Primera División - preview 17. kola

03.01.2009, 08:47, aktualizováno 04.01.2009, 08:55
Previews
Na druhé místo se dnes může vrátit Sevilla, stačí, když doma porazí poslední Osasunu. Vítězné plány mají i další týmy z čela tabulky, jenže všem se nesplní. Real Madrid a Villarreal hrají proti sobě. A tak se může po neděli vyšplhat na pohárové příčky La Coruňa, která jede do Getafe.
FC Barcelona - RCD Mallorca  (sobota 20:00)
V sobotu 3. ledna hostí vedoucí FC Barcelona celek Mallorky, který se nebezpečně potácí jen jednu příčku nad sestupovou hranicí. Katalánci tak mají možnost svůj velký náskok v čele tabulky zvýšit.

Barca je vcelku jasným favoritem na titul, jen ti nejsebevědomnější hráču z dalších týmů mluví o tom, že jej může vyhrát jejich celek. Kouš Pep Guardiola se ale snaží držet Barcy stranou té nejvyšší pozornosti. Barca zase hraje po letech na samotném vrcholu tabulky, její fotbal je líbívý, dává i hodně gólů. I atmosféra v klubu se zdá být dobrá, vedení si může blahopřát, že v létě vsadilo na nezkušeného Guardiolu, který v týmu vytvořil přátelskou atmosféru.

Daří se i v Lize mistrů, i v souboji s Lyonem se Barca favoritem. V Primera division tým vstřelil už 48 branek, dostal jen 10 a na druhou Sevillu má nahráno už 10 bodů. Na rivala z Madridu, který je pátý celých 12. Vzestup Barcy nedokázal v posledních kolech zabrzdit ani těžký los, dokázala totiž porazit 3:0 Sevillu, 4:0 Valencii, 2:0 Real Madrid a 2:1 Villarreal. Z těžkého čtyřsouboje tak vyšla bez ztráty bodu se skvělým skóre 11:1!

Kouč opět jak je jeho zvykem oznámí svůj kádr na zápas až v den jeho konání, určitě je ale spokojen s uzdravením Andrése Iniesty (zranění stehna) a Martína Cácerese. Gérard Piqué tento týden trénoval s chřipkou, dlouhodobě zraněný je Gaby Milito.

Naopak Mallorka strádá, už dlouho čeká na vítězství. Doposud vstřelila jen 17 branek. V domácím prostředí dokázala v posledních kolech jen remizovat s Málagou a Sevillou, prohrát s Huelvou. Ven si zase ostrované jeli pro vysoké prohry ve Valladolidu a Getafe. Kouč Manzano může hned do hry povolat gólmana Dudu Aouateho, který je klubu den po přestupu z Deportiva La Coruňa.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
V.Valdés - Caceres, Marquez, Puyol, Abidal - Xavi, Yaya, Busquets - Iniesta, Bojan, Henry
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Lux - Josemi, Nunes, Ramis, Corrales - Scaloni, Martí, Mario Suarez, Varela - Arango,Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.15 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Po čtrnáctidenní pauze opět startuje podle mnohých nejlepší liga na světě Primera Division. Ve druhém sobotním utkání sedmnáctého kola se utká domácí Valencie s hostujícím Atlétikem.

V posledních čtyřech utkání Valencie dvakrát vyhrála a dvakrát prohrála. Dvě vítězství se zrodila na domácím stadionu Mestalla, kde netopýři nejprve vydřeli výhru 3:2 nad Betisem, aby o dva týdny později porazili podobně těsným výsledkem 2:1 Espanyol. Naopak na cizích stadionech východošpanělští fotbalisté dvakrát prohráli, debakl 4:0 nad Barcelonou nemrzel hráče tolik jako těsná porážka v posledním kole před zimní přestávkou, kdy svěřenci Unaie Emeryho podlehli smolně 1:0 Realu Madrid.

V tabulce patří Valencii čtvrtá pozice, když má na kontě stejně bodů jako její sobotní soupeř Atlétiko. Oba celky ztrácejí na vedoucí Barcelonu už jedenáct bodů. Brankář Valencie Renan před duelem řekl:"Jedinou věcí je, že chceme vyhrát, dostat se na druhou příčku a zmenšit náskok Barcelony." Valencie nastoupí do utkání bez dlouhodobě zraněného Pabla Hernandeze, Edua a Miguel Angela Angula, zatímco Nikola Žigič se vrátil na hostovaní do Santanderu.

Atlétiko před přestávkou nabralo skvělou formu, když čtyřikrát v řadě vyhrálo a celkově už neprohrálo devět utkání. Tato skvělá série znamenala posun tabulkou na již zmíněnou třetí pozici. V posledním utkání před přestávkou odehráli svěřenci Javiera Aguirreho těžké utkání na hřišti Espanyolu, kde po dobrém výkonu porazili katalánský celek 3:2.

Nyní čeká madridský tým Valencie a záložník Raul Garcia před duelem řekl:"Čeká nás obtížný zápas proti našemu přímému soupeři, musíme získat tři body." Co se týče marodky, tak chybět bude jen Atlétiku Georgios Seitaridis, naopak z menších zdravotních trablů se vyhrabal Sergio Aguero.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
Málaga sehraje s Gijonem duel dvou týmů ze středu tabulky. V minulé sezoně se týmy utkaly ještě v Segunda division a domácí Málaga vyhrála v pětigólovém zápase 3:2.

Domácí se mohou opřít o dobrou bilanci na svém stadionu, získali 14 bodů z celkových 24 možných. Přitom ještě v září fanoušci dlouho čekali na každý gól. Po zimní přestávce se v Málaze hráči na fotbal těší, jak potvrdil novinářům v rozhovoru záložník Duda. Slabší začátek sezony vystřídala úspěšná série a Málaga se tak vyhřívá v klidném středu tabulky na devátém místě. Nově příchozí Adriano Ferreira je zraněný, k dispozici ale už budou Javi Calleja, Miguel Angel a Pablo Barros.

Sporting Gijon doposud v letošní sezoně ani jednou neremizoval. Dokázal ale čtyřikrát zvítězit na hřišti soupeře, a tak se dá očekávat jakýkoliv výsledek. Třináct branek venku je nejlepší bilance hned po Barce a Atlétiku. Po prvním pěti kolech byl ale ještě Gijon bez bodového zisku, dokázal se ale po těžkém losu otřepat. V dalších jedenácti kolech totiž dokázal sedmkrát vyhrát. Kouč Sportingu Preciado má po zranění opět v kádru Diega Castra a Jurgena Colina, v trestu jsou Carmelo a Matabuena.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Goitia - J.Gámez, Rosário, Welighton, Calleja - Eliseu, Apoňo, M.Angel, Duda - Luque, Baha
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
S.Sánchez - Camara, Gerard, Jorge, Canella - Maldonado, Lora, Pedro, Míchel, D.Castro - Mate Bilič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.90 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Recreativo Huelva - CD Numancia  (neděle 17:00)
V sedmnáctém kole nejvyšší španělské soutěže se na stadionu Nuevo Colimbino střetnou v neděli od 17:00 CET domácí Huelva s hostující Numancii.

Huelva v dosavadní části ligy nasbírala pouhých třináct bodů a v tabulce jí náleží až předposlední devatenáctá pozice. Recreativo se trápí zejména v koncovce, když prozatím vstřelilo pouhých jedenáct branek a v této činnosti je nejhorší v lize. Kouči Lucasi Alcarazovi se tak nepodařilo nahradit kanonýra předešlých let Sinama-Pongolleho, který před touto sezonou odešel do Atlétika Madrid.

Z posledních třech utkáních vytěžili hráči Heulvy šest bodů za vítězstí na hřišti Mallorky 3:2 a poté za domácí výhru 1:0 nad Osasunou. Prohra přišla v posledním duelu před dvoutýdenní pauzou a to na hřišti Deportiva 1:4. V nedělním pro Huelvu důležitém utkání bude kouči Alcarazovi chybět Quique Alvarez a Jose Ignacie Zahinos, kteří se nestačili dát zcela do pořádku po zdravotní stránce, zatímco Jesus Vazquez se na hřišti nepodívá několik týdnů.

Numancie na patnácté příčce nasbírala doposavad o čtyři body více než Huelva. Z posledních třech utkáních má nováček letošní sezony úplně stejnou statistiku jako její nedělní soupeř tedy dvě vítězství a jednu prohru. Obě vítězství se zrodila na domácím stadionu, kde si poradili svěřenci Sergia Kresice jak s Almerii (2:1) tak s Valladolidem (4:3). Naopak se Numancii nezadařilo na půdě Malágy, kde prohrála 0:2. Do utkání nastoupí vítěz minulého ročníku Segundy Division bez Alvara Antona, který je zraněný, naopak do sestavy se vrací po karetním trestu Domingo Cisma.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Real Betis  (neděle 17:00)
Andaluské derby přinese zápas mezi Almeríí a Realem Betis, které je naplánováno na nedělní sedmnáctou hodinu. Na domácí lavičce poprvé zasedne nový kouč Hugo Sánchez, který nahradil odvolaného Arconadu.

Padesátiletý Sánchez, který vedl i mexickou reprezentaci, podepsal podle agenturních zpráv s klubem smlouvu do konce sezóny s roční opcí. Jeho cílem je zastavit propad týmu ke dnu tabulky, ke kterému se domácí celek blíží. Almería je šestnáctá a na nesestupové pozice ztrácí tři body.

Za poslední dva měsíce dokázali fotbalisté Almeríe vyhrát pouze dvakrát, nejprve v Copa de Rey porazili Vallecano, o čtyři dni později obrali o všechny body Mallorcu. Od té doby tým vybojoval pouze jediný bod za domácí remízu se Santanderem.

"Věřím, že společně s týmem můžeme dosáhnout skvělých výsledků. Vím, že mužstvo je ve složité situaci a chvíli bude trvat, než si hráči zvyknou na moji strategii. Doufám, že zlepšený výkon půjde vidět už v neděli proti Betisu, i když vím, že k úplnému vzájemnému porozumění budeme potřebovat více času," dodal Sánchez.

Betis zakončil loňský rok dvěma porážkami v řadě a na Almeríu má náskok pouhých dvou bodů. Sánchezův protějšek Chaparro doufá, že nový kormidelník nebude mít na svůj tým vliv hned v prvním zápase a jeho svěřenci si z Almeríe odvezou bodový zisk.

"Novému kouči Sánchezovi přeji mnoho úspěchů, které doufám, přijdou až po našem vzájemném střetnutí," dodal s úsměvem kouč Realu Betis Chaparro a pokračoval: "Rozhodně to nebude špatný trenér, když vedl mexickou reprezentaci. Vedení moc dobře ví, koho angažovalo. Almería má dobrý tým i přesto, že nevyhrála příliš utkání. Myslím si, že ji výměna trenéra pomůže na cestě k vyšším příčkám," zakončil rozhovor trenér hostů.

Domácí nemohou počítat s Acasietem, který je zraněný, chybět bude také Juanito. Hosté postrádají dlouhodobě zraněného Odonkora s Gonzalezem. Klub navíc nemůže počítat se službami Jose Mariho, který v Betisu po vzájemné dohodě ukončil angažmá.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.05 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Racing Santander  (neděle 17:00)
V neděli v hlavním vysílacím čase v 17 hodin hrají Valladolid se Santanderem. Zatímco domácímu Realu se velmi daří a je na krásném osmém místě tabulky, Racing je zatím čtrnáctý.

Na Estadio Nuevo Zorrilla bude určitě favoritem Valladolid, který doposud nasbíral o pět bodů více než jeho soupeř. Boj o záchranu minulý rok je tak prozatím zapomenut, na dosah jsou spíše evropské poháry. Jeho výsledky též provází divokost, jeden týden prohraje 6-0 s Barcelonou, jindy ale senzačně zvítězí 3-0 na Villarrealu.

Druhý jmenovaný zápas odstartoval pětizápasovou šnůru, kdy tým dával vždy tři branky, naposledy ale prohrál 3:4 v Numancii. Kouč José Luis Mendilibar je stále bez mladého gólmana Sergia Asenja, kterého tak zastoupí Villar, hrát nemůže ani stoper Baraja.

Santander ale postaví proti Valladolidu poměrně fungující obranu. Ta je základem jeho výsledků, branky bývají často až jako bonus. I tak ale Racing dosáhl skvělých výsledků, například remizoval 1:1 v Barceloně či vyhrál 3:2 ve Valencii. Klub má ale i finanční problémy, jeho nejlepší a sedmigólový střelec Mohamed Tchité byl dán na transferlistinu. Naopak ale celek získal zpět na hostování vysokého Nikolu Žigiče, který se neprosadil ve Valencii, ale tomu zase chybí zápasová praxe.

Jediným zraněným hráčem je zkušený stoper José Maratón, Tchitého v sestavě by měl nahradit právě Žigič. Santander vypadl z Poháru UEFA, jen těsně ale nestačil na vzmáhající se Manchester City. V posledním ligovém kole zase doma jen remizoval s Málagou.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Villar - Pedro Lopez, Garcia Calvo, Prieto, Marcos - Pedro Leon, Marcos, Rubio, Sesma - Victor, Goitom
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Coltorti - Valera, Navas, Garay, Marcano - Juanjo, Luccin, Colsa, Serrano - Munitis, Žigič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Poslední kolo podzimní části La Ligy se rozběhne po zimní přestávce. Jedním z jeho šlágrů je zápas Realu Madrid s Villarrealem. Oba kluby jdou do Nového roku nepochybně s předsevzetím postoupit v tabulce výš a tak jejich střet v 19. kole nebude jistě postrádat atraktivitu.

Real Madrid čeká celkem obtížný boj, pokud bude chtít obhájit titul, prvním krokem musí být však zisk prvních novoročních bodů a dotažení se na čelo za úhlavního (a zatím suverénního) arcirivala z Barcelony. Villarreal je na tom velmi podobně. Oba týmy navíc mohou počítat s řadou navrátilců.

Čerstvý trenér Bílého baletu Juande Ramos může počítat s dvěma novými tvářemi, které klub získal na zimním přestupovém trhu: Lassem Diarrou a Huntelaarem. Třetí posila, odchovanec Parejo, stažený z hostování v Queens Park Rangers, má problémy s kolenem a do zápasu nenastoupí. Na soupisce však nechybí objev podzimu Palanca. Vedle nových hráčů může kouč nasadit rovněž uzdravené Pepeho, Heinzeho a Sneijdera. Karetní trest si odpykal rovněž Sergio Ramos.

Naproti tomu bude chybět dosavadní nejlepší střelec Realu Higuaín, který nedoléčil včas zánět mandlí, nachlazený Miguel Torres a zraněný Javi García. Hrát by mohl Metzelder, ovšem po operaci nosní přepážky by tak musel učinit se speciálním krytem. Povolán naproti tomu nebyl levý bek Marcelo. Stále zranění zůstávají Van Nistelrooy a Diarra.

Trenér Villarrealu Pellegrini v předzápasové atmosféře přehodil roli favorita na domácí: "Real je vždy favoritem," tvrdí. Každopádně hosté přijíždějí s touhou po vítězství a napravit špatný závěr roku (dvě porážky a jedna remíza). "Nesmí nám chybět odvaha," prohlásil levý krajní obránce Capdevila. Chilský stratég Pellegrini poprvé povolal veškerou svojí artilerii v podobě Llorenteho, Franca, Nihata a Rossiho. Pro zranění chybí Javi Venta a Altidore a z rozhodnutí trenéra i Cygan a Edmilson.

Základní sestavu Realu by měl tvořit Casillas v brance a před ním po dlouhé době nejsilnější obranná čtveřice Ramos - Pepe - Cannavaro - Heinze. Tvorbu hry a hráz proti soupeřovým útokům budou mít na starost Gago, Sneijder a Guti, zatímco do útoku se postaví Robben, Raúl a patrně i Huntelaar, čímž bude mít Real po dlouhé době ve vápně klasického hrotového zakončovatele.

"Žlutá ponorka" vyběhne na madridský trávník s odchovancem Realu Diego Lópezem mezi třemi tyčemi, stoperskou dvojicí budou dvě "G", Gonzalo a Godín, po stranách jim budou sekundovat Capdevila a Ángel. Střed zálohy bude mít na starost Senna s Egurenem, na křídlech se budou kupředu hrát Pires a Cazorla, útočné duo bude mít složení Rossi - Nihat.

Utkání na Santiago Bernabéu začíná v 17.00 CET pod vedením Mejuta Gonzáleze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
V neděli zajíždějí fotbalisté Espanyolu na hřiště Bilbaa s nadějí, že se jim podaří opustit sestupové příčky. Rozhodně je ale nečeká jednoduché utkání, domácí výběr naposledy prohrál na konci listopadu, Espanyol Barcelona má bilanci zcela opačnou, svěřenci nového kouče Maného nedokázali již sedm ligových zápasů v řadě zvítězit.

Athletic Bilbao se veze na vítězné vlně, z posledních čtyř zápasů dokázal vybojovat deset bodů a v tabulce se nachází na poklidném 12. místě. Případná výhra může domácí celek poprvé v letošní sezóně posunout do horní poloviny tabulky. "Je to velmi důležitý zápas a my ho potřebujeme dotáhnout do vítězného konce. Naše série dobrých výsledků nesmí skončit," nechal se slyšet kouč domácích Caparros.

Hosté dokázali v dosavadním průběhu soutěže vyhrát pouze třikrát, k tomu přidali čtyři remízy. I tak ale se ziskem pouhých třinácti bodů nemohou pomýšlet na lepší než 18. místo tabulky. Na to reagovalo vedení klubu už na začátku prosince, kdy trenéra Marqueze vystřídal Jose Manuel Esnal, kterého veřejnost zná pod přezdívkou Mané.

Ten před nedělním utkáním věří v zisk tří bodů: "V hlavě mám nyní jen naši hru, kterou se chceme prezentovat v Bilbau a která nám doufám přinese tři body." Mané dokázal se svým týmem vybojovat zdosavadních tří zápasů pouze jeden bod, přesto věří, že se mu podaří klub v nejvyšší soutěži zachránit. "Tvrdě budeme pracovat na tom, abychom nesestoupili, celý tým je pozitivně naladěn. Věřím, že se nám záchrana podaří."

Hostům bude chybět zraněný Finnan a také klíčová dvojice Ivan De La Pena - Raul Tamudo. Bilbau se sice do sestavy vrací několik hráčů, kteří doléčili drobné šrámy, mimo hru ale stále zůstává trojice fotbalistů Garmendia, Murillo a Lopez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - CA Osasuna  (neděle 19:00)
Na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana se v nedělním podvečeru utká v rámci sedmnáctého kola Primera Division Sevilla s Osasunou.

Jasným favoritem v utkání bude domácí Sevilla, která je v tabulce na druhé pozici, zatímco Osasuna se trápí na samém chvostu tabulky. Domácí celek si drží takřka po celou sezonu stabilní formu, která mu vynesla druhou příčku. Z posledních sedmi utkání prohráli svěřenci Manolo Jimeneze jediné utkání a to na domácím hřišti s letos vynikající Barcelonou.

V posledním duelu před dvoutýdenní pauzou Sevilla jen remizovala na půdě letos podprůměrné Mallorky. V tabulce ztrácí na vedoucí Barcelonu sevillský celek už deset bodů. Do nedělního utkání nastoupí Sevilla bez Koneho, Ernesta Chevantona a Lauara Acosta. Otazník visí nad startem Luise Fabiana.

Poslední Osasuna to bude mít na hřišti druhé Sevilly velmi těžké. V minulém kole se ale Pamploně zadařilo, když si připsala důležité vítězství nad Getafe v poměru 5:2. Tímto vítězstvím stáhla Osasuna ztrátu na nesestupové pozice na pouhé dva body. Kouč Jose Antonio Camacho má k dizpozici kompletní mužstvo, když se během přestávky stihli dát do pořádku Javier Flano, Krisztian Vadocz a Javier Portillo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Deportivo La Coruña  (neděle 21:00)
Po krátké zimní přestávce se opět uvádí do pohybu chod španělské Primera Division. Galicijský celek Deportivo La Coruña se vydá do hlavního města, kde vyzve Getafe. Utkání těchto týmů z horní poloviny tabulky uzavře sedmnácté kolo.

Domácí Getafe neuzavřelo podzimní půlku sezóny nejlépe. Svěřenci Victora Muñoze podlehli Osasuně Pamplona vysoko 2:5 a kouč madridského celku apeluje na hráče, aby si proti La Coruně spravili reputaci. Azulones byli totiž na koni. Porazili Real Madrid, dokázali remizovat s lídrem tabulky Barcelonou a Villarrealem, až poté narazili na půdě Pamplony. Nyní si Victor Muñoz přeje vykročit do nového roku tou správnou nohou.

"Začíná nový rok, ve kterém se může přihodit cokoli, ale my chceme hned na začátek porazit Deportivo. Nehledíme příliš vpřed, pouze se soustředíme na další zápas a na způsob, jakým rozjeté Deportivo porazíme. Byl by to skvělý start do roku 2009. Vítězství by nám přidalo velké množství sebedůvěry," prohlásil Victor Muñoz.

Getafe se v současnosti nachází na desátém místě, šest bodů za jeho nynějším soupeřem. A nebude pro něj jednoduché se mu přiblížit. La Coruña si totiž do roku 2009 přináší solidní formu. Za posledních osm utkání zaznamenala pouze jedinou porážku. Nyní se nachází na sedmém místě a na pátý Real Madrid ztrácí jen dva body.

Zvláštní nádech bude mít utkání pro útočníka Deportiva, Rikiho. Riki strávil dvě sezóny v dresu Getafe a nyní se na stadión Alfonsa Peréze navrátí jako potenciální hrozba. "Getafe pro mne bude vždy speciálním týmem, neboť mi dalo šanci zahrát si Primera Division a dostat se tak dále. Navíc tam mám spoustu dobrých přátel," prohlásil Riki. "Jedná se o velmi těžkého soupeře, obzvláště pokud hraje doma. Navíc po prohře s Osasunou bude chtít začít rok vítězně. Máme za sebou dobrou polovinu sezóny a jedeme tam připraveni zvítězit."

Na straně domácích bude připraven nastoupit Juan Angel Albin, který nebyl přítomen u ostudné porážky od Osasuny. Také u hostí se může provést comeback. Pablo Amo a Mista se zotavili ze svých zranění a teoreticky se mohou na půdě Getafe podívat na hřiště.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona16132148:1041
2.Sevilla FC1694323:1431
3.Atlético Madrid1693438:2330
4.Valencia CF1693430:2030
5.Real Madrid1692534:2629
6.Villarreal CF1685327:2129
7.Deportivo La Coruña1683520:1827
8.Real Valladolid1672725:2423
9.Málaga CF1664624:2622
10.Getafe CF1656523:2521
11.Sporting Gijón1670924:3521
12.Athletic Bilbao1654720:2419
13.Real Betis1653821:2218
14.Racing Santander1646618:2218
15.CD Numancia1652921:3317
16.UD Almería1644816:2516
17.RCD Mallorca1635817:2914
18.Espanyol Barcelona1634914:2513
19.Recreativo Huelva1634911:2613
20.CA Osasuna1626816:2212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (201)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufam ze vyhraji netopiri a Barca prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radeji nedoufej

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Barca to túto sezónu už udrží, je to momentálne naj tím nielen primery division, ale určite aj na svete, a titul jak v PD, tak v LM jej môže zobrať iba futbalová nespravedlnosť, ktorá je však veľmi častá, takže uvidíme. ja ako fanúšik Villarrealu, môžem iba dúfať, že Villarreal skončí v týchto súťažiach hneď za Barcou, teda 2., veľmi ma mrzí ten zápas spred 2 týždňou, hoc bol Villarreal horší mal na to aby vyhral, no ale dúfam, že zajtra to Villarreal zvládne, a konečne vyhraje, inak to bude už fakt zlé...

Reagovat
One-Real

Dneska to vidím na hodně roztrhaných tiketů, Balear zabojují a udolají Barcelonu v poměru 2:1...druhý zápas skončí remízou 2:2!

Reagovat
Gazza.8

tak vyhra by byla fakt bomba, ale taky tak trochu verim alespon v bodik...barcelonsti budou prezrany cukrovi treba a nebude jim to behat , druhej zapas to bude prestrelka zase...mohlo by to byt treba 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

No mě by stačily i dva kříže, ale asi to neklapne, alespoň v tom 1. zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem si sel dnes pro vyhru

Reagovat
Lorcan

Atletico!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná výhra Barcy! Na překvapení si nedělejte naděje!

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

"kdy svěřenci Unaie Emeryho podlehli smolně 1:0 Realu Madrid"

No teda Milane, tohle napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo by se o tom polemizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná s prázdnou flaškou rumu v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíze se to blížilo, nevím, co se diví.

Reagovat
smazaný uživatel

remíze ? určitě jsi se koukal na stejný zápas ??

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie slibné šance měla a ne že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

slibné šance ? kolik ? a co potom bylo to, co asi třikrát/čtyřikrát nedal Real ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo napíše, že Valencia podlehla smolně, tak předpokládám, že měla aspoň podobný počet šancí. Nějaký šance se tam vyskytly, ale při tolika ČISTÝCH gólovkách Realu připadá to tvrzení dosti směšně.

Reagovat
-Kopy-

Ale ty gólovky Realu vyplnuli z toho že jsme otevřeli hru, smůla byla, že Villa netrefil prázdnou bránu či Baraja trefil smolnou tyč, pak už jsme to otevřeli..

Reagovat
smazaný uživatel

po celkovém zhodnocení zápasu je ale krajní zaujatostí napsat, že se utkání blížilo remíze

Reagovat
-Kopy-

Tvůj názor, neberu ti ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to povídáš?Ty gólovky pramenili především z toho, že jste neměli v týmu člověka, kterej by Robbena zastavil.

Celkově to byl vyrovnaný zápas, to nepochybně, ale díky Arjenovi jsme si vytvořili více gólových příležitostí a to i před otevřením hry, a tak vítězství bylo plným právem zasloužené a můžete být jen rádi, že jste si netrhli výsledkovou ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem smůla byla hlavně, že si Robben s vaší obranou až příliš hrál, místo toho, aby rozhodl a uklidnil situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, všeho s mírou

Reagovat
-Kopy-

To jsou kecy všechno, vedli jste 1:0 my jsme zahodili několik jasných gólovek a to rozhodlo utkání, že Higuain měl na konci tři šance to není vůbec duležité.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, to bychom zase my mohli říct že ty vaše jasné golovky, které jste zahodili, nebyly důležité

Reagovat
-Kopy-

Tak jinak od 15. minuty jsme byli lepším mužstev a vytvářeli si šance. Naopak Real téměř žádné neměl, karta se obrátila až když jsme hráli v deseti, tedy cca půl hodině před koncem utkání, v deseti jsme hráli i nadále otevřený fotbal a tak bylo samozřejmností že si Real nějakou tu šanci vypracuje.

Reagovat
Logan

Nojo, v 10 vam to nejde tak jako nam v 9

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně stejně z tvých příspěvků mám pocit, jakoby červená karta a následná přesila snad ani nebyla součástí zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy já myslel, že jsi nás chtěl jen popíchnout a ty to myslíš vážně!

Lepší jste byly tak možná po půlhodině zápasu, kdy jsme měli vyhrávat 2 nebo 3:0 a bylo po zápase, kdyby Vaartova střela letěla o pět cm vedle či kdyby Arjen neudělal typicky kličku navíc. Na rozdíl od toho jsme vás naší střeleckou mizérií nechali dostat se na koně, kdy jste měli až do druhé půlhodinovky tři opravdové šance na vstřelení gólu. Co se dělo pak ví každý.

Čistý dvě třetiny zápasu jsme vás drtili a tvůj argument o vaší "etapě" v zápasu je poněkud zcestný, protože tím samým se můžu ohánět já v prvních třiceti minutách zápasu. A to nemluvím o tom, že prasák Del Horno měl být venku už nějak ve 20.minutě, když neunesl, že s ním Robben vytíral trávník na Bernabeu.

Na to, aby člověk napsal, že Valencia smolně podlehla Realu Madrid, by podle mně měl scénář vypadat poněkud jinak.

Reagovat
-Kopy-

Teď jsem se koukal a podívej co o tom zápase říkal Emery: "Měli jsme kontrolu nad míčem a mohli jsme vyhrát. Remíza by byla spravedlivější. Oni si vypracovali méně šanci, když byl ještě počet hráčů vyrovnán. Celý tým chtěl dnes vyhrát a na hráče si stěžovat nemůžu. Odehráli jsme dobrý zápas a nezasloužili jsme si prohrát." "Věděli jsme, že Real Madrid je v našich silách. Začátek jsme pokazili, ale od 15. minuty jsme byli lepším týmem. Jejich největší šance přišly, až v poslední půlhodině hry, když jsme byli oslabeni o jednoho hráče."

Takže říká skoro to samé co já...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč tu dáváš hodnocení zápasu trenérem Valencie. To má pro mě váhu asi jako to tvé.

Ale když už, tak:

1) V 11-ti jste měli tři vyložený šance oproti našim čtyřem, to se asi pan Emery koukal na jiný zápas. (Valencia: 35.minuta Villa, 49. Villa, 54. Baraja - Madrid: 3.min Higuaín, 15. Vaart, 30. Robben, 58. Higuaín)

2) Mimochodem za to, že jste hráli v desíti lidech až od 70.minuty můžete poděkovat jen rozhodčímu, zápas měl končit ve dvaceti hráčích na hřišti. Nedokážu si představit, kdyby byl právem vyhozen Del Horno za svůj prasáckej faul s úmyslem zničit Robbenovy kotníky. To by měl Arjen ještě víc prostoru k zametání s vaší obranou, a to by byl nejspíš teprve výprask.

Takže opravdu nechápu, proč se v příspěvku pod tímto směješ. Měl by ses smát sám sobě anebo si pustit záznam.

Reagovat
-Kopy-

Jj si chytřejší než já a pan Emery, věř tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytřejší? Jak tohle souvisí s chytrostí?

Jak tak ale koukám, tak chytřejší než ty určitě.

Reagovat
-Kopy-

1)Je to tvůj výběr šancí...

2)Podle mě to utkání mělo skončit mimálně remízou a můžeš se tu snažit jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Přihoď svůj, zatím jen plácáš do větru.

2) Nic jinýho od tebe ani neočekávám.

Reagovat
madridcan

pobite sa chlapci

Reagovat
-Kopy-

Čistý dvě třetiny zápasu jsme vás drtili

Reagovat
-Kopy-

Samozřejmě že ano.

Reagovat
irik

remíze se to blížilo leda podle výsledku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Po čtrnáctidenní pauze opět startuje podle mnohých nejlepší liga na světě Primera Division. - za tohle Kopy ....jinak dneska se fakt těším, Atletíco nehraje žádného zaďoura, mohl by to být krásný fotbal. A snad taky zvítězíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem zvědav na Carleta, jestli tedy dostane šanci už dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca je poslední tým, který nás porazil na Nou Campu. To byla tehdy pěkná fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nepochybně vyhraje, a doufám že Vale remizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o ten váš mančaft, aby hrál alespoň se ctí.

Reagovat
smazaný uživatel

teď máš na mysli který "mančaft" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mordor.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, mordorští hrají se ctí

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to hráči Barcy přehnali přes Vánoce s jídlem a Baleárci je překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se zase rozjede pořádný fotbalový kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ta pauza už byla ubíjející

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky už jsem se těšil jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

dneska luxusně aspoň La Liga . zkouknu Barcu a pak držím palce Atléticu, které snad přenocuje na druhém fleku (nic proti netopýrům)

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Valencia-Atletico Už se těším dva moc sympatické týmy proti sobě...ale fandit budu Valencii.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Logan

2 sympatické? Jeden, a to jen kdyz nam pusti Silvu Nee, opravdu Vale mam celkem rad , ale Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já nejspíš taky, ale spíš kvůli tomu že hrajou právě s Atleticem

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

No snad nic nepodceníme! A doufám že je rostřílime, ale hlavní jsou 3 body

Reagovat
Lorcan

počul som že Maxi nebude dnes hrát to komplikace pre Atletico, ale el Kun zarobí dva góly a dobre bude

Reagovat
smazaný uživatel

sláva, jsem si řikal že ta pauza je nějaká nekonečná.... a hned se vrací se zápasem Vale - Atletico, to bude fotbálek

Reagovat
smazaný uživatel

Barca 7:0 mallorka.....to bude vyprask dneska.... ¨( Eto'o 3,Messi,Henry,Dani Alves,Busquets)

Reagovat
madridcan

nezabudajme,ze vcera bol piatok

Reagovat
smazaný uživatel

jj a Real zítra vyhraje 10:0 (Casillas 10x)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by BARCA nemohla vyhrát takovým rozdílem ? Když porazila Atletico 6:1 Valladolid 6:0, tak proč ne momentalně slabou Mallorku 7:0?! Jako já s tím nepočítam spíš si myslím že to bude těsný ale proč ne. A Iker by se spíš měl soustředit na chytaní

Reagovat
smazaný uživatel

jako 7:0?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vidim na jasnou zalezitost pre Barcu otazne je jenom vyska skore jinak snim svuj klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vidim na jasnou zalezitost pre Barcu otazne je jenom vyska skore jinak snim svuj klobouk

Reagovat
madridcan

dufam,ze nosis sombrero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

hmm zatial to vyzera na bastu

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nastoupíme s útokem Bojan - Henry - Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sry, na sportu kecaj, dle ofic. stránek Hleb - Eto´o - Henry

Reagovat
smazaný uživatel

DoUfAaAm zHe wYhRaYe tArRaGoNa pOtOzHe tO SoU BeStH FrAyIiIrCi pAaAcZ OnI WiIi yAk sE HrAyE FoTbAl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_^ loWiIisKuYu EmO!!! :-**

Reagovat
smazaný uživatel

, ak si chcel by t vtipny vobec to nesplnilo ucel

Reagovat
smazaný uživatel

Co lZe sHeKaTh oD TaKoWeEeHo eMiLa s dEbIlNiIiM NiCkEm??? ^_^ *LoWe*

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi dobrý debil, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrovský s Jungmanem se v hrobech obrací

Reagovat
smazaný uživatel

Jo počkej ono to mělo něco společného s češtinou? Já myslel, že se tu připojil nějaký cizinec či se někomu doma dostalo k počítači mimino a plácalo po klávesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, no, buď si myslíš, že si frajer keď takto píšeš alebo si riadny blb, ale je tu aj možnosť ktorej dávam tak 90% že si 13 ročný puberťák čo nevie písať ale myslí si tým že je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Ban za debilitu

Reagovat
madridcan

keeez by to tak skoncilo,ale pri momentalnej minute a momentalnej forme barcelony radsej nevyskakujem

Reagovat
One-Real

Věštba se začíná vyplnovat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, začátek slabej. Sammy nedal gólovku a pak neskutečná pomalost V. Sanchéze, kterej se ještě pletl do cesty Xaxovi, kterej to mohl ještě uhasit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavním viníkem je Touré.

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale on to mohl doběhnout, kdyby se mu do cesty nepletl ten slimák

Reagovat
smazaný uživatel

golgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Titiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

inak mal som taký priblblý sen že Barca prehraje 1:2 a chcel som si ísť podať, tak som zvedavý ako to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

rozhdoci se zatim predvadi

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě píská dobře

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě mela byt aspon jedna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch šancí, snad tam ještě něco spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nekukal som cele ale vidim ze Valdes nejako zmetkoval

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro remízu Mallorcy na Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

nepis tu blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

jako na zavolanou

Reagovat
smazaný uživatel

Kapříci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Plejtváci.

Reagovat
smazaný uživatel

volal ti Bamon, že byl na zítra vyřídit obědnávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramon

Reagovat
smazaný uživatel

jo na Stedry den byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že to ofsajd nebyl, ale ruku do ohně bych za to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, jestli to tečoval Eto´o nebo Ramis nebo kdo to tam byl za Mallorcu...

Reagovat
smazaný uživatel

na 80 % si myslím, že to tečoval bílej

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to blbě vidět, lépe řečeno jsem to viděl jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to od bílého mě přijde, ale fakt si nechávám zadní vrátka

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, un robo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak - Andrééééés návrat jako tele

Reagovat
smazaný uživatel

jj krása ... este jeden barca mam vsazeny hcp

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím. Já budu rád za to, co je

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně nechápu, proč se tam hráči Barci pořád tak hádají. Dle mě píská sudí +- dobře. Když Marquez sundá zezadu hráče, co jde do vápna, tak může být rád, že to je jen žlutá a nevyřvávat na sudího, jak utrženej ze řetězu ... A těch příkladů by bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, podobně Xavi či Henry, úplně zbytečný karty za řeči. Bohužel tohle se objevuje vždy, když nám to v zápase moc nejde, je to nervozní a pak ty karty lítají.

Reagovat
smazaný uživatel

ty, vole, to byl loket ... Alvésovi nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl se snažit olíznout si v běhu pinďoura...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, byl nízko, ten druhej hráč tam ten loket nechal chytře a primárně si za to může Alvés sám. Jen jsem psal, že mu fakt nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, na tohle byl specialista třeba Deco Každopádně, když si kryješ míč, tak rozhodně necpeš lokty dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

no, na tohle je specialista hlavně tvůj oblíbenec. Nevím, proč zrovna Deco ...

Reagovat
smazaný uživatel

tka tohle bylo jako na vysoké škole fotbalu ...

Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku hezký gol

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA SUPER hlavne ten zaver jak si pekne tukali sem si jenom rikal dejte gol este a nenahravejte bo sem mel vsazne a pak yaya nadherne a velika pochvala pro titiho, adndreho a daniho iniesta se fakt predvedl hlavne me pobavil u toho rohove praporku VISCA EL BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Baarcelona ,Puyol ,Yaya ,Henry

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to nebyl tak jaká škoda ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi dobrej. Přijď častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak skvělý, bojovný výkon Puyol, Xavi, Andres, Titi a Touré Guardiola ví co dělá, jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

cucite na valenci? uz byly dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Snad remízka

Reagovat
smazaný uživatel

doufam bo sem ju vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fandím Atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí zatím nejslabším článkem zápasu. Prvně nepochopitelně neuznal dva góly a teď foukne pentli, která na 100 % být písklá neměla. To je hroznej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

ty, vole obrana Peřinářů na cucky. To jsou katastrofální díry. Naopak Valencie hraje jako z partesu

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši tam vedle Silvy vyklusává a ani se nesnaží mu to zakončení ztížit, Heitinga se aspoň snaží ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nedají Madračky alespoň trochu dopořádku, tak dneska odjedou se šestkou minimálně. Takhle katastrofickej výkon ..., brrr, asi to přehnali s vánočním cukrovím nebo silvestrovskými přípitky ...

Reagovat
-Kopy-

takovej online zase tady

Reagovat
smazaný uživatel

On nám toho Silvu nechce zranit víš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle věta:....Almería je šestnáctá a na nesestupové pozice ztrácí tři body. ...je sama o sobě nesmysl! Pochopil bych, ...že Almería je šestnáctá a na sestupové pozice získává tři body....

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako kdyby se hrálo hlavně o sestup a ne o titul.....

Reagovat
madridcan

Dneska vyhrame o dva goly...a mimochodom real-villareal je este stale 17 kolo nie 19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Guti zraněný, Lass na plac asi...

Reagovat
One-Real

Guti taky(i když to mi nějak nevadí)? Aby nestačilo, že zranil Pareja

Reagovat
smazaný uživatel

Guti zranění , to hned zvyšuje šance Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím na 2 plichty : Real vs Villareal a Sevilla vs Osasuna

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Podnikáš další krok do Bohnic

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti tam samotnému smutno ?

Reagovat
One-Real

Bohužel tam ještě nebydlím, ale už jsem Ti to tam předplatil na rok..

Reagovat
smazaný uživatel

OK, díky...to by mohlo stačit

Reagovat
One-Real

jsem dobrosrdečný

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava by mohla být: Iker - Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Lass, Gago, Sneijder - Robben, Raúl, Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

...kromě souhry zálohy mám strach při nákopech Lópeze, protože, celá naše střední řada jsou na hlavičky dost malá (škoda, že není Mahamadou)...

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter bude hrát křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to napsal blbě, Robben kraj zálohy, Raúl podhrot a Hunter hrot

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dneska rozbalíte ten vánoční dárek Diarru. Já se na něj hrozně těším

Reagovat
madridcan

Dufam,ze to bude Vianocny darcek,ktory kazdeho fanusika potesi.Dufam,ze to nebude darcek vhodny tak akurat na reklamaciu

Reagovat
smazaný uživatel

při reklamaci se vám vysmějou. Možná si ho od vás za 5 mega koupí zpět na náhradní díly

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Vás,napíšte mi odkaz kďe môžem sledovať zápas Real-Villareal.

Ďakujem.

PS:myp2p mi nejde...

Reagovat
One-Real

mě taky ne, něco s ním je

Reagovat
smazaný uživatel

www.livetv.ru

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka...

Reagovat
Logan

Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze, Sneijder, Lass, Gago, Robben, Raúl, Huntelaar.

Reagovat
One-Real

goooooooooooool! Robben!! ten ho tam zavěšil!

Reagovat
One-Real

Hunter

Reagovat
smazaný uživatel

iHALA ROBBEN!

Inak ten Capdevilla je reprezentant?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne ich mačkáme

Reagovat
One-Real

ještě by chtělo, aby Robben poznal slovo PŘIHRÁVKA!

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám, že dnešní Diarrův výkon stačil

PS: ty housle od Pirese byly fantastický. Škoda jen, že to jeden ten žluťák nedal, když mu to tam Lassana na vapno namazal. Měl by i asistenci ...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že si všímaš to jedno-dve pochybenia ...

Reagovat
madridcan

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

no a vybojoval dva dobré balony, ale to je jaksi u DM normální, ne? Prostě dva kiksi na jeden necelý zápas je na DM dost. Ale jestli tobě to stačí, tak mlčím

Reagovat
smazaný uživatel

kiksy

Reagovat
smazaný uživatel

fakt si počítal, že boli dva?

Reagovat
smazaný uživatel

dva výborně odebrané. Pak tam bylo pár balonů, co by sebral, kde kod

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že je to asi házení hráchu na zeď, ale zeptám se tě jinak. Jaký byl rozdíl dnes a v zápasech před Diarrou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, že dokud běhali všichni hráči (první poločas), záloha Villarealu si ani neškrtla. Hra měla pevnej řád, ne jak ten chaos pod Schusterem. Diarra hrál skvěle, jeden z nejlepších hráčů zápasu.

Ta přihrávka byla dechberoucí, ale stane se.

Reagovat
Logan

Pro me byli nejlepsi muzi zapasu jednoznacne Robben,Iker,Pepe a Ramos(prekvapil)... Diarra taky, mile, ale mohl by hrat jeste lepe, snad to pujde lip a lip

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nadpozemský Pepe. A dlooouhooo za ním Gago-Diarra a Iker.

Robben to sice trefil parádně, měl tam světlé momenty, ale dnes byl neustále bráněn dvěma až třemi hráči a jak je známo nerad se zbavuje míče, tak někdy až příliš naivně chodil do předem prohraných soubojů.

Reagovat
Logan

To ano, kazdopadne tahal vetsinu utoku a byl dulezitou postavou, dvojice Gago-Diarra nehrala zle, budiz, ale Ramos me dnes potesil svym vykonem vice ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem ještě jsem tě zapomněl označit za chudáka. (za ten první příspěvek)

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe je to spíš k pousmání. Ale přesto dík

Reagovat
smazaný uživatel

jo a to jsem ještě zapoměl jeho krásné roztažení hry pár metrů za postranní čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Vaříš z vody FCBéčko, Diarra má potenciál dost velký a s Gagem mu to šlo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele