Ligue 1 - souhrn 33. kola

08.04.2016, 22:22, aktualizováno 10.04.2016, 22:55
Komentáře a souhrny
Řádění Ben Arfy učinilo ze souboje o poháry mezi Nice a Rennes jednoznačnou záležitost. V Marseille protestující diváci gól neviděli. Monako prohrálo v Lille a přišlo o druhé místo, na němž ho střídá Lyon. St. Étienne díky těsné výhře nad Troyes tlačí na Rennes. Toulouse rozstřílelo Bastii, 17. Remeš ale svůj zápas taky zvládla. Suverenitu potvrdilo PSG, z Guingampu veze triumf 2:0...

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux 0:0

10.04.2016 21:00

Góly: -

Olympique Marseille se možná měl pro tuto sezonu přejmenovat na Omylpique Marseille. Proti Bordeaux nedokázal na vlastním stadionu ani skórovat, po dvou porážkách bere se štěstím pouhý bod za remízu 0:0 a nadále zůstává v dolní polovině tabulky.

Pět zápasů před koncem jen s šestibodovým náskokem na sestupové pásmo. Při 106. střetnutí těchto dvou celků v rámci Ligue 1 začali lépe domácí. Rémy Cabella našel Floriana Thauvina, jenž ještě přiťuknul lépe postavenému Bounovi Sarrovi, nicméně Jérome Prior se přelstít nenechal. V té době neuběhly ještě ani dvě minuty.

Hostující brankář, náhradník za Cédrika Carrassa, musel znovu do akce po půl hodině hry. Nejprve vyrazil Thauvinovu tečovanou střelu a s Cabellovou dorážkou mu pomohl spoluhráč Pablo. Těsně před pauzou mohli jít do vedení hráči Bordeaux. Adam Ounas nejprve chytře přelstil Karima Rekika. Pak si poradil i s Nicolasem N’Koulouem, ale všechno zakončil ránou do břevna.

Brankovou konstrukci trefil po změně stran jeho spoluhráč André Biyogo Poko, jelikož mu šikovně nahrál Cédric Yambéré a obrana OM v podstatě dosti váhala s tím, co vlastně udělat. Ani ve zbytku zápasu se nikdo neprosadil, takže si nový kouč Les Girondins Ulrich Ramé mohl připsat na konto další bod. Jeho tým je nyní dvanáctý, s tříbodovým náskokem na Marseille.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Stade Rennes 3:0

10.04.2016 17:00

Góly: 33. Hatem Ben Arfa (pen.), 41. Hatem Ben Arfa, 56. Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa znovu úřadoval! Byl z toho hattrick a výhra 3:0 nad Rennes.

Že to les Aiglons myslí s pohárovou Evropou vážně, vážněji než konkurent z Rennes, začali dokazovat prakticky už od samého úvodu zápasu. Centr Ricarda Pereiry tečoval na břevno vlastní branky Romain Danzé a volný míč uklidil za čáru Nampalys Mendy. Hezké, jen kdyby nestál v ofsajdu. Po půl hodině hry tedy musel otevřít skóre zápasu Hatem Ben Arfa.

Sylvain Armand ve vápně fauloval Jeana Michaëla Seriho a devětadvacetiletý záložník s tuniskými kořeny, jenž Serimu před nedovoleným zákrokem přihrál, otevřel z pokutového kopu skóre - 1:0. A čtyři minuty před pauzou se prosadil zase, tentokráte ze hry. Po trase Germain-Pléa-Koziello se míč dostal k Ben Arfovi, jenž si naběhnul do uličky mezi Armandem a Fernandesem a přízemní střelou zvýšil na 2:0.

V 56. minutě byl hattrick dokonán. Benjamin André přišel o balon, a pak už stačilo jen najít horní roh Costilovy brány - 3:0. Pro Hatema Ben Arfu to byl už šestnáctý zásah v sezoně, díky čemuž se mezi ligovými kanonýry dělí s Alexandrem Lacazettem o druhou příčku. Co na tom, že za vedoucím Zlatanem zaostávají o celých čtrnáct branek.

Po hodně hry ještě testoval Yoana Cardinaleho renneský Jeremie Boga, ale nic z toho nebylo. Zbytek utkání se už žádné vyložené příležitosti nevyskytly, takže OGC Nice okupuje čtvrtou pozici s dvoubodovou ztrátou na Monaco a Lyon. Příště se utká právě s Lyonem, zatímco Rennes bude napravovat dojem v duelu s Guingampem.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AS Monaco 4:1

10.04.2016 14:00

Góly: 37. Morgan Amalfitano, 67. Éder, 77. Mounir Obbadi, 88. Djibril Sidibé - 90. Farès Bahlouli

Lille překvapivě snadno doma přehrálo Monaco a na čtvrté Nice nyní ztrácí pouhé čtyři body. Knížecí klub kvůli prohře přenechal druhou příčku Lyonu.

Je skutečné obdivuhodné, čeho fotbalisté LOSC po příchodu Frédérika Hantze dosáhli. Z týmu, který byl zralý na sestup, se stal vážný kandidát na pohárovou Evropu. Stačí buď vyhrát Ligový pohár, nebo skončit v tabulce na stejném (tedy sedmém) místě, jelikož ve finále zmíněné soutěže se utkají s obhájcem prvenství, celkem PSG.

Jako první to v zápase zkoušel Morgan Amalfitano, jenže trefil pouze tyč. Za osm minut později však ukázal, že se jenom zastřeloval, protože mu po Corchiově centru přiťuknul Éder. Jednatřicetiletý záložník se s balonem rychle otočil, čímž se zbavil Ricarda Carvalha a trefil to přesně pod břevno - 1:0. Tolik první poločas.

V 55. minutě byl vyloučen za sestřelení Carvalha domácí Renato Civelli a Monaco vycítilo příležitost na vyrovnání. Jenže než si vypracovalo nějakou kloudnou možnost, následoval Argentince nigerijský protihráč Elderson Echiéjilé, protože si vyšlápnul na Sébastiena Corchiu. Za tři minuty Stade Pierre-Mauroy znovu propukl v nadšení. Po spolupráci Boufala s Obaddim střelou do dolního rohu zvýšil na 2:0 Éder.

Poté se musel vyznamenat Vincent Enyeama proti střele Andrey Raggiho. V 77. minutě zase přihrával Sofiane Boufal. Šťastným střelcem byl tentokrát Mounir Obaddi - 3:0. A "do čtvrtice" všeho dobrého - Junior Tallo přihrál na levé křídlo Djibrilu Sidibému a ten nasadil housle Danijelu Subašićovi - 4:0. Hosté nakonec stihli jeden čestný zásah.

Jmenovitě to byl střídající Fares Bahlouli, kdo se v poslední minutě řádné hrací doby parádně trefil z hranice pokutového území - 4:1. Monaco má před sebou Olympique Marseille, Stade Rennes a EA Guingamp. O prvním květnovém víkendu je na programu vzájemný střet s Lyonem. Lille si oproti tomu může vylepšit pozici zápasy s Ajacciem, Angers a Lorientem.

Více informací k zápasu

Angers SCO - GFCO Ajaccio 0:0

09.04.2016 20:00

Góly: -

V nezáživném souboji dvou nováčků se nakonec neradoval nikdo; remíza 0:0 se ale hodí více hostům z Ajaccia, kteří bojují o záchranu. Naopak Angers už nejspíš o nic nejde. Hostující kouč Thierry Laurey mluvil o tom, že jeho tým bude bojovat ze všech sil, možná ale zapomněl dodat, že ve fotbale jde v první řadě o fotbal..

Jedno z nejzapomenutelnějších utkání dosavadního průběhu sezony otevřeli lépe domácí, kteří také vyhráli poslední dva duely a ti optimističtější z jejich fanoušků možná tajně zadoufali v závěrečný pohárový útok. Gilles Sunu připravil první šanci pro Pierricka Capelleho, ten však ve 12. minutě branku Clémenta Mauryho netrefil. A když už se domácím podařilo propasírovat míč do sítě, gól neplatil - Romain Thomas, zakončující po Manganiho přímém kopu o sedm minut později, byl podle názoru sudího v ofsajdu.

Na druhé straně Gazélec odpověděl nebezpečnou hlavičkou Khalida Boutaïba z 35. minuty, která letěla těsně nad - a to bylo vše. V celém druhém poločase nebylo k vidění vůbec nic, pouze marné snahy nekreativního Angers a pevný, zuřivě bránící blok Korsičanů. Pouze domácí Billy Ketkéophomphone vypadal na hřišti jako fotbalista, to ale bylo málo. I přes vyválčený bod zůstává Gazélec v sestupovém pásmu, dva body za sedmnáctou Remeší; Angers je osmé.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - ES Troyes 1:0

09.04.2016 20:00

Góly: 75. Neal Maupay

Byly to pro St. Étienne pořádné nervy, nakonec však poslední a již sestupující Troyes dokázalo před vlastními fanoušky porazit nejtěsnějším možným rozdílem a i nadále se drží v boji o evropské poháry. O jedinou branku se čtvrthodiny před koncem postaral Neal Maupay, který byl do té doby na hřišti jen čtyři minuty.

Třetí výhra v řadě, třetí udržené čisté konto. Svěřenci Christopheho Galtiera si na aktuální formu opravdu nemůžou stěžovat, každopádně povinné tři body v souboji s ESTAC se nerodily v žádném případě snadno. Hosté, kteří na Stade Geoffroy-Guichard nevyhráli od roku 1954, favoritovi statečně vzdorovali.

Domácí byli na hřišti o něco lepším týmem, nicméně úvodní branka zápasu na řadu stále nepřicházela. Asi největší možnost si v první půli vytvořil Tannane, který už v 15. minutě nahradil v útoku zraněného Bahebecka, ovšem brankář Dreyer mu jeho pumelici z dálky dokázal fantasticky zlikvidovat.

Zkraje druhého dějství se snažil skórovat Cohade, ale nevyzrál na Dreyera. Rozhodující úder nakonec zasadil střídající Maupay. Eyssericův centr z rohového kopu dopadl k nohám mladého Francouze, jenž svou střelu usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce. Troyes na tenhle moment již nezareagovalo a připsalo si svou sedmou porážku za sebou.

Více informací k zápasu

SM Caen - FC Lorient 1:2

09.04.2016 20:00

Góly: 64. Dennis Appiah - 16. Benjamin Jeannot, 47. Majeed Waris (pen.)

Majeed Waris má skvělou formu a potvrdil to i v Caen. Zejména díky němu získal Lorient extrémně důležité vítězství 2:1; nyní už je takřka jasné, že je pro další sezonu zachráněn. Waris vstřelil svůj vítězný gól z penalty hned zkraje druhého dějství; v té době už Les Merlus vedli po trefě Benjamina Jeannota (17'). Za domácí dokázal pouze snížit Dennis Appiah.

Poslední dva zápasy se Lorientu vůbec nevydařily: dvě prohry, osm inkasovaných branek a nebezpečný propad tabulkou sebevědomím týmu hodně otřásly. Dnes ale kouč Sylvain Ripoll přivítal hned tři navrátilce, přičemž zejména stoper Lindsay Rose a defenzivní štít Didier Ndong si ihned udělali vzadu pořádek. Lorient byl od začátku lepším týmem a do vedení šel zaslouženě, i když mu pomohlo i štěstí: první Jeannotovu střelu gólman Rémy Vercoutre vyrazil na tyč, balon se odrazil zpět k hostujícímu útočníkovi, který už napodruhé nezaváhal.

Na druhé straně se musel mít Benjamin Lecomte na pozoru před Andy Delortem, jinak toho ale Caen moc nepředvedlo. Les Merlus působili živějším dojmem a potvrdilo se to i ve druhé půli: hned v první akci po změně stran se Philippoteaux probil do vápna, byl stažen Damienem Da Silvou a kopala se penalta. Exekuce se ujal Waris a zkušeně načal druhou desítku svých letošních gólů.

Naději pro trápící se Caen vykřesal Appiah, který snížil v 64. minutě, kdy vyrazil dopředu po pravém křídle a chtěl si ťuknout s Julienem Féretem; místo toho se však míč nezáměrně odrazil zpátky k němu, takže variantou číslo dvě bylo jednoduše se probít do vápna a vypálit. Místo tlaku na vyrovnání se ale normandští v závěru spíše sami bránili a Vercoutre byl ve finální fázi utkání rozhodně zaměstnanějším gólmanem. Poté, co zlikvidoval nebezpečnou hlavičku Roseho, se tak oba týmy rozešly se skóre 1:2.

Více informací k zápasu

Stade Reims - FC Nantes 2:1

09.04.2016 20:00

Góly: 11. Prince Oniangué, 80. Nicolas De Préville - 68. Johan Audel

Nesmírně důležitou výhru si připisují fotbalisté Remeše, kteří před vlastním publikem udolali Nantes 2:1 a oživili svoje šance na záchranu. Hrdinou zápasu se stal autor vítězné trefy Nicolas de Préville.

Remeš sice patří k nejslabším celkům ligy, dnes však byla i přesto papírovým favoritem - Nantes to totiž letos venku vůbec nejde. Možná kdyby dnes Kanárci využili hned první šanci, dýchalo by se jim lépe; Kolbeinn Sigthórsson však v osmé minutě pouze napálil břevno, a o tři minuty později se radovali naopak domácí. De Préville rozehrál přímý kop do vápna, kde míč prodloužil Franck Signorino a zakončující Prince Oniangué poprvé propálil gólmana Maxime Dupého.

Oniangué dokonce sám dostal míč do sítě i podruhé, branka ale neplatila. Ne že by to Remeši mělo vadit - domácí drželi otěže zápasu pevně v rukou a ještě do konce prvního dějství měli dvě velké šance na zvýšení. Dévauxova jedovatá hlavička však narazila na bránícího Oswalda Vizcarronda na brankové čáře, zatímco skvělý De Préville ve 41. minutě ztroskotal na Dupém.

Domácí si zahrávali, takže nebylo asi příliš překvapivé, že je Kanárci ve druhé půli potrestali. Po hodině hry Aïssa Mandi nedokázal odklidit míč do bezpečí a dovolil tak Emilianu Salovi pálit z dobré pozice; brankář Johann Carrasso si sice s touto ránou poradil, vyražený míč však našel pouze veterána Johana Audela, který nezaváhal. A nebýt Carrassova pohotového zásahu proti Ermiru Lenjanimu (72'), mohlo být v červenobílé kabině ještě hůře.

Nakonec si však svěřenci Oliviera Guégana zasloužené tři body přece jen vybojovali: deset minut před koncem se De Préville postavil k rozehrání přímého kopu, využil chaoticky postavené zdi i špatně stojícího Dupého a přímou střelou vrátit Remeši vedení. Nantes následně přišlo o vyloučeného Yacine Bammoua, přesto ale mohlo slavit alespoň bod - to by ale Sala nesměl na poslední chvíli ztroskotat na bránícím Mandim.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - SC Bastia 4:0

09.04.2016 20:00

Góly: 57. Wissam Ben Yedder, 62. Martin Braithwaite, 70. Marcel Tisserand, 80. Wissam Ben Yedder

Kdepak, Toulouse v žádném případě není z kola ven. Svěřenci Pascala Dupraze stejně jako loni na poslední chvíli utíkají hrobníkovi z lopaty; dnes si v důležitém zápase vyšlápli na Bastii, které nadělili hned čtyři branky a výrazně tak posílili svoje šance na záchranu. Všechny góly padly během pouhých třiadvaceti minut ve druhé půli; trefili se Ben Yedder (57', 80'), Braithwaite (62') a Trejo (70'), zatímco hosté museli dohrávat o desíti.

Probuzení Ben Yeddera s Braithwaitem se nakonec dost možná ukáže jako Duprazův klíčový úspěch; dnes však sebevědomí sálalo z celého týmu, nejen z elitního útočného dua. První šanci si připsal bek Francois Moubandjé, který z dobré pozice pálil těsně nad; poté už Ben Yedder donutil gólmana Jeana-Louise Léku k prvnímu zásahu.

Na otevření skóre si ale fanoušci - a Ben Yedder - museli počkat až do druhého dějství. Celou akci vymyslel Alexis Blin, který se probil přes dva strážce a nahrát Regattinovi; marocký záložník neváhal a okamžitě vybídl ke skórování uznávaného kanonýra, jenž si nedělal příliš starostí a s ledovým klidem propálil Léku. Také o pět minut později sehrál Ben Yedder klíčovou úlohu; tentokrát se převtělil v asistenta, když zpracoval Didotův pas a vrátil míč do palebné pozice kolegovi Braithwaitemu.

Za stavu 0:2 to s šancemi Korsičanů vypadalo už tak dost špatně (ostatně sami se do zápasu vlastně nikdy ani nedostali), definitivním hřebíčkem do rakve však bylo až vyloučení Yannicka Cahuzaca z 67. minuty. Tím Bastia ztratila poslední naděje na důstojný výsledek a Toulouse v poklidu přidalo další dva góly: na 3:0 zvyšoval po pouhé minutě pobytu na hřišti střídající Trejo, který si narazil s Ben Yedderem a pravačkou přesně zakončil, finální úder pak zasadil sám nejlepší klubový střelec. Jeho přesná střela po přihrávce veterána Sirieixe byla jeho už čtrnáctým gólem v sezoně a šestým v posledních šesti zápasech.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Paris Saint-Germain 0:2

09.04.2016 17:00

Góly: 56. Lucas Moura (pen.), 71. Lucas Moura

Generálka na odvetu Ligy mistrů na půdě Manchesteru City vyšla PSG velmi slušně. K vítězství 2:0 hostující celek dotáhl Lucas Moura, který se ve druhé půli prosadil z pokutového kopu a pak také ze hry. Guingamp, tvrdě bojující o záchranu, dělí od sestupového pásma už jen pět bodů.

Kouč Laurent Blanc do Bretaně nevyslal ani v nejmenším svou nejsilnější sestavu. Pro pařížský celek je pochopitelně prioritou milionářská soutěž, takže Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Thiago Motta, Angel Di María, Edinson Cavani a Maxwell odpočívali. Vlastně si tak zahrál jen Matuidi, který je pro zápas se Citizens vykartovaný, a brankář Trapp.

Matuidi se stal zároveň kapitánem nejmladšího týmu PSG od sezóny 1990/91. Šéfoval spoluhráčům, kterým v průměru dohromady bylo pouhých 23 let a 4 měsíce. Zatímco francouzský záložník odehrál celých 90 minut, to samé se nedá říct právě o Trappovi. Ten kvůli problémům s kolenem po srážce s Kurzawou v poločase odstoupil.

EAG se favorita duelu v žádném případě nezalekl. A vytvořil si velmi slušné příležitosti, nicméně Briandovi nebyl uznán gól kvůli ofsajdu a Erdinc nedokázal ve vyložené pozici a před prázdnou brankou zachytit ve skluzu přihrávku Martinse Pereiry. Ve druhém poločase přišlo na řadu zlepšení ze strany PSG. A v 56. minutě se ujal vedení.

Nkunku byl v šestnáctce sražen Sorbonem a sudí Fautrel ukázal na bílý puntík. Lucas Moura si zkušeně počkal, až udělá pohyb gólman Lössl, a bez problémů penaltu proměnil. V 71. minutě hosté pojistili svoje vítězství, to když se po pěkné akci a přihrávce Kurzawy prosadil z blízkosti opět Brazilec.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Olympique Lyon 0:2

08.04.2016 20:30

Góly: 34. Maxwel Cornet, 40. Maxwel Cornet

Olympique Lyon vyloupil Stade de la Mosson v Montpellieru, díky čemuž se minimálně do nedělního odpoledne posune o skóre před Monako na druhé místo tabulky.

Bruno Génésio přinesl do lyonské kabiny nový, svěží vítr. Podzimní dusno po Hubertu Fournierovi se tedy podařilo vyvětrat a někdejší sedminásobný šampion Ligue 1 po roce znovu usiluje o Ligu mistrů. Aby mohl v rámci třiatřicátého kola vyhrát na jihu Francie 2:0, bylo nejprve zapotřebí zneškodnit hlavičku Mustaphy Yatabarého z bezprostřední blízkosti, o což se spolehlivě postaral Anthony Lopes.

Ve 34. minutě domácí příznivci smutnili a ti hostující se radovali. Jamel Saïhi přenechal Lacazettovi, jenž prodloužil na Jordana Ferriho, který z otočky našel Maxwella Corneta, který se prosmýkl za Daniela Congrého a následně vypálil přesně do vzdálenějšího rohu brány, kterou po dlouhé době opět střežil Geoffrey Jourdren - 0:1.

Za šest minut přibyly Frédériku Hantzovi na čele další vrásky. Zase v tom měli prsty Ferri, Lacazette a Cornet, který si opět udělal prostor a nedal domácímu gólmanovi šanci - 0:2. Po hodině hry mohl snížit Morgan Sanson, ale Lopes byl na jeho střelu z dálky připravený. O čtvrt hodiny později našel Ferri za obranou Lacazetta, nicméně tomu radost ze sedmnáctého gólu pokazil výborným zákrokem Jourdren.

V 81. minutě musel po příležitosti stejného hráče za svého brankáře zaskočit Jérome Roussillon. První start od září si potom připsal Nabil Fekir. A právě tenhle dvaadvacetiletý útočník mohl skórovat potřetí, jenže jeho lob byl příliš dlouhý. MHSC tedy nadále zůstává sestupovým vodám nebezpečně blízko, ale před zápasy s Nantes, Troyes, Remeší, Rennes a Monakem má situaci zcela ve svých rukou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain33265283:1883
2.Olympique Lyon331671054:3455
3.AS Monaco331413648:4055
4.OGC Nice331581050:3753
5.Stade Rennes331312850:4251
6.AS Saint-Étienne331561239:3451
7.Lille OSC331213833:2549
8.Angers SCO3312101135:3246
9.SM Caen331441535:4446
10.FC Nantes3311111130:3544
11.SC Bastia331271431:3743
12.Girondins Bordeaux3310131041:5043
13.FC Lorient3310121145:5142
14.Olympique Marseille33816943:3840
15.EA Guingamp331091439:4939
16.Montpellier HSC331071638:4237
17.Stade Reims33991537:4836
18.GFCO Ajaccio337131331:4534
19.Toulouse FC337111538:4932
20.ES Troyes33282322:7214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (41)

Přidat komentář
Langi

Skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na PSG bylo jako co? Dar sazkovek asi

Reagovat
Mönchengladbach

Odpovídá sestavě PSG.

Reagovat
Pyroman

to právě moc ne, bylo sice jasné, že PSG nebude v nejsilnější sestavě, ale stejně byl ten kurz dost přestřelený.. což samozřejmě není věc, na kterou bych si stěžoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako tak, lavičku majú stále silnú aj keď nerozohratú ale nastúpili tam do základu 4 mladíci ktorý majú odohraných len pár minút a žiadne skúsenosti plus ďalší dvaja striedali

Reagovat
lampard8

Ben Yedder po sezoně do Lyonu. Neskutečná mašina, dneska 2+2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud toulouse sestoupi, tak by mohl byt levny. Nicmene utok bude potreba posilit jen v pripade odchodu lacazetta, primarne by mel prijit kvalitni mlady levy bek a privest dalsiho stopera, bisevac utekl a kone s rosem jsou na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampard8

Guerreiro za 12 mega zLorientu a třeba Mandi z Reims jako bonus Ben Yedder. Aulas se bude muset plácnout přes kapsu

Reagovat
Langi

Mandi, Guerreiro a Ben Yedder by stali tak 40 mega dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked dostaneme 25 za sašu tak to neznie hrozne, Aulas sa už vyjadril že v prípade LM investuje do 2 kvalitných hráčov, ale to je ešte ďaleko, čakajú nas dôležité zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

a i tak nemyslim že by to ško okolo 40, max 30

Reagovat
Langi

Tak to sni dal...Ben Yedder a Guerreiro budou minimalne za 12 kazdy, pokud se budeme bavit, ze by sli k nam a ne nekam ven...a Mandi tezko rict...za nej muzou taky chtit pomalu 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to len potvrdzuje že to más 32 dokopy aj keď Mandi sa vždy riešil do 5 ME, ja len vravím že to nieje také nereálne ako píšeš ty, už sme prešli obdobím nákupov Koneho, Mvuembu atd.

Reagovat
Langi

No tak psal si max 30...ja se spis priklanim k tomu ze by to bylo spis ke 40...ja hlavne absolutne nedokazu odhadnout cenu zrovna u Guerreira nebo Mandiho...u Ben Yeddera je to tak nejak jasne, ale u tehle dvou fakt realne nevim

Reagovat
smazaný uživatel

u Guerreira sa pred rokom točili ceny od 10 do 15 ME, ale to boli tými z iných líg alebo PSG, takže do 10 by sa zjednať dal, ale mne sa túto sezónu strašne páči na LB Sidibe, je spoľahlivý, skúsený, hral už aj LM, bol by určite lacnejší ako spomínaný Guereirro, pretože nieje okolo neho taký hype a je stále mladý...

Reagovat
smazaný uživatel

a podľa TM konč íGuerreirovi o rok zmluva

Reagovat
Langi

Ono hlavne nejake LB budem muset asi resit, protoze Bedimo uz s jistotou pujde a nevim jestli je v juniorce vubec nejaky pouzitelny obrance, krome toho Nora, ktery buhvi jestli si nekdy za acko kopne...u Sidibeho je horsi, ze je z Lille...nevim jestli zrovna ti by nam nekoho prodali

Reagovat
smazaný uživatel

pokud toulouse spadne, tak jim 12 mega nikdo neda

Reagovat
smazaný uživatel

budu radi za 6-7

Reagovat
smazaný uživatel

.Inak, Ghezzal hral dnes pod hrotmi?

Reagovat
Pyroman

Lille z posledních 7 kol 6 výher. PSG who?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak s tým Dembelem bude ešte sranda, už sa rojili články o záujme veľkoklubov ako Bayern, Barca, Arsenal a lietali pálky okolo 30 ME a nakoniec sa vraj zistí, že má výkupnu klauzulu na 5 ME

Reagovat
smazaný uživatel

aulas time

Reagovat
smazaný uživatel

Nabídne 2+3

Reagovat
Godwinson

Jj. To házení 30m částek bylo hodně směšný. Tuhle mě tu o tom tady někdo přesvědčoval ...

Reagovat
FCSL

Hatem Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jaký je váš názor na biopotraviny?

Podělte se prosím o svůj názor prostřednictvím dotazníku zde: http://goo.gl/forms/Q9n0amXscA, který nám pomůže k průzkumu trhu. Zabere to jen malou chvíli. Moc děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

On si robí čo chce, normálne som zvedavý čo predvedie v piatok u nás, dúfam že si dnes vystrieľal všetok pušný prach.

Reagovat
Pyroman

Famózní Ben Arfa, nejlepší hráč ligy, jakkoliv má Zlatan úctyhodné statistiky. Rennes hodně slabé, Grosicki neviditelný, Gourcuffovi nevyšlo snad nic, Dembele neměl svůj den... zasloužená výhra Nice.

Reagovat
jany kozak

Ben Arfa musi na ME

Reagovat
Godwinson

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem Lepsi nez Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

No prve dva dnešné zápasy bolo radosť vidieť, ale tento večerný zápas, to je zatiaľ na vyškriabanie si očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa je fakt hráč, kterých moc není. Ten snad vidí jenom směrem dopředu. Když se mu chce, tak je to na sledování jeden z nejzajímavějších hráčů. Každou jeho akci jsem si užil, každé rozvíjení útoku jsem chtěl, aby skončilo u něho, protože jsem věděl, že úplně někde jinde než všichni hráči na hřišti.

Reagovat
Israha

Důležitý bod do boje o záchranu, jen tak dál, ty ksichte kyselý španělský neschopný. Chudák Cabella, ten se může přetrhnout, aby s tím zápasem něco udělal, ale je v tom sám...ten ještě s chudí půjde příští rok hrát Championship a na zůstávání v Marseille se vysere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Hodnocení hráčů (10 nejlepší, 1 nejhorší): Mandanda 5 - Manquillo 3, N'Koulou 4, Rekik 5, Mendy 4 - Isla 2, Silva 3 - Sarr 4, Cabella 7, Thauvin 2 - Fletcher 4. Náhradníci: Romao 4, N'Koudou 4, Batshuayi 2.

Čím dál horší...

Reagovat
Godwinson

Prohrát doma s Lyonem, jaká ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na piatkový zápas s Nice už ostáva len 5 tisíc lístkov, som zvedavý či sa prekoná rekord 56,661 s PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele