Ligue 1 - preview 33. kola

08.04.2016, 08:30, aktualizováno 10.04.2016, 08:52
Previews
Monaco se bude chtít na hřišti Lille vrátit na průběžnou druhou příčku. Nice přivítá Stade Rennes a Marseille se pokusí zlepšit reputaci proti Bordeaux...
Lille OSC - AS Monaco  (neděle 14:00)
Lille si chce proti Monaku dojít pro pátou výhru v řadě. Hosté, kteří budou muset podniknout více než 800 kilometrů dlouhou štreku na sever Francie, zase nechtějí ztratit tříbodový náskok na Lyon.

Knížecí klub si připsal tři remízy v řadě, pak si v Parku princů poradil s PSG, a pak prohrál s Bordeaux. Lille zase hladce přejelo Nantes. "Před zápasem jsem jasně říkal, že nejdůležitější bude zajistit si prvoligový status. To se nám podařilo a navíc jsme se posunuli blíže k první šestici. Vyvarovali jsme se chyb a celý duel jsme měli pod kontrolou. Teď už můžeme jenom získat," nechal se slyšet Frédéric Antonetti.

Jeho podřízený, veterán Florent Balmont, následně dodal: "Proti Nantes jsme neměli tolik šancí, ale ty, které jsme si vypracovali, jsme využili. V současné době se nám daří a doufáme, že to tak bude pokračovat i ve zbývajících utkáních. Prostě postupujeme zápas od zápasu." V těch, které jsou ještě zapotřebí odehrát, čeká na jeho tým kupříkladu Angers, Lorient nebo ASSE.

Zároveň dodal, že Lille si na Monaco věří, i když se jedná o silný celek s rychlými hráči, kteří mají dobře zvládnuté rychlé protiútoky. V domácím prostředí se navíc bývalému klubu Davida Rozehnala, jenž před sezonou zamířil do belgického K. V. Oostende, začíná opravdu dařit. Monaco je na hřištích soupeře ale také nesmírně silné.

Ví to i Nabil Dirar, který mohl po odpykání osmizápasového trestu na Stade Pierre-Mauroy nastoupit avšak protože odmítl zaplatit pokutu, na trávníku se určitě minimálně ještě v tomto případě neobjeví. Leonardo Jardim po prohře s Bordeaux řekl: "Prohráli jsme, protože jsme hráli pod našimi možnostmi. Střetnutí po reprezentační pauze jsou vždycky obtížná. Hodně hráčů neodvede nejlepší možný výkon, protože jsou unavení."

"Nemyslím si, že by moje sestava nebyla dobrá. Klidně jsme mohli vést, ale nezadařilo se. Pokud jde o tu penaltu, neřekl bych, že Vágner Love vzal balon Fabinhovi. Naopak jsem přesvědčený o tom, že Fabinho podal balon Vágneru Loveovi,"
dodal vzápětí. Nic naplat, tento duel slibuje vskutku hodně zajímavou podívanou!
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
OGC Nice - Stade Rennes  (neděle 17:00)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Olympique Marseille - Girondins Bordeaux  (neděle 21:00)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
EA Guingamp - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
Jednou se v minulosti podařilo Guingampu aktuálního francouzského giganta překvapit. A protože záchranu pořád nemá jistou, rozhodně by nebylo od věci, aby se mu proti PSG podařilo něco podobného znovu. Hosté, už jistojistě korunovaní mistři, si po náročném utkání s Manchesterem City v Lize mistrů hodlají spravit reputaci.

Osmdesát devět bodů, s takovým ziskem se předloni pařížský celek radoval z titulu. Letos má opravdu jedinečnou šanci tenhle rekord překonat. Ve zbývajících šesti kolech potřebuje urvat bodů deset, aby se mu to podařilo. Každopádně vyhrát na Bretani nebude na první pohled tak snadné, neboť domácí neprohráli už třikrát v řadě.

Remíza 2:2 ve čtvrtfinále evropských pohárů nebyla tím výsledkem, jaký si mužstvo Laurenta Blanka před zápasem vytyčila. Pochopitelně že největší zbraní PSG bude i nadále Zlatan Ibrahimovic, který je aktuálně ve skvělé formě. Před týdnem proti Nice dokázal zaznamenat hattrick a v Ligue 1 je se 30 góly suverénně nejlepším střelcem.

Jako by ale forma Blankova mužstva malinko upadala. Třeba před reprezentační pauzou padlo doma s Monakem. "Nepřipravili jsme se na tenhle zápas dostatečně," přiznával pařížský stratég. "Někteří hráči se vrátili z reprezentačních srazů těsně před utkáním. Pořád ale mám tým, který chce za každou cenu vítězit."

Dost se také v médiích skloňovalo jméno Thiago Motta, jenž podle mnohých hodně zaostává za svým standardem. "Pořád v něj mám důvěru," podržel svého svěřence Blanc. "Thiago má určitý věk, pracuji s ním už tři roky a vždy se našla pasáž, kdy nebyl v optimální formě. Ale vždy se přes to přenese a je silnější. V naší hře je to jistota."

EAG loňskou sezónu na konci prosince roku 2014 dokázal PSG nečekaně porazit 1:0. Od sestupových vod ho dělí šest bodů, což není vyloženě špatný, ale také nijak rozhodující náskok. I proto by rád navázal na své nedávné solidní výsledky a s favoritem souboje uhrál alespoň nějaký ten bod.

Naposledy mančaft vedený Jocelynem Gourvennecem uhrál v důležitém mači o záchranu bod v Montpellieru, ačkoli dvakrát prohrával. "Máme nyní 39 bodů a myslím si, že je to slušný zisk," hodnotil guingampský stratég. "Udrželi jsme svého soupeře za námi. A celkově si myslím, že hrajeme slušný fotbal."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Angers SCO - GFCO Ajaccio  (sobota 20:00)
Angers SCO si zajistilo prvoligovou příslušnost. Před sezonou by na to vsadil málokdo. Moulinův tým teď nemá, co ztratit. Naopak může jenom získat a třeba se nakonec dostat až na pohárovou příčku.

Ligový nováček ví, jaké to je pohybovat se v tabulce na třetím a dokonce i na druhém místě. Výrazně matné výkony druhé poloviny sezony sice klub sesadili až na devátou příčku, nicméně na čtvrté Rennes ztrácí šest kol před koncem pouhých šest bodů. Ovšem pokud PSG opanuje oba poháry, bude na Evropu stačit i šestá příčka.

Charles Diers zařídil gólem v poslední minutě nejen dvanáctou výhru v tomto ročníku, ale zároveň tím poslal protivníka z Troyes zpět o úroveň níž. Proti Ajacciu, které o udržení stále bojuje, nenastoupí Yohann Eudeline, Ferebory Dore, Guy N’Gosso Massouma a Vincent Manceau. Po disciplinárním trestu je připraven i Yoann Andreu.

Ajaccio prohrálo poslední dva zápasy, přičemž inkasovalo hned pět branek a žádnou nevstřelilo. V tabulce však zůstává za Remeší pouze o skóre, jelikož Guéganův tým marně hledá formu. Korsický klub nestačil minule doma na ASSE a na kontě má už 13 porážek. "Do konce sezony zbývá odehrát ještě šest zápasů. I když naše forma není nejlepší, věřím, že se udržíme," prohlásil odhodlaně trenér Thierry Laurey.

Vzhledem k tomu, že v tomto roce už jich bylo ve hře 18 a jeho tým získal tři, nezní to příliš pravděpodobně. Ačkoliv co se zranění týče, nemohou nastoupit jen Alexandre Coeff a David Ducourtioux. Kouč má tedy k dispozici téměř kompletní kádr, která má na to, aby proti Angers uhrál alespoň bod.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.00 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - ES Troyes  (sobota 20:00)
Jestli se St. Étienne ještě před několika týdny opravdu nedařilo, pak poslední dva zápasy ukázaly, že by se zase mohlo blýskat na lepší časy. To je určitě příznivá zpráva šest kol před koncem, v nichž se domácí poperou o pohárové příčky. Tentokráte přivítají již sestupující Troyes, takže cokoli jiného než tři body bude bráno jako obrovská ztráta.

Hosté chtějí dohrát sezónu se vztyčenými hlavami. I když se takový osud u vítěze Ligue 2 z loňské sezóny opravdu nečekal, po poslední porážce s Angers je už nyní jasné, že spadnou opět o patro níže. ESTAC může hrát uvolněně, aktuálně se nemá čeho bát. Matematicky ještě může skončit předposlední, prakticky ovšem zůstane na dně.

Najít motivaci pro hráče bude pro trenéra Mohameda Bradju možná ten nejtěžší úkol. "Už jsme sestoupili a nic se na tom nezmění. My se ale nevzdáváme. Budeme pokračovat až do konce kvůli úctě ke klubu i k sobě samým," říkal. "Proti Angers jsme měli šance, ale pak jsme hned inkasovali. Vlastně to utkání dost kontrastovalo s naší celkovou sezónu."

ASSE se nachází na šestém místě, reálně pořád může ještě urvat třeba třetí příčku, a zahrát si tak v létě předkolo Ligy mistrů. Troyes mu přitom rozhodně nesmí stát v cestě. Ostatně ani jako Montpellier nebo Gazélec v uplynulých dvou kolech. Těmhle soupeřům Les Verts nastříleli dohromady pět branek a žádný neobdrželi.

Potřeba je jen na tyhle výkony navázat. Byla by opravdu velká škoda, kdyby případný neúspěch stál St. Étienne na konci například lepší umístění. "Získali jsme důležité vítězství," hodnotil minulý mač na Korsice trenér Christophe Galtier. "Není moc týmů, které GFCO venku porazily. Ten výsledek přišel na řadu v opravdu pravou chvíli."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SM Caen - FC Lorient  (sobota 20:00)
Tohle by měl být jeden z těch poklidnějších zápasů. Ne že by nebylo o co hrát, Caen se totiž stále ještě může porvat o pohárové příčky, zatímco Lorient ani zdaleka nemá jasnou záchranu, každopádně případný neúspěch by pro oba žádnou vyloženou katastrofu neznamenal. Napravit reputaci si budou chtít oba týmy po minulém kole zcela určitě.

Mužstvu kouče Patriceho Garandeho se na podzim dařilo až nečekaně dobře. Dokonce se jednu dobu reálně pralo o Ligu mistrů. Jenže jaro v jeho podání není prostě ideální. Silnější výkony střídají ty slabší, vítězství nad Rennes nebo St. Étienne v kontrastu porážek s Gazélecem nebo naposledy v Toulouse jsou poměrně nelogickými výsledky.

A domácí stratég byl před týdnem opravdu pořádně naštvaný. "Byl to bezpochyby jeden z našich nejhorších výkonů sezóny," čertil se Garande. "Nebyli jsme schopni si třikrát v řadě přihrát. Každý souboj jsme prohráli. Jsem hodně zklamaný a rozmrzelý, protože takové výkony se mi hodnotí opravdu těžko."

SMC si před sezónou vytyčil jen jeden jediný cíl, a to nesestoupit. A právě záchranu má vlastně se 46 získanými body zajištěnou. Garande přiznal, že jeho svěřenci tak trochu ztrácejí motivaci. "Ano, víme, že v Ligue 1 budeme i příští ročník. Musíme najít něco jiného, k čemu se budeme upínat. Je to škoda, protože můžeme hrát uvolněně," zakončil.

Lorient od sestupových vod dělí jen šest bodů, což je rozhodně dosti vrtkavý náskok. Les Merlus získali v posledních čtyřech kolech jen dva body a potřebují nutně zabrat. V minulém utkání padli doma s Lyonem, i když mohli uhrát alespoň remízu. "Nesmíme se vzdávat, musíme držet pohromadě a ztracené body získat jinde," burcoval kouč Sylvain Ripoll.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stade Reims - FC Nantes  (sobota 20:00)
Remeš potřebuje nutně bodovat, jinak by se mohlo snadno stát, že spadne do Ligue 2, zatímco Gazélec Ajaccio se udrží mezi elitou. Nantes má oproti tomu setrvání už jisté a ještě pomýšlí na pohárové příčky.

Olivier Guégan se svým týmem v posledních čtyřech zápasech vybodoval jediný bod za remízu s Monakem. "Někdy se prostě dopouštíme zbytečných chyb, které nás potom stojí cenné body. Duel s Rennes nám hrubě nevyšel, ale důkladně jsme si jej rozebrali, takže věřím, že jsme se z některých nedostatků poučili a že proti Nantes předvedeme o poznání lepší výkon," nechal se slyšet třiačtyřicetiletý trenér. A zároveň popřel spekulace o svém možném odvolání.

Do hry nebude moci nasadit Alexise Peugeta, Diega a Abdelhamida El Kaoutariho, jehož stále trápí podkolenní šlacha. Do hry se naopak vrací Antoine Conte, s nímž by obranná řada měla být pevnější. Vedle Prince Onianguého se stihnul dát dohromady i Franck Signorino, jemuž by mělo patřit levé křídlo.

Nantes z posledních dvou zápasů - proti Lyonu a Lille - hned pětkrát inkasovalo a nedokázalo vstřelit ani jeden gól. Vůbec chabá produktivita v útoku se už pod vedením Michala Der Zakariana stává pomalu tradicí. Dobrou zprávou může být alespoň fakt, že už teď mají Les Canaris na kontě devětadvacet zásahů, tedy stejně, jako za celou minulou sezonu, ve které byli v této statistice vůbec nejhorším celkem Ligue 1.

Pravda, tým v současné době oslabují zranění některých důležitých hráčů. Mimo jsou Valentin Rongier, Alexis Alegue Elandi, Alejandro Bedoya, stoprocentně fit nejsou ani Koffi Djidji, Rémy Riou, Abdoulaye Touré a Ermir Lenjani. Na Stade Auguste-Delaune to s největší pravděpodobností bude vyrovnaný duel, ve kterém by o vítězi mohl rozhodnout jeden jediný gól.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.00 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Toulouse FC - SC Bastia  (sobota 20:00)
Jestli Bastia může být v současné chvíli relativně v klidu, pak Toulouse určitě ne. Domácí prostě potřebují jednoznačně získat tři body, protože pro ně už každá další ztráta může být ta klíčová. Přitom právě korsický celek patří vůbec k jejich nejneoblíbenějším soupeřům, od roku 2012 ho neporazili ani v jednom ze sedmi případů.

TFC se sice podařilo vyhrát ve dvou z posledních tří utkání, i tak však ztrácí na záchranu čtyři body. Šest kol před koncem není tohle úplně příjemné zjištění. "Jednu dobu jsme ale ztráceli dokonce 10 bodů," připomněl fakt kouč Pascal Dupraz, který do klubu na řece Garonně zavítal na začátku března.

Opravdu neměl moc času tým jakkoli blíže poznat. Potřeboval jednat rychle a získat co nejrychleji výsledky. A zdá se, že vedení nevsadilo úplně na špatného koně. Dupraz má přece jenom velké zkušenosti se záchranářskými boji, které nasbíral hlavně už když působil ve vždy podceňovaném Évianu.

Naposledy jeho mužstvo před domácími fanoušky zvládlo souboj s Caen. "Hodně trpíme. Ale zvládnuté zápasy jako tyto nás drží stále nad vodou," hodnotil Dupraz minulý týden. "Nedrželi jsme dlouho balón a nehráli krásný fotbal. Když se vám nedaří, klíčem k úspěchu je být dobrý v defenzívě. Nebyla to procházka růžovým sadem."

Proti Bastii, která se prezentuje hlavně urputným defenzivním stylem, nebude vůbec snadné znovu vyhrát. Už jen proto, že od doby, kdy se Korsičané vrátili do nejvyšší soutěže, je Toulouse dosud neskolilo. "Pořád tu je skupina lidí a fanoušci, kteří tu chtějí udržet Ligue 1. Jestli tomu tak má být, dorazte na stadion!" vyzýval Dupraz.

Hosté jsou v dobré kondici a díky poslední trochu nečekané výhře nad Marseille udělali výrazný krok k záchraně. "Jsem spokojený, protože v posledních letech se nám na OM vůbec nedařilo," uvedl trenér Francois Ciccolini. "Získali jsme už 43 bodů a to je hezké číslo. Ve zbývajících šesti kolech se budeme snažit vytěžit maximum."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - Olympique Lyon  (pátek 20:30)
Lyon, který je aktuálně ve velmi slušné formě, má možnost dotáhnout se na druhé Monako, k tomu ovšem bezpodmínečně musí vyhrát v Montpellieru. Domácí, kteří na vítězství čekají už čtyři kola, naopak potřebují nutně získat body k boji o holé přežití. Od sestupového pásma je dělí jen dvě příčky a čtyři body.

Na oko se ještě před týdnem mohlo zdát, že o přímém postupujícím do Ligy mistrů je už vlastně rozhodnuto. Ale stačilo, aby OL naplno využil nečekané porážky Monaka s Bordeaux a najednou je vše jinak. Les Gones venku porazili Lorient a pořád mohou reálně usilovat o milionářskou soutěž, aniž by museli hrát příští sezónu kvalifikaci.

A to je pochopitelně hodně lákává nabídka pro mužstvo kouče Bruna Génésia, které v posledních týdnech vzkvétá. "Už několikrát jsme se mohli na druhou příčku dotáhnout, ale vždy jsme tu možnost odmítli," malinko se zazlobil hostující stratég. "Výhru v Lorientu nesmírně vítáme. Teď jsme jen kousek za Monakem."

Pět zápasů, 13 bodů, taková je aktuální lyonská bilance. Ne že by to byla vyloženě jen zásluha útočníka Alexandra Lacazetteho, statistiky ale mluví jasně. Francouzský forvard, bojující zároveň o nominaci na následující evropský šampionát, se konečně probudil a začíná s pravidelností střílet góly. S ním hosté jednoduše sbírají výsledky.

Z posledních čtyř utkání dokázal skórovat hned šestkrát. V březnu Olympique zaznamenal celkově už 12 branek, v útoku zkrátka nemá problém. "Jisté je, že když ve zbývajících šesti kolech vše vyhrajeme, skončíme druzí. Máme vše ve svých rukou," připomněl Génésio fakt, že začátkem května se Lyon střetne právě ještě s Monakem.

Hostující sestava by výrazných změn doznat neměla, akorát Génésio bude muset najít variantu za zraněného obránce Morela. To je určitě citelná ztráta do zadních linií. Uvidí se, v jaké kondici bude záložník Valbuena, který proti Lorientu jen střídal, a připravený bude i uzdravený Fekir, ten ovšem zřejmě začne na lavičce.

Montpellier neměl v uplynulých několika kolech nijak snadný los, po nynějším souboji by ho měly čekat papírově slabší soupeři. "Koukám na výsledky ostatních týmů, samozřejmě že ano. Budeme potřebovat kolem 42 až 44 bodů, abychom se zachránili," říkal domácí trenér Frédéric Hantz, jehož tým naposledy remizoval 2:2 v Guingampu.

Pro MHSC bude zajisté velkou vzpruhou, že se mezi tři tyče s největší pravděpodobností vrátí brankářská jednička Jourdren, který už vyléčil své problémy s ramenem. Loni sice domácí s Lyonem padli ve dvou případech ostudně 1:5, na podzim však dokázali svého soka přehrát poměrem 4:2. Dočkáme se šesti branek i nyní?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain32255281:1880
2.AS Monaco321413547:3655
3.Olympique Lyon321571052:3452
4.Stade Rennes321312750:3951
5.OGC Nice321481047:3750
6.AS Saint-Étienne321461238:3448
7.Lille OSC321113829:2446
8.SM Caen321441434:4246
9.Angers SCO321291135:3245
10.FC Nantes3211111029:3344
11.SC Bastia321271331:3343
12.Girondins Bordeaux3210121041:5042
13.Olympique Marseille32815943:3839
14.FC Lorient329121143:5039
15.EA Guingamp321091339:4739
16.Montpellier HSC321071538:4037
17.Stade Reims32891535:4733
18.GFCO Ajaccio327121331:4533
19.Toulouse FC326111534:4929
20.ES Troyes32282222:7114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (68)

Přidat komentář
Langi

tohle musí být za 3 body...zvlášť když Monaco jede do Lille 2. místo volá

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Langi

nějaký hurá výsledek docela čekám, snad bude to skóre spíš opačné...jinak jsem zvědavý na Fekira...s ním by se mohl na ten závěr ligy trochu zvednout i Laca

Reagovat
smazaný uživatel

uz hravate na novom stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

Už od zápasu s Troyes.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vzdycky, kdyz napises, tak prohrajem, mi prijde

Reagovat
Langi

teď už musíme vyhrávat...zvlášť když Monaco tak rádo rozdává body vydřené s PSG kdejakým lemrám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zostave len jedna zmena a to vynútená Bedimo za Morela, ale čakal som Valbuenu namiesto Corneta. Každopádne Allez OL

Reagovat
Langi

Jeste ze to netrenujes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čakal som to vzhľadom na to ze Cornetovi posledné zápasy nevyšli. A Valbuena dosť tlačil na Genesia aby hral kvôli euru. Každopádne dnes zatiaľ Cornet stál tam kde mal.

Reagovat
Langi

Cornet je budoucnost...Valbuena letos proste nepresvedcil ani za mak, nevim co chce s Payetem a Ben Arfou v zadech delat na EURU

Reagovat
smazaný uživatel

Super robota od Sašenky

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes pri tých góloch dvojka Ferri a Saša na jednotku a Cornet pri koncovke

Reagovat
Langi

Tak to bychom meli...Alexuv nastupce uz vali

Reagovat
juninho8

len aby nam ho neukradla ta Barcelona o ktorej sa uz spekulovalo....ale dnes zatial to nie je nejaky oslnivy vykon z jeho strany ale aje vediet sa postavit je dolezita vec....taky SASA sa pol sezony nevedel

Reagovat
Langi

Zas to neprehanej ...jako pro Corneta tak max becko Barcy...coz uz je pod jeho uroven davno

Reagovat
juninho8

no jo....ako snad sa nebude nikam hrabat ako napriklad Njie....dsotal sa na pol sezony do zakladu a hned mal velke oci...aj ked za tie peniaze by bol hriech Clintona nepustit....a v Totaci som o nom este nepocul ani slovo...

Reagovat
smazaný uživatel

njie se nikam nesapal, ale lyon dostal vybornou nabidku, tak to proste klub prijal a pro hrace to byla nabidka, co se neodmita...

Reagovat
juninho8

no jo...len to aj zamrzi ked som o nom od prestupu nepocul......on podla mna nemal taku cenu za aku isiel...co je dobre pre nas...z nasho pohladu nanho nadviazali Cornet a Ghezzall tak si myslim ze nam nechyba....

Reagovat
smazaný uživatel

vsak se zranil, to se pak prece neda hodnotit

lyonu samozrejme chybi, protoze nikdo typove stejny v tymu neni, ten jeho workrate jsem u utocnika v lyonu nikdy predtim nevidel

Reagovat
juninho8

tak pamatam si ze tam brusil tu ciaru jak blazon ale casto mu zavadzala lopta....na tom uz ku koncu posobenia v lyone zapracoval ale mal tam este dost priestoru na zlepsovanie...

Reagovat
smazaný uživatel

jaro 2015 byl nejlepsi hrac lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne vinou vážneho zranenia

Reagovat
juninho8

tak to som ani nevedel....anglicko az tak moc nesledujem....tak snad sa o nom este dopocujeme v buducnosti

Reagovat
smazaný uživatel

budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Inak sledovať dnešnú lavičku je zaujímavé. To tam chýba ešte Fofana a Rafael.

Reagovat
Langi

Mame lepsi lavicku nez PSG...jak bylo videt v utery

Reagovat
lampard8

hmm Fofana byl jen jednou na lávce asi z nutnosti, od tý doby ani ťuk

Reagovat
lampard8

Lopes během dvou minut tři superzákroky. Anthony je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj to mohol byť snovy návrat

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

dneska poprvy v zivote budu prat lille, takze jasna vyhra monaca 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

A i zitra

Reagovat
smazaný uživatel

Allez Olympique Marseille! Zitra aspon 1-1 uhrat s Bordeaux

Reagovat
Pyroman

Dneska je na PSG snad nejvyšší kurz za celou sezónu.

Reagovat
Langi

Pritom Guingamp musi dat i s beckem...navic se budou chtit rozehrat pred odvetou LM

Reagovat
smazaný uživatel

skôr šetriť hráčov, aj keď Matuidi mohol hrať, ten má v LM stopku

Reagovat
lampard8

btw Lacazette posledních šest zápasů v lize 6+2 taky dost slušná forma v důležitý části sezony

Reagovat
juninho8

podla statistik by ani nebolo poznat ze cca 7 zapasov bol totalne marny....

Reagovat
Israha

Vedle v OM Batshuayi bývá herně hodně v pohodě, ale ty góly nedává a kvůli tomu (mimo jiné) nejsou body...takže buďte rádi za marného, ale gólového Lacazetta.

Reagovat
juninho8

Tak ako vravis....herne je na tom michy asi leppsie momentalne....alebo aspon bol par tyzdnov dozadu ale je to hrozny palic....myslim ze on to vekom odstrani a bude tie goly davat....Sasa sa prebral z narkozy a je spat vo forme....v podstate to utocnne triio sasa,cornet,arasid dotiahli lyon teraz uz na druhe miesto ako tak vidim lille:monako

Reagovat
Pyroman

Dneska hodně zajímavé zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

všade bez gólov

Reagovat
smazaný uživatel

lille da 1

Reagovat
Pyroman

možný to je, i když takové Marseille na čisté konto teda nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

ten Eder hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Monako

Reagovat
lampard8

hmm Lille pátý vítězství v řadě, ještě to bude boj o tu LM

Reagovat
smazaný uživatel

to už pochybujem, strácajú 6 bodov a do konca je už iba 5 kôl

Reagovat
Langi

No o LM asi ne ale o tu EL jeste zabojujou, jestli si to sami neposerou

Reagovat
Langi

Monaco uz odpadava...je to dobry

Reagovat
smazaný uživatel

predposledni kolo je mame doma... az po tom zase muzes hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

*zapasu misto zase

Reagovat
Langi

Prave...uz ted to mame ve vlastnich rukach a do toho jeste vzajemny zapas doma...na to ze sme ztraceli 6 bodu, je tohle krasa...ze odpadavaji bylo samozrejme spise posmesne receno, ale pravda je, ze jejich posledni vysledky jsou primo hrozne

Reagovat
Pyroman

Ben Arfa je král.

Reagovat
Israha

Zas Fletcher v základu . Ten Míchel je s tím nestavěním Batshuayie úplně nemocný...

Reagovat
smazaný uživatel

vymenime za mvuembu, at ho zbavime trapeni

Reagovat
juninho8

mozu prihodit aj mendyho na OL

Reagovat
Israha

Tam máte Morela, ten musí stačit

Reagovat
smazaný uživatel

vymenime za morela

Reagovat
Langi

Tak Morel se u nas neukazal v uplne spatnem svetle, na to jak jste loni rikali, ze byl z vasi obrany pomalu nejhorsi

Reagovat
Israha

Za Bielsy hrál slušně, ty dva roky předtím na to moc neměl, ale celkově to byl spíš podprůměrák, než vyloženě tragéd...on to od fanoušků akorát vždycky schytával za všechny, protože byl snadný terč a čas od času prostě udělal nějakou nápadnou morelovinu

Reagovat
Israha

No chance in hell, ten v duchu tradice přestupů z Ligue 1 půjde za desítku do Crystal Palace nebo nějaké podobné díry...

Reagovat
Pyroman

Nepochopitelný... Michel se prostě rozhodl, že OM do Ligue 2 dotáhne.

Reagovat
Israha

Proti už jsou jen Mandanda, Cabella a Rekik...ostatní se s tím už taky zjevně smířili. Tým naprosto bez charakteru, bohužel .

Reagovat
Pyroman

Cabelli mi bylo vyloženě líto, když tam několikrát rozjel slušnou akci a prostě to neměl komu dát, musel si ukazovat, aby mu někdo naběhl.

Reagovat
Israha

Ten konec, jak tam vzal míč a snažil se rozjet kontr, a všichni ostatní mu zůstali stát a vepředu jenom nehybné solné sloupy Fletcher s Batshuayim...to bylo až děsivě symbolické.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tribúne to vrie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele