35. kolo
24.04.2016 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

EA Guingamp - SM Caen 1:1

Guingamp remizoval s Caen a zápas se dohrával jenom o dvaceti lidech v poli. Oba celky tedy zůstávají usazené ve středu tabulky.

Na první gól se na Stade du Roudourou čekalo do 30¨. minuty. Jérémy Sorbon chyboval, čímž nabídnul balon Jeffu Louisovi, který prodloužil na Juliena Féreta, který prodloužil na z Lille hostujícího Ronnyho Rodelina a ten mířil přesně pod břevno branky, kterou v prvním poločase hájil guingampský Jonas Lössl - 0:1.

V závěru první půle mohl přidat další trefu Caen po zranění se navrátivší Andy Delort, jenže Caen šlo do druhé půle jenom s jednobrankovým náskokem. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce měl už už branku na kopačce Thibault Giresse, ale nejlepším obránce soupeře se pro ten moment stal útočník Mevlut Erding, Giressův vlastní spoluhráč!

V 72. minutě to chytrým lobem zkoušel Andy Delort, ale Lössl s vypětím všech sil udržoval svůj tým ve hře. Za šest minut si však svou frustraci vybil na Louisovi Giresse a musel s červenou kartou do šatny. Domácí přesto i v deseti zvládli vyrovnat. Jonathan Martins Pereira rozehrál přímý kop. Jérémy Sorbon přeskočil Jordana Adéotiho a vyslal razantní hlavičku směr Vercoutreho brána. Gólman Caen si sice na míč sáhnul, ale v cestě do sítě mu nezabránil - 1:1.

V samotném závěru zápasu se udály ještě dvě zaznamenáníhodné situace. Andy Delort nejprve znovu ztroskotal na Lösslovi. A potom zablokoval Briandovi cestu Nicolas Seube. Jeho zásah byl oceněn žlutou kartou. A protože už v tu dobu jednu měl, následoval Giresse. Caen už to teď s pohárovými ambicemi bude mít prakticky neřešitelné. Guingamp oproti tomu může těšit, že ani příští ročník Ligue 1 nebude bez něj.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele