základní část, 8. kolo
02.10.2011 16:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

NEC Nijmegen - PSV Eindhoven 0:2

PSV má slušnou formu a potvrdilo do i v Nijmegenu. Celek z Eindhovenu si na hřiště NEC přijel pro tři body a ty také získal, i když se na ně řádně natrápil.

Na první velkou šanci se čekalo do 16. minuty a domácí si museli hodně oddechnout, po pasu od Strootmana střílela další letní posila Wijnaldum a Babose zachránila tyč. Smůlu ovšem měli i hostitelé, po třiceti minutách hlavičkoval Van der Velden a jeho pokus olízl břevno.

Ve 35. minutě se musel činit Babos, obrovskou šanci měl Wijnaldum, maďarský brankář ovšem jeho tutovku skvěle zlikvidoval. Závěr první půle pak patřil NEC - nejprve do vápna nasprintoval Zeefuik a přinutil Isakssona k výbornému zákroku, pět minut před pauzou pak mířil nad Schone a v podobných místech skončila i rána Koolwijka.

Nijmegen hrál dobře i po změně stran a potvrdila to i střela Van der Veldena, kterou musel Isaksson vyrážet na roh. Následovaly dvě neproměněné šance NEC, v prvním případě se vytáhl Isaksson, v tom druhém odvracel míč až z brankové čáry Wijnaldum.

NEC své šance neproměnilo a nakonec za to i zaplatilo. V 85. minutě ztratil George míč, Wijnaldum předal Labyadovi a ten otevřel skóre. Svůj náskok si následně hosté ještě pojistili, rychlý brejk úspěšně zakončil Matavž.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Stiksxx

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele