Primera Division preview - 3. kolo

20.09.2008, 08:40, aktualizováno 21.09.2008, 09:28
Previews
Svůj hubený jednobodový zisk se bude snažit rozšířit Barcelona, hraje v Gijónu. O dva body více má zatím Real Madrid, který jede na hřiště Santanderu. Velkou pozornost poutá sevillské derby, Valencia hostí Osasunu a Villarreal zajíždí na půdu Numancie.
Atlético Madrid - Recreativo Huelva  (sobota 20:00)
Atlético hostí ve třetím kole Primera División Recreativo Huelva a oba týmy doufají, že se jim podaří napravit zaváhání z minulého kola. Domácí v něm totiž prohráli ve Valladolidu, Huelva dokonce na svém stánku s Espanyolem.

Los Colchoneros už z velké části utěšili své fanoušky, když po jedenáctileté pauze znovu zvítězili v utkání Ligy mistrů, ještě k tomu zcela jasným rozdílem. Ale liga je jiná soutěž a pokud chtějí madridští skončit do třetího místa, jak si předeslali, je potřeba sbírat body pravidelně.

Trenér Aguirre nemůže počítat se zraněnými Forlánem a Heitingou, v pořádku naopak je Pablo, Maxi a Pernía, kteří chyběli proti PSV Eindhoven v Lize mistrů. Mexický lodivod vynechal z nominace mladého Camacha a do branky se chystá postavit Coupeta, jenž stále svádí boj o post jedničky s Francem.

Hosté, kteří proti sobě budou mít dobře známého Sinama Pongolleho, cestují do Madridu bez Beta, ale s "naťuknutými" Iagem, Fuegem a Arzem, přítomen navíc bude i Javi Guerrero. Cílem bude alespoň bod, v koutku duše však hosté jistě doufají v zopakováýní úspěchu ze stadiónu Ruize de Lopery.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Getafe CF  (sobota 22:00)
V druhé sobotní předehrávce třetího kola španělské nejvyšší soutěže se střetnou na Estadio Olímpico vedoucí Espanyol s patým Getafem.

Espanyol zažívá skvělý vstup do ligy, dokonce nejlepší za posledních třináct sezon. Dva zápasy, dvě výhry, skóre 2:0 a šest bodů, toť vizitka Los Pericos, kteří jsou posledním týmem v lize, jenž neztratil ještě ani bod. První vítězství si připsal katalánský klub proti Valladolidu na domácím stadionu, když jedinou branku utkání vstřelil Luis Garcia, i v druhém utkání barcelonský celek vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 v Huelvě, jediným střelcem utkání se opět stal španělský rychlík Luis Garcia. S šesti body na účtě je spokojen i trenér Bartolomé Márquez, jenž v týdnu pro deník Marca řekl: "Čeká nás ještě velice dlouhá cesta, i nadále však musíme pracovat tvrdě a zůstat nohama na zemi." S nadsázkou poté Márquez prohodil: "Bylo by však pěkné, kdyby liga skončila už nyní." Co se týče zraněných hráčů, tak Espanyolu budou chybět špílmachr De la Peňa, křídelník Rufete a obránce Lacruz.

Getafe rozjelo sezonu slušně, když v prvním kole vyhrál madridský celek 2:1 na hřišti nováčka soutěže Sportingu Gijón, v druhém kole si pak připsal na konto jeden bod za domácí remízu s Betisem. Se čtyřmi body se tak Getafe dělí v tabulce o pátou pozici společně s Villarrealem. Záložník Fabio Celestini před utkáním podotkl: "Espanyol má dobrou formu, jeho hráči jsou velice silní. Se dvěmi výhrami můžou hrát v klidu, ale my také máme dobrou formu a očekáváme, že nějaký bod si z Barcelony odvezeme." Celestini se také vyjádřil k novému kouči Victoru Muňozovi, jenž před sezonou nahradil Michaela Laudrupa: "Muňoz chce více systému do obrany, nehrát tak riskatně jako v posledních sezonách. On také nabádá křídla, aby hrála více přímočařeji a neztrácela míč v záloze. Další rozdíl je také v tom, že máme více štěstí." Na marodce Azulones i nadále zůstává argentinská brankářská dvojice Abbondanzieri a Ustari, pochybnosti jsou nad starty Belenguera a Granera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Málaga CF  (neděle 17:00)
Almería hostí Málagu a zatím pokračuje v dobrých výkonech z minulé sezony.

Tým zatím porazil 3:1 Bilbao a 2:2 remizoval s Valencií. V obou zápasech postavil kouč Arconada stejnou sestavu. To by se mohlo povést i nyní, jen jsou pochybnosti nad zdravotním stavem obránce Guilhermeho. Arconada očekává od svého týmu nejen tři body, ale také kontinuitu výkonů, které by podle jeho slov měli být stejně dobré jako v úvodních dvou zápasech.

Kouč hostí Tapia by konečně rád viděl svůj tým skórovat. Málaga je zatím předposlední, v minulých kolech hrála bezbrankově s Bilbaem a vysoko podlehla Atlétiku Madrid 0:4. Ale trenér je pozitivní, on i jeho tým cítí že se Málaga postupně zlepšuje. Tapia považuje Almeríu za těžkého protivníka, ale svému týmu věří. Zkušený útočník Salvador Ballesta je stále zraněný, ale může ho nahradit Alberto Luque, který se do vlasti vrátil z nepovedených angažmá z Newcastlu a Ajaxu. Hostům chybí také obránce Rossato a záložník Apoňo.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
D. Alves - Bruno, Chico, Pellerano, Mané - Juanito, Corona, Alvarez - Ortiz, Negredo, Piatti
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Arnau - Gámez, Cuardado, Weligton, Nacho - Duda, M. Angel, De Barros, Luque, Calleja - Baha
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Numancia - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Villarreal cestuje do městečka Soria, aby se zde utkal ve třetím kole Primera Division na Nuevo Estadio Los Pajaritos s místní Numancií.

Žlutá ponorka zatím nemá formu, jakou měla na jaře tohoto roku, ovšem i přesto zatím dosahuje dobrých výsledků. Po úvodní remíze na hřišti Osasuny přišlo minulý víkend domácí vítězství nad Deportivem La Coruňa, v tabulce se po zisku tří bodů východošpanělský celek posunul na pátou pozici. V týdnu poté odcestoval celek Manuela Pellegriniho do Anglie, aby se utkal v prvním utkání skupiny E Ligy mistrů s Manchesterem United. Na hřišti obhájce této milionářské soutěže uhrál Villarreal cennou remízu 0:0, do nedělního utkání tak může jít Žlutá ponorka pozitivně naladěna. Navíc se do sestavy vrací Turek Nihat Kahveči, jenž v minulém roce nastřílel v lize 18 branek, Nihatův kolega z útoku v minulé sezoně Giuseppe Rossi bude muset ještě nějaký čas strávit na marodce než se vrátí na zelené trávníky. Kouč Manuel Pellegrini ví, že Villarreal čeká náročná sezona a tak se snaží hodně točit se sestavou. Volno dostali v utkání s Numancii Senna, Cani, Bruno a Pascal Cygan.

Numancie má velmi náročný začátek sezony. V prvním kole se utkal nováček soutěže s Barcelonou, v druhém pak s Realem Madrid a nyní s Villarrealem. Tedy tři celky, které obsadili v minulé sezoně první tři příčky. Zatím se však Numancie s tímto losem vypořádává slušně, když v prvním kole dokázala porazit na domácím stadionu Barcelonu 1:0, v druhém kole sice klub z města Soria prohrál na hřišti obhájce titulu Realu Madrid, ovšem za tři vstřelené branky a konečnou prohru 3:4 se svěřenci Sergia Kresice stydět rozhodně nemusí. Se třemi body okupuje Numancie devátou pozici. Nováček soutěže nastoupí do utkání bez zraněného útočníka Antoniova Guayereho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.10 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - CA Osasuna  (neděle 17:00)
V neděli od 17:00 se na stadionu Mestalla střetne v třetím kole španělské Primery Divison Valencie s Osasunou. Obě mužstva zatím v sezoně nepoznala hořkost porážky, ovšem lépe je na tom bodově Valencie, která má na kontě čtyři body za výhru a remízu, oproti dvěma bodům Pamplony za dvě remízy.

Domácí netopýři jdou do utkání jako favoriti, ovšem nebudou to mít vůbec jednoduché. Hráči Los Ches mají za sebou čtvrteční utkání prvního kola Poháru UEFA proti CS Marítimo. Valencii se sice podařilo porazit portugalský tým 1:0, a vytvořila si tak dobrou pozici do odvety, ovšem její nejlepšího hráč David Villa dvanáct minut před koncem ze hřiště odkulhal, první zprávy hovořily o tom, že španělsku kanonýr bude chybět až tři utkání, ovšem páteční vyšetření dopadla pozitivně a kouč Emery tak mohl Villu zařadit do nominace.

Emery k Villově stavu řekl:"O tom zda Villa nastoupí se rozhodne těsně před utkáním, uděláme důkladný odhad stavu jeho kotníku. Ještě máme den, aby se uzdravil. Jestli bude v pořádku, bude to skvělé, ovšem jestliže ne, tak já mám důvěru v další hráče týmu. On může začít v základní sestavě, může být náhradníkem a nebo také nemusí nastoupit vůbec. Z tohoto důvodu jsme vybrali 19 hráčů do nominace. Rozhodně nepůjdeme do rizika, jestli Villa bude hrát, tak jen když nebude mít bolesti a bude se cítit fit. Je to velice důležitý hráč, ovšem nebude hrát za každou cenu. Máme další důležité hráče."

Marodka Valencie čítá už pět jmen - Marchena, Maduro, Vicente, Silva a Baraja. Již potřetí v řadě se v nominaci Unaie Emeryho neobjevil Timo Hildebrand, který nejspíše v zimě španělský celek opustí.

Valencii se i přes zranění v lize daří, východošpanělský celek v prvním kole na domácím stadionu porazil bez větších problému Mallorku 3:0, v druhém kole pak uhrála cennou remízu na hřišti nováčka minulé sezony Almerie. Čtyři získané body stačí Valencii na druhé místo.

Osasuna zatím v letošním roce nevyhrála ani neprohrála, domácí remíza s Villarrealem a další nerozhodný výsledek na hřišti Mallorky stačí Pamploně na dvanáctou příčku v tabulce. V minulé sezoně svěřenci kouče Zigandy prohráli na Mestalle 3:0, a tak mají do nedělního utkání velkou motivaci. Do sestavy se trenerovi Zigandovi vrací Miguel Flano, zatímco Dady, Delporte, Esparza a Vadocz se dostali do nominace letos vůbec poprvé. Zraněný je záložník Xavier Margairaz a útočník Santi Ezquerro. V útoku by tak poprvé v sezoně mohl nastoupit od začátku Portillo, který v minulém kole coby střídající hráč zajistil svým gólem Osasuně bod.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Renan – Miguel, Albiol, Alexis, Moretti – Joaquin, Fernandes, Albelda, Mata - Angulo-Morientes
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Azpilicueta, Miguel Flaño, Rovérsio, Monreal - Juanfran, Punal, Nekounam, Plasil - Shojaei/Kike Sola - Portillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Třetí kolo přinese první velké derby a to to sevillské, které bývá často nazýváno tím nejšílenějším, co může Pyrenejský poloostrov nabídnout.

Hostitelé vstoupili do sezony špatně, jak už je ostatně jejich tradicí. Vlastně by mohli směle kandidovat na nejhůře řízený klub ve Španělsku. Dlouho bylo konkurentem Atlétiko, ale to už zdá se našlo svou cestu. Los Pepinos v lize vyhráli naposledy v dubnu. A kouč Chaparro ví, že trpělivost vedení s neúspěšným trenérem nebývá příliš velká. Ostudná byla zejména domácí prohra s Huelvou v prvním kole. Navíc Betis čekají v dalších kolech Real Madrid, Barcelona a Villarreal. Beticós jsou kompletní, o post stopera vedle Juanita by se měli utkat Arzu a Melli.

To Sevilla má slušný start do sezony. Například se lépe zorientovala v gólové přestřelce s Gijonem, když dokázala čtyřikrát odpovědět na hattrick hostujícího Biliče. Výsledek 4:3 ale nesvědčí o příliš pevné obraně v tomto utkání. V Poháru UEFA si zase Sevilla dokázala 2:0 poradit se Salcburkem. Utkání určitě nebude postrádat emoce, například domácí Sergio García prohlásil, že Sevilla není tak silným týmem jako v minulé sezoně. Ve čtvrtečním utkání v UEFĚ byl v trestu Duscher, nyní by už měl hrát, na postu stopera se objeví Fazio nebo Dragutinovič, když Prieto viděl v poslednám ligovém utkání červenou kartu.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto– Nelson, Juanito, Melli, Vega – M. Aurelio, Emana, Capi – Garcia, Gonzalez - Pavone
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Konko, Squillaci, Fazio, Navarro - Jesus Navas, Duscher, Maresca, Diego Capel - Kanoute, Luis Fabiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
V jednom z nedělních zápasů La Ligy hraje Deportivo La Coruňa s Mallorkou. Zatímco domácím se doposud dařilo střídavě a své fans zatím nikterak neoslnili, ostrované začali sezonu v útlumu, když jsou na 18. místě průběžné tabulky.

V minulém kole podlehla La Coruňa Villarrealu a kouč Miguel Angel Lotina mluvil zejména o nedostatku odhodlání a agresivity. Španělský tisk navíc psal o neshodách hráčů a jejich trenéra. Depor prohrál v i souboji v Poháru UEFA s Brann Bergen. Lotinovi se zatím především nepodařilo najít náhradu za stopera Fabricia Colocciniho, který odešel do Newcastlu. Kouč sice požadoval adekvátní náhradu, ale management mu ji nezískal a tak příliš nefunguje ani vazba kouč a management. Kádr pro tento duel je kompletní.

Pakliže se dá o Lotinovi říci že nemá klidné spaní, pro kouče Mallorky Gregoria Manzana musí být poslední měsíc spíše noční můrou. Tým už přes měsíc nevyhrál a také se spekuluje že vztahy v kabině nebudou příliš dobré. Navíc je celek oproti minulé sezoně hodně oslabený v útoku, když za Aragonésem do Fenerbahce odešel útočník Daniel Guiza. Rok před ním odešel Ibagaza a tým tak ztrácí ofenzivní lesk. Týmu chybí také vůdce. V minulém kole Mallorka doma jen remizovala s Osasunou Pamplona. Na hrot útoky by nyní měl být povolán Aduriz a nahradit tak nevýrazného Webó.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia – Laure, Zé Castro, Lopo, Filipe – Sergio, De Guzmán – Juan Rodriguez, Valerón, Guardado – Riki
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá – Scaloni, Ramis, Nunes, Corrales – Santana – Varela, Martí, Keita, Arango – Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Athletic přivítá na svém stadiónu Valladolid, který se pokusí navázat na překvapivý úspěch z minulého kola, ve kterém Pucela porazila Atlético Madrid. To domácí na moc věcí z úvodu navazovat nechtějí, naopak by je rádi napravili.

Baskové skutečně nevkročili do ligy tou správnou nohou. Nejdříve dostali doma výprask od Almeríe a následně předvedli více než matný výkon proti Málaze na La Rosaleda. Bilbao přitom chce útočit na postup do evropských pohárů...

Kouč Joaquín Caparrós má za cíl posílit defenzivní složku hry a to nasazením dvojice Carlos Gurpegui – Javi Martínez do středu zálohy. Tito dva budou mít krom bránění na starosti i tvorbu hru, takže právě od jejich výkonů se bude vše odvíjet.

Ovšem pokud nepadne gól, chyba půjde hlavně na bedra útočníků. Těmi by měli být Ios Vélez (zatím autor jediného ligového gólu baskických lvů v této sezóně) a Fernando Llorente, jen na lavičce zůstanou Iturraspe a Yeste.

Pucela do ligy taky nevkročila tou nejpravější nohou, ale vítězství nad všemocným Atléticem jistě vrátilo do Valladolidu všechnu ztracenou sebedůvěru. Hosté budou mít problem hlavně s obrannou řadou, neboť chybí dvě hlavní opory defenzívy – Pedro López a García Calvo (karetní trest, respektive zranění) – a také další dva obránci Alexis Suárez a Iňaki Bea.

Zápas bude zajímavý mimo jiné z toho důvodu, že se na San Mamés vrací José Luis Mendilibar, který byl před dvěma lety odvolaný ještě před koncem první poloviny sezóny. Ale z lavičky své svěřence sledovat nebude, kvůli trestu je mu totiž přístupna pouze tribuna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Real Madrid  (neděle 19:00)
Ve 3. kole La Ligy se úřadující šampión Real Madrid podívá na stadion El Sardinero. V kantabrijské metropoli Santanderu se střetne s domácím Racingem, příjemným překvapením minulého ročníku.

Poslední výsledky a zejména herní projev Realu příliš jeho fanoušky neuspokojily. Proto se Bílý balet bude muset zlepšit a napravit neslaný nemastný dojem z posledního ligového utkání proti Numancii či z prvního utkání LM proti Borisovu.

Naproti tomu domácí Racing v posledních dvou utkání dosáhl úspěchu. Vyválčil cenný bod na Nou Campu proti Barceloně a v úvodním utkání Poháru UEFA vyhrál nad finským týmem Honka Espoo.

Proti Bílému baletu bude trenér Muňiz postrádat zkušeného Pedra Munitise, který má problémy s levým kolenem. Dále nebude moci nastoupit stoper Garay, který nemůže hrát proti svému budoucímu zaměstnavateli. Přesto bude Racing usilovat o první vítězství v La Lize.

V brance bude chytat hrdina zápasu proti Barceloně Toňo, před ním nastoupí obranná čtveřice Christian – Marcano – C. Navas a Pinillos. Do zálohy se seřadí Serrano, Lacen, Colsa, Valera a v útoku budou hrát Tchité a objev sezóny mladík Pereira.

Trenér Realu Schuster vyřadil ze soupisky Salgada, Metzeldera a Javi Garcíu, zraněný je Gago, naopak se uzdravil Robben. Do branky se postaví Casillas, stoperskou dvojici vytvoří Cannavaro s Pepem, po stranách pak Heinze a Ramos. Záložní řada bude mít podobu Diarra, Guti, Van der Vaart a v útoku bude působit trojice Higuaín, Raúl a Van Nistelrooy.

Utkání na stadionu El Sardinero bude zahájeno v 19.00 CET a řídit ho bude Pérez Lasa.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Christian, Marcano, C.Navas, Pinillos - Serrano, Lacen, Colsa, Valera - Tchité, J.Pereira
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Diarra, Guti, Van der Vaart - Higuaín, Raúl, Van Nistelrooy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.40 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Barcelona cestuje do Gijónu, aby se zde konečně pokusila najít cestu k vítězství. Sporting má za cíl alespoň bod, zatím se ho totiž přes atraktivní hru nedočkal a krčí se na posledním místě v tabulce.

Barca už v lize vystřelila 50krát na bránu a dala jen jeden gól, ještě k tomu z penalty. Kouč Guardiola věří, že vítězství v Lize mistrů nad dalším Sportingem (tentokráte portugalským) prolomí střeleckou nemohoucnost a začnou padat góly. Je otázkou, od koho, Thierry Henry je totiž kvůli nemoci mimo hru a jen těžko předpovídat, v jaké sestavě Katalánci nastoupí, šanci možná dostane Bojan, možná Pedrito, nominovaný je i Sergi Busquets, takže se možná dopředu posune Iniesta.

Sporting, jak už bylo řečeno, předvádí ofenzivní fotbal, což je vždy velké plus, bohužel však body nepřichází, což je vždy velké mínus. Proti Barceloně se ale Gijónu na El Molion daří, nad Blaugranas zde totiž již šestnáctkrát slavil vítězství, zatímco prohrál jen desetkrát. Vzhledem ke zvyku kouče Preciada nominovat na domácí zápas celý tým, odhadnout základní jedenáctku je prakticky nemožné.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 3.75 - 1.45
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Espanyol Barcelona22002:06
2.Valencia CF21105:24
3.UD Almería21105:34
4.Sevilla FC21105:44
5.Villarreal CF21102:14
Getafe CF21102:14
7.Atlético Madrid21015:23
8.Real Madrid21015:53
9.CD Numancia21014:43
10.Deportivo La Coruña21012:23
Real Valladolid21012:23
12.Recreativo Huelva21011:13
13.Racing Santander20202:22
CA Osasuna20202:22
15.FC Barcelona20111:21
16.Real Betis20110:11
17.Athletic Bilbao20111:31
18.RCD Mallorca20111:41
19.Málaga CF20110:41
20.Sporting Gijón20024:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atlético - Huelva 2:0

Přeju si: 2

Espanyol - Getafe 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dnes musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Numancia měla opravdu "úžasný" los... Ale zatím se s tím poprala dobře

Reagovat
smazaný uživatel

dnes chcem vidieť poriadnu efektivitu blaugranas!

Reagovat
Xavi8

nielen ty

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Almería - Malaga 2:0

Numancia - Villarreal 0:1

La Coruňa - Mallorca 0:0

Bilbao - Valladolid 1:1

Valencia - Ossasuna 3:0

Přeju si: 2

Gijón - Barcelona 1:3

Přeju si: 1

Betis - Sevilla 0:1

Přeju si: 2

Santander - Real Madrid 1:2 (Pereira - Van Nistelrooy,Higuaín)

V Santanderu to je vždycky těžké,bojím se hlavně jak to zvládne obrana,která je zatím nic moc. Samozřejmě věřím ve výhru.

Přeju si: 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc?Sledoval jsi ty zápasy, nebo četl jsi aspoň obranu Realu?? Je jasné, že s Michelem a Metzelderem to hořelo, halt nebylo zbytí. Šak jse již samozřejmě nedostali do nominace a musím věřit, že se dlouho nedostanou. Souhlasím, bude to těžké, ovšem taky samozřejmě věřím ve výhru, reaálně spíš v neprohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem je neviděl,ale celkem maras doma dostat od nováčka 3 góly ne? A je jedno v jakém složení.

Reagovat
smazaný uživatel

Maras to samozřejmě je, ale kdo viděl zápas tak ten ví svoje. Ti dva tam prostě nemají co dělat. Další věc je motivace, ale to je faktor sám o sobě.

Reagovat
madridcan

Gijon v seville sa ukazal v dobrom svetle.Dufam,ze vyhra nad barcou...alebo staci mi aj remiza

Real?Pfuuuu dnes to bude tazke,ale verim v dvojku,aj ked to bude velmi tazke

Reagovat
Radin

je to možné?la liga je opravdu kvalitní,poločasy všude 0:0 .Kromě Numancie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele