Nizozemská Eredivisie - souhrn 8. kola

30.09.2011, 21:54, aktualizováno 02.10.2011, 18:25
Komentáře a souhrny
Alkmaar odváží body z Venla a i po tomto kole bude na prvním místě. Druhý je Eindhoven, který v závěru udolal Nijmegen. Jinak se neděle nese ve znamení překvapení - Feyenoord doma podlehl Den Haagu, Twente jenom remizovalo s Excelsiorem a Ajax jede s prázdnou z Groningenu. V sobotu v atraktivním duelu Roda porazila Bredu, další branku si připsal Wilfried...

NEC Nijmegen - PSV Eindhoven 0:2

02.10.2011 16:30

Góly: 85. Zakaria Labyad, 87. Tim Matavž

PSV má slušnou formu a potvrdilo do i v Nijmegenu. Celek z Eindhovenu si na hřiště NEC přijel pro tři body a ty také získal, i když se na ně řádně natrápil.

Na první velkou šanci se čekalo do 16. minuty a domácí si museli hodně oddechnout, po pasu od Strootmana střílela další letní posila Wijnaldum a Babose zachránila tyč. Smůlu ovšem měli i hostitelé, po třiceti minutách hlavičkoval Van der Velden a jeho pokus olízl břevno.

Ve 35. minutě se musel činit Babos, obrovskou šanci měl Wijnaldum, maďarský brankář ovšem jeho tutovku skvěle zlikvidoval. Závěr první půle pak patřil NEC - nejprve do vápna nasprintoval Zeefuik a přinutil Isakssona k výbornému zákroku, pět minut před pauzou pak mířil nad Schone a v podobných místech skončila i rána Koolwijka.

Nijmegen hrál dobře i po změně stran a potvrdila to i střela Van der Veldena, kterou musel Isaksson vyrážet na roh. Následovaly dvě neproměněné šance NEC, v prvním případě se vytáhl Isaksson, v tom druhém odvracel míč až z brankové čáry Wijnaldum.

NEC své šance neproměnilo a nakonec za to i zaplatilo. V 85. minutě ztratil George míč, Wijnaldum předal Labyadovi a ten otevřel skóre. Svůj náskok si následně hosté ještě pojistili, rychlý brejk úspěšně zakončil Matavž.

Více informací k zápasu

FC Twente - SBV Excelsior 2:2

02.10.2011 14:30

Góly: 34. Ola John, 90. Luuk de Jong - 85. Darren Maatsen, 86. Darren Maatsen

Twente nezvládlo roli favorita a v domácím zápase klopýtlo proti poslednímu Excelsioru, uhrálo pouze remízu 2:2.

Utkání začalo lépe pro hostující celek. Ten se překvapivě tlačil do zakončení a během prvních minut byl mnohem více aktivní než domácí. První šance přišla také z kopaček Excelsioru. Do velké šance se dostal Edwin De Graaf, avšak proti jeho střele se položil bránící Douglas Franco a skóre se tak neměnilo.

Stav se změnil až ve 34. minutě, když si domácí John dvakrát vyměnil míč s Jankem a následnou střelou na zadní tyč překonal padajícího brankáře hostů. Domácí tak vedli a zdálo se, že druhý poločas již bude jen formalitou.

Druhý poločas ovšem začal velmi opatrně. Takřka nic nenabízel a zdálo se, že utkání skončí velmi hubeným vítězstvím Twente. Exlcelsior však ke konci značně přidal na aktivitě a utkání hodně zdramatizoval. První velký šok přišel v běžící 85. minutě, když Maatsen vysprintoval proti domácí obraně a prošel ji jako nůž máslem. Následná střela z výborné pozice znamenala snadné srovnání.

Netrvalo však dlouho a na stadionu v Enschede se zastavil život. Maatsen podruhé utekl všem svým pronásledovatelům a podruhé přesně zavěsil. Hostující celek ze dna tabulky tak náhle vedl 2:1 a do konec utkání zbývali necelé čtyři minuty.

Twente se tak dostalo pod velký tlak a každý míč směřoval do pokutového území. Tlak domácích vzrůstal a bylo jen otázkou času, kdy rozhodčí odpíská konec. Poté přilétl další centr do pokutového území, ve kterém se nejlépe zorientoval De Jong a šikovnou hlavičkou srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - ADO Den Haag 0:3

02.10.2011 14:30

Góly: 15. John Verhoek, 45. Wesley Verhoek, 53. Tjarron Chery

Feyenoord zvládl vstup do sezony a na další tři body si brousil zuby před duelem s Den Haagem. Ovšem tvrdě narazil, svěřenci Ronalda Koemana nezvládli roli favorita a doma podlehli 0:3.

Ráz utkání určila už 15. minuta, Dani Fernandez udělal chybu při malé domů na Muldera, u míče byl nejrychleji John Verhoek a svou třetí brankou v sezoně otevřel skóre - 0:1.

Feyenoord se snažil o rychlé vyrovnání, po Cabralově pokusu musel zasahovat Coutinho, neúspěšně své štěstí následně pokoušel El Ahmadi. Hosté byli mnohem efektivnější, těsně před odchodem do kabin dostal až příliš volnosti Wesley Verhoek, který toho beze zbytku využil a zvýšil.

Do druhé půle šli domácí s cílem co nejrychleji se vrátit do zápasu, jenomže přišla 53. minuta a další šok. Obrana Feyenoordu se až příliš soustředila na Immerse, který vymyslel skvělou přihrávku na Cheryho a ten tváří v tvář brankáři nezaváhal - 0:3.

Feyenoord ještě utkání nezabalil, k čemusi jako obratu ovšem měl hodně daleko. Nakonec se nedočkal ani čestné branky, jelikož Bisewarova střela byla zablokována a proti Bakkalovi dobře zakročil Coutinho.

Více informací k zápasu

FC Groningen - AFC Ajax 1:0

02.10.2011 14:30

Góly: 62. Leandro Bacuna (pen.)

Fotbalisty Ajaxu evidentně opustila forma, což se potvrdilo také dnes, kdy si v Groningenu připsali na své konto první letošní porážku. Na vedoucí Alkmaar tak nově ztrácí už rovných šest bodů.

Již začátek zápasu jasně ukázal, že na hostující borce nebude čekat jednoduchý souboj. Stačilo skutečně málo a už od sedmé minuty mohli dokonce prohrávat. Po Tadićově centru od rohového praporku ale nehlavičkoval přesně van Dijk. Zanedlouho zahrozil také Ajax, konkrétně křídelník Miralem Sulejmani. Ten prošel přes špatně bránící obranu, jenže zakončení mu moc nevyšlo a míč poslal vedle.

Zhruba po půlhodině hry vyslal na domácí bránu svou typickou dělovku stoper Jan Vertonghen, gólman van Loo se ovšem vytasil s pohotovým zákrokem a míč vyrazil. Plné ruce práce měl vzápětí také jeho protějšek Kenneth Vermeer, který byl přinucen likvidovat dalekonosný pokus Kieftenbelda. Těsně před přestávkou pak ještě zakončovali nepřesně jak Janssen, tak krátce po něm i Bacuna.

V 58. minutě mohl poslat favorizovaný Ajax konečně do vedení zkušený útočník Bulykin, jenže opět narazil na jistého van Loa. O čtyři minuty později nakonec udeřil Groningen. Van der Wiel zahrál v šestnáctce rukou, za což viděl druhou žlutou kartu a navíc daroval domácím fotbalistům výhodu pokutového kopu. Ten nakonec proměnil střelou k levé tyčce Leandro Bacuna.

I v deseti lidech se snažil Ajax s nepříznivým stavem něco udělat, jenže nebylo mu přáno. Největší šanci si každopádně vypracoval v 76. minutě, kdy De Jonga vychytal dnes výborný van Loo. V nastaveném čase mohl vedení pojistit druhým gólem Texeira, ovšem povedeného centru tadiće využít nedokázal. Mrzet jej to ale zase tolik nemuselo.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - AZ Alkmaar 1:3

02.10.2011 12:30

Góly: 90. Robert Cullen - 32. Rasmus Elm, 62. Adam Maher, 73. Simon Poulsen

Další snadně získané tři body si připsal AZ Alkmaar, který zvítězil na půdě Venla pohodlně 3:1 a udržel si tak čtyřbodový náskok na čele tabulky Eredivisie. Hosté vedli již 3:0, a tak jim vůbec nemuselo vadit, že VVV v závěru alespoň snížilo. Domácí v lize zůstávají bez výhry na předposledním místě.

AZ bylo od první do poslední minuty jasně lepším týmem, ovládalo střed pole a v pohodě kontrolovalo průběh zápasu. Ve třinácté minutě našel Elm šikovným centrem hlavu Holmana, jenže ten ve vyložené pozici přestřelil. V šestadvacáté minutě se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu, hlavní rozhodčí však Altidorovi na příliš okatý pokus neskočil.

Ve třicáté druhé minutě už se Alkmaar dostal do zaslouženého vedení. Holmenova rána ještě cestu do sítě nenašla, ale akce pokračovala a hosté zahrávali po faulu volný přímý kop z pětadvaceti metrů. K jeho exekuci se postavil Rasmus Elm a poslal míč nechytatelně ke vzdálenější tyči.

Jediná příležitost Venla v první půli přišla v jejím samotném závěru, kdy po levé straně utekl Uchebo a servíroval balón před prázdnou branku Musovi, na poslední chvíli však situaci z pohledu AZ zachránil Beerens. Druhou pětačtyřicetiminutovku otevřel po akci Musy hezkou ranou Maguire, Esteban byl ale na místě a vyrazil na roh.

Poté už hráli zase jen hosté a po hodině hry dali druhý gól, jenže ten nebyl uznán. Z pravé strany přetáhl svůj centr Beerens, našel na zadní tyči nikým nehlídaného Holmana, který prostřelil domácího brankáře a začal se radovat. Ovšem jeden z útočníků AZ centr přeběhl, zavěsil se na břevno branky soupeře a protože se zřejmě ještě míče dotkl, byl mu odpískán velmi kuriózní ofsajd.

O minutu později už to ale vyšlo, vynikající přihrávku za obranu dostal Maher, napálil míč pod břevno a zvýšil na 2:0 pro Alkmaar. Osmnáct minut před koncem bylo rozhodnuto, další nepřesný centr Beerense si až u levé lajny našel Poulsen, dostal se do šestnáctky a hezkou střelou rozvlnil síť potřetí.

Venlo už dokázalo jen snížit, když byl v pokutovém území sražen nejlepší hráč na hřišti Musa a i přesto, že sám následnou penaltu neproměnil, dorazil míč do sítě dobíhající Cullen. Alkmaar porazil Venlo 3:1 a dál vévodí Eredivisii, VVV se nachází na předposlední příčce.

Více informací k zápasu

Roda JC - NAC Breda 4:3

01.10.2011 20:45

Góly: 10. Sanharib Malki, 27. Laurent Delorge, 36. Sanharib Malki, 64. Ruud Vormer - 31. Ömer Bayram, 54. Nemanja Gudelj, 80. Alex Schalk

Souboj dvou vyrovnaných celků i dle umístění v tabulce byl k vidění v rámci 8. kola holandské Eredivise. Roda přivítala na domácím hřišti Bredu a před utkáním byla o bod za svým soupeřem. Díky těsnému vítězství 4:3 se však dostala o dva body před Bredu.

Hvězdou domácího celku se stal útočník Sanharib Malki, který v první půli vstřelil dva góly a zasloužil se tak největší měrou na vítězství Rody. První jeho trefa přišla už po deseti minutách hry, když se ocitl ve správný čas na správném místě a dorazil hlavou do prázdné branky balón vyražený od gólmana Bredy - 1:0.

Poté se ve 27. minutě trefil Delorge po další povedené kombinaci domácích. Delorge si narazil balón s Ramzim a umístěnou střelou nedal ten Rouwelaarovi v brance Bredy šanci - 2:0. Hosté pak dokázali snížit zásluhou Ömera Bayrama, ale o dalších pár minut později svůj druhý gól přidal Malki. V tomto případě se z hranice pokutového území parádně trefil k tyči hostující branky - 3:1.

Roda byla v prvním dějství mnohem aktivnější a do jeho konce mohla přidat ještě další dva góly. V obou velkých šancích se ocitl Mads Junker, ale v obou případech nezvládl finální fázi a Breda tak dokázala tyto výpady ubránit. Do kabiny se tak šlo ze jasného vedení domácí Rody v poměru 3:1.

Do druhé půle vstoupili hosté jako vyměnění a velmi brzy přišel gól na 3:2. Schalk našel svou kolmicí Nemanju Gudelja a ten přízemní střelou nedal Kieszekovi šanci. Když se hosté začali nadechovat k největšímu náporu, přišel úder v podobě čtvrté branky v jejich síti. V 64. minutě se hlavou prosadil Ruud Vormer a zvýšil na 4:2 pro domácí.

Hosté přeci jen dokázali utkání v závěru zdramatizovat. V 80. minutě se trefil velmi aktivní Schalk a snížil na 4:3. O dvě minuty později mohl stejný hráč vyrovnat, ale jeho střela z úhlu letěla pouze do boční sítě branky Rody. Domácí se soustředili v závěru už pouze na zadní vrátka a žádnou další šanci si nevytvořili. Na straně Bredy stojí za zmínku ještě střela Gudelja z nastaveného času, ale ta neměla potřebné parametry. Hosté tak nedokázali nakonec ve velmi atraktivním a kvalitním duelu srovnat a odvezli si z Rody porážku 4:3.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - SC Heerenveen 1:1

01.10.2011 19:45

Góly: 88. Wilfried Bony - 90. Jeffrey Gouweleeuw

Hráči Vitesse byli nesmírně blízko dalšímu cennému vítězství. Proti Heerenveenu se sice dokázali dostat v 88. minutě do vedení, v nastaveném čase ale inkasovali a nakonec se museli spokojit pouze s bodem.

Domácí fotbalisté byli po většinu zápasu mírně lepším celkem, svou převahu ovšem dlouhou dobu nedokázali vyjádřit gólově. Přitom už ve třetí minutě se ocitl blízko brance talentovaný Čanturia, skvěle jej však vychytal gólman Vandenbussche.

Zanedlouho přišel hodně kontroverzní okamžik. Gouweleeuw zahrál ve vlastním pokutovém území evidentně rukou, rozhodčí Janssen ale penaltu nenařídil.

I proto se nakonec mohl dostat do vedení jako první Heerenveen. Ve 22. minutě ale nadějnou příležitost Dosta zastavil ofsajd, o deset minut později pak pro změnu Assaidi nehlavičkoval přesně. Obdobně si vedl na druhé straně hřiště těsně před přestávkou také domácí kapitán Guram Kašia.

Brzy po změně stran nebezpečně zahrozil Daryl Janmaat, který gólmana Velthuizena vystrašil doopravdy nebezpečnou střelou, s ní měl arnhemský gólman velké problémy a míč s vypětím všech sil vyrazil alespoň nad břevno. V následujících minutách zahrávalo Vitesse řadu standardní situací a rohových kopů, střelecky se ale opět neprosadilo.

V 70. minutě na sebe poprvé výrazně upozornil kanonýr Bony Wilfried, který přinutil brankáře Vandenbusscheho k pohotovému zákroku. Nakonec se exsparťanský útočník přeci jen dočkal. Dvě minuty před koncem normální hrací doby se ocitl na konci přesného centru Čanturii a neomylně zakončil.

Už se zdálo, že Vitesse bez větších problémů utkání dovede do zdárného konce, nakonec ale přeci jen kapitulovalo. Sibon poslal míč ke Gouweleeuwovi, jenž poté svým vyrovnávacím gólem zmrazil všechny domácí fanoušky i hráče.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - RKC Waalwijk 3:0

01.10.2011 18:45

Góly: 16. Rodney Sneijder, 63. Johan Mårtensson, 80. Jacob Mulenga (pen.)

V posledních kolech sice Waalwijk na ligových bojištích zářil, proti Utrechtu ale tentokrát už neuspěl. Domů si odvezl porážku 0:3.

Utkání přitom mohlo začít poměrně nečekaně. Hned z úvodu si totiž Waalwijk vypracoval velmi nadějnou příležitost. Po centru z pravé strany zakončoval v pokutovém území ten Voorde, jenže střela mu nesedla a míč poslal vysoko nad.

Potrestání nevyužití této šance přišlo v 16. minutě. Z přímého kopu zpoza šestnáctky se nádhernou ranou prosadil záložník Rodney Sneijder. Hra byla následně na zajímavé momenty poměrně chudá. Až těsně před přestávkou se o trochu vzruchu postaral útočník Geoffrey Castillion, který inkasoval po souboji ve středu hřiště druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Po změně stran se oba týmy nejprve zastřelovaly. Nepřesně pálil z hranice šestnáctky jak domácí Nana Asare, tak krátce na to i hostující záložník Sander Duits. V 63. minutě už ale šel Utrecht do dvoubrankového vedení. Evander Sno po podklouznutí ztratil ve středu hřiště míč, čímž dovolil domácím rozjet rychlý útok, na jehož konci úspěšně zakončil po přesném centru Mulengy švédský forvard Johan Martensson.

Waalwijk mohl zanedlouho snížit na rozdíl jediné branky, střela van Peppena byla ovšem zblokována na roh, Snoa pro změnu vychytal gólman van Dijk. Nakonec to byl opět Utrecht, který se radoval z třetího gólu. Mulenga dostal možnost v 80. minutě zahrávat pokutový kop, čehož také náležitě využil. Závěr zápasu se už odehrál bez nějakých výraznějších momentů.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - BV De Graafschap 2:0

30.09.2011 20:00

Góly: 12. Glynor Plet, 90. Luís Pedro

Fotbalisté Hearclesu dokázali podruhé v sezóně vyhrát a okamžitě se s deseti body na kontě přehoupli do horní poloviny tabulky. V sezóně už čtyřikrát remizovali a proti papírově slabšímu soupeři chtěli konečně v osmém kole podruhé naplno bodovat. A to se jim povedlo, zvítězili totiž 2:0 nad loňským nováčkem z De Graafschapu a přeci jen neměli příliš velké problémy, soupeř byl v útoku bezzubý.

De Graafschap tak na svou druhou výhru stále čeká a s pěti body na kontě zaznamenal už svou pátou prohru v sezóně, v tabulce se nachází ne šestnáctém barážovém místě a po víkendu může ještě o jednu příčku klesnout. Přitom o osudu utkání rozhodla jediná branka už po necelé čtvrthodině hry, druhou trefu domácí přidali až v nastaveném čase, kdy hosté museli nechat otevřená okénka v obraně.

Heracles dominoval na hřišti od úvodního výkopu a hned z první vážnější akce skóroval. Autor branky Glynor Plet se dostal k balónu po sražené střele Marka Vejinovice a zamířil přesně do levého horního rohu. V polovině druhého dějství mohl stejný hráč navýšit náskok, jenže jeho střela minula o několik centimetrů pravou tyč. Plet zlobil obranu De Graafschapu neustále, další možnost na zvýšení měl po necelé půlhodině hry.

Ocitl se ve středu vápna a prudce vypálil levačkou, ovšem gólman Yves de Winter dokázal jeho ránu tentokráte zlikvidovat. Těsně po přestávce zazněla též branková konstrukce, když Vejinovič napálil z hranice vápna tyčku. Hosté spálili svou největší šanci v 66. minutě zásluhou Rogiera Meijera, když pravačkou zamířil na pravý horní roh. Avšak gólman Remko Pasveer brilantně vyrazil na rohový kop.

Na druhé straně v 70. minutě netrefil branku Willie Overtoom, ovšem Heracles se dočkal uklidnění v samém závěru, když se prosadilo střídající duo. Everton uvolnil ve vápně Luise Pedrosu a ten se z deseti metrů nemýlil - 2:0. V příštím kole po reprezentační pauze přivítá Almelo na vlastním stánku Groningen, De Graafschap bude bojovat na půdě Heerenveenu a určitě nebude mít lehkou úlohu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar870121:621
2.PSV Eindhoven852125:1017
3.FC Twente852121:917
4.AFC Ajax843121:1115
5.Feyenoord Rotterdam842216:914
6.SBV Vitesse842215:1014
7.RKC Waalwijk841310:913
8.FC Groningen841313:1413
9.FC Utrecht833214:1012
10.Heracles Almelo824213:1210
11.ADO Den Haag831412:1310
12.SC Heerenveen824214:1610
13.Roda JC830510:259
14.NAC Breda821511:157
15.NEC Nijmegen82157:147
16.BV De Graafschap81257:195
17.VVV Venlo80357:213
18.SBV Excelsior80266:202

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Over mi nevyšiel, čakal som väčšiu prestrelku a aj pohľadnejší futbal. Ale na akom oranisku to vlastne hrali?

Reagovat
smazaný uživatel

bony hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Aldeano

Bony!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BONYYYYYYY JEN TAK DAL

Reagovat
Ligter

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Booony Wilfried ::redface:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bony, Bony, Bony... Kams to vlez? Průměr skoro branka na zápas, to jsi neměl ani v Česku. Ale kvalita a potenciál týmu je určitě velkej, když dokážeou ještě pustit vedení z 88. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona to byla pro ně dost smůla ten vyrovnávací gol, ze standartky odraženej balon ve vápně, ale nezasloužili si včera všechny body.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony má 6 zásahů v 7 utkáních dobře on.....má sparta nějaký procenta z dalšího přestupu??

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

0,1%

Reagovat
smazaný uživatel

Bony do chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle frajer prostě musí být zbožňován

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Čanturia je super

Reagovat
Manik...

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni oslavují Bonyho, já bych ale ještě zmínil Tomáše Kalase - v 19 letech hrát nizozemskou ligu, navíc na stoperu, jen tak dál...

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
AjaxFans

Všichni neé

Reagovat
cubinho

Nenastupuje náhodou na pravé obraně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Až na to že je mu 18 Ale tím více je to obdivuhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Bonyho je v tom Arnhemu škoda, zasloužil by si lepší tým. Co na to Ajax nabo Benfika??

Reagovat
Stiksxx

já myslim že ideální přestup pro něj, v klubu, kde maximálně využit. a hraje bezesporu lepší ligu než je česká..pozvolný vzestup je ideální.

Reagovat
Kenneth

12 příspěvků o Bonym.

Reagovat
cubinho

Kalas

Reagovat
exse

Bony Kalas Oba mají potenciál hrát v top klubech, škoda jen že se do těch top klubů nedostanou rovnou z GL, ale musí zvolit mezistupeň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby nešel na ten mezistupen tak nemůže pak hrát základ v těch top týmech

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Třetí místo v tabulce střelců, pochycení česká mentalita

Reagovat
doNny

zase ten opičák dal gól a hned se z něho můžou ostatní vystříkat, kdy tahle mánie skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšimol som si , žeby si dal gól a žeby z teba boli hotoví

Reagovat
doNny

tohle obrácení situace stále frčí? a sakra..

Reagovat
smazaný uživatel

Dle opičáka každej opičák

Reagovat
Stiksxx

Takže Ajax paráda. Twente menší paráda, ale pořád dobrý. a teď je třeba potvrdil formici a pálit tabulkou vzhůru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeefuik tam něco foukne a budete rádi za plichtu .

Reagovat
Stiksxx

no já doufám, že se zachová stejně týmově jako Jagoš Vukovič za Rodu.

Reagovat
afc ajax

gregory sa vyznamenal zas mal by si oddýchnuť.posledné zápasy nič moc, v podstate naša obrana sa ešte nezobudila od jari

Reagovat
smazaný uživatel

celkově zápas špatnej . Bulykin nulovej, Wiel zas myslel asi na rap, Janssen klasicky nic, Eriksen nic nevymyslel. Jedinej Anita jezdil nahoru dolu

Reagovat
AjaxFans

Jsem dnes čučel tak 10 min,bo brácha měl narozky.Ale vypadalo to spící princezny.

Gregorymu to jaksi poslední dobou na té jeho straně hoří.Bulykin dal sice gol,ale minule střídal na 20 min a neměl snad ani jeden kontakt s míčem za tu dobu.

Proč střídal Kolbein tak brzo dnes?

Reagovat
afc ajax

noha asi

Reagovat
smazaný uživatel

má kotník v řiti..

Reagovat
Stiksxx

a teď i Alderweireld..ještě štěstí pro vás že je aspon ta pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Drsný výsledky Domácí remíza Twente je pro mne velkým překvapením, prohra Ajaxu mne taky překvapila a Feyenoord doma rupl celkem jednoznačně no

Reagovat
Stiksxx

přesně..uvidíme s čím příjdeme my.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Neviděl jsem poločas, ale v tom druhém, zejména v jeho druhé půlce, hrál NEC velmi dobře, přehrávali jsme PSV a ten gól byl jen otázkou času. No a pak to George zahraje jako naprostej kretén a je z toho gól, za minutku šup s druhým a výsledek vypadá jak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

*neviděl jsem 1. poločas.

Reagovat
Stiksxx

jj..zaplať Pánubohu za tu hrubku. První poločas byl podobný jako druhý. Sice Wijnaldum ze shrumáže z malého vápna trefil asi v 15. minutě tyč, ale jinak jste měli nebezpečnější situace. Hlavně Koolwijk sám před Isakssonem na penaltě přestřelil kasu. Byli jsme vzadu a i celkově mizerný..stejně jako v Bukurešti.

Reagovat
smazaný uživatel

No co se dá dělat. Tímhle jsme se dostali hodně blízko k záchranářským starostem, ale věřím, že s takovými výkony se Nijmegen musí zvednout a hrát si ten svůj stabilní střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat místních pravidelných diváků ED jak je na tom Brett Hollman. Na MS se mi za klokany líbil a tak by mě zajímalo, jestli hraje dobře i v lize a zda by měl na to se prosadit v kvalitnější lize, respektive jestli by se našel tým na který by měl a kam by pro něho osobně mělo smysl odejít.

Díky moc za odpovědi.

Reagovat
smazaný uživatel

PSV dneska nic moc...ty 3 body byly tak tak, ale jsou :))) Konečně jsou pod nama týmy Twente a Ajaxu

Reagovat
Stiksxx

ač nerad, musím klidnit tvé emoce především vzhledem k výkonům jaké předvádíme..především v obraně..dneska to bylo just, příště se to povést už nemusí.. sice to vypadá teď lépe než před tímto kolem, ale konec sezony je mooooooc daleko..radši to zaklep ať se to nevymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony Wilfried

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Tak jsem uhádl krásný kurz 6 na Haag proti švábům,ale Twente mi to podělalo.Za 20,- 2500 fuč

Reagovat
Stiksxx

Tak na to bych nervy neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Theovi sa u vás vôbec nedarí Bolo mu to treba na staré kolená ?

Reagovat
AjaxFans

To si ještě sedne myslím,kvalitu na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Tento ročník je buď velmi vyrovnaný alebo velmi divný. Twente ako už neraz pokašlú záver, inak AZ to prajem, bude to zaujímavé na špici.

Reagovat
fantomas

Groningeeen, Feyenooord!

Reagovat
AjaxFans

,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele