Pohár UEFA - souhrn osmifinálových odvet (čtvrtek)

19.03.2009, 20:29, aktualizováno 19.03.2009, 23:50
Komentáře a souhrny
Ani branka Milana Baroše nestačila Galatasarayi k postupu do čtvrtfinále Poháru UEFA, po výhře 3:2 jde dál Hamburk. I další souboje byly velmi těšné. Díky více gólům na soupeřově hřišti postupuje Dynamo Kyjev, rozdíl jedné branky poslal dál Šachtar a Udinese, které vyřadilo obhájce trofeje Zenit Petrohrad. Manchester City uspěl na penalty.

Metalist Charkov - Dynamo Kyjev 3:2

19.03.2009 18:00

Góly: 29. Valentyn Sljusar, 56. Jajá, 70. Valentyn Sljusar - 68. Goran Sablić, 79. Andrij Berezovčuk (vl.)

První zápas: 0:1, postupuje Dynamo Kyjev

Odvetný ukrajinský souboj o čtvrtfinále Poháru UEFA skončil sice vítězstvím domácího Charkova, ovšem ani výhra 3:2 nestačila Metalistu k postupu. Dynamo Kyjev díky gólu na hřišti soupeře postupuje mezi osm nejlepších klubů soutěže.

Dynamo bylo po domácí výhře 1:0 ve druhém utkání favoritem, ovšem tím lepším byl na začátku utkání Metalist. Už po dvaceti minutách se domácí celek radoval z vedoucího gólu, když precizně zahraný volný kop Aceveda dostal za záda gólmana Dynama Slysur. Zdvojnásobit vedení Charkova mohl chvíli před koncem první půle Devic, ale míč do brány nedostal.

Také po startu druhého poločasu měli domácí navrch a v 56. minutě se díky druhému gólu dostali na dosah čtvrtfinále. Mykhalyk fauloval a rozhodčí nařídil volný kop. K němu se postavil Jackson a krásnou střelou rozvlnil síť Dynama. V 68. minutě však přišel velice důležitý gól Dynama, když se zblízka trefil Sablič.

Oslavy gólu netrvaly dlouho, už o dvě minuty později vsítil třetí gól Metalistu Acevedo a domácí museli znovu dotahovat. To se hostům podařilo, když přiletěl míč do pokutového území Charkova a Ninkovic svoji šanci nekompromisně zakončil. Dynamo Kyjev díky gólu na hřišti soupeře postupuje, Charkov se s Pohárem UEFA loučí.

Více informací k zápasu

Šachtar Doněck - CSKA Moskva 2:0

19.03.2009 18:30

Góly: 54. Fernandinho (pen.), 70. Luiz Adriano

První zápas: 0:1, postupuje Šachtar Doněck

Šachtar Doněck dokázal smazat jednobrankové manko, které si přivezl z půdy CSKA Moskva a díky brankám Ferdandinha a Adriana z druhého poločasu postupuje po výhře 2:0 do čtvrtfinále.

První poločas příliš šancí nenabídl, ale přesto jich několik stojí za zmínění. Vůbec první si připsal hostující Alan Dzagojev, ale neuspěl. Další příležitost již měli domácí. Oleksandr Gladkij donutil k těžšímu zákroku brankáře Akinfejeva. Šachtaru nakonec připadla i vůbec největší šance prvního dějství. Tečovaná střela se dostala až k nohám Luize Adriana, který však nedokázal Akinfejeva překonat a míč nakonec skončil v zámezí. Na druhé straně z trestného kopu zahrozil Sergej Ignaševič, ale bezúspěšně. Na branku se pak ještě v závěru řítil Vagner Love, ale byl zastaven kvůli ofsajdovému postavení.

Druhý poločas se k potěšení všech diváků již nesl v jiném duchu, a to mnohem atraktivnějším. Utkání ožilo a rázem se mohla karta obrátit a postupovat ten, či onen tým. Svou roli sehráli i rozhodčí, kteří museli udělat několik těžkých rozhodnutí - některé z nich výrazně ovlivnily průběh zápasu.

První přišlo krátce po přestávce. V pokutovém území soupeře si ustlal Gladkij a čekal, co na to řekne rozhodčí, ale ten mu pouze naznačil, aby se zvedl. Pokud se domácím toto rozhodnutí nelíbilo, co teprve měli říkat hosté o chvilku později. Trestný kop byl prodloužen na Vagnera Loveho, jenž hlavičkou poslal míč do sítě, jenže sudí viděl faul brazilského útočníka a branku neuznal. Přitom bylo zřejmé, že Loveho strážce pádu hodně přidal.

Moskvané se mohli hněvat znovu v 53. minutě. Gladkého střela byla ve vápně zblokována. K odraženému míči se ale hnal Fernandinho, když upadl přes ležícího Mamajeva a rozhodčí nařídil penaltu. Tu bezpečně proměnil Fernandinho a otevřel skóre. Za stavu 1:0 pro Šachtar tedy zápas směřoval do prodloužení.

CSKA pomalu stupňovalo svůj tlak a snažilo se vyrovnat, ale zapomínalo na zadní vrátka, když musel Akinfejev likvidovat pokus Luize Adriana, hrozil také Gladkij. Šachtar ukončil nápor soupeře v 70. minutě. Olexander Kucher sice ve vzduchu atakoval brankáře Akinfejeva, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře, čehož využil Luiz Adriano a rozhodl o postupu domácích do čtvrtfinále Poháru UEFA. Ani na druhou branku Šachtaru totiž CSKA nenašlo odpověď a po prohře 2:0 se s evropskými poháry loučí.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Udinese Calcio 1:0

19.03.2009 18:30

Góly: 34. Anatolij Tymoščuk

První zápas: 0:2, postupuje Udinese Calcio

Zenit Petrohrad svůj titul v Poháru UEFA neobhájí, o čemž rozhodl odvetný zápas proti Udinese na hřišti ruského týmu. Tomu nestačil k postupu do čtvrtfinále ani gól Tymoščuka ze 34. minuty.

Udinese jelo do Ruska s náskokem dvou gólů. Přestože nad Zenitem v odvetě nezvítězilo, postupuje mezi osm nejlepších týmů. Petrohrad mohl jít přitom do vedení už po šestnácti minutách hry, když po Tymoščukově hlavičce zasáhl v pokutovém území rukou D'Agostino. Rozhodčí však sporný moment přehlédl a pokutový kop tak neodpískal.

Na druhé straně se po centru Di Nataleho do velké příležitosti dostal Quagliarella, míč však hlavou do brány nenamířil. Ruský tým se od té chvíle dostával do více šancí, což se mu vyplatilo. Po rohu Zenitu hlavičkoval Tymoščuk, a i když se gólman Handanovič míče dotkl, zastavit ho nedokázal.

Zdvojnásobit vedení mohl před koncem první půle Danny, jeho tvrdá střela však proletěla jen kolem brány. Italové si chtěli postup pojistit gólem na hřišti soupeře, ovšem nebezpečný pokus Quagliarelly lapil Malafejev. Gólman Zenitu v nastaveném čase chytil i Inlerův pokus, ovšem k postupu to nestačilo.

Více informací k zápasu

Galatasaray SK - Hamburger SV 2:3

19.03.2009 20:30

Góly: 42. Harry Kewell (pen.), 49. Milan Baroš - 57. José Paolo Guerrero, 60. José Paolo Guerrero, 90. Ivica Olić

První zápas: 1:1, postupuje Hamburger SV

Hamburg vstal v Istanbulu z mrtvých a zaslouženě postoupil do čtvrtfinále Poháru UEFA. Domácí Galatasaray vedl za vydatného přispění Milana Baroše 2:0, a s ohledem na remízu 1:1 z prvního utkání to vypadalo na jasnou záležitost. HSV se ale nevzdalo a nakonec zvítězilo 3:2.

Hosté potřebovali na Sali Ami Yen vstřelit branku a podle toho také vypadal úvod utkání z jejich strany - byli aktivnější a vypracovali si také pár příležitostí. Tu největší z nich měl v 9. minutě Olić, který se po centru Pitroipy dostal k hlavičce, míč ale konečky prstů vyrazil pozorný De Sanctis.

Domácí se rozjížděli pomalu, zhruba po půlhodině hry ale již měli hru ve své režii. Na pravé straně zlobil hlavně Sabri, jehož dvě střely z úhlu ale šly nad. Celkem dosti aktivní byl Milan Baroš, který také stál za úvodní brankou utkání. Český reprezentant si ve 41. minutě evidentně šel pro penaltu a po nepříliš chytrém Boatengově zákroku jí také dostal. Minutu nato pokutový kop bezpečně proměnil Kewell a zajistil Galatasarayi poločasové vedení.

Jak skončila první půle, tak začala také ta druhá. Ve 48. minutě totiž předvedli domácí parádní kombinaci, na jejímž konci posunul Arda míč Barošovi a ten se sám před Rostem zachoval chladnokrevně - dloubákem ho přehodil. V tu chvíli to s hosty vypadalo bledě, Baroš chvíli nato ještě tečoval Lincolnovu střelu vedle, domácí fans tak jako tak již téměř slavili postup.

Trvalo však jen do 60. minuty, než jim stichlo. V 57. minutě se totiž Pitroipa prosadil po levé straně a nahrál Guerrerovi, jenž svižnou střelou zpoza vápna překvapil De Sanctise. Tři minuty nato pak vyrovnal stejný hráč, tentokrát stačil na zkoprnělou domácí obranu téměř sám, když se prokličkoval až do střelecké pozice a následně uklidil míč pod břevno.

Domácí tým byl absolutně mimo, nedokázal nic kloudného vymyslet, naopak kontry HSV neustále zaváněly třetí brankou. V 82. minutě byl blízko rozhodnutí Jarolím, který vyškolil Özbeka, jenže placírkou nastřelil jen tyč. Na druhé straně se do šance dostal Baroš, z úhlu ale Rosta nepřekonal. Branka na 3:2 tak přišla až v 90. minutě a to na straně hostí. Jansen vysunul vpřed Oliće, který přeloboval vybíhajícího De Sanctise a bylo hotovo. HSV ještě mohlo dát čtvrtou branku, což se mu sice nezdařilo, přesto musí v týmu od Labe být spokojenost.

Více informací k zápasu

Aalborg BK - Manchester City 2:1p

19.03.2009 21:00

Góly: 85. Luton Shelton, 90+1. Michael Jakobsen (pen.)

První zápas: 0:2, postupuje Manchester City

Podprůměrný zápas dostal nový náboj až v samotném závěru normální hrací doby. Ani zmrtvýchvstání Aalborgu k překvapivému postupu ale nevedlo. Given totiž dvakrát chytil penaltu při závěrečném rozstřelu, naopak Zaza pustil míč do branky čtyřikrát.

Úvod zápasu patřil hostům z Manchesteru. Ti se celkem lehce dostávali do vápna dánského týmu, jenže tam už ztroskotávali. Domácí se snažili zbytečně neinkasovat, i přesto hráli čistě. Kromě absence šancí zaostával za očekáváním i výkon rozhodčích, kteří chybovali při méně důležitějších situací, o to ale častěji. Aalborg se v průběhu poločasu osměloval, ale kámenem úrazu se stávaly centry, které se často nedostaly ani do vápna. Když už se odcentrovat poštěstilo, míč si stáhl brankář Given. Nejzajímavější střely tak přišly až dvě minuty před koncem první půle. Nejprve se jednou kličkou dostal do vápna Robinho a z velkého úhlu se snažil překvapit brankáře na bližší tyči, který si ji však pohlídal. Po následném rohu kroutil z třiadvaceti metrů svůj pokus Zabaleta, ale přeci jen ještě nějaký kus k úspěchu scházel.

Hned v páté minutě druhé půle mohl skóre otevřít Evans, který dostal přesnou přihrávku za obranu od Irelanda. Jenže to by z dvanácti metrů nesměl pálit dvanáct metrů mimo branku. V největší šanci Aalborgu se o chvíli později objevil Caca, který po sklepnutém centru střílel z vápna jen centimetry vedle levé tyče Givenovy svatyně. Po hodině hry měla svitnout naděje pro dánský klub, místo toho přišla první velká chyba rozhodčích. Garrido ve vápně skluzem odzbrojil útočícího Johanssona, který si míč chytře předsunul a hráč Manchesteru celkem jasně trefil jeho pravou nohu. Místo penalty tak přišla pouze žlutá karta za přílišné protesty pro Risgarda.

Dánové nutně potřebovali vstřelit gól, který by je vrátil do hry o postup a podle toho také vypadal obraz hry. Šestnáct minut před koncem už dokonce vylétlo několik rukou nad hlavu při střele Johanssona, který po chytrých kombinacích střílel z patnácti metrů. Bohužel pro něj byla jeho střela tečována chumlem hráčů na roh. Obrovskou šanci spálil Shelton, když dostal nádherný pas za obranu a skákající míč napálil na malém vápně pouze do ruky Givena.

Na druhé straně tak mohl rozhodnout Robinho, který se po rohu dostal ke střele z pár kroků, nicméně orazítkoval pouze břevno bezmocného Zazy. K další střele z malého vápna se dostal Evans, pálil však pouze do připravených rukavic brankáře. A tak, pět minut před koncem řádné hrací doby, přišla přeci jen jiskřička naděje pro domácí. Centrovaný míč z rohu se dostal k Sheltonovi, který si míč zpracoval rukou, což uniklo i několika obráncům, a pohotovou tvrdou střelou k bližší tyči skóroval.

Následně přišla 90. minuta, další rohový kop, další ruka, tentokráte Cheda Evanse. Toho si všimli hráči a hlavně také rozhodčí. Penaltu pak střelou doprostřed branky proměnil Jakobsen a rozjásal tak celý stadion - posunul svůj tým do prodloužení. To ovšem nabídlo hodně nudnou podívanou. Citizens první poločas byli mírně aktivnější, ale za celou půlhodinu nic zajímavého nenabídli. Stejně jako jejich nejspíše na chvíli uspokojený soupeř.

Přišlo tak na penalty. První dvě série přešli střelci po dobře kopnutých penaltách se skórem 2:2. Třetí sérii pak začal kapitán domácích Augustinussen a Given si připsal první dobrý zákrok. Když si v následující sérii šáhl na Dunnovu střelu Zaza sáhl, a přesto nedokázal gólu zabránit, musel proměnit Shelton, střelec prvního gólu utkání. Jenže penaltu kopl do naprosto stejného místa jako jeho neúspěšný spoluhráč a Manchester City tak nakonec postup vybojoval.

Více informací k zápasu

SC Braga - Paris Saint-Germain 0:1

19.03.2009 21:30

Góly: 81. Guillaume Hoarau

První zápas: 0:0, postupuje Paris Saint-Germain

Jediná branka rozhodla dvojzápas mezi Bragou a Paris St. Germain. Po bezgólovém prvním utkání rozhodl o postupu Francouzů do čtvrtfinále střídající kanonýr Guillaume Hoarau.

Paříž tak doplnila v další fázi Marseille, která také překonala nástrahy osmifinále Poháru UEFA. Braga může litovat nevyužitých šancí z obou zápasů.

Portugalci začali stejně jako v úvodním utkání lépe a hostující brankář Landreau byl od začátku v permanenci. Na úvod si poradil s nebezpečnými pokusy Cesara a Silvy.

Braga byla celý poločas lepším týmem a trpělivou hrou se snažila bušit do obrany soupeře. Další šance měli z přímého kopu Aguiar a Renteria, který to zkoušel hezky z voleje.

Hosté se dlouho nemohli dostat ke kloudné akci. Jenom jednou dokázal obráncům Bragy utéct Kežman, jehož zastavil nedovoleně Leone. Ke svému velkému štěstí uviděl od rozhodčího jen žlutou kartu.

Obrany vládly i po přestávce a bylo čím dál pravděpodobnější, že rozhodne jediný gól. Pařížané věřili, že jim vyjde některý brejk. Pokud by skórovali, pravidlo o brankách na soupeřově hřišti by je hodně přiblížilo čtvrtfinále.

Ve druhé půli už tlak Bragy ustával a ani jeden z brankářů neměl mnoho práce. Osud utkání vzal do svých rukou v 80. minutě Guillaume Hoarau. Ten vystřídal Kežmana a už po čtyřech minutách na hřišti uklidil hlavou do sítě přímý kop Chantoma.

K rozhodující brance notně přispěl domácí gólman Eduardo, který netrefil centr, a Hoarau už měl velice jednoduchou úlohu.

Domácí se ještě pokusili poprat o postup, ale museli by dát dvě branky. Neuspěli ani jednou. Aguiar poslal svůj přímý kop těsně nad břevno, poslední šanci Cesara zneškodnil skvělým zákrokem Landeau.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (226)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udine- perfektně!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hlavně musí vyhrát Braga!:)

Reagovat
$dolar$

At zije Ukrajina At umre Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys fakt nekdy mel vic premejslet nez neco napises

Reagovat
Tsigi

Být Ukrajincem jako dolar, tak bych měl nejspíš podobný názor

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

dolare,zas brzdi...

Reagovat
smazaný uživatel

ses debil...kdybys byl normalni,tak tohle nemuzes napsat.jinak gratulace ukr.tymum

Reagovat
božský John

on je vlastně úkáčko,takže to svym způsobem chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem taky ukacko a nechapu to....

Reagovat
božský John

já ze 1/4 taky..

Reagovat
$dolar$

Tak potom je mi te lito

Reagovat
smazaný uživatel

ses trouba,zbytecne rozdmychavas nenavist mezi ruskomluvicimi a ukrajinskomluvicimi obcany ukrajiny.mam spoustu kamosu ze zapadni ukrajiny hodne krat jsem tam byl.a mezi normalnimi lidmi zadny konflikty nejsou,to vymejslej jen vypatlani nacionaliste.jsem prece vsichni slovani...

Reagovat
božský John

A abych něco přidal z ruskýho tábora,tak rusákům jsou ukrajinci někde hluboko u konečníku...

Reagovat
smazaný uživatel

aby ne, když jsou to světoví velikáni

Reagovat
božský John

Tak to jsou jenom Moskvani,to jsou fakt burani..ale když sme vyjeli do menších měst..Orel,Jaroslavl(asi 500 000 lidí) tak tam jsou lidi fajn..milí,v pohodě...To je jenom zažitá myšlenka že rusáci sou světoví velikáni..to jsou jenom Moskvani...

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu, ale ne jenom Moskvane, i v okolik jsou namysleni. Ale napriklad Petrohrad je krasne mesto a i lidi jsou tam skvely

Reagovat
božský John

Tak v Pítěru si to tolik nepamatuju...ale lidi mimo okres Moskva jsou fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

V Piteru jsou lidi naprosto uchvatny, s ceskem nesrovnatelny

Reagovat
božský John

dobře,tak když to říkáš,tak Ti to budu věřit:)...ale třeba v tý Jaroslvavli a vůbec na celý Kostromě jsou lidi úchvatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim svejm ocim

Reagovat
$dolar$

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu druhou vetu ani nemuzu uverit ze si napsal ty.

Reagovat
$dolar$

Piter je snad jediny opozicni mesto jak Moskve tak vlade. Jediny mesto kde dovoluji ( vice mene) demonstrace. Jediny mesto ktery stoji za Kasparovem A lidi jsou fajn

PS: To ze nemusim Zenit je zpusobeno tim , jak si ziskal slavu a kupu novych fanousku, coz je mi jaksi proti srsti. Do ty doby nikdo Zenit neresil, ale jak vyhrali tak jsou hned jedny z nejelpsich

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea ne?

Reagovat
$dolar$

No je to podobny, ale Chelsea je alespon z top ligy, ale o Ruske lize nikdo pred vitezstvim Zenitu netvrdil ze je jedna z nejelspich , ale po vitezstvi ano

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tě, ale to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

No, co ti na tohle rict... jestli sou takovy co to tvrdi na zaklade tohohle, tak si muzes rict, ze jsou hloupi a dal to neresit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mi taky osobne dost vadi.... kdyz se tu po finale Superpoharu objevovaly hromadny vyblitky typu "Zenit4ever", od lidi ktery sem predtim ani potom nikdy nevidel po Zenitu ani hlesnout. Neboj, sam bych se poblil, kdyby se na nej nabalili pseudofanousci jako Chelsea a podobne....

... ale rozhodne se si nemyslim, ze by takovi fanousci byli, rek bych ze skoro zadny Holt akorat jsou lidi co jim to prejou, protoze predvadeli opravdu sympatickej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já se nebavím o občanech...

Reagovat
božský John

Tak v tom případě to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Rusko je světová velmoc, tak jim Ukrajina u prdele fakt je...

Reagovat
božský John

Jo ták...no to je pravda...

Reagovat
$dolar$

A ja si rikam jak muze mit PR tolik volicu, uz to chapu, na to Vychode opravdu ziji jenom blbove

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses debil..konec sasku.bydlel si nekdy na ukrajine?urcite ne,tak drz hubu

Reagovat
$dolar$

Prosimte zaprve ja nevim proc sem pletes problemy mezi ukrajinskomluvicimi obcany ukrajiny a rusky. Ja jsem psal jen o nenavisti k rusum.

A muj vztah k rusko mluvicim obcanum Ukrajiny? Neuznavam je. Co je to za lidi co nemaji radi ani svuj vlastni jazyk, navic jak je vidno tak to ze jsou neskutecne tupy je opravdu pravda

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne tupy?tak ty jsi bavic...je videt ze toho vis malo o ukrajine a vubec o jazyku..cistou ukrajinstinou se mluvi je v par oblastech ve stredni ukrajine,na podkarpatsky rusi je to smisenej jazyk,ktery obsahuje i jine jazyky..v kijeve na pul rusky na pul ukrajinsky...a na vychode rusky.kdyz si myslis,ze jsem tupej prosim...ja umim alespon vse normalne vysvetlit a ne jako ty...

Reagovat
$dolar$

Ja nevim komu tady cpes ty lzi, kteryma vas krmi na Vychode? Tady to stejne nikoho nezajima a ja vim jak to opravdu je. Tak bud si to opravdu milne myslis a nebo se snazis mast. Cela zapadni Ukrajina mluvi Ukrajinsky, Stredni taky, v Kyjeve ze 70 procent taky. Vychod Nemit rad svou vlastni rec

Reagovat
smazaný uživatel

debile,to neni cista ukrajinstina na podkarpatsky rusi:se jich zeptej sam,ti to radi reknou...v kyjeve se nemluvi ze 70 procent,ja tam bejvam kazdej rok.a co to tady pisu,tak vim protoze ti ty trotle jeste jednou opakuju,ze odtud znam lidi a bejvam tam.

Reagovat
$dolar$

Jen si nadavej tupane a dal hltej ty lzi od Janukovice

PS: to ze se mluvi dialektem je normalni pro kazdou zemi

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze se stejne nedomluvime.zadny lzi od janukovice nehltam,pze me nezajima jenom ti pisu co vim sam.to neni ledajaky dialekt,je to dost odlisny,ti rikam zjisti si to,zajed si treba do uzgorodu ci do chustu a tam se poptej az tam budes,.nevim kdo ti rek ze nemame radi ukrajinstinu,jenom jsme proaste od narozeni zvykli mliuvit rusky.

Reagovat
$dolar$

V Uzhorodu jsem byl a dobre vim jak tam lidi mluvi, je to proste dialekt. Navic mam i tady jednu kamaradku , ktera je primo z Uzhorodu, takze vim o cem mluvim.

K te druhe veci, je to tak , tobe to za vinu nedavam, jen mi prijde divny nemluvit svym jazykem a je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tem huhnajicim ukrajincum vzdycky skoro nic nerozumim at jsou odkudkoliv .... vzdycky si rikam, proc ta rustina je takova divna

Reagovat
$dolar$

Je to daleko hezci jazyk Ne uprimne Rustina jako jazyk mi nevadi, rad si ho poslechnu v pisnickach a podobne, ale vadi mi ze Rusky mluvi vychodni Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

jak chces kazdej ma svuj nazor...vy zas na zapade poslouchate rusky pisnicky a mate je celkem radi.nevim jak ty...ja mam tady tak kamose z uzhorodu,mas pravdu je to dialekt,ale na vychodni ukrajine to taky neni sto procentni rustina jak treba v moskve,tak cus

Reagovat
$dolar$

Ja nic proti ruskym pisnickam nemam, mam je rad Ale jak pisu vyse, kazdej narod by mel mit svoji hrdost a svuj vlastni jazyk a vadi mi ze vychod na to sere a mluvi rusky

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dotaz fandis v uefe donecku?ja treba famdim vsem ukr.tymum i lvovu bych fandil,kdyby tam byl

Reagovat
$dolar$

samozrejme ze fandim, protoze zastupuje celou zemi

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak jednoduché, ja si myslíš, to je problém, který se bude řešit ještě hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to tak zustane,me to osobne nevadi umim oba jazyky,ale rustinu radsi.....

Reagovat
$dolar$

Opravdu si nemyslim ze je to jednoduchy, jen si myslim ze je to smutny

Reagovat
irik

Ukrajinci jsou asi tak stejný "národ" jako rakušané ...

Reagovat
Arbiter

Kapl jsi na to to je to samé jako o švýcarech tvrdit, že nejsou hrdí na svůj národ jen kvůli tomu, že každá část má svůj jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Podkoní a žák

Reagovat
herbage

Dolare, chováš se jako malej fracek, yurock má narozdíl od tebe všech 5 pohromadě

Reagovat
$dolar$

Herbage docela se snizujes obhajovat trotla, kterej jenom nadava a jeste k tomu lze Ale proti gustu zadny disputat. Jen si nekdy na Ukrajinu zajed a pak neco pis

Reagovat
herbage

Ty jsi vážně číslo, začneš tu mlít kecy typu smrt Rusku a čekáš, že se k tobě budou lidi chovat vstřícně? Píšeš jak je Yurock zaslepenej, jak má vymytý mozek propagandou, ale všem je jasné, že jediný kdo absolvoval lobotomii jsi ty. Yurock narozdíl od tebe tam jezdí každý rok a nespoléhá jen na nějaký fašistický weby jako ty. Nepíše nic o Janukovičovi, ani o Rusku, že by ho miloval, ale zkrátka bere věci tak jak jsou a nezazlívá lidem, kteří odmala mluví Rusky, že neumí Ukrajinsky. Ať si každý udělá obrázek sám, ale samotným prvním komentářem jses jasně zdiskreditoval

Reagovat
$dolar$

Ach jo ty jsi komik. Byl by sam proti sobe kdyby kritizoval rusko mluvici Ukrajince Ja zadne weby nectu, takze z toho nemusis mit strach. Je mi opravdu k smichu jak clovek, jako ty, kterej v zivote neco podobnyho jako je na Ukrajine nezazil se nekoho zastava

A smrt Rusku? Kdyby ti zabilo prarodice tak jim prej zivot

Reagovat
smazaný uživatel

smrt celému národu, kvůli pár jednotlivcům Vem si prášek, nebo se jdi léčit

Reagovat
$dolar$

Ne, ja nepreju smrt narodu ja preju smrt te zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, smrt celé zemi, kvůli pár jednotlivcům Vem si prášek, nebo se jdi léčit

Reagovat
$dolar$

Par jednotlivcum? A ktery jednotlivce mas na mysli?

Reagovat
Tomanatura

Můj fotr je na 12 let v base kvůli jednomu politikovi. To mám všude psát "smrt všem politickům na světě"?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak absurdní...

Reagovat
herbage

Aha Takže smrt Německu, protože nás před 70lety obsadili? Řídit se všichni tvojí logikou, tak je lidstvo dávno po smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Kolika zemím by museli Afričané přát smrt...

Reagovat
$dolar$

Ale proc to berete tak doslovne? To mam opravdu za kazdy prispevek psat - neberte to tak vazne? Snad vis jak a kdy co pisu , tak snad chapes ze to nemyslim uplne doslovne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tě máme brát jako vyjímku a kdykoliv se tady objeví neěco ve smyslu ,,celé Rusko do plynu", říct si : ,, jo to je dolar, nechme ho být, on rasista být může"?

Reagovat
$dolar$

Prosimte kdyz nekdo ze Slavistu napise smrt Sparte, to si vazne myslis ze si preji aby pochcipali vsichni hraci a fanousci Sparty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnášenlivost mezi kluby se jaksi bere, ale když někdo napíše něco rasistického a pak si to ještě obhajuje tak to už fakt ně. Jinak na tohle téma už se s tebou nehodlám bavit, musím jít, + určitě by sis vymyslel pár podobně absurdních argumentů, takže by to nikam nevedlo...

Reagovat
$dolar$

A Slovensko x Madarsko ti nic nerika?

Jdi , ja to opravdu nemam chut rozebirat .

Reagovat
Arbiter

kdyby ti nějaký vrah z ČR zabil někoho blizkého tak bys říkal: sprt ČR??

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

dolar ty si z Ukrajiny???..lebo ja tiez

Reagovat
$dolar$

Ja ze 49 procent Narodil jsem se v Cechach, ale mamku mam Ukrajinku a jezdim tam kazdy rok

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to sme na tom podobne...moja mama je tiez z UA, lenze ja som sa tam aj narodil a zil som tam 3 a pol roka..potom sme sa prestahovali na SVK..otec je odtialto..ale som rad ze zijem tu ..bol som tam teraz v januari, ale strasny bordel tam je

Reagovat
$dolar$

Nemuzu jinak nez souhlasit, nikdo si nedokaze predstavit jakej brodel tam je. Je mi z toho vzdycky smutno. Clovek si rika, ze si ani ta nova generace lepsi zemi nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda..ja som tam stravil prve roky svojho zivota, takze si na to obdobie moc ani nepamatam, odvtedy som tam bol len 2krat..pred 11 rokmi na prazdninach a teraz v januari som tam bol odviezt mamu k rodine co tam mame..oni maju teraz prist k nam cez leto ..ale co som mal moznost vidiet to mesto, ja som bol len v Užhorode, no ale aj tak mi stacilo co som videl ..a kde si to bol na tych prazdninach tam?...my mame rodinu pri meste Ivano-Frankivsk..to je asi tak 250 km od SVK hranic

Reagovat
$dolar$

To je hezky mesto Ja mam prarodice u Lvova par kilometru

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci je hezke, ja som tam bol naposledy pred 11 rokmi, teraz som bol len v Užhorode, odviezt mamu, dalej som si netrufal ist, kedze su tam rozdrbane cesty ..mozno v lete tam behnem..som zvedavy co sa tam zmenilo, ale co mi mama vravela ked sa vratila teraz cez vikend odtial, tak je to tam biedne..ludia nemaju love, platy su strasne male..proste je tam bordel a asi sa to v najblizsej dobe ani nezmeni

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu a silnice tam to je kapitola sama pro sebe a jak pises ani ja nevidim ze by se to melo zlepsit Ale zajet si tam, par dni tam pobud a treba se ti neco zalibi

Reagovat
smazaný uživatel

no urcite tam zajdem niekedy..v lete planujeme ze tam behneme potom, oni pridu k nam a potom behneme na otocku aj my k nim..ale tak je o tam vraj celkom pekne..aj otec mi vravel ze prirodu tam maju peknu..a este mi potom rozpraval pribehy co tam zazil..to este volakedy koncom 80. rokov ked tam doniesol banany mojim bratrancom a oni ich jedli so supami ..tak co no, nepoznali to moc..taky tovar sa tam tazko dal dostat vtedy

Reagovat
$dolar$

Moje mamka mi vypravela, ze kdyz byla mala , tak mela nejvetsi radost kdyz dostali zvykacku- Wrigley Spearment

Reagovat
smazaný uživatel

no sak to..oni tam take veci nepoznali..sak otec tam nosil plno veci z ČSSR v tej dobe..co uz, mali to tam tvrdsie nez tu

Reagovat
smazaný uživatel

a ked vravis o tej generacii co si lepsiu krajinu nezasluzi, tak s tebou suhlasim..oni sa tam ani nestaraju o to aby sa mali lepsie, im je to proste ako keby jedno..furt ziju podla stareho systemu..proste je to iny narod a inak to tam asi beru..su spokojní s tym ako ziju teraz..no pokial nespravia nejake reformy ci nieco podobne vramci celej Ukrajiny, tak to tam ostane velmi dlho takto..ako ja sa za to nehanbim ze som poloUkrajinec, ale tak sem tam rozmyslam nad tym cim by som sa stal tam keby tam ostanem

Reagovat
$dolar$

Tohle bych podepsal. Taky se nestydim ze jsem ´´polo´´ , ale jsem rad ze ziju tady

Reagovat
smazaný uživatel

este ze sme sa dostali sem

Reagovat
Arbiter

Tak jak můžeš něco tvrdit, když jsi ani v jedné zemi nežil?

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, nezil som tam dlho..ale stacilo mi vidiet tu krajinu par hodin co som tam stravil naposledy..a potom z rozpravania..ved sama mama, ktora odtial pochadza a teraz tam bola cely februar, mi dost porozpravala ako to tam vyzera momentalne

Reagovat
Arbiter

no já spíš reagoval na dolara,ale vpoho já jsem tam žil deset let (ne na UK) a není to tam tak špatné, jak se povídá

Reagovat
Lorcan

úkáčko jako Univerzita Karlova?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jako United Kingdom

Reagovat
Arne

Reagovat
Arbiter

Jsi mimo chlope

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Udine a do Donecku!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, aspoň jeden ruský tím mohol ísť ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Doneck i CSKA se potkali moc brzy... je to škoda. Jeden musel z kola ven a je to CSKA.... nedá se nic dělat. Doneck si postup asi zaslouzil. Udine muze dekovat zaveru prvniho zapasu, ale pro Italii je dobre, ze jde dál. Mam z toho radost. jinak k §dolar§ : seš magor

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace doneck a kyjev,myslim,ze jeden z techto tymu si zahraje finale poharu...skoda toho zenitu....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, Kyjev na finále nemá. Doneck má šance vyšší... tím ale neříkám, že se tam dostane. (mě by se líbilo finále: Braga - Udinese (2:1pp). To je jen taková fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

me zas doneck-udine...

Reagovat
smazaný uživatel

Udine výborně I když hra nic moc (viděl jsem to jen asi do 60 minuty)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten blackout, totalne tragickej vykon a druhej gol v posledni minute stal Zenit postup

Doma sme zaspali s pripravou travniku a ani na tom prisernym povrchu nepralo stesticko... kdyz v desaty minute rozhodci nefounkne penaltu a cervenou, kdyz obrance Udine vyrazi mic rukou z brankovy cary - tak co k tomu dodat

V zaveru uz na to Zenit nemel, spatnej vykon alespon podpora na stadionu byla tentokrat fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ruský týmy ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese to vyloženě přeju, nejpodceňovanější it. tým v pohárech a bijou se jak lvi.

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt té vymyšlené penalty, díky které dali na 2-0, by ani nepostoupili

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi fakt, ale i tak jim to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyt ty upreny penalty Zenitu a cerveny karte Udine, tak uz vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, nemám rád nezasloužené vítězství, ikdyž je to můj oblíbený tým. Píšu si k Udinese mínus.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit byl ve dvojzapase horsim tymem a nemuzu rict ani popel. Ale tahle drobnost mi v tom precejenom vadi

Reagovat
smazaný uživatel

No UDINESE perfektne !! Dúfam že až do finále ! Super

Reagovat
smazaný uživatel

az na ten Zenit je to supr :)

doufam este, ze hamburgerove porazi galatasary. nezebych to milanovi nepral, ale turky proste ne!

www.fluky.eu - netradicni nakupovani

Reagovat
smazaný uživatel

Od Zenitu a CSKA sem teda čekal že se dostanou dál...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mi vypad charkov ale budu držet palce dynamu a šachťoru

Reagovat
smazaný uživatel

jezis maria..sak ten Hamburg nic nehra

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburk není schopnej po odchodu Van der Vaarta hrát stabilně dobře. . De Jong je taky pryč a náhrady prostě nepřišly (rovnocenný...). Sem zvědavej, jestli koupí na místo Oliče Mandžukiče (tenhle tyden dal hattrick, je to super hrac). Pokud tohodle hráče nepřivedou, tým z AOL Arény už mi nebude nikdy moc blízký....

Reagovat
smazaný uživatel

no Mandžukiče by som rad uvidel v Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

V Hamburku to má lehčí s komunikací a přeci jen tam už má "chorvatskou cestičku". Schalke má mladýho Fanfána tulipána

Reagovat
smazaný uživatel

ten tulipan im coskoro zvadne ...Kuranyi mal radsej odist do toho Lokomotivu za tych horibilnych milion euro

Reagovat
smazaný uživatel

Kuranyi pro mě nikdy nebyl špičkovej hráč, poněvadž má v sobě krev turka (bez urážky) a prostě jeho chování i výkony sou hodně kolísavý... Schalke potřebuje novou osu týmu. Bordon i Westermann pomalu ztrácejí rychlost, Rafinha je jistota, Rakitič má před sebou slibnou karieru, ale v ofenzívě se mi nelíbí ani Asamoah ani Kuranyi, tady bych rád viděl pravou německou krev typu: Podolski - Hanke nebo tak nějak... Schalke mi vůbec přijde takový ne.německý muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

on je Turek? dyt jeho mamka je Nemka-Madarka, narodil se v Brazilii a otec je z Panamy

Reagovat
božský John

69. pro tohle číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hery Kjůvl s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Bože kolik existuje s prominutím čuráků, co to musí ventilovat na fotbalové stránce svůj vztah k Rusku, ať už to byl v preview UEFY ten blbeček tomator, nebo tady dolar...

K dnešnímu našemu výkonu se vyjadřovat nebudu, snad jen pochválen buď Igore

Reagovat
smazaný uživatel

do p**** CSKA vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda CSKA jsem to strašně přál... Tak teď budu přát ukrajincům

Reagovat
smazaný uživatel

vy děláte tady kdyby Zenitu pískl penaltu,kdyby nepískl v Udine pro Udine.To je kdyby to já my můžeme říkat zase na italské mužstva kdyby Vucinic nekopl penaltu jak žebrák AS šlo dál,kdyby Inter na místo dvou tyčí na OT dal 2 goly,kdyby Juve nedostalo červenou,kdyby sme nedostali anglány.To je vše kdyby,já prost ěviděl zápas na Udine kde Udine bylo dá s eříct o dost lepší a dnes sem viděl utkání od 60 minuty a Udine mělo zase 4 veliké šance.Co sme ve dvojzápase viděl zasloužilo si postup.Na kdyby se nehraje,taky si chceme italové užít trošku radosti,když letos sme měli spíše více smůli než štěstí viz Fiorentina a dlaší už zmiňované případy.Tak nám to přejte.Jinak na ZDF jde Galatasaray kterej vede 1:0 golem z penalty kterou zařídil Baroš.A Bary hraje slušnej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm.... pises "VY" kdyz mluvis stejne ke mne a nez neco napises, precti si vsechno co pisu:

Kerzak0v

19.03.2009 21:24

Zenit byl ve dvojzapase horsim tymem a nemuzu rict ani popel. Ale tahle drobnost mi v tom precejenom vadi

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jeden prispevek pro tebe:

Aranea

19.03.2009 20:42

Udine výborně I když hra nic moc (viděl jsem to jen asi do 60 minuty)

Reagovat
smazaný uživatel

četl sem to vymlouval ses na rozhodčí.Pas ses chtěl udělal dobrým žes napsal že Udien bylo v dvozápse lepším týmem.Ale sere tě to a napsal si minimálně 2 přísoěvky kde hovoříš o tom jak rozhodší ovlivnil zápas,tak ovlinil a co ale nemusíš to psát několikrát.Už mě to fakt vadí jak si pořád na něco stěžuješ.Už jak se stebou hádal mylsím dolar teď se mě nechcou číst komentáře nazpět o tom že Zenit prakticky převálcoval herně všechny krom zápasu na Udine a zápasu s Realem.Ty říkáš že je důležitá hra,přitom důležitější je jasně výsledek a neviděl bych že by Zenit hrál nějak oslnivej fotbal třeba s Juve,já bych řekl že hrál spíš naivní fotbal.Ale ne kdyby Zenit postoupil ze skupiny LM a po horší hře tak ty by si určitě svoje prohlášení otočil na:Hraje se na body a ne na krásu.Ty si jeden z těch kteří si upravují slova zrovna ta jak se ti to hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za vylev proti mne? Je v tom neco osobniho, nebo co? Jinak tenhle prispevek opravdu nechapu ...... akorat sem konstatoval, ze dvojzapas ovlivnily dva dost sporny momenty (resp. jeden spornej v Udine a jeden jednoznacnej v Petrohrade) v neprospech Zenitu - nic vic. Udine bylo v tom porovnani lepsim muzstvem a postoupilo zaslouzene. Jedinej kdo tu obraci slova jak se hodi tobe ses ty - kdyz i naprosto jasnou vetu "Udine postoupilo zaslouzene" obratis tak, ze sem ji vlastne tak vubec nemyslel.

"Už mě to fakt vadí jak si pořád na něco stěžuješ." .... touhle vetou si myslel prosimte co? Na co si kde stezujes? Jestli myslis tu diskusi tady nekde o vysledcich Zenitu v lize, tak si to vsechno precti jeste jednou - na nic si nestezuju ani se nevymlouvam.

Ano, pro me je dulezitejsi hra. Ja nejsem priposranej fanousek Chelsea a podobne, co by nejradsi mel v muzstvu vsechny hvezdy sveta a vyhraval kazdej rok ligu mistru. Vis, Zenitu fandim uz nekolik let, sleduju ho od malicka kdy sem si zamiloval ten exotickej "zaplivanej" vychod, dobrodruzstvi a hlavne to samotny nadherny mesto. S tim i tenkrat neznamej skromnej, prumernej a hrozne hrdej klub. Mesto s uzasnejma lidma, vybornejma fanouskama a pozdeji i vytecnejma ultras. Muzstvo jenom z vlastnich sil hrajici krasnej fotbal, ktery se VLASTNIMA SILAMA (ano, je to bohatej klub, ale kdyz se kouknes jaci hraci vyhrali UEFU, byli to skoro vsechno vlastni odchovanci, nebo hraci vypiplani z obycejnejch fotbalistu) dostal az skoro mezi elitu fotbalovy Evropy a i tam dokazal hrat libivej (ikdyz samozrejme ne vzdy a ne s kazdym souperem) a sympatickej fotbal. Ziskal si za to i hodne priznivcu a spoustu prejicich fanousku. Necim jinym, nez tisici trofejema, koupenejma hvezdama atd..... a za to jsem na muzstvo OHROME hrdej a strasne si toho co dokazalo vazim.

Kdyz pak nektery lidi (frustrovany z toho ze "ty rusaci" maj kvuli UEFE a tim jakej fotbal ukazovali spoustu fanousku - a sami to priznali, jak Dolar, tak ten dotycnej co se o tom se mnou bavil tady) jenom kvuli uspechum a vlne sympatizantu shazujou Zenit, tak promin ze klub branim.... Na nic se nevymlouvam, nehonim se za uspechama - chci aby Zenit dustojne reprezentoval, byl sam sebou a nezblaznim se z vypadnuti, proher a podobne. Tak mi takovy veci nepredhazuj a necpi mi do pusy neco co sem nikdy nerek

Reagovat
smazaný uživatel

A to, ze Zenit herne valcoval vsechny krome Udine a zapasu s Realem sem NIKDY nenapsal, prekrucujes moje slova. Napsal sem, ze letos Zenit predved dva uplne tragicky vykony a to ten s Udine a na Realu. Nevim kde si z toho vycet, ze ostatni valcoval

Mne spis tvoje vylevy prijdou ve stylu "podle sebe soudim tebe". Klidne se placej po zadech za to jak ten a ten vyhrava jednu trofej za druhou - pro me o tomhle fotbal absolutne neni a fakt se nemusim vymlouvat na body, prohry a ja nevim co vsechno. Co prosimte tebe tak neskutecne zere, ze si splodil to co si splodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem citován. Och, jaká slast

Každopádně ale na obhajobu Udine mohu jen říct, že i když nehrálo nic moc, klidně mohlo z několika výborných šancí rozhodnout ještě před poločasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť já viděl sestřihy i z první půle a kdyby tam dal Quagliarella tu hlavičku tak Udine mohlo klidně prohrávat 2:1 tím líp pro ně kdyby padli ty branky i v první půlce.Pač co sem viděl ze sestřihů tak zenit měl tak 2 velké šance.a kdyby je využil tak můžu říct že kdyby to využil Fabio. Ta penalty byla jasná ale,tak rozhodčí to neviděl asik mu tam zorvna stál ve váýhledu hráč,prostě tohle se stává.A jasný Zenit měl asik tlak první půlku kterou sem neviděl,ale tak kdo by netlačil když prohrává 0:2 a musí dát 3 branky na postup.Udine se dobře bránilo.A sem rád že aspoň jeden tým nás zastupuje v evropě.když sme měli letso tolik smůly.

Reagovat
smazaný uživatel

sory blbě sem si tě přečetl,samozřejmě máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

já vidlě zápas od 60 minuty a Udine bylo lepší.Vidlě sm eod te doby 4 tutové nebo dost velké šance.neřekl bych že Udien bylo horší.Ale jo no neviděl sme první půlku

Reagovat
smazaný uživatel

A Baros uz sam dava gola

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné jakou chytl formu....

Reagovat
Staenly10

Jen tak dál .

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro herbage

Reagovat
smazaný uživatel

smůla,nezaslouží si

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouží, jestli má diskutovat s takovým ocáskem jak je dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouží... Už právě proto,že se s ním snaží diskutovat...To je jako diskuze se Scolarim...

Reagovat
smazaný uživatel

je čas udělat Hamburku pá pá

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Staenly10

To,že vyrovnali je kvůli tobě

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

njn, na to se rika nerikej hop dokud jsi nepreskocil...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Fernandinho, to je poklad Šachtaru, o něm ještě hodně uslyšíme. Konec konců celá brazilská kolonie v Doněcku stojí zato.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře se tam jeví Ilsinho, hlavně ta jeho univerzálnost je neuvěřitelné

Reagovat
$dolar$

Cekalo se od nej vic

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád může rozkvést, navíc už tak je ceněný: kdo dokáže hrát oba kraje a středového záložníka...

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu, a hlavne tam hraje uz hodne dlouho Potom je tam Jadson, coz nikdy nebude nejvetsi hvezda, ale sve si odehraje Dal Willian, kterymu je 18 a z toho bude nahrada za Fernandinha

Shahtar ma vynikajici skauting

Reagovat
smazaný uživatel

Na východ chodí strašná spousta kvalitních Brazilců, scouting tam mají ruské a ukrajinské kluby fakt vymakaný a vyplácí se to.

Reagovat
smazaný uživatel

kez my bychom meli taky takovy

Reagovat
$dolar$

Ale oni k tomu maji i penize

Reagovat
smazaný uživatel

No jde o to, že oni mají vedle výborného scoutingu i velké peníze, na což Brazilci slyší, tam si totiž moc nevydělají.

Reagovat
smazaný uživatel

kez by byly penize

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilcům je jedno jestli hrajou v Polsku, Rusku nebo Estonsku, hlavně, že jsou prachy.

Reagovat
$dolar$

Wau jo Hamburg !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Guerrero

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bych nedělal z vypadnutí ruských klubů tragédii, tento rok toho nahráli do evropských pohárů dost.

Pro Zenit je to nevíc vysvobození, bojovat s takhle úzkým kádrem na dvou frontách, to by smrdělo průserem. Alespoň bude boj o titul v Premier Lize mnohem větší drama, ne jak minulý rok, kdy Rubin využil našlapaného programu Zenitu a problémů CSKA v první polovině soutěže, to už by se nemělo opakovat. Silnější podle mě bude Spartak a možná i Lokomotiv.

A nemůžu se zbavit dojmu, že rozhodčí byli proti CSKA a Zenitu. V Udinese nesmyslná penalta, která rozhodla, na Petrovskym se zase penalta pro Zenit nekopala. CSKA nebyl v Doněcku uznán gól a penalta pro domácí byla dosti sporná.

Ale mi to vůbec nevadí, rád jim odpustím z důvodů, které jsem už výše jmenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

no s tym zapasom Zenitu v ITA suhlasim, ten penaltovy zakrok nebol az taky zjavny..a co sa tyka ruskej ligy si myslim ze tento rok to bude boj o titul medzi Zenitom a CSKA..Rubin asi tazko obhaji titul, budu radi ak obsadia 4. miesto, aj ked vsetko je mozne..mozno sa nam rodi novy rusky "Lyon" ..myslim si ze pre Spartak a Lokomotiv, ktorí budu urcite chciet vyhrat konecne titul po dlhej dobe, to bude zas zbabrana sezona, aj ked maju silne kadre, no neverim im moc

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jako ma bejt ten Ruskej Lyon? ....to snad nemyslis vazne, o lize kde na titul vazne mysli kazdej rok takovejch 5 muzstev

Reagovat
smazaný uživatel

ve Francii taky myslí 5 můžstev na titul, alespoň na začátku, do konce to ale vždy dotáhne pouze Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku to do konce dotah Rubin, predtim Zenit, predtim CSKA, Loko.... porad tu podobnost nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

vo FRA je otazkou vzdy kazdu sezonu kto ohrozi Lyon???..a v Rusku je to zas kto ohrozi Moskvu???

Reagovat
smazaný uživatel

no sak ja viem ze je to tam furt vyrovnane, ja som to myslel len tak ironicky s tym Lyonom...myslel som tym Kazaň ..aj tak je to tam furt len o Moskve a v poslednych sezonach o Zenite..minula sezona bola vynimkou, kedze uspel Rubin..ale tento rok to bude pre Zenit alebo CSKA..a sprav si nejaku lepsiu stranku o Zenite ..je to 1 z mojich oblubenych klubov, tak by si zasluzil nejaku stranku aj pre priaznivcov z ČR, pripadne aj pre tych zo SVK

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelibi na tyhle? http://fczenit.blog.cz/

...a je jenom na vas ostatnich fanouscich, aby se stranka zlepsovala atd. Navstevujte, diskutujte, piste - casem muze bejt vic.

Reagovat
smazaný uživatel

no sak som na nej vcera bol a prezeral som si ju troska

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis... a co "lepsiho" bys tam chtel? Kazdej navrh uvitam

Reagovat
smazaný uživatel

Jakápak tragédie, pro mě je pohled na dnešní výsledky velmi potěšující Až na ten Aalborg...

Reagovat
$dolar$

Joooooooooooooooooooo HAMBRUUUUUUUURG

Reagovat
irik

Výborně Hamburg

Reagovat
irik

Olić roste pro Bayern .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ten uz Bayern davno presrostl

Reagovat
irik

Uvidíme v Allianz Areně .

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Martin Jol

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas s krásným koncem

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý obrat KSV, byl jsem rád, když se Gala dostalo do vedení, protože v té době bylo jasně lepší a HSV to nějak moc nešlo, ale po poločase se to zlepšilo a ukázali, že chtějí postoupit... teď už jenom doufám, že se po cestě do finále nevyflákají Brémy nebo HSV ve vzájemném souboji, ale že se dočkáme německého finále...

Reagovat
$dolar$

Ja bych si pral Shahtar - HSV

Reagovat
irik

Oba na to mají . Snad to HSV neodflákne kvůli lize, snad brzo pochopí, že nemají šanci .

Reagovat
smazaný uživatel

Jol to má takto: 1. liga ... 2. pohár DFB ... 3. pohár UEFA... takže ještě ten pohár DFB no...

Reagovat
$dolar$

Jo a doufam ze pamatujes na nasi sazku

Reagovat
smazaný uživatel

ta se vztahuje až k nové sezoně, kdy dorazí Olić ne?

Reagovat
$dolar$

Nn ta plati od doby te sazky po 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme si teda řekli nějak pozdě tak teda finále: Werder - HSV... vítěz => Werder

Reagovat
$dolar$

No tak rpo tebe to zase vypada lip v lize

Reagovat
smazaný uživatel

to ano... a ještě, že LM je za více bodů a že se DFB jak jsi říkal nepočítá

Reagovat
$dolar$

Je to tak

Reagovat
$dolar$

Musis mit trochu vyhodu, jinak bys do ty sazky nesel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát si už nepamatuju to bodování jak bylo, ale měl bych ho mít někde uložený

Reagovat
$dolar$

To ja taky ne Pod jakym clankem jsme to resili nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

něco HSV nebo něco Bayern - Olić ... nebo pak souhrn kola, kde hrál hsv- bayern nebo hertha - bayern...

- tak jsem to nenašel, ale myslím, že to bylo takto: LM - 50...UEFA - 40 ... BL - 30 ... ligový pohár - 10 (nebo 20)

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak jsem se podíval a našel jsem to hned napoprvé v článcích: http://www.eurofotbal.cz/clanky/bundesliga-souhrn-21-kola-78455/#forum ...

... Liga - 10 bodu, LM - 50 bodu, UEFA - 25bodu, ligovy pohar - 5 bodu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
jv

Bary dnes výbornej výkon jen škoda tý obrany gala

Reagovat
smazaný uživatel

nj, taky tam stál Harry Kewell

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo tak ani Galatasaray ani Zenit. :(

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes vypadli moje 2 kluby, ktore su mi celkom sympaticke ..Zenit i Gala su uz fuč, co uz..dufam ze Šachtar to dotiahne dost daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Galatasaray

Reagovat
smazaný uživatel

to Turky naučí, že se nesluší obracet zápasy za stavu 2:0

Reagovat
rufus

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Metalisk Charkhov zatím příjemným překvapením , nikdo je ani netipoval na postup ze skupiny, a už jsou takhle daleko... repsekt teda...

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, že postupuje Dynamo, no, ale stejně...

Reagovat
$dolar$

Ale vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si všiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo... takhle ted vypadaji webstranky přemožitelu

http://www.fcdynamo.kiev.ua/ua/

http://shakhtar.com/ua/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City to je trapas se divim ze jim to tam ten velkohuby mecenas trpi takova ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens

Reagovat
Counter

tak penalta v nastavení je docela smůla

Reagovat
Tomanatura

Smůla. Dva kluby, kterým jsem to přál nejvíc, mě dnes nevyšly. Což o Gala, s Harrym na stoperovi to byla jen otázka času, ale Cska Celý zápas absolutně nuloví Vagner-Dzagojev, celý tým podal otřesný výkon. Doněck byl v obou zápasech daleko lepší. Zaslouženě

A k Gala. Škoda. Velká škoda. Guerrero hrál fakt výborně i s Oličem. A tito dva ukázali, že se navyplácí prodávat Meiru. Jinak Baroš Až na ty nepochopitelné letecké eskapády

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, vypadne gala a cska, navic i braga, aspon ze vcera postoupila marseille. rozhodci nam ale opet dobre zaperlili, jako vzdy. vagner s dzagojevem , to sem fakt necekal, fernandinho baros hral fakt vyborne (sice teda silne simuluje), stara dobra forma z eura se zda byti zpet, holt ono se jinak hraje s kewellem a lincolnem nez s matejovskym a plasilem. guerrero , ten jeho druhej gol, to sem cumel...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

www.az.co.cz/forum/nabidka-vt2109.ht-ml

( aby se vám stránka zobrazila, tak si v adrese ve slově html smažte tu pomlčku, tak aby písmena html byla pohromadě)

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto TIPY prodava Miroslav Stříž, Merhautova 9, Cerna Pole - Brno

http://www.chudacek.estranky.cz/

zde znamy jako kastrol

nereagovat, je to magor..... dává tipy na zapas, jednomu napíše 1, druhému 0 a třetímu 2.

...................zde jeho fotografie:..............................

http://www.str-tv.at/lokales/wohlergehen/images/arzt/schwere%20akne.jpg

něco málo ze vzkazů:

http://img218.imagevenue.com/img.php?image=18381_BERN03_123_114lo.JPG

1.plno lidi(=VSICHNI) odtud je schopno podat reference ze jde o P O D V O D

UKAZUJE CIZI TIKETY

3.vydava se tu kazdou chvili pod jinym nickem, ty jsou zaBANovany z duvodu podvodneho porodeje tipu, kterym rika FIXEDY, jedna se 22 leteho chapce, ktery musel uteci z domova, kvuli zadluzenosti a neustalym problemum zpusebenych svym hloupym a naivnim jednanim

4.rekne vam ze fixedy bere od sveho znameho ktereho nezradi, ale to co bere = to co vam proda, tak zatim podle statistik vyslo dle ohlasu kupujicich cca 5-krat z 30-til

Reagovat
smazaný uživatel

cska mě zklamali galatasaray ztratili vyborne rozehrany zapas nevim jak to bylo vubec mozne a city si vybojoval postup jen se stestim aspon tak

Reagovat
scholes18

Aalborg skodaaaaaaa....

Reagovat
Lorcan

čtvrtfinále-postupy: City, Kyjev, Doněck, Udine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele