Primera Division preview - 34. kolo

26.04.2008, 09:13, aktualizováno 27.04.2008, 09:21
Previews
Real Madrid může již v neděli slavit obhajobu titulu. Proti tomu budou Bilbao a Villarreal, který hostuje na hřišti Betisu. V madridském derby na sebe narazí Getafe a Atletiko, Santander cestuje na Mallorku, Valencia se s novým trenérem pokusí zažehnat krizi proti Osasuně...
Deportivo La Coruña - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Barca přijíždí na horkou půdu stadiónu El Riazor, kde na ni bude čekat rozjetá La Coruňa. Deportivo má momentálně dost možná nejlepší formu z celé ligy, Katalánci naopak odsunuli Primera Divisón na druhou kolej a plně se soustředí na Ligu mistrů. Z toho všeho plyne, že domácí budou favority, což by ještě před nějakým tím měsícem čekal asi málokdo.

Frank Rijkaard sice ujišťoval, že na odvetu semifinále Ligy mistrů nemyslí, ale při pohledu na nominaci tomu věří asi jen málokdo. Chybí Messi, Eto’o, Xavi, Iniesta i Gabriel Milito (poslední dva ovšem vynuceně), což asi dokládá vše. Navíc, přestože do La Coruňi cestuje, bude pravděpodobně odpočívat i Touré Yaya, kterého nahradí Edmílson v jeho dost možná posledním startu za Blaugranas, údajně se totiž již dohodl na smlouvě s Villarrealem.

Spolu s Edmílsonem v záloze asi nastoupí Gudjohnsen a Deco, v útoku pak trojice Bojan, Henry, Dos Santos, na hřiště se možná podívá i Santiago Ezquerro. V obraně nastoupí určitě Márquez, jenž se kvůli kartám utkání na Old Trafford nezúčastní, druhým stoperem bude Carles Puyol, kraje si vezmou na starost Zambrotta se Sylvinhem.

To pro domácí je to duel z klíčových. Od nového roku doma (krom zápasu s Atléticem) neprohrávají, navíc nyní mají sérii čtyř váher v řadě. Na Pohár UEFA je ztráta pět bodů, což není nic nedohnatelného, rozhodně ne pro nejlepší tým druhé poloviny soutěže.

Do sestavy se vrací Manuel Pablo, který tak v již tradiční pětičlenné obraně doplní Filipeho, Pabla Ama, Lopa a Colocciniho. Chybět bude vykartovaný Sergio, v základu se proto objeví vedle De Guzmána Juan Rodríguez.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aouate - Pablo, Lopo, Amo, Coloccini, Filipe - Wilhelmsson, Rodríguez, De Guzmán. Lafita - Xisco
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Márquez, Sylvinho - Deco, Edmílson, Gudjohnsen - Dos Santos, Henry, Bojan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Murcia - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Druhý zápas čtyřiatřicátého kola španělské nejvyšší soutěže se odehraje na stadionu La Condomina, kde se utká předposlední Murcia s šestou Sevillou.

Oběma klubům jde v zápase o hodně, Murcia na devatenáctém místě ztrácí osm bodů na nesestupové příčky a pět kol před koncem si tak nemůže dovolit ztrácet body. To Sevilla má jiné problémy, úspěšný klub z dvou minulých let má na šestém místě ztrátu tří bodů na čtvrtou příčku zaručující účast v Lize Mistrů, a právě kvalifikovaní se do milionářské soutěže je jasný cíl Andalusanů do konce sezony.

Sevilla promrhala velkou šanci dostat se na čtvrtou příčku v minulém kole, když prohrála 1:4 na domácím stadionu s Almerii. Další zaváhaní si tak hráči andaluského klubu nemůžou dovolit."Prohrajeme a můžeme se skoro jistě rozloučit s Champions League, Murcia do toho dá všechno, doma dokázala porazit Espanyol či Valencii. Chystáme se vyhrát všechny naše zbývající zápasy skrz naši pýchu, profesionalismus a především proto, aby tým ukázal svoji kvalitu," řekl kouč Sevilly Manolo Jimenez.

Stejně jako Sevilla, tak i Murcia v minulém kole prohrála na domácím stadionu, když nestačila na Mallorcu. Pro nováčka soutěže to byla již druhá porážka v řadě. Baskický kouč Murcie Clemente však rozhodně ještě nesložil zbraně:"Musíme bojovat až do konce a dát do to všechno od teď do 18. května (poslední zápas sezony, Murcia hostí Barcelonu)"

Murcia nastoupí do utkání bez záložníka Movilly a Arza, oba jsou vykartovaní, zatímco Pablo Garcia je zraněn. Seville bude chybět ještě více hráčů, mimo hru je Escude, Navarro, Mosquera, Adriano, Kanoute a Chevanton
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Carini - Pena, Meija, Arzo, Pignol – Abel, Kabous, Movilla, DeLucas – Aquino - Baiano.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Alves, Mosquera, Prieto, Duda – Jesus Navas, Poulsen, Keita, Capel – Kone, Fabiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 3.55 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Osasuna cestuje v jednom z dalších utkání čtyřiatřicátého kola na Mestallu, kde se utká z Valencií.

Ve Valencii proběhlo na začátku týdne velké zemětřesení, po ostudné prohře 1:5 v minulém kole s Bilbaem se musel pakovat z východošpanělského města trenér Ronald Koeman, společně s ním skončili i jeho dva asistenti Jose Mari Bakero a Toni Bruins Slot, a také sportovní ředitel Miguel Angel Ruiz.

Novým trenérem netopýrů se stal Salvador Gonzalez "Voro", který povede tým do konce sezony a má jasný úkol – zachránit čerstvého vítěze Španělského poháru v první lize. Mezi hráči oblíbený Voro si na svoji stranu ihned naklonil fanoušky tím, že zpátky do kádru povolal trojici "odpadlíků" - Albeldu, Canizarese a Angula. Tři zkušení španělští fotbalisté byli vyřazeni z kádru krátce před Vánoci koučem Koemanem a do této doby neodehráli jediné soutěžní utkání. Ze zmiňované trojice by se do základní sestavy pro duel z Osasunou měl probojovat brankář Canizares, který nahradí zraněného Hildebranda. Mimo hru je i zraněný Arizmendi a nemocný Morientes.

Fanoušci Valencie musí tedy doufat v nový personál i ve vracející se hráče, Los Ches totiž mají na kontě čtyři porážky v řadě a na šestnáctém místě mají náskok pouhých dvou bodů na osmnáctou sestupovou příčku Huelvy.

Osasuna na tom není o mnoho lépe, než její nedělní sok, na Valencii má k dobru jediný bod a na čtrnácté pozici tedy náskok tří bodů na sestupové příčky. Pamploně se daří více venku nežli doma, v posledních čtyřech zápasech na cizím hřišti uhráli hráči Osasuny osm bodů, zato doma v posledních třech vystoupeních nezískali ani bod. "Mestalla je Mestalla a Valencia nikdy nepřestala být dobrým týmem, ale oba kluby jdou do utkání v těžké situaci," řekl před utkáním záložník Patxi Punal. Kouč Pamplony Jose Angel Ziganda má k dispozici kompletní kádr poté, co se po karetním trestu vrací Nacho Monreal a po dlouhém zranění Javad Nekounam.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cañizares - Miguel, Albiol, Alexis, Caneira - Joaquin, Baraja, Marchena, Silva - Zigic, Villa
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Azpilicueta, Cruchaga, Flaňo, Corrales - Astudillo, Puňal - Juanfran, Plašil, Vela - Sola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - UD Almería  (neděle 17:00)
Souboj nováčků s úplně odlišnými starostmi, to je zápas mezi Valladolidem a Almeríou. Domácí potřebují vyhrát, aby udrželi náskok před sestupovými pozicemi, Almería pro změnu chce dále snít svůj sen o evropských pohárech.

Domácí každopádně zůstavají optimisty, kouč Mendilibar věří, že z týmů ze dna tabulky má právě Pucela největší šance na záchranu. Baskický kouč musí nahradit několik absencí v obraně, takže se v základu podle všeho objeví čtveřice Cifu, Baraja, García Calvo a Marcos, který tak oslaví zápas číslo sto v nejvyšší soutěži.

Almería je po parádním vítězství na hřišti FC Sevilla v úžasné pohodě a formě, čehož bude chtít jistě využít. Kouč Emery vynechal v nominaci Alcaideho, Lópeze Rekarteho, Guilhermeho I Kalu Ucheho, šannci naopak dostal Crusat.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Cifuentes, Baraja, Calvo, Marcos - Sisi, Borja, Rubio, Sesma - Llorente, Víctor
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves - Bruno, Pulido, García, Sisma - Melo, Ortiz, Soriano - Corona, Negredo, Mané
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Racing Santander  (neděle 17:00)
O Ligu mistrů bojující Santander cestuje na stadion ONO Estadi, aby se utkal s Mallorcou. Domácí celek v minulém kole zvítězil na hřišti Murcie vyoko 4:1, především díky hattricku Daniala Guizy, který už ma na kontě v této sezoně 21 branek.

Kouč Mallorky Gregorio Manzano již avizoval, že je smířený s odchodem bývalého útočníka Getafe. Za druhého nejlepšího střelce letošní La Ligy je údajně Barcelona připravena předložit Mallorce 15 milionu eur.

Zkušený kouč ostrovanů v týdnu řekl: "Na dnešním přestupovém trhu jsou cílem všech peníze, 15 milionů eur se mně jeví jako málo. Guiza v této sezoně demonstruje, že má ohrmnou kvalitu a ambice hrát ve velkém klubu. Myslím, že je připravený přestoupit, ačkoli bych byl velice rád, kdyby zůstal. Jestli půjde, tak doufám, že to bude do velkého klubu."

Na dvanáctém místě má Mallorca náskok sedmi bodů na sestupové pozice, pět kol před koncem tak ještě nemá jistotu záchrany. Do utkání nastoupí svěřenci Gregoria Manzana v plné síle.

Racing patří společně s Almerií k nejpříjemnějším překvapením letošní sezony, svěřenci ambiciozního kouče Marcelina se vyhřívají na páté pozici a na čtvrté Atlético ztrácejí jediný bod. Historická účast v pohárové evropě je tedy už na dosah ruky. V minulém kole však Santander zaváhal, když na domácím stadionu podlehl Realu Madrid. Oscar Serrano, který do nedělního utkání nezasáhne, neboť je vykartovaný, před duelem řekl: "Kabina žije tímto magickým momentem (Racing se poprvé v historii může probojobat do pohárové Evropy). Jsme nadšeni našimy výkony, ale musíme držet vysoký standard i nadále a připisovat si důležité body."

Do nedělního utkání kromě Serrana nezasáhne ani Jordi Lopez, jenž přišel v létě do Racingu z Mallorky a kvůli klauzuli ve smlouvě nesmí proti svému bývalému klubu nastoupit. Mimo hru jsou ještě zranění Ezequiel Garay a Luis Fernandez.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Héctor, David Navarro, Nunes, Fernando Navarro - Varela, Borja Valero, Basinas, Arango - Güiza, Webó
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toño - Pinillos, Moratón, César Navas, Ayoze - Duscher, Colsa, Jorge López, Oscar Serrano - Tchité, Munitis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
V malém madridském derby bude Getafe hostit Atlétiko Madrid. Domácí si procházejí krizí a klesají tabulkou, hosté bojují o Ligu mistrů. Getafe je třinácté, před pár koly ale celek ještě myslel i na vybojování evropských pohárů pro příští sezonu.

Ale nyní je vše jinak. Tým zdobila série dvanácti zápasů bez porážky, postoupil do finále Copa del Rey, hrál i Pohár UEFA. Ale kola osudu se k Los Azulones rychle otočila zády. Až v nastaveném čase ztratil vedení v zápase Poháru UEFA s Bayernem Mnichov a vypadl, s výsledkem 1:3 odešel poražen i z finále Španělského poháru. Hráči neúspěchy zřejmě neunesli a začali ztrácet body i v lize. Getafe nyní už devět zápasů v řadě neokusilo radost vítězství. V posledním zápase dokonce Getafe podlehlo na hřišti Levante. Kouč Michael Laudrup má plné ruce práce vývoj otočit. Pomalu se vyprazdňuje marodka, připraveni jsou už obránce Cata Díaz a záložník Pablo Hernandez, trest skončil Fabiu Celestinimu. Zraněný je tak jen Uche, Contra se zase vyhnul hrozícímu vězení.

Složitější pozici než Laudrup má ale kouč Atlétika Madrid Javier Aguirre. Přestože má Atlétiko nejlepší výsledky za poslední léta a má velkou šanci na vybojování Ligy mistrů, jeho pozice je vratká. Přitížila mu především prohra v minulém kole doma s Betisem 1:3. Fanoušci pískali a vedení klubu dost možná již podniká kroky k tomu, aby našlo nového trenéra. Na druhou stranu je fakt, že výsledky týmu jsou dost nevyzpytatelné a Los Colchoneros mají štěstí, že je letos na čele ligy úzká špička týmů. I přes prohru s Betisem totiž Atlétiko udrželo čtvrtou příčku, když prohrály i Santander a Sevilla. Pro svalové zranění by měl až do konce sezony chybět křídelník Simao, bohužel nalevo nemůže být ani Reyes, který si také odbude dva týdny na marodce. Fit by ale už měl být Thiago Motta.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Cortés, Cata Díaz, Belenguer, Licht - Pablo Hernandez, De la Red, Casquero, Granero - Manu del Moral, Albín
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - A. López, Pablo, Perea, Pernía - Maxi Rodríguez, Camacho, Raúl García, Luis García - Forlán, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.20 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Recreativo Huelva - Levante UD  (neděle 17:00)
Huelva hostí v nedělním programu Levante, utkají se týmy pobývající na sestupových pozicích. Domácí budou mít ale v případě výhry šanci se z nich dostat, Levante už nic nepomůže.

Velkou důležitost utkání si ve Huelvě uvědomují, své spoluhráče burcuje přes média obránce Hipolito Poli a nevěří zvěstem, že by snad hosté kvůli sporům o peníze s vedením klubu přijeli do Helvy jen na výlet. Recreativo má stejně bodů jako Zaragoza, v tuto chvíli je to souboj mezi těmito týmy. Huelva má k dispozici plný kádr a měla by spoléhat na dvojici útočníků Sinama-Pongolle a Javi Guerrero.

V Levante jsou velké problémy. Ve čtvrtek totiž hráči oznámili, že možná k utkání nenastoupí, neboť nedostávají výplaty a některým z nich klub dluží ještě prémie za minulý rok. Aby hráli, požadovali jasné záruky, že peníze budou vyplaceny. Funkcionářům se ale podařilo domluvit s městem Valencia na půjčku 6,5 milionu eur, z níž má být uhrazena právě část dluhu. Do Huelvy tak jeli s hráči také jejich právníci. V pátek už ale byla situace lepší, Rubiales v rozhovoru pro rádivou stanici Cadena Ser oznámil vyřešení problému a hrát by se mělo. Na zápas ale necestovali z různých příčin Arveladze, David Castedo, Miguel Angel, Tommasi, Ettien a Robusté.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Bouzón, Caceres, Q. Alvarez, Poli - Camuňas, Martins, J. Vazquez, Aitor - Javi Guerrero, Sinama-Pongolle
Levante UD - pravděpodobná sestava:
M. Reina - Gaspar, Alvaro, Serrano, Rubiales - Juanma, Berson, Javi Fuego, Courtois - P. Leon, Geijo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.35 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Espanyolu by se výhra hodila, přece jenom forma není zrovna ideální a tři body by ještě teoreticky dávaly naději na postup do evropských pohárů. Ovšem Zaragoza vyhrát prakticky musí, Segunda Divisón totiž není zrovna to pravé ořechové.

Zaragoza venku už jedenáct kol nezvítězila, ale fanoušci jí zůstávají až neobyčejně věrní, na stadión Montjuic jich cestuje přes dva tisíce, což je rekrodní číslo v historii klubu. Los Maňos se každopádně budou muset obejít bez služeb zraněných Cuartera, Generela a Diega Milita a vykartovaného Ayaly. Dobrou zprávou naopak je návrat Matuzalema.

Co se týče domácích, zraky budou upřeny hlavně na Raúla Tamuda, který překoná Pochettina a stane se hráčem s druhým nejvyšším počtem startů v dresu Los Blanquiazules. Chtělo by to oslavit gólem, ale nebude to snadné, vždyť Espanyol už pět zápasů v řadě nevyhrál (čtyři porážky a jedna remíza) a ani nedokázal vsítit branku. Kdo by to byl během první poloviny sezóny řekl... Valverde nemůže počítat s Corominasem, ale zase je fit Marc Torrejón.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Zabaleta, Jarque, Torrejón, Chica - Ángel, Hurtado - Valdo, García, Riera - Tamudo
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Zapater, Sergio, Herrero, Paredes - Matuzalem, Celades, Gabi, García - Oliveira, Aimar
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Na zápas Betisu s Villarrealem bude směřovat nemálo pozornosti. I na jeho výsledku totiž závisí, jestli už po tomto kole budeme znát jméno letošního mistra španělské ligy. Nejen o to se ale bude v neděli večer hrát.

Betis chce před domácím publikem oslavit definitivní záchranu, hosté zase pojistit druhé místo. Nebudou to mít jednoduché, jelikož Betis už doma pokořil Real Madrid i Barcelonu a nyní si brousí zuby na skalp dalšího předního týmu.

Trenér Paco Chaparro má na Villarreal dobré vzpomínky. Právě na El Madrigal totiž debutoval na lavičce zelenobílých a Betis výhrou odstartoval výkonnostní i výsledkový vzestup. Nyní už je záchrana téměř jistá, a tak se v průběhu týdne v Seville víc než o nadcházejícím zápase mluvilo o setrvání Chaparra na lavičce domácích i pro nadcházející sezónu. Betis nebude moci počítat se zraněnými Caffou, Damiou, Eduem a Markem Gonzálezem.

Villarreal se pokusí zlomit prokletí, které ho v této sezóně provází při návštěvách Andalusie – prohrál zde už se Sevillou i v Almeríi. Přesto, především díky špatným výsledkům Barcelony, tým drží druhé místo. Pro zápas s Betisem budou chybět zranění Giullermo Franco a Josico, trenér Pellegrini naopak může počítat s uzdraveným Tomassonem. Nejistý je start Pirese, který má svalové problémy.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Ilič, Melli, Juanito, Damiá - Odonkor, Arzu, Juande, Capi, Xisco - José Mari
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Viera - Javi Venta, Gonzalo, Godín, Capdevila - Cazorla, Eguren, Senna, Pires - Nihat, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Real Madrid má v 34. kole Primera División první mečbol pro výhru celé soutěži. Pokud nevyhraje druhý Villarreal a Bílý balet triumfuje, může klub z hlavního města slavit obhajobu mistrovského titulu. Naopak baskický tým by rád Real potrápil a potvrdil svou dobrou formu z posledních kol.

Real Madrid drží proti tradičnímu baskickému klubu sérii pěti výher v řadě, zvítězil i v podzimním zápase na stadionu San Mamés, zvaném "La Catedral", po gólu Van Nistelrooye. Kupředu bude domácí hnát i možnost radovat se čtyři kola před koncem z 31. ligového titulu. Athletic nicméně v posledních sedmi kolech La Ligy pětkrát vyhrál, naposledy potupil "bůrem" Valencii a stále může doufat v účast v Poháru UEFA.

Bernd Schuster může počítat téměř se všemi muži kromě Metzeldera a takřka uzdraveného Van Nistelrooye. Na soupisku se nevešli Salgado a Soldado a otazník visí nad Drenthem, který má poraněný kotník. Kvůli žlutým kartám bude stát Fabio Cannavaro. Do nominace se naopak vrací Guti a Torres.

Základní sestava baletu bude mít následující podobu. V brance bude chytat tradičně Casillas, před něj se postaví čtveřice Ramos – Pepe – Heinze – Marcelo. Do záložní řady se vrací Guti, kterého budou podporovat Gago a Sneijder. V útoku se objeví trojité "R".

Na druhé straně kouč Bilbaa Caparrós nemůže počítat se zraněnými Yestem a stoperem Ustaritzem, do sestavy se však po dvouleté pauze, zapříčiněné dopingovým trestem, vrací Carlos Gurpegui. Na trávník na Santiago Bernabéu vyběhne jedenáctka ve složení Armando v brance, před ním stoperská dvojice Amorebieta a Gurpegui, podporovaná po stranách Koikilim a Iraolou. Dvojblok ve středu zálohy budou mít na starosti Garmendia a Javi Martínez, na křídlech nastoupí Gabilondo a Susaeta. Útok je směsí zkušeností a dravého mládí ve složení Etxeberria a Llorente.

Utkání mezi dvěma klasiky španělského fotbalu otevře na stadionu Santiago Bernabéu hvizd rozhodčího Fernándeze Borbalána ve 21.00 CET.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Heinze, Marcelo - Gago, Sneijder, Guti - Robinho, Raúl, Robinho
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Armando - Iraola, Gurpegui, Amorebieta, Koikili - Susaeta, J.Martínez, Garmendia, Gabilondo - Llorente, Etxeberria
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid33233768:3072
2.Villarreal CF33195954:4062
3.FC Barcelona331710662:3161
4.Atlético Madrid331661158:4354
5.Racing Santander331581037:3353
6.Sevilla FC331631464:4851
7.UD Almería331391136:3648
8.Athletic Bilbao3312101136:3346
9.Deportivo La Coruña331371343:4346
10.Espanyol Barcelona331371340:4446
11.RCD Mallorca331014956:4744
12.Real Betis331281342:4544
13.Getafe CF331181438:4241
14.CA Osasuna331171533:3540
15.Real Valladolid331091439:5339
16.Valencia CF331161636:5439
17.Real Zaragoza339101444:5437
18.Recreativo Huelva339101435:5437
19.Real Murcia33781829:5329
20.Levante UD33742229:6125

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Murcia je odepsaná tohle prostě musí Sevilla vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca prohraje, Villarreal remizuje a Real vyhraje a v neděli okolo 23. hodiny slavíme titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

La Coruňa - Barcelona 3:1 (Barca to projede podle mě)

Murcia - Sevilla 1:2 (snad to Sevilla zvládne,příští rok je chci vidět v LM)

Real Madrid - Atlétic Bilbao 2:0 (Real jde za titulem a Raúl dá gól)

Reagovat
smazaný uživatel

la coruna!!!!!!!!! ,jen me trochu strasi ze tam nebude sergio ,guardado ,barragan,a valeron

Reagovat
smazaný uživatel

Barce podle mě uhraje s Deportivem remízu 1:1 , i když bych Barce výhru přála, a já doufám , že Sevilla vyhraje nad Murcií alespoň o gól, prostě musí, to by byla ostuda po tom minulém debaklu , můj tip 2:1 Sevilla prostě do pohárů patří ,ikdyž ta předpokládaná sestava na zápas jak to tu uvádějí teda , nevim, nevim Koné, nic moc, ale snad se rozehraje ,Fabiano dnes rozšíří svou gólovou nadílku v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Místo zraněnýho Mosquery nastoupí Fazio.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Barca dneska vyhraje a hned po ní i Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo zatim jede :), nadhera :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale podle sestavy asi barca boj o titul vzdava, uz chce jen LM.

Reagovat
smazaný uživatel

kterou podle mě stejně projede :)

Reagovat
smazaný uživatel

mozna, ale doufam ze utre anglany, a vyfoukne jim to :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho jsem u zápasu Barci i nebyl tak v klidu jako dnes. Po přečtení sestavy se vytratila veškerá očekávání a dopředu jsem počítal s prohrou. Taky se ukázalo, že Rijkaardovi už o ligu vůbec nejde a to ani o druhé místo.

Jsem rád, že si zachytal Pinto, i když vzhledem k průběhu mi ho bylo až líto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes pojede Osasuna domů s brekem

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem preco je tam napisane trojite R...Raul, Robinho a Robinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Raul, Robinho, Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia-Osasuna 1 tady je asi nekdo v balíku?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tipů kopyho by měla být Valencia na prvním fleku.

Reagovat
-Kopy-

Tak jako dneska je to jednička jasná, mam to i na dvou tiketách.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze ti hajzli z Betisu dnes dostanou lekci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto kde sa dá sledovať Valencia-Osasuna? Na myp2p.eu to totiž nejde

Reagovat
herbage

Z toho útoku Realu jde strach: Robinho, Raúl, Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení AC Milán dalo Barceloně údajně ultimátum - pokud katalánský celek nepřijme nabídku deset milionů liber za Ronaldinha, italský klub od jednání o přestupu odstoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo zapomněl jsem:

Reagovat
smazaný uživatel

snad nepřijmete...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mně se těch 10 nezdá zas tak hodně

Reagovat
-PeCa_08-

10 je hodně málo..nevím co čeká AC, tak za 20 mega by se ještě dal prodat

Reagovat
smazaný uživatel

10 mil liber neni malo za ronaldinha...je zraneny,nema formu...myslim ze cena tomu odpovida...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsem si dal ten Betis x.2x by snad doma nemeli vyhoret šourci.

Reagovat
smazaný uživatel

Gurpegi je spravne, nikoliv spanelsky patvar Gurpegui

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne, zatim to vypada pro valencii dobre, sice rival, ale takovy otres jako mela vale s koemanem bych nepral ani barcelone

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele