeškal poslední dvě utkání svého týmu kvůli zranění, ale argentinský kanonýr věří, že proti Deportivu bude moct nastoupit:"Ještě nejsem úplně v pořádku ale to bude dobré, určitě mě to nezaství v tom, abych nastoupil. To by bylo špatné (nebýt schopný nastoupit), protože vy chcete pomáhat týmu, ale nemůžete. Jsem natěšený, abych se vrátil."

Zaragoza to bude mít v sobotním utkání velmi těžké, neboť se utká s rozjetým Deportivem, které má fantastickou formu. Z posledních deseti zápasů vyhrála La Coruňa osm utkání a v posledních pěti duelech vždy vyhrála, naposledy si svěřenci Miguela Angela Lotiny poradili na domácím stadionu s třetí Barcelonou, když po skvělém výkonu vyhráli 2:0. Po vynikajích jarních výsledcích se tak Galícijci posunuli ze sestupových pozic až na nynější sedmou pozici, na šesté místo zaručující účast v Poháru UEFA ztrácejí tři body, na pozice Ligy mistrů šest bodů. Obránce Fabricio Coloccini před duelem se Zaragozou řekl:"My jsme bojovali o záchranu a teď se hovoří o Champions League, to je šílené."

Do nedělního utkání nenastoupí v domácím týmu Gabi, jenž je vykartovaný, zatímco Deporu bude chybět zraněný Barragan a vykartovaný Lafita.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Cesar, Diego, Sergio, Ayala, Paredes, Celades, Zapater, Sergio Garcia, Aimar, Oliveira, Milito.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aouate, Manuel Pablo, Amo, Coloccini, Lopo, Filipe, Wilhelmsson, De Guzman, Sergio, Rodriguez, Xisco.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Řekni, kde ty body jsou, co se s nimi mohlo stát... Levante již má matematickou jistotu sestupu, ztráta patnácti bodů se již skutečně dohnat nedá. Ale v druhé polovině sezóny předváděly Žáby slušný výkon, takže můžou alespoň odejít se vztyčenou hlavou. To Espanyol naopak druhou část ligy zcela pokazil, což ho podle všeho bude stát účast v evropských pohárech. Kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí...

Levante jako týmu už skitečně o moc nejde, ale jednotlivým hráčům, hlavně pak největším hvězdám, jakými jsou Juanma, Geijo či Riga, jde o šanci zaujmout ostatní celky, a zajistit si tak účast v Primera División alespoň jednotlivě...

Kouč Moreno měl v úmyslu pořádně zamíchat se sestavou, ale nakonec bude rád, když vůbec nějakou dá dohromady – zranili se totiž Damiano Tomassi a Miguel Ángel Lozano, vykartoval se Javi Fuego, a v základu se tak možná objeví i mladý Vicente Iborrta. Celá úvodní jedenáctka však nebude známa až do poslendí chvíle, neboť problémy mají i Álvaro, Juanma a Padero León...

Hosté jsou sice zachráněni, ale to se po famózním úvodu do sezóny zdá zkrátka málo. Los Blanquiazules již šest kol nevyhráli, což poněkud pokazilo reputaci kouše Valverdeho, který byl jednu dobu dokonce spojován s konkurenční FC Barcelona. Nyní může být rád, že si udrží stávající pozici...

Espanyol nevyhrál na hřišti soupeře od 22. kola, což se musí za každou cenu překazit, jinak zmizí i onen zbytek světýlka v pověstném tunelu... Celá záležitost se ještě o trochu více zkomplikovala zraněním Raúla Tamuda, chybět bude i Iván de la Peňa a gólman Kameni.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Real Valladolid  (neděle 17:00)
FC Sevilla hostí Real Valladolid, domácí se ještě perou o Ligu mistrů, hosté zase o každý bod potřebný pro záchranu v soutěži.

V zápase jde tak o mnoho. Sezona začala pro Sevillu nešťastně smrtí Puerty, nový kouč Manolo Jimenéz ale vrátil tým zpátky o pohárovou evropu. Úspěchy minulých sezon jsou pryč, odešly spolu s koučem Juande Ramosem. V současnosti je Sevilla šestá, k předehnání Atlétika Madrid ale potřebuje nyní nutně vyhrát. Pak by totiž byla ztráta na Atlétiko jen přijatelná tříbodová. Poslední výsledky ale svědčí spíše o poklesu formy, doma prohrála s Almeríou, venku remizovala v Murcii.

Poněkud překvapivě bude šetřen záložník Christian Poulsen, v trestu po červené kartě je Adriano. Nakopnutý je Aquivaldo Mosquera, zranění jsou i Javi Navarro, Ernesto Chevanton a Khalid Boulahrouz. To Valladolid vedený koučem Mendilibarem je čtrnáctý, ale na sestupové pozice má nahrány jen dva body. Tým je téměř kompletní, chybí jen středový záložník Vivar Dorado, místo něhož by měl hrát Camacho.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Dani Alves, Dragutinovič, Escudé, Crespo - Navas, Maresca, Keita, Capel - Fabiano, Kanouté
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Pedro López, Baraja, Calvo, Marcos - Sisi, Camacho, A. Rubio, Sesma - Víctor, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Obyčejný zápas týmů ve středu tabulky, chtělo by se říci. Záchrana zajištěna, evropské poháry v nedohlednu... Ale přece jen bude pro fanoušky Bilbaa toto utkání speciální – Carlos Gurpegui se totiž po dopingovém trestu vrací na místo činu...

Evropský sen se každopádně nedá vyloučit ani u jednoho ze soupeřů. Bilbao ztrácí šest bodů, což se za jistých okolností zvládnout dá. Zvláště když Baskové vyhráli doma již čtyři zápasy posobě, forma jim tedy rozhodně nechybí. Kouč Joaquín Caparrós nemůže počítat s Aitorem Ociem ani Ustaritzem, střed obrany tedy bude pod taktovkou Gurpeguiho a Amorebiety. Na místě levého obránce udělá Koikili místo Del Hornovi, ale tou největší novinou je návrat Yesteho, jenž proti Realu Madrid v minulém kole chyběl kvůli zranění a nyní se chystá na svůj zápas číslo 350 v nejvyšší španělské soutěži.

Mallorca má podobný sen, v jejím případě je dokonce ještě o něco více reálnější, i když i pětibodová ztráta je značná. V úvahu však připadá i Intertoto, na které je ztráta už jen dvoubodová. Hosté se navíc budou snažit co nejvcíe pomoci Dani Guizovi, aby dosáhl na korunku pro nejlepšího střelce soutěže, momentálně s 22 zásahy ztrácí na vedoucího Luise Fabiana jen jednu trefu. Gregorio Manzano, v cestě za třetím venkovním vítězstvím v řadě, má k dispozici Ariela Ibagazu y Ramise, kteří se již stihli zotavit ze zranění, na druhou stranu bude chyět obránce Héctor.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Real Betis  (neděle 17:00)
Almería hostí Real Betis a pokusí se ještě vykřesat naděje na Pohár UEFA. I Betis ale ještě potřebuje nějaké body, aby mohl hrát zcela bez strachu o výsledek.

Je to další ze série andalusských derby, i když tentokrát menšího charakteru. Domácím se zatím v sezoně daří, těžko mohl někdo z týmu kouče Emeryho očekávat lepší výsledky, podceňovaný celek hraje zcela bez starostí o záchranu a navíc útočí i na pohárovou evropu. Výsledky mají i zvuk, Almería porazila Real Madrid, Valencii, Villarreal a třeba i Sevillu. Prohra v minulém kole ve Valladolidu pak byla zklamáním. Okolo úspěšného kouče se už motají i silnější španělské týmy, například Atlétiko Madrid, Sevilla a Valencia.

V tomto zápase ale bude chybět levý bek Mané, nahradí ho Cisma. Po dlouhé době si zřejmě zahraje Felipe Melo. Betis zaznamenal v druhé půlce sezony velké zlepšení, o pohárové šance se ale připravil hloupou prohrou s Levante nebo tou z minulého kola s Villarrealem. Velkou zásluhu má nový kouč Paco Chaparro i ve formě hrající levák Edú. Betisu bude chybět vykartovaný stoper Melli. Fit by měl být Edú, v základní sestavě by měl být i útočník Pavone.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
D. Alves - Bruno, Pulido, C. García, Cisma - Soriano, F. Melo, Corona - Ortiz, Negredo, Crusat
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Ilič, Juanito, Damiá, Vega - Odonkor, Juande, Arzu, Capi, Xisco - Sobis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Real Murcia  (neděle 17:00)
Diváci na Estadio El Sardinero uvidí v nedělním pozdním odpoledni duel mezi Racingem a Murcii.

Oba týmy mají stále o co hrát. Domácí Santander sice v posledních dvou utkáních prohrál, když podlehl Realu Madrid respketive Mallorce i přesto však zůstává v tabulce na páté pozici a na čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů ztrácí jen dva body.

To Murcia má úplně jiné starosti, z posledních třech zápasů vytěžila jen bod za bezbrakovou remízu v minulém kole se Sevillou a v tabulce se krčí na přeposledním devatenáctém místě, ztráta na první nesestupou pozici činí už deset bodů (do konce sezony se hraje o dvanáct bodů), jen zázrak tak pomůže Murcii v udržení v Primera Division.

Záložník Racingu Aldo Duscher před duelem řekl:"Murcia má ještě malou šanci, že se udrží v lize, k nám přijedou určitě vyhrát. Viděli jsme jejich poslední zápas proti Seville, nebude to s němu vůbec snadné, ale hrajeme doma a musíme vyhrát. Jsme klidní, protože na našem stadionu s podporou fanoušků jsme schopni si vždy vytvořit šance."

Kouč Racingu Marcelino Garcia Toral má kromě Ezeguiela Garaye, který si kvůli zranění do konce sezony nezahraje k dispozici kompletní kádr. Trenér Murcii Clemente se musí obejít bez dua vykartovaných hráčů – De Lucas a Abel Gomez, zatímco Abederrahman Kabous je zraněný.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toño – Pinillos (c), Moratón, Cesar Navas, Ayoze – Jorge López, Duscher, Colsa, Serrano – Tchité, Munitis
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Carini – de Coz, Mejía, Cuadrado (c), Peña – Jofre, Movilla – Rosinei, Goitom, Dani – Alonso
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Getafe CF  (neděle 17:00)
Villarreal hostí na Estadio El Madrigal v jednom z dalších zápasů nedělního programu Primera Division Getafe.

Žlutá ponorka v minulém kole vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem na hřišti Betisu Sevilla a z Andalusie si tak odvezla cenné tři body. Díky tomuto vítězství Villarrealu se odložily mistrovské oslavy Realu Madrid minimálně o týden, čtyři kola před koncem ztrácí klub z východního pobřeží Španělska na Real deset bodů. Na druhém místě mají svěřenci kouče Pellegriniho čtyřbodový nások na třetí Barcelonu. "Musíme být opatrní před Barcelonou, protože je to ohromný tým s velkými hráči, kteří budou bojovat až do konce. Nemyslete si, že jsou ztraceni. Nikdy nemůžete odepsat tým s takovou kvalitou," řekl zkušený záložník Robert Pires. Kouč Pellegrini se bude muset v utkání obejít bez vykartovaného záložníka Egurena.

Getafe se díky špatným výsledkům v poslední době propadlo tabulkou na třináctou pozici a rozhodně ještě nemá jistotu záchrany, na osmnáctou Zaragozu má náskok pouhých čtyř bodů a do konce soutěže je v sázce ještě rovných dvanáct bodů. V malém madridském klubu čekají na vítězství již v šest zápasů, v nichž si připsali jen tři body za tři remízy, naposledy uhráli Azulones nerozhodný výsledek v minulém kole v zápase se čtrvtým Atlétikem Madrid. Trenér Getafe Michael Laudrup v nedělním utkání nemůže počítat s vykartovaným Casquerem a zraněným Sousou, zatímco útočník Ikechukwu Uche by měl být fit po svalových problémech.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Javi Venta, Gonzalo, Godin, Capdevila - Cazorla, Senna, Eguren, Pires - Rossi, Nihat.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri – Cortés, Belenguer, Tena, Contra – de la Red – Granero, Sousa, Celestini – del Moral, Braulio.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (neděle 19:00)
Barcelona – Valencia, čtyři kola do konce... To vypadá na boj o titul! Ba ne, Barca bude ráda za přímý vstup do Ligy mistrů, Valencia zase za onu čest účastnit se i přístí rok nejvyšší španělské soutěže, je to letos vskutku zvláštní ročník...

Těžko hledat tým, pro který bude obtížnější najít motivaci na nadcházející čtyři kola, než právě pro Barcelonu. Copa del Rey konec, Liga mistrů konec, v lize na třetím místě, titul již matematicky ztracený... Snad snaha pomstít se za vyřazení z poháru? Nebo alespoň přerušit sérii Valencie, která na Cou Campu od sezóny 2000/2001 neprohrála?

Kouč Rijkaard navíc nemůže počítat se svými nejlepšími hráči – zranění jsou totiž Andrés Iniesta, Gabriel Milito i Touré Yaya, první dva jmenovaní se dokonce neobjeví ani v El Clásicu proti Realu Madrid. To znamená, že Milita nahradí Thuram, Tourého pro změnu Márquez. Otazník visí nad útokem, Messi, Bojan, Eto’o a Henry si zahrajou hru, na koho to slovo padne, ten musí jít z kola ven.

Netopýři jistě nejsou v pozici, aby se mohli Kataláncům posmívat. Změna trenéra, zdá se, povede k záchraně, ale dva body od osmnácté Huelvy, to chce pro fanoušky skutečně pevné nervy. Na hřiště by se mohl po známé pauze vrátit Albelda, i když není jisté, že se bude jednat o základní sestavu, zraky budou upřené na Davida Villu, tradičního střelce proti Barceloně. V lize proti Blaugranas nastřílel už pět gólů.

Valencii by bod pravděpodobně stačil, i když výhra by pochopitelně znamenala větší jistotu a prakticky by zajistila záchranu. Do sestavy kouče Vora se nedostali Žigič a Banega, mimo hru jsou i Maduro, Moretti a Morientes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Madrid  (neděle 21:00)
Jen krůček chybí Realu Madrid k obhajobě mistrovského titulu. Pro naprostou jistotu mu stačí ve 35. kole La Ligy vyhrát na hřišti Osasuny, popřípadě remízovat a čekat, že jakkoli klopýtne jeho jediný konkurent Villarreal. Naproti tomu klub z hlavního města Navarry se bude snažit vymanit se z pásma sestupu.

Bílý balet se může stát mistrem dokonce před vstupem na trávník, pokud "Žlutá ponorka" remizuje nebo prohraje proti Getafe. Real ovšem nechce nic riskovat, prodloužit sérii čtyř výher nad svým pamplonským rivalem a neohlížet se na výsledky svého pronásledovatele.

Domácí naopak ještě zcela nezažehnali hrozbu sestupu, od které jí dělí dva body, a proto nesmí utkání v žádném případě vypustit. Osasunu ovšem trápí střelecká produktivita, v posledních sedmi zápasech skórovala pouze dvakrát. Možný zisk titulu Realu ještě před utkáním by jí nicméně boj o záchranu velmi usnadnil.

Kouč navarrského týmu Ziganda se bude moci opřít v brance o navrátilce Ricarda, který bude před sebou dirigovat obranu složenou z bratrské dvojice Javier Flaňo a Miguel Flaňo na pravém okraji obrany a na stoperu, doplněné druhým zkušeným stoperem Cruchagou a levým krajním bekem Monrealem. Ve středu zálohy nastoupí ostřílená španělsko-argentinská dvojice Puňal – Astudillo, na křídlech pak mladík Azpilicueta a mexický štírek Vela. Na místě ofenzivního záložníka se objeví český reprezentant Jaroslav Plašil a hrotového útočníka si zahraje madridský odchovanec Javier Portillo.

Trenér Realu Bernd Schuster může počítat s téměř všemi hráči, s výjimkou Gutiho, který má potíže s kolenem. Největší novinou je návrat nizozemského kanonýra Van Nistelrooye, který však zřejmě nenastoupí od začátku.

Základní jedenáctka Bílého baletu začne od Casillase v brance a bude pokračovat přes nejsilnější možnou obranou řadu ve složení Ramos – Pepe – Cannavaro – Heinze. V záloze nastoupí trio Diarra – Gago – Sneijder a v útoku pak Robben, Raúl a patrně Saviola, který si německého kouče získal svým výkonem v minulém kole proti Bilbau.

Utkání na stadionu Reyno de Navarra zahájí hvizd rozhodčího Mediny Cantaleja ve 21.00 CET.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - J.Flaňo, Cruchaga, M.Flaňo, Monreal - Azpilicueta, Puňal, Astudillo, Vela - Plašil, Portillo
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Diarra, Gago, Sneijder - Robben, Raúl, Saviola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid34243771:3075
2.Villarreal CF34205955:4065
3.FC Barcelona341710762:3361
4.Atlético Madrid341671159:4455
5.Racing Santander341581138:3653
6.Sevilla FC341641464:4852
7.Deportivo La Coruña341471345:4349
8.UD Almería341391236:3748
9.RCD Mallorca341114959:4847
10.Espanyol Barcelona341381341:4547
11.Athletic Bilbao3412101236:3646
12.Real Betis341281442:4644
13.Getafe CF341191439:4342
14.Real Valladolid341191440:5342
15.Valencia CF341261639:5442
16.CA Osasuna341171633:3840
17.Recreativo Huelva3410101437:5440
18.Real Zaragoza349111445:5538
19.Real Murcia34791829:5330
20.Levante UD34742329:6325

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak už jen 4 zápasy a ta letošní hrůza skončí

Reagovat
-Kopy-

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

abyste neskončili až 4. Atletico ztrácí jen 6 bodů a při momentální situaci... ještě před sebou duel s realem... může to být zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Vale a zkončit 4.? tak od zdola možná ...... ale jo mluvils o barce jeden tým je natom hůř jak druhej....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla - Valladolid 2:0 (místo toho aby Sevilla mákla tak poslední dva výsledky špatné,kéž by ještě skončili čtvrtí)

Ossasuna - Real Madrid 1:3 (snad už Real titul oslaví)

Reagovat
smazaný uživatel

Real by mohl vyhrát,tedka se mu daří. Příští sezonu bysme mohli předvest něco více v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji,že Real udělá poslední krúček. Zato Barča letos sezóna žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

atletico de madrid jedem s medem recreativo pošlem do druhy ligy ,Fc sevilla do Uefy at ji zase vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Barcolona-Valencia 2:1 krkic,eto,villa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele