Primera División preview - 17. kolo

22.12.2007, 09:49, aktualizováno 23.12.2007, 09:02
Previews
Španělská Primera División sice nabídne celé ligové kolo, ale mluví se hlavně o jednom utkání - o derby nesmiřitelných rivalů a dvou prvních týmů tabulky, Barcelony a Realu Madrid. Pozornost pouzá také suboj třetího Atlétika s pátým Espanyolem, Villarreal čeká Huelva, trápící se Valencia jede na horkou půdu Zaragozy, Sevilla hostí silný Santander.
Real Zaragoza - Valencia CF  (sobota 20:00)
V předehrávce sedmnáctého kola španělské nejvyšší soutěže se střetne Zaragoza s Valencií.

Zaragoza zažívá zatím velmi průměrnou sezonu, v létě kvalitně posílený tým měl před sezonou určitě větší ambice než se pohybovat ve středu tabulky. Realu se nedaří zejména v posledních týdnech, v minulých šesti kolech získal jen tři body za tři remízy, na výhru čeká od konce listopadu, kdy nejtěsnějším možným rozdílem porazil Almeríi. Los Maňos se nedaří zejména na cizích stadionech, kde v osmi utkáních získali jenom pět bodů za jedno vítězství a dvě remízy.

"Nejsme v dobré formě, každý to vidí, ale pracujeme tvrdě na tom, abychom dali věci do pořádku," řekl kapitán Zapater. Trenéru Fernandezovi bude chybět vykartovaný Gabi, dále také Pablo Aimar, Luis Carlos Cuartero a David Generalo.

Zlé časy panují ve Valencií. Trenér Ronald Koeman na začátku týdne začal tvrdými opatřeními řešit krizi. Bývalý kouč PSV vyřadil z kádru brankáře Santiaga Canizarese a nyní již bývalého kapitána Davida Albeldu. "Canizaresovi a Albeldovi jsem vše vysvětlil. Rozhodli jsme se, že nebudou v týmu. Toto jsou obtížná rozhodnutí a my je musíme činit v zájmu dobra Valencie, to je nejdůležitější. Chci změnit věci a dát šanci ostatním hráčům," zdůvodnil své rozhodnutí Koeman, který v průběhu týdne vyřadil z týmu dalšího zkušeného hráče, Miguela Angela Angula.

Na emotivní páteční tiskové konferenci se vyjádřili Canizares a Albelda k nečekanému vyhazovu. "Je to šok. Jsem zničený, protože tohle je po tom, co jsem pro klub udělal, ta poslední věc, jakou bych očekával. Ani mi nevysvětlili, proč k tomu vlastně došlo. Koeman mi jenom řekl, že nevěří v mé vůdcovské schopnosti na hřišti a mimo něj a já mu odpověděl, že po dvaceti dnech ve funkci mě ještě nezná dost dobře," řekl naštvaně Albelda, jenž dále pokračoval tvrdými slovy na adresu vedení:"Ředitelé klubu nemají úroveň, když mě takto ponížili. Nedostal jsem žádné vysvětlení od prezidenta nebo někoho z onoho kruhu. Odcházím se zdviženou hlavou a čistým svědomím." Smutný Canizares poté podotkl:"Dříve jsem si byl jistý, že kariéru budu chtít ukončit ve Valencii a za tento klub jsem svůj poslední zápas již odehrál. Možná to je odchod, který pro mě Bůh plánoval."

Na černou listinu Koemana se dostali další tři fotbalisté, nad dalším působením Manuele Fernandese, Nikoly Žigiče a Vicenteho ve Valencií visí velký otazník. Prvně dva jmenovaní přišli na Mestallu v létě, do této doby se však neprosadili do základní jedenáctky Los Ches. Vicente se v průběhu minulé sezony opřel do lékařského týmu a od té chvíle je v nemilosti prezidenta Solera. Otázkou zůstává, jak se modla fanoušků znelíbila samotnému Koemanovi.

Netopýři prohráli v lize tři z posledních čtyřech zápasů, v minulém kole dostali tvrdou lekci od Barcelony. Valencie předvedla proti katalánskému klubu odevzdaný výkon a zaslouženě prohrála 0:3. Jen jako slabá útěcha se poté jeví středeční vítězství nad druholigovým Real Union ve španělském poháru Copa Del Rey.

Valencia je aktuálně na sedmé pozici s hrozivou třináctibodovou ztrátou na vedoucí Real Madrid. V utkání bude Koeman postrádat zraněného Hildebranda, Alexise, Edua, Villu a Morientese.

Vzájemné duely hovoří jasně ve prospěch Valencie, Zaragoza v posledních sedmi letech nedokázala porazit klub s netopýrem ve znaku ani jednou.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Cesar - Juanfran, Ayala, Sergio, Diogo - Osacar, Zapater, Celades, Sergio Garcia - Milito, Oliviera
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mora – Miguel, Helguera, Marchena, Moretti - Sunny, Baraja, Silva – Joaquin, Arizmendi, Mata
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.17 - 2.90 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Getafe CF  (sobota 20:00)
Almería, na jedenáctém místě jedno z nejpříjemnějších překvapení sezóny, přivítá na svém hřišti Getafe, které se v podobné pozici nacházelo v minulých sezónách. Letos už se však od maličkého madridského klubu čekají lepší výsledky, a tak je čtrnáctá pozice spíše zklamáním. Svěřenci Michaela Laudrupa si nicméně vše vynahrazují v Poháru UEFA, kde senzačně postoupili do další fáze.

Nováček soutěže se pokusí navázat na skvělou domácí bilanci z nedávné doby – ve třech posledních odehraných zápasech nasbíral dohromady sedm bodů, celková domácí statistika pak činí 11 bodů z devatenácti možných. Přidat dvanáctý, třináctý a čtrnáctý bod bude muset trenér Carlos García zvládnout bez vykartovaných Cobeňa a Acasieteho a zraněného Cabrera. Do nominace se naopak vrací Felipe a Carlos García, který kvůli kartám stál minulé kolo.

Getafe je sice o tři příčky za svým rivalem, ale ztrácí na něj pouhopouhý bod, takže případná výhra by leccos změnila. Stejně tak by toho mohla hodně změnit porážka, jelikož náskok na momentálně sestupující Betis je taktéž jen jednobodový. Tak blízko sestupovým vodám jsou Laudrupovi svěřenci hlavně kvůli nulovému zisku z předchozích dvou kol. Právě tyto dvě porážky utnuly úžasnou sérii 13 uhraných bodů z patnácti možných (!!!). Asi nejpodstatnější zprávou pro fanoušky hostů je situace Gavilána, jenž zatím ještě nastoupit nemůže. Narozdíl od Cortése a Albína, kteří jsou již připraveni.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alvés - Bruno, García, Pulido, Mané - Soriano, Melo, Corona - Ortiz, Negredo, Crusat
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Cortés, Díaz, Belenguer, Licht - Hernández, De la Red, Casquero, Granero - Braulio, Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Racing Santander  (sobota 22:00)
Sevilla hostí Santander a pokud chce myslet na evropské poháry, měla by zvítězit. Na svého soka v tabulce, který je šestý, ztrácí šest bodů. To je zatím poměrně překvapivý vývoj Primera division. Domácí se pomalu vzpamatovávají z úvodu sezony, který poznamenala tragická smrt Antonia Puerty. Kouč Manolo Jimenéz ale pomalu tlačí tým vzhůru. Úspěch přišel v Lize mistrů, kdy celek skončil první ve skupině, dokonce i před londýnským Arsenalem, dvakrát porazil Slavii. Dalším soupeřem v Evropě tak bude turecké Fenerbahce. V posledním kole Primera Division Sevilla remizovala ve Valladolidu. Mnoho hráčů aůe nemůže hrát. V trestu po červené kartě jsou Luis Fabiano a Federico Fazio. Stejně tak i Seydou Keita. Zranění jsou Ivica Dragutinovič a José Crespo, nemocný je Tom de Mul. Připraveni nastoupit budou Kanouté, Adriano, Keržakov a Martí. Vzhledem k absenci mnoha obránců by se na hřišti mohl objevit stoper Lolo.

Cantabrijci ze Santanderu zatím hrají skvěle, zatím drží příčku zajišťující Pohár UEFA. Nový kouč Marcelino García Toral tak pokračuje v dobré práci svého předchůdce. V posledním kole tým prohrál v Murcii, předtím porazil doma Mallorku. Zranění je gólman Toňo, a tak se mezi tyče zřejmě postaví Colcorti. Zraněný je i obránce Oriol, do kádru se ale naopak vrací Garay, stejně jako levý křídelník Oscar Serrano. Z minulých 14 setkáních těchto dvou týmů vyhrál Santander pouze jediné.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Alves, Mosquera, Lolo, Escudé - Navas, Poulsen, Maresca, Duda - Keržakov, Kanouté
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Colcorti - Pinillos, Moratón, Garay, Fernández - Jorge López, Duscher, Colsa, Serrano - Munitis, Smolarek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.30 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Zajímavý souboj bude k vidění na stadionu Vicente Calderóna, kde se střetne domácí Atlético s Espanyolem.

Madridský tým se po trochu slabším začátku sezony rozjel a nyní okupuje třetí místo se ztrátou sedmi bodů na vedoucí Real. Klub z hlavního města Španělska v posledních čtyřech duelech ztratil body jedinkrát a to v minulém kole za bezbrankovou remízu s Huelvou. Atlétiku se daří i na evropské scéně, ve čtvrtek porazilo Panathinaikos 2:1 a zajistilo si tak postup z prvního místa skupiny B do další fáze Poháru UEFA.

"Jsme potěšeni, protože krok za krokem dosahujeme vytyčených cílů. Skončili jsme první ve skupině Poháru UEFA, a nyní můžeme zakončit rok na vrcholu tabulky vítězstvím nad Espanyolem," řekl Maxi Rodriguez. "Chceme skončit v tabulce do čtvrtého místa. Daří se nám tento rok, protože máme mnohem více víry v sami sebe. Více si věříme a je to vidět na výsledcích. Jsme tým s charakterem."

Trenér Aguirre musí rozhodnout koho postavit do středu zálohy společně s Raulem Garcíou, tradiční kolega Maniche má spory s vedením klubu a pravděpodobně přestoupí do jiného klubu. Další středopolař Clever Santana toho zatím příliš neodehrál. Aguirremu bude chybět stále zraněný gólman Leo Franco, na jehož místo nastoupí Abbiati.

Espanyol působí zatím velmi nenápadně, sehraný tým po vedením trenéra Valverdeho předvádí v letošní sezoně velmi dobré výkony a v tabulce je na páté pozici se ztrátou pouhého bodu na svého nedělního soupeře. Katalánský celek už dvanáct zápasů v řadě neprohrál, daří se zejména na stadionech soupeře (z osmi zápasů jediná prohra), kde Espanyol patří mezi nejlepší celky soutěže. Navíc se oproti poslednímu utkání s Levante (Rojiblanos v něm zvítězili 1:0) do sestavy trenéru Valverdemu vrací Riera a Luis García. Naopak zraněný je záložník Rufete, otazník visí nad startem Valda.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Perea, Pablo, Eller, Pernía - Rodríguez, García, Santana, Simao - Forlán, Aguero.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Zabaleta, Jarque, Torrejón, D. García - Coro, Angel, Hurtado, Riera - L. García - Tamudo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.97 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Deportivo La Coruňa  (neděle 17:00)
Poslední s předposledním se utkají na městském stadiónu ve Valencii, kde Levante hostí Deportivo. La Coruňa je sice nad svým soupeřem jen o jednu příčku, jenže má také o sedm bodů více (má tedy dvakrát tolik co Levante), což je velmi podstatný rozdíl. Zatímco totiž Levante už prakticky všichni odepsali, svěřenci Migueal Ángela Lotiny mají stále velké šance na udržení.

Domácí se budou muset obejít bez vykartovaného Álvara, jehož místo zaujme Bruno Cirillo. Kolegou ve stoperské dvojici mu bude José Serrano, kraje obrany obstarají Manolo a Luis Manuel Rubiales. Dvojice defenzivních záložníků bude ve složení Javi Fuego – Damiano Tomassi, po stranách budou útočit Savio a Juanma. O góly se mají postarat Riga a Riganó.

Lotina, trenér hostů, nemůže počítat se zraněným Manuelem Pablem, což na pravou stranu postaví Barragána. V základu se možná objeví i talentovaný Lafita, v pořádku a připraven nastoupit by měl být i De Guzmán, jenž se zranil v posledním kole proti Zaragoze.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Storari - Gaspar, Bruno, Serrano, Rubiales - Juanma, Fuego, Tommassi, Savio - Riga, Rigano
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Munua - Barragán, López, Coloccini, Luis - Tomás, De Guzmán - Cristian, Lafita, Guardado - Xisco
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.05 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Osasuna Pamplona - Real Mallorca  (neděle 17:00)
Osasuna Pamplona hostí Mallorku, oba týmy mají zcela rozdílné starosti. Domácí bojují o záchranu, hosté o evropské poháry. Soupeři se už spolu v letošní sezoně utkali v Copa del Rey a domácí Pamplona zvítězila 2:0. Vše rozhodl začátek zápasu, kdy Osasuna vedla dvoubrankovým rozdílem už po 19 minutách hry. Domácí obránce Miguel Flaňo, který vstřelil v souboji s Mallorkou druhý gól doufá, že jeho tým zakončí rok 2007 úspěšně. Forma celku jde nahoru, úspěšnou sérii narušilo až poslední kolo a prohra 0:2 s Realem Madrid. Nad sestupovými příčkami jsou svěřenci Josého Zigandy jen díky dobrému skóre. Kouč je poměrně spokojen s hrou svého týmu, chybí mu jen větší kvalita a rozhodnost v koncovce a také agresivita. Po karetním trestu se vrací do hry kapitán Patxi Puňal, zraněni jsou Igotz Garde, Javad Nekounam, José Izquierdo, Walter Pandiani a César Cruchaga.

Na Mallorku ale pomalu přichází útlum, v posledních osmi ligových zápasech zvítězila jen jednou a to v Seville. Velkou ztrátou jsou především domácí remízy s Murcií a Bilbaem, na Realu Madrid Mallorka prohrála 3:4. Hosté se musí obejít bez gólmana Moyi a Javi Dorada, v trestu je Nunes, do konce sezony si pravděpodobně nezahraje Webó. V pořádku už ale jsou David Navarro, Daniel Guiza a Juan Arango.
Osasuna Pamplona - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Azpilicueta, M. Flaňo, Josetxo, Monreal - Juanfran, Puňal, H. Font, Margairaz, Plašil - Dady
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Lux - Héctor, Ballesteros, D. Navarro, F. Navarro - Jonás, Borja, Pereyra, Ibagaza - Guiza, Arango
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.90 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Real Betis  (neděle 17:00)
Valladolid hraje s Betisem, celky se dělí se o 17 a 18 příčku, které jsou na samé hranici těch sestupových. Mírně lepší ve skóre je zatím Valladolid. Vítěz bude mít před vstupem do roku 2008 velkou psychickou výhodu. Domácí potřebují zlomit nepříznivou sérii, z posledních pěti zápasů zvítězil jen jednou. Poslední výsledky byly prohra v Almeríi a remíza doma se Sevillou. V nedělním zápase je nejistý start krajních obránců Pedra Lópeze a Marcose, což dává příležitost Cifuentese a Óscara Sancheze. Drobná zranění naopak vyléčili Rafa, Sesma, Rubio a Capdevila. Po karetním trestu se vracejí García Calvo a Borja, zpátky v kádru je po zranění Kome.

Před 20 dny byl od Betisu odvolán kouč Cúper, úkol je teď na trenéru Paco Chaparrovi a zatím se mu daří. Hodně překvapivá byla výhra na Villarrealu, navíc byla potvrzená v dalším duelu s Almerií. Případná výhra ve Valladolidu by tak tým dobře naladila před novoročním duelem s rivalskou FC Sevillou. V Copa del Rey Betis remizoval na hřišti Elche. Los Verdiblancos bude chybět devět hráčů. Například problém s kolenem má stoper Juanito, hrát nemohou ani Nano, Lima, Mark González, Odonkor a Xisco. Po svalovém zranění naopak mohou nastoupit Ricardo a Sobis.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
S. Asenjo - J. Baraja, G. Calvo, Rafa, Marcos - Sisi, A. Rubio, V. Dorado, Sesma - Víctor, Llorente
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Ilič, Juanito, Rivas, F. Vega - Rodri, Arzu, Rivera - José Mari, Pavone, Edú
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.17 - 2.95 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Dvanáctá Huelva změří síly na stadionu El Madrigal se čtvrtým Villarrealem. Ten v minulém kole po dvou porážkách znovu vyhrál, když si odvezl všechny tři body ze hřiště Getafe. Žlutá ponorka v tabulce donedávná okupovala druhou pozici, díky třem zápasům bez vítězství však přišel propad tabulkou na čtvrtou pozici.

Klub z valencijského regionu může mrzet hlavně poslední domácí porážka od podprůměrného Betisu Sevilla. V týdnu tým trenéra Pellegriniho porazil v Poháru UEFA 2:1 AEK Atény, a do jarní části tohoto poháru postoupil z prvního místa skupiny C.

"Nemůžeme si dovolit další zaváhání na domácím stadionu, zvláště tento víkend, protože naši přímý soupeři v tabulce budou hrát proti sobě, Real Madrid s Barcelonou a Espanyol s Atlétikem," řekl trenér Pellegrini. "V lednu je před námi mnoho utkání, chceme do nich jít s posledním vítězstvím v tomto kalendářním roce," dodal chilský trenér. Záložník Marcos Senna poté dodal:Tento rok chceme zakončit vítězstvím na domácím stadionu a nový rok 2008 začít v dobré pozici."

Pellegrimu bude v utkání chybět zraněný Gonzalo Rodriguez a Josico, kvůli kartám bude mimo hru Cani. Otazník visí nad startem Fabricia Fuentese, Bruna a Diega Godiny.

Huelva si o víkendu připsala na domácím stadionu cenný bod v souboji Atlétikem Madrid, a potvrdila tak svoji formu z předešlých dvou zápasů, v nichž získala šest bodů za vítězství nad Levante a Zaragozou. Na sestupové pozice má však Recreativo náskok jen dva body. Trenér Munoz před utkáním řekl:"Villarreal je výborný tým, který útočí na pozice zaručující účast v Champions League. Po jejich posledních dvou vystoupeních na domácím stadionu budou obzvlášť motivovaní."

Jose Ignacio Zahinos, Edu Moya a Beto - tato trojice bude chybět trenéru Munozovi.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Viera - Angel, Godín, Cygan, Capdevila - Cazorla, Bruna, Senna, Pires - Franco, Nihat.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Calvo, Bouzón, Cáceres, Poli - Camunas, Martins, Vázquez, Aitor - Pongolle, Guerrero.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.60 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (neděle 19:00)
A je to tady! Vánoce! Jenže ty nás teď vůbec nezajímají... Tedy krom prvního dárku, který nám rozbalí dva přední týmy španělské ligy: FC Barcelona se totiž v tradičním El Clásico utká s Realem Madrid. Na tento zápas se těšili všichni fanoušci dobrého fotbalu již od rozlosování a není divu, vždyť jde o to nejlepší, co může klubový fotbal nabídnout.  
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Xavi, Touré, Gudjohnsen - Dos Santos , Eto'o, Iniesta
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Sneijder, Baptista, Diarra, Robinho - Van Nistelrooy, Raúl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.15 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Murcia  (neděle 21:00)
Athletic Bilbao hraje doma s Realem Murcia, oba celky mají 18 bodů a nejsou vůbec daleko od sestupových příček. Jen o trochu lepší skóre řadí Bilbao na 13 příčku průběžné tabulky. Bilbao se ale doposud v domácím prostředí trápí, zatím jen jedinkrát vyhrálo. A to před sedmi týdny s Recreativem Huelva, a tak je načase formu týmu vylepšit. V průběžné tabulce zápasů venku naopak patří Athletiku sedmá příčka. Z posledních šesti zápasů tým vyhrál jen jednou, ve velkém překvapení ve Valencii. Dalším problémem svěřenců kouče Caparróse jsou vstřelené branky, zatím mají na svém kontě jen 15 zásahů. Připraven naskočit do zápasu bude opět střelec Aritz Aduriz, gólman Gorka Iraizoz je ale stále zraněný.

Murcia je jen dvě příčky pod Bilbaem. V minulém kole zdolala na domácím hřišti Racing Santander, zvítězila po šesti zápasech. Za celé roky ztratila Murcia při svých návštěvách na San Mamés 14 ze 17 klání a kouč Lucas Alcaraz očekává další velmi těžké utkání. Hrát už mohou Pablo García a Iván Alonso, tréninková zranění Baiana a Notaria jsou už vyléčena. Mimo hru jsou ale Curro Torres a Stephane Pignol. Do sestavy by se tak kromě Baiana měli dostat i Regueiro s Goitomem, kteří jako střídající hráči rozhodli právě duel se Santanderem.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - Expósito, A. Ocio, Amorebieta, Koikili - D. López, Orbaiz, Yeste, Gabilondo - Etxeberría, Llorente
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - De Coz, Ochoa, Majía, Peňa - Regueiro, P. García, Movilla, Abel - Goitom, Baiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.10 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid16122236:1438
2.FC Barcelona16104232:1234
3.Atlético Madrid1694330:1731
4.Villarreal CF16101529:2331
5.Espanyol Barcelona1686224:1830
6.Racing Santander1675416:1526
7.Valencia CF1681720:2625
8.Real Mallorca1656525:2421
9.Sevilla FC1662828:2220
10.Real Zaragoza1655625:2620
11.UD Almería1654714:1819
12.Recreativo Huelva1654712:1919
13.Athletic Bilbao1646615:1718
14.Getafe CF1653817:2118
15.Real Murcia1646613:1918
16.Osasuna Pamplona1645717:2017
17.Real Valladolid1645721:2717
18.Real Betis1645717:2317
19.Deportivo La Coruňa1635815:2414
20.Levante UD16211311:327

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak keď sa pozriem na tú našu zostavu tak to je hrozné. Aspoň remízu by v tej Zaragoze mohli uhrať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele