Ligue 1 - souhrn 35. kola

22.04.2016, 22:21, aktualizováno 24.04.2016, 22:56
Komentáře a souhrny
Monaco nedotáhlo k vítěznému konci duel v Rennes. Saint-Étienne si poradilo s Lorientem, doma vyhrály rovněž Ajaccio a Montpellier. Guingamp se rozešel smírně s Caen stejně jako Marseille s Nantes. Hodně divoká závěrečná desetiminutovka v Toulouse nakonec stejně přihrála očekávané tři body Lyonu. Nice v pátek potvrdilo pohárové ambice výhrou 2:0 nad Remeší...

Stade Rennes - AS Monaco 1:1

24.04.2016 21:00

Góly: 80. Giovanni Sio - 14. Hélder Costa

Rennes remizovalo s Monakem. Co to znamená? To znamená, že po pětatřiceti kolech bude na sedmé příčce, zatímco knížecí klub zůstane třetí, o skóre za Olympiquem Lyon, který si poradil s Toulouse.

Hosté šli na Roazhon Parku, jenž ještě v minulém roce nesl název Stade de la Route de Lorient, do vedení už ve 14. minutě. S rychlou rozehrávkou Andrey Raggiho nepočítal snad vůbec nikdo, kromě Nabila Dirara a Héldera Costy, který celou akci pohodlně placírkou zakončil téměř do prázdné na zadní tyči - 0:1.

Hráči Rennes se pak nebyli schopní dostat do nějaké nebezpečné situace. Zato monačtí si vytvořili hned dvě. Nejprve to byl Bernardo Silva - Benoit Costil by ale pozorný. Pak to šikovnou patičkou zkoušel Lacina Traoré - Costil se znovu zaskočit nenechal. Prvních pětačtyřicet minut tedy přineslo jen jednu branku.

Po změně stran se tváří v tvář domácímu brankáři ocitnul zase Traoré, jenže místo pojistky na 2:0 z pohledu svého klubu mířil vedle. Následně rozehrával přímý kop Kamil Grosicki. Balon ve zdi tečoval Wallace, nicméně Danijel Subašić dokázal skvěle zasáhnout. Na druhé straně hřiště musel Costil vykopnout šanci Tiemouého Bakayoka.

V 80. minutě přihrával střídající Jeremie Boga na Giovanniho Sia a ten se zblízka prosadil - 1:1. V závěru ještě Costil znovu vychytal Traorého, a pak se po nepřehledné situaci ve vápně ujal míče Fabinho, jenže obrana Rennes prostě kulatý předmět k vlastnímu brankáři nepustila. Takže si oba soupeři body rozdělili.

Monaco však remíza příliš mrzet nemusí. Přeci jen ve hře je stále ještě devět bodů a vedle duelů s Guingampem a Montpellierem si to o druhou příčku rozdá ve vzájemném souboji s Lyonem. Oproti tomu na Rennes čekají ještě tyto tři protivníci: držitel titulu z PSG, v lize pro tuto sezonu zachráněný Montpellier a nepříliš oblíbený celek z korsické Bastie.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - FC Lorient 2:0

24.04.2016 17:00

Góly: 76. Nolan Roux, 90. Nolan Roux

Díky páté výhře v řadě se ASSE nadále drží Nice. A protože PSG získalo Ligový pohár, zaručuje i pátá příčka v tabulce Ligue 1 start v Evropské lize.

Tohle utkání nebylo na vyložené příležitosti bohaté. Kupříkladu Benjamin Lecomte musel v prvním poločase zasahovat jenom proti střelám Kévina Monnet-Paqueta a Oussamy Tannaneho. Po změně stran se jako první zkoušel prosadit Benjamin Moukandjo, ale nedal, takže odpověď byla na domácích fotbalistech.

V 76. minutě Romain Hamouma přihrával a Nolan Roux zaznamenal svůj osmý gól v sezoně. Sice střílel zády k bráně a Lecomte si na balon sáhnul, ale stejně to bylo 1:0. Ten další přišel na pořad (pod)večera v poslední minutě řádné hrací doby. Dlouhý výkon Stéphana Ruffiera výrazně podcenil Raphaël Guerreiro a Roux vcelku pohodlně obstřelil hostující jedničku - 2:0.

ASSE se ve zbytku sezony ještě potká s Toulouse, Nice a Lille, tudíž má velkou šanci zůstat na pohárové příčce. Tím spíše, že PSG může ve finále Coupe de France přehrát Marseille, díky čemuž by do Evropy postupoval i šestý tým ligové tabulky. Lorient to bohužel už v žádném případě být nemůže, ani kdyby porazil Lille, Bordeaux i Ajaccio.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - SM Caen 1:1

24.04.2016 17:00

Góly: 82. Jérémy Sorbon - 30. Ronny Rodelin

Guingamp remizoval s Caen a zápas se dohrával jenom o dvaceti lidech v poli. Oba celky tedy zůstávají usazené ve středu tabulky.

Na první gól se na Stade du Roudourou čekalo do 30¨. minuty. Jérémy Sorbon chyboval, čímž nabídnul balon Jeffu Louisovi, který prodloužil na Juliena Féreta, který prodloužil na z Lille hostujícího Ronnyho Rodelina a ten mířil přesně pod břevno branky, kterou v prvním poločase hájil guingampský Jonas Lössl - 0:1.

V závěru první půle mohl přidat další trefu Caen po zranění se navrátivší Andy Delort, jenže Caen šlo do druhé půle jenom s jednobrankovým náskokem. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce měl už už branku na kopačce Thibault Giresse, ale nejlepším obránce soupeře se pro ten moment stal útočník Mevlut Erding, Giressův vlastní spoluhráč!

V 72. minutě to chytrým lobem zkoušel Andy Delort, ale Lössl s vypětím všech sil udržoval svůj tým ve hře. Za šest minut si však svou frustraci vybil na Louisovi Giresse a musel s červenou kartou do šatny. Domácí přesto i v deseti zvládli vyrovnat. Jonathan Martins Pereira rozehrál přímý kop. Jérémy Sorbon přeskočil Jordana Adéotiho a vyslal razantní hlavičku směr Vercoutreho brána. Gólman Caen si sice na míč sáhnul, ale v cestě do sítě mu nezabránil - 1:1.

V samotném závěru zápasu se udály ještě dvě zaznamenáníhodné situace. Andy Delort nejprve znovu ztroskotal na Lösslovi. A potom zablokoval Briandovi cestu Nicolas Seube. Jeho zásah byl oceněn žlutou kartou. A protože už v tu dobu jednu měl, následoval Giresse. Caen už to teď s pohárovými ambicemi bude mít prakticky neřešitelné. Guingamp oproti tomu může těšit, že ani příští ročník Ligue 1 nebude bez něj.

Více informací k zápasu

GFCO Ajaccio - SC Bastia 3:2

24.04.2016 17:00

Góly: 20. Khalid Boutaïb, 37. Grégory Pujol, 63. Mohamed Larbi (pen.) - 9. Axel Ngando, 77. Yannick Cahuzac

Vypjaté korsické derby nakonec ovládl domácí Gazélec Ajaccio, který tak porazil Bastii i podruhé v sezoně. Po výhře 3:2 se svěřenci Thierryho Laureye po delší době vyvlékli ze sestupového pásma, kam naopak spadla Remeš. Hosté, kteří už reálně nemají o co hrát, padli potřetí za sebou..

Domácí měli před utkáním obrovskou motivaci, což bylo vidět ještě před samotným výkopem - hráči Gazélecu totiž vyběhli v retro dresech ze sezony 1980/81, kdy jim akutně hrozil pád do třetí ligy, po dvou výhrách ze závěrečných čtyř kol se ale na poslední chvíli zachránili. V podobný scénář pak doufají i letos, a dnešní triumf byl důležitým prvním krokem. Pro GFCA šlo o teprve druhou výhru za posledních šestnáct zápasů.

Lepší úvod však měli hosté, kteří šli v deváté minutě do vedení - a to ještě předtím Yannick Cahuzac zahodil první velkou šanci. Skóre otevřel Axel Ngando, který srazil do sítě tečovaný centr Francoise Kamana. Pro fanoušky to bylo slušné deja-vu; v podzimním duelu totiž Bastia (doma na Furiani) také brzy vedla, nakonec ale prohrála 1:2. Rozhodující trefu tehdy vstřelil Khalid Boutaïb, který dnes šťastně vyrovnával na 1:1.

Osm minut před změnou stran už domácí vedli. Mohamed Larbi narýsoval pas na Grégory Pujola a zasloužilý veterán nekompromisním volejem otočil skóre. Byla to jeho už 75. trefa v jeho dlouhé a bohaté prvoligové kariéře.

Gazélec ještě nikdy v sezoně nevyhrál poté, co před vlastními fanoušky prohrával. Povedlo se to až dnes. Po hodině hry si Cahuzac vyšlápl ve vlastním vápně na Boutaïba a sudí Sébastien Moreira nařídil penaltu; k té se postavil nejlepší hráč GFCA Larbi a suverénně poslal gólmana Jeana-Louise Léku na špatnou stranu.

Závěrečné drama ještě způsobilo nedorozumění v domácí obraně; Kader Mangane a brankář Clément Maury si tak dlouho dávali přednost, až se míče zmocnil Brandao a posunul jej Cahuzacovi, jemuž stačilo pohodlně doklepávat do prázdné. Gazélec ale nakonec těsné vedení udržel a fanoušci na Ange Casanova tak mohou i nadále doufat v zázrak.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - ES Troyes 4:1

24.04.2016 17:00

Góly: 13. Jérôme Roussillon, 27. Matthieu Saunier (vl.), 34. Jonas Martin, 56. Souleymane Camara - 20. Stéphane Darbion

Montpellier učinil zřejmě poslední krok k záchraně, když před vlastními fanoušky rozstřílel poslední Troyes hladce 4:1. Nyní tak má na sestupové příčky tři kola před koncem náskok devíti bodů.

Hostující nováček už sice nemá o co hrát, od jistoty sestupu nicméně působí viditelně uvolněným dojmem a zpočátku to bylo vidět i dnes. Troyes začalo velmi aktivně a Montpellier se v úvodu pouze bránil. Zejména mladý záložník Jessy Pi byl nezastavitelný, gólmana Geoffrey Jourdrena prověřil hned třemi střelami a dokonce trefil břevno. Když šli proto domácí ve 14. minutě do vedení, byl to poměrně šok - do té doby si Les Pailladins ani nečuchli. Jérome Roussillon převzal na levém křídle pas od Jonase Martina, probil se za bránícího Rincóna a poprvé propálil brankáře Matthieu Dreyera.

Zasloužené vyrovnání přišlo o šest minut později, rovněž po levé straně - Chris Mavinga si pohrál se Souleymanem Camarou a svůj sprint zakončil centrem na Stéphane Darbiona, který přesnou střelou vrátil Troyes do zápasu.

Jenže místo toho, aby hosté opět obnovili iniciativu, se stal pravý opak - od tohoto okamžiku už na hřišti vládl Montpellier, a na konci prvního poločasu už vedl 3:1. Vítězný gól si nechtěně připsal bránící Matthieu Saunier: domácí Ryad Boudebouz setřásl pozornost Darbiona a centrem do vápna našel Souleymane Camaru, jehož hlavička se odrazila za Dreyerova záda po teči nešťastného obránce. To se psala 27. minuta. O sedm minut později potom Camara vedl rychlý brejk, který zakončil výzvou pro Martina, jenž se prohnal kolem Aloise Confaise a tvrdou ránou vymetl Dreyerovu šibenici.

Divoký první poločas zakončila červená karta pro domácího kapitána Vitorino Hiltona, který byl vyloučen za ostrý faul na Chaoukiho Ben Saadu; aktivní Pi poté opět prověřil Jourdrenovu pozornost. Po změně stran se však tempo výrazně uklidnilo. Troyes nedokázalo využít svoji přesilovku a naopak ještě jednou inkasovalo z dalšího brejku - založil jej Boudebouz, po jehož přihrávce Casimir Ndinga střílel přímo do Dreyera. Hostující gólman nedokázal míč zkrotit a dorážející Camara tak už měl lehkou práci.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - FC Nantes 1:1

24.04.2016 14:00

Góly: 49. Florian Thauvin - 31. Nicolas N'Koulou (vl.)

Ani na jedenáctý pokus se fotbalistům Marseille nepodařilo zvítězit v rámci Ligue 1 a matematicky pořád nemají jistou záchranu. Jejich soupeř z Nantes si po čtyřech porážkách alespoň částečně spravil chuť a bod ze Stade Vélodrome rozhodně bere. Hosté se ujali vedení zásluhou vlastní trefy N'Kouloua, domácí po půli srovnali Thauvinem.

Tři kola do konce dělí OM pět bodů od osmnácté Remeše, což je na oko relativně slušný náskok, ale pořád ne rozhodující. Tahle sezóna je pro Marseille jednoznačným zklamáním. Asi těžko by někdo před sezónou vůbec očekával, že by právě mužstvo, dočasně vedené Franckem Passim, bojovalo pouze o záchranu, a to možná až do samotného závěru.

Passiho svěřenci byli rozhodně povzbuzeni o středeční postup do finále Coupe de France. Nyní jejich šance na možné vítězství dost pokazil Alaixys Romao. Ten se totiž v 56. minutě nechal úplně zbytečně vyloučit, neboť ze vzteku mimo souboj o míč nepochopitelně nakopl Bammoua. V deseti se proti dobře bránícím Brataňanům už těžko prosazovalo.

V první větší příležitosti se ocitl po půlhodině hry Batshuayi, který využil hlavně své rychlosti a síly, aby se zbavil obránce Vizcarronda, otestoval následně pozornost hostujícího gólmana Dupého, ten si však poradit dokázal. Jen o pár chvil později udeřili na druhé straně Kanárci. Pro Marseille to byla celkem nešťastná situace.

Dubois poslal z levé strany centr do šestnáctky, kde si brankář Mandanda se spoluhráčem N'Koulouem nerozuměli a od jeho zad se balón snesl za brankovou čáru. Vyrovnáno bylo ve 49. minutě. Javi Manquillo hezky přistrčil míč na Thauvina, toho v šestnáctce nedokázali zastavit Djidji ani Vizcarrondo, a francouzský záložník z vyložené pozice nezaváhal.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Olympique Lyon 2:3

23.04.2016 17:30

Góly: 50. Marcel Tisserand, 82. Wissam Ben Yedder - 73. Clément Grenier, 80. Alexandre Lacazette, 85. Corentin Tolisso

Přes deset let čekal Lyon na vítězství na půdě Toulouse. A nelichotivou bilanci na Stadium Municipal se mu podařilo zlomit v opravdu pravou chvíli, protože se díky divokému vítězství 3:2 dostal na druhou pozici. Hosté lépe zvládli poslední hodně dramatickou desetiminutovku, přičemž rozhodující zásah si připsal na své konto Corentin Tolisso.

Zatímco první poločas nenabídl žádnou branku, druhá hned všech pět. Oba týmy si jednou vyzkoušely, jako to je vést nad svým soupeřem, oba zároveň dvakrát musely vyrovnávat. Až nakonec nejdůležitější krok udělali Les Gones. Už teď je tedy jasné, že se TFC z předposlední pozice po tomto kole zase neodpoutá.

Bylo vidět, že se Toulouse ani Lyon nehodlají spokojit jen s nějakou remízou. V 19. minutě musel výrazně zasahovat hostující gólman Lopes, který likvidoval střelu Braithwaita, prosadit se snažil z velmi dobré pozice hlavou také Doumbia, ovšem pouze přestřelil. Na druhé straně se ve 40. minutě už radoval z gólu Ghezzal, jenže Umtiti, který byl v ofsajdu, míč tečoval.

A tak rozhodčí tenhle zásah jednoduše nemohli uznat. V 50. minutě to byli domácí, kdo načal účet tohoto střetnutí. Regattin poslal centr z rohového čtvrtkruhu za malé vápno, tam Doumbia přistrčil balón k tyčce, odkud Tisserand pohodlně zakončil. Záhy mohl srovnat Rafael, jenže trestuhodně zamířil jen nad.

Olympique se i nadále hnal za kontaktní trefou, v 63. minutě se po hlavičce Yangy M'Biwy snažil dorážet Tolisso, ovšem na balón nedosáhl. OL se dočkal v 73. minutě, když Grénier našel mezírku ve zdi a poslal svůj pokus přesně k tyči. O sedm minut později pak bylo pro hosty ještě lépe, neboť se po krásné Ferriho narážečce prosadil Lacazette.

Toulouse nicméně na tuhle ránu našlo velmi brzy lék. Braithwaite si zaběhl za obranu, Lopes jeho zakončení ještě vyrazil, ovšem Ben Yedder z dorážky pohodlně zacílil. Každopádně mužem utkání se nakonec stal Tolisso, který u vzdálenější tyčky se štěstím doklepl do branky přihrávku z pravé strany od Fekira.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Stade Reims 2:0

22.04.2016 20:30

Góly: 11. Valère Germain, 56. Hatem Ben Arfa (pen.)

Opět to byl hlavně Hatem Ben Arfa, který se výrazně podílel na vítězství Nice nad zachraňující se Remeší. Nejenže si připsal asistenci u rozhodujícího zásahu Valéreho Germaina, ale ve druhé půli úspěšným pokutovým kopem tři body ještě pojistil. Alespoň do soboty se OGC dostal na třetí příčku, kterou udrží v případě, že Lyon nevyhraje v Toulouse.

Ačkoli byl pro Les Aiglons návrat na třetí pozici, zaručují předkolo Ligy mistrů, zajisté velkou motivací, bylo evidentní, že strach z nějaké brzké inkasované branky u nich převládá také. I proto v úvodních minutách jejich kombinace trochu vázla. A hosté, které dělí jen dva body od sestupového pásma, toho hned zpočátku využili.

Domácí kouč Claude Puel už před zápasem své svěřence upozorňoval na dobře známý fakt, odkud bude hrozit největší nebezpečí. Jako by to ale jeho tým v úvodních minutách hned zapomněl, De Préville následně vyslal do šance Charbonniera, jehož střelu musel likvidovat až Cardinale mezi třemi tyčemi.

Nice nakonec dokázalo udeřit v 11. minutě a tenhle moment ho naštěstí hodně uklidnil. Koziello předal míč na Ben Arfu, ten si ho popostrčil blíže do středu a na setinu sekundy ve správný čas vyslal přihrávku do šestnáctky, odkud Germain v pohodě zacílil. Remeš se ale nevzdala a soupeře v několika případech notně potrápila.

Rozvlnit síť se dokonce podařilo Turanovi, jenže jeho gól nemohl být uznaný kvůli těsnému a minimálně spornému ofsajdu. Těsně před obrátkou se do dobré příležitosti dostal ještě Ndom a nebýt čistého zákroku obránce Baysseho, kdo ví, zda-li by na ukazateli skóre nesvítil průběžný nerozhodný výsledek.

Deset minut po přestávce byl ve vápně lehce podražený Ben Arfa bekem Weberem, který by asi nejradši na svůj jubilejní 100. ligový zápas zapomněl, a sudí Bastion ukázal na bílý puntík. Domácí záložník pak penaltu s přehledem proměnil. Hosté ještě měli šance, aby se chytili, jenže De Préville dvakrát neuspěl v zakončení a Kyei nevyzrál na Cardinaleho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain34275289:1886
2.Olympique Lyon351781058:3759
3.AS Monaco351514651:4259
4.OGC Nice351691053:3857
5.AS Saint-Étienne351761242:3457
6.Lille OSC341313837:2752
7.Stade Rennes351313951:4652
8.Angers SCO3413101138:3349
9.SM Caen351451636:5147
10.FC Nantes3511121231:3845
11.Montpellier HSC351271644:4343
12.EA Guingamp3511101443:5043
13.FC Lorient3510131246:5443
14.SC Bastia351271633:4143
15.Girondins Bordeaux3410131142:5343
16.Olympique Marseille358171045:4141
17.GFCO Ajaccio358131436:5137
18.Stade Reims35991738:5236
19.Toulouse FC357121641:5333
20.ES Troyes35382425:7717
Zbývající zápasy
27.04. 18:30Lille OSC - Angers SCO
11.05. 20:30Girondins Bordeaux - Paris Saint-Germain

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po 11 rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juninho8

Dnes nemozem pozerat a oni takto potesia....pekne chlapci

Reagovat
Langi

Greniera zavelel k obratu snad se to jeste nejak vyvrbi

Reagovat
Israha

Mandanda 6

Manquillo 6

Rekik 5

N'Koulou 2

Mendy 3

Diaby 5

Romao 1

Sarr 4

Thauvin 5

Fletcher 3

Batshuayi 5

Zambo Anguissa 4

Barrada 3

Cabella 3

Furt tentýž zmar, ale paradoxně nebýt individuálních zkratů, tak by to na Nantes stačilo, ti byli až do toho vyloučení neschopni cokoliv vymyslet a gól jim musel darovat N'Koulou chybou, za kterou by se mělo střílet. Romao taky "charakter", končí mu smlouva, tak jaképak stresy se záchranou, místo toho si nechá dát rudou za oplácení a připraví tým o dva body. Tak jak u N'Kouloua, díky za slušné výkony v předešlých sezonách, ale už odejdi, nemáš týmu co dát.

Sólující Sarr, krom gólu naprosto krypticky působící Thauvin nebo kriminálně dřevěný Fletcher, to už je takový kolorit, na to už si začínám zvykat. Nejhorší je, že už i Cabellu to přestalo bavit a Batshuayi není schopný překonat vlastní frustraci. Tohle ještě budou perné tři kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mi nejde do hlavy, kde jste na Fletchera přišli. On už 4 roky nic nehraje, kopyto je to příšerný.. a přesto si ho vybere Marseille.

Reagovat
Israha

Hledal se útočník jako back-up za Batshuayie, a byť to teda nikde oficiálně řečeno nebylo, já mám takový pocit, že prostě nikdo lepší nebyl k dispozici/nechtěl přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, jestli se ma cenu vubec nervovat...

Reagovat
Israha

No tak jistěže má, sestup bych překousával jen hodně těžce.

Reagovat
smazaný uživatel

I presto jak hrajou, tak sestup se rozhodne nebude tykat OM. Spis me stve, ze na to 8 z 11 hracu na hristi chcije...vyhazel bych bez legrace tak 10-15 hracu ze soucasnyho tymu, protoze jinak se to nikam neposune, ale hlavne uz to chce majitele...

Reagovat
Israha

Končící smlouvy, hostovačky, zájem momentálně silnějších klubů...ti hráči se prostě příští rok vidí jinde než v Marseille. Takže ono je ani nebude třeba vyhazovat.

Reagovat
Langi

V patek jsem si to schvalne porovnaval, a byt si z toho naznakem muzeme delat srandu, tak objektivne vas pad proste nepripada v uvahu, pri tech losech, co ma Reims a Gazelec...ti by se museli z niceho nic vybicovat k vykonum hodnych Ligy mistru...

Reagovat
Israha

Tak GFCO měli v téhle sezoně nějak 11 nebo 12 zápasů bez prohry, kdo říká, že v sobě výkony z téhle doby nenajdou znovu? Toulouse pod Duprazem taky moc neprohrává. Remeš je nejspíš v háji, ti asi půjdou, ale ten třetí sestupový flek je setsakramentsky blízko

Reagovat
Langi

No zase si vem, ze jestli pujde dolu Reims s aktualne 36 body, tak kde by marne Toulouse najednou vzalo 9 bodu ze tri kol, aby vas predstihli...vam naprosto realne staci uhrat doma 1-1 s Reims a udrzite se...pri te konstelaci to fakt nejde aby vas dali Gazelec i Toulouse je jasny ze je to sezona na picu a tezko cekat ze se to nejak herne zvedne, ale fakt tam jsou letos o dost tragictejsi tymy...hold u vas je to nejvic videt...Gazelec a Reims hraji vetsi hovno a Toulouse se vcera nechytili posledniho stebla...mezi nima se rozhodne

Reagovat
Israha

Hmmm, no takhle, když se dají všechny faktory do souvislosti, tak máš pravdu...což ale ani v nejmenším nemírní moji kardinální nespokojenost s tím, co se to děje

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby

Reagovat
Pyroman

Marseille se po sérii výkyvů vrátila ke svému trademarkovému výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsme na 16 pozici bože to je sezona

Reagovat
Pyroman

5 výher s čistým kontem v řadě, olé. Obrana šlape skvěle, plus se v nejlepší možné době chytl Roux, beru zpět kritiku, kterou jsem na něj během sezóny vypouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Grenier nesmi odejit

Reagovat
Langi

pokud se ukaze v zaveru ligy a v priprave v dobrem svetle, tak si ho snad Genesio snad necha...Aulas tvrdil jak ho kvuli penezum nepousti

Reagovat
domingo

Vsichni resi Nice, Lyon a Monaco, ale nejlepsi formu z cele ligy ma momentalne ASSE.

Bylo by to neco uzasnyho, kdyby jeste dali to druhy misto. Klicovej bude zapas v Nice, nejlepsi obrana vs nejlepsi utok. A Galtier by mohl odejit na vrcholu

Reagovat
domingo

Akorat jediny, co me sere, je ze hrajou za tyden s Toulouse.. Jeden z nich tim padem ztrati, takze se nestane, ze by slo zaroven ASSE do Ligy mistru a Toulouse se zachranilo. Tak snad klapne aspon jedna z techhle veci..

Reagovat
domingo

A jeste jedna vec - od doby, co se vratil Perrin, nedostalo ASSE ani gol a neztratilo ani bod. Ten proste na to Euro jet musi na 100%, a jestli nebude Sakho, tak klidne do zakladu

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

uz bylo potreba nejak zajistit, aby asse prestali bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bude lepsi ASSE druhe a lyon osmy

Reagovat
Langi

Tak zase od unora do brezna meli hruznou serii bez vitezstvi...jako ono to vypada uzasne jen kdyz se podivas jen na tech poslednich 5 kol

Reagovat
domingo

Tak forma se obvykle pocita kolem tech peti kol..

Uzasny by to bylo proto, ze tohle mela byt sezona, kdy zaberou v Evropsky lize a mozna tomu trochu obetujou tu nekolikaletou snahu probit se do LM. A ted se jim to realne muze povest, navzdory tomu ze cile v EL splnili taky. Tak to myslim

Reagovat
Godwinson

Hantz V příští sezóně z toho budou poháry, to je jasný

Reagovat
juninho8

A mame to vo vlastnych rukach.....toto proste musi dopadnut!

Reagovat
Langi

takhle sem si přál aby to dopadlo...je to super stav, tři kola do konce, dvakrát hrajem doma a jednou v sestupujícím Reims...2 výhry a remíza s Monacem a máme to

Reagovat
smazaný uživatel

Aulas pls

Reagovat
Langi

Alexandre Lacazette je obětí zájmu mnoha evropských celků, podle posledních zpráv má pak nejblíže k přesunu do Tottenhamu. Ten měl dokonce již Olympique Lyon předložit konkrétní nabídku.

Tak prý nahodili 30 ME...já bych je trochu víc dojil, když dali 15 za Njieho

Reagovat
Langi

OT: nevím jestli je to už oficiální...každopádně venkovní super...domácí, za mě, až moc retro

Reagovat
smazaný uživatel

čo narobíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele